Δηλώσεις Προπονητών για Φλαμίνγκο 14 Νοεμβρίου 2016

Κοινοποίηση:

011-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ1:

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Το 10-HEAVY HITTER είναι ωραίο άλογο αλλά θέλει παραπάνω μέτρα. Το 14-AP TREASURE βάζει 1η φορά παρωπίδες αλλά έχω την αίσθηση πως κι αυτό θέλει παραπάνω μέτρα”

012-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ2:

Zιτς Χιούμαν: “Το 3-JACK FRIDAY θα βελτιωθεί σε πιο μικρό πεδίο αντιπάλων. Το 4-ROYAL MASTER θα είναι δυσκολοκατάβλητο.”

013-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ3:

Zιτς Χιούμαν: “Βάζω παρωπίδες στο 12-STICKS, περιμένω μεγάλη βελτίωση. Το 13-THE GREY ROCKET μου έδειξε αρχική ταχύτητα στη 2η συμμετοχή αλλά έκοψε πολύ στο τέλος, χρειάζεται να δυναμώσει για να δούμε τον καλύτερο εαυτό του”

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Το 2-OLYMPIC AIRWAYS με απογοήτευσε τις προάλλες αλλά δάγκωνε τη γλώσσα του σ όλη τη διαδρομή, σήμερα του δένω τη γλώσσα και να δούμε τι θα κάνει-ελπίζω να βελτιωθεί”

014-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ4:

Zιτς Χιούμαν: “Το 2-BLACK FLOWER συνεχώς βελτιώνεται. Το 10-CAT ON A MAT μπορεί να μπει στο Τετραπλό. Το 9-KALANI θα διαγραφεί. Το 1-L’ATTITUDE την παραμικρή βελτίωση αν δείξει, πολύ δύσκολο να χάσει

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Η 6-TREVI FOUNTAIN είναι πολύ μαχητική και πεισματάρα, μπορεί 3η-4η και αν μπορεί και ψηλότερα, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει”

015-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ5:

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Το 3-SEA LORD ήταν εκτός φόρμας για καιρό. Είναι καλύτερα μεν, αλλά ίσως χρειαστεί και αυτή την κούρσα”

016-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ6:

Zιτς Χιούμαν: “Το 2-CARIBBEAN BAY θα είναι καλύτερο απότι τις 2 τελευταίες φορές, αν δείξει τον καλύτερο εαυτό του, θα τρέξει μεγάλη κούρσα σήμερα”

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Η 3-JELLYLORUM έχει δικά της θέματα να λύσει-αν μπορέσει να βγάλει το καλύτερό της, θα είναι κοντά στην άφιξη”

017-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ7:

Zιτς Χιούμαν: “Ο 5-IL PALIO ήταν κατώτερος των προσδοκιών προχθές, αλλά μπορεί να κάνει την έκπληξη σε αυτό το πεδίο

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Ο 2-STONE PINE είναι μάχιμος αλλά και 8 ετών πια. Πιστεύω θα είναι στα 4 πρώτα άλογα”

018-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ8:

Zιτς Χιούμαν: “Ποτέ μην υποτιμάτε το 2-HEAVENLY EXPRESS, μπορεί να κάνει το μπαμ ανά πάσα στιγμή όταν είναι στα κέφια του, πάντως εδώ είναι πολύ δυνατοί οι αντίπαλοι

019-ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ9:

Zιτς Χιούμαν: “Θα είναι βελτιωμένο το 14-GINGER SIOUX αλλά θέλει πιο πολλά από τα 1600μ που είναι η κούρσα. Η 13-MADAM ALEXIS είναι πολύ καλύτερη στις προπονήσεις απότι δείχνει η φόρμα της”

Σαρελ Φον Γουΐλιγκ Σμιτ: “Η 2-FLY REBECCA FLY θα δοκιμάσει 1600μ, ελπίζω να αναπαραγάγει τις ικανότητές της, η 11-DARE TO RUN είναι μαχητική, αλλά δείχνει καλά στο σπίτι”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα