Δυνατές αναλύσεις, ισχυρά προγνωστικά και σούπερ σύστημα για το Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

To Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να συγκεντρώσει συνολικό τζίρο ίσως και 50.000 ευρώ κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών. Βέβαια για να το “πιάσει” κάποιος σήμερα θα πρέπει να περάσει από… Συμπληγάδες και από έξι διαδρομές που καμία δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί. Δύσκολα τα πράγματα δηλαδή. Πάμε λοιπόν να ξετυλίξουμε το κουβάρι των έξι ιπποδρομιών να τις αναλύσουμε, να τις εκτιμήσουμε και στο τέλος να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Σαφώς το σύστημα – μπούσουλας, στο τέλος δίνει το στίγμα. Τις προσθαφαιρέσεις και ανάλογα με το βαλάντιο του καθενός, τις κάνετε μόνοι σας.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
233 Ξεκινάμε με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα, όπου σχεδόν όλοι έχουν πιθανότητες για τη νίκη. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(6) εξασφάλισε δυνατό αναβάτη στα χαμηλά κιλά και έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει, αρκεί βέβαια να ξεκινήσει καλά από την αφετηρία, γιατί είχε ένα… θεματάκι τελευταία. Ο ομόσταυλός της, ΝΑΣΜΙ(5), είναι από τους καλύτερους στον όμιλο και ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) είναι ο ταχύτερος στον όμιλο, τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του και μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Την φόρμα του την έδειξε, προ ημερών και σε μεγαλύτερη απόσταση και σήμερα μπορεί να γίνει απειλητικός για όλους. Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) στην πρόσφατη συμμετοχή του πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος και σύμφωνα με το… παρελθόν του όταν είναι σε φόρμα, όπως τώρα, το δείχνει και σε επόμενη συμμετοχή του, δηλαδή σήμερα. Για τον ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(4) σας είχαμε προειδοποιήσει, προ δεκαπανθημέρου και εν μέρει μας δικαίωσε. Λίγο έλειψε να μπει στο δίδυμο, εκεί που τον… ήθελαν κάποιοι για να πάρουν όλο το… μαρούλι. Σήμερα η απόσταση είναι μικρότερη, αλλά είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί και πάλι να “χωθεί”. Ο πρόσφατος νικητής, ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) δεν μπορεί να αγνοηθεί, παρά την άνοδο των βαρών του. Σε τέτοιους ομίλους είναι από τους καλύτερους ποιοτικά και στη νέα του προπόνηση έχουν βρει το… κουμπί του. Υπάρχει, τέλος και ο ΣΙΛΟ(7) που δεν τον έχουμε για τις πρώτες θέσεις, αλλά κάλλιστα μπορεί να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Ουφ, τι αφήσαμε απ’ έξω; Κανένα αδέρφια. Άρα το Τετραπλό της πρώτης κούρσας θα πληρώσει θέλει δεν θέλει, ό,τι και να έρθει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(6) –  ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(2) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) – ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1)

234 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα θα ξεκινήσουμε με τον ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(4) που στην πρόσφατη συμμετοχή του και σε μεγαλύτερη απόσταση, απέδωσε πολύ δυνατά και μάλιστα αμέσως στη νέα του προπόνηση. Θεωρούμε ότι σήμερα θα τον δούμε ακόμη καλύτερο και κύριο διεκδικητή της νίκης σε πιο προσφιλή απόσταση. Ο ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(2) είναι σε σταθερά καλή φόρμα, το δείχνει με τις εμφανίσεις και τους τερματισμούς του στις πρώτες θέσεις και θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) επανεμφανίζεται σε νέα προπόνηση και θεωρούμε ότι θα τρέξει δυνατά. Δεν εντυπωσίασε στις προπονήσεις, αλλά σίγουρα έδειξε άνοδο. Ο ΡΕΪΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(3) ήταν φαβορί, πριν λίγες μέρες, αλλά δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και ίσως το κάνει σήμερα που δεν θα παίζεται και τόσο πολύ. Από τους τρεις… κάτω ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(6) έτρεξε δυνατά, προ δεκαπενθημέρου και θεωρούμε ότι με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να το ξανακάνει και να… χωθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(4) –  ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) – ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(2) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(3)

ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
235
Παρακάτω, στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα έχουμε ένα μεγάλο ερωτηματικό. Είναι η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(1) Που επανεμφανίζεται μετά από μεγάλη απουσία. Έχει να τρέξει 11 1/2 μήνες στο Μαρκόπουλο και 8 1/2 μήνες γενικά, αφού η τελευταία συμμετοχή της ήταν στην CAGNES-SUR-MER, στην  Γαλλία. Στις προπονήσεις καλά πήγε αλλά για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει να ξεπεράσει και την αποχή της, αλλά και τα υψηλά της βάρη. Μπορεί; Δεν είναι εύκολη επιλογή. Η ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(5) ήταν κάπως «κλειστή» στην τελευταία της συμμετοχή, αλλά η μετέπειτα συμπεριφορά της στις προπονήσεις μας προδιαθέτει ότι σήμερα, βοηθούμενη και από τα χαμηλά της βάρη, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αυτή είναι μια καλή περίπτωση. Προσοχή θέλει η «φρεσκαρισμένη» ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) που τρέχει με “πουπουλένια” βάρη και δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ(7) που είναι “σκληρή”, αλλά και αξιόπιστη φοράδα και μπορεί να εμφανιστεί στις πρώτες θέσεις. Την ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(3) την περιμέναμε καλύτερη στην τελευταία της συμμετοχή, αλλά ίσως κάτι να της… έλλειπε από πλευράς προετοιμασίας. Σήμερα μπορεί να εμφανιστεί αλλαγμένη προς το καλύτερο. Για την ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(2) δεν ξέρουμε τι να πούμε. Κάπου θα αιφνιδιάσει, αλλά το πότε δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε. ίσως όταν θα… βαρεθούν να την γράφουν για να… κλείνει κούρσες. Τέλος υπάρχει και η γρήγορη ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ(4) που μπορεί να κάνει ζημιά και μάλιστα μεγάλη με τα χαμηλά της βάρη. Γενικά είναι μια κούρσα που για να καλυφθείτε στο ΣΚΟΡ 6 θέλει πάνω από τρεις επιλογές και ίσως πρέπει να “ψαχτείτε” και για αουτσάιντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(5) – ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(6) – ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(3) – ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(1)

236 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, υπάρχει ένα πολύ δυνατό δίδυμο. Ο ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(6) στην τελευταία του συμμετοχή έτρεξε πολύ δυνατά και σε ίσως ισχυρότερο όμιλο του σημερινού. Θεωρούμε ότι η εξέλιξή του συνεχίζεται και τον έχουμε απόλυτα ικανό για τη νίκη. Όπως ικανό για την επιτυχία θεωρούμε και τον ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(5) που την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε στα 1000 μέτρα, αλλά ίσως η σημερινή απόσταση να του ταιριάξει περισσότερο, αφού ο ρυθμός θα είναι πιο «μαλακός». Σίγουρα προσοχή θέλει ο ΝΕΪΣΑΝ(7) που είχε ατυχίες στην τελευταία του συμμετοχή και δεν μας έδειξε την καλή του φόρμα, αλλά και ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(8) που είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει την έκπληξη, ίσως όχι με νίκη, αλλά σίγουρα με παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι έχει τύχη, ακόμη και να πρωταγωνιστήσει ο… περίεργος ΦΑΟΥΣΤΟ(1) που ήταν ενθαρρυντικός στις προπονήσεις, ενώ αν “ανοίξει” ο ρυθμός και για οποιονδήποτε λόγο, τότε θα αποκτήσει τύχη και ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(2) που στην τελευταία του συμμετοχή έδειξε λίγο “κλειστός”. Μπορεί να μην του πήγε ο ρυθμός που εξελίχθηκε η κούρσα. Τέλος θεωρούμε ότι η απόσταση είναι μικρή για τον ΟΡΚ(4) και ο ΚΑΖΜΕΡ(3) κινείται , εδώ και κιαρό σε πολύ μέτρια επίπεδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(6) -ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(5) – ΝΕΪΣΑΝ(7) – ΦΑΟΥΣΤΟ(1) 

237 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4) έχει τον πρώτο λόγο. Στην πρόσφατη νίκη του αποκάλυψε τεράστια αγωνιστικά προσόντα, δείχνει ότι είναι ένας καθαρόαιμος σπρίντερ, διαθέτει χαμηλά βάρη και θεωρούμε ότι χωρίς ατυχίες θα είναι ίσως ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Δεν γίνεται λόγος ότι ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(1) σε τέτοιους ομίλους θα πρέπει να υπολογίζεται σοβαρά και παρά τα υψηλά του βάρη. Με καλή εκκίνηση, μπορεί να πλασαριστεί με τους πρώτους και να τον δούμε άκρως πρωταγωνιστή στην ευθεία. «Σκληρός» και με υψηλά βάρη είναι και ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) που επίσης μπορεί να διακριθεί έντονα και πιο πίσω προσέξτε τον ΛΙΤΟ ΒΙΟ(5) που είναι γρήγορος και επανέρχεται μετά από αρκετό καιρό μεν, αλλά σε καλή κατάσταση δε. Ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) θα αποκτήσει μεγάλη τύχη αν καταφέρει ο αναβάτης του και με τα χαμηλά βάρη που διαθέτει να τον ελέγξει στα πρώτα μέτρα της διαδρομής. Αν καταφέρει να πάει μπροστά στο βήμα του, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει περισσότερο κι από την πιο πρόσφατη συμμετοχή του που τερμάτισε τρίτος του και σήμερα αντιπάλου του, Στρέιντζερινδενάιτ(4). Από σημαντική αποχή έρχεται ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(3) που είναι μεγαλόσωμος ίππος και που ίσως να μην του ταιριάξει ο τρόπος που θα εξελιχθεί η κούρσα. Σίγουρα έχει τα φόντα να βρεθεί ανάμεσα στους πρώτους, αλλά μάλλον προς τα πολύπλοκα παιχνίδια πάει η εκτίμησή μας. Τέλος, υπάρχει και ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(6) που έρχεται από νίκη, αλλά σήμερα τρέχει σε άκρως απαιτητικό όμιλο και δίνει κατά κάποιο τρόπο εξετάσεις. Υπό συνθήκες μπορεί να βρεθεί σε κάποια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, κυρίως στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4) – ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(1) – ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(7) –  ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5)

238 Τέλος, στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα  ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(2) δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη απόσταση για να πάρει, επιτέλους, μια νίκη. Αν δεν την πάρει και σήμερα που όλα είναι υπέρ του, θα δείξει ότι τα προβλήματά του είναι μεγάλα. O ΜΠΟΜΠΙΟ(5) τρέχει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, όμως στον ελληνικό ιππόδρομο βρίσκεται περίπου 15 μήνες. Μάλιστα έχει να τρέξει σε κούρσα από πέρσι τον Απρίλιο. Όχι ότι έκανε τίποτα στις δυο κούρσες που έτρεξε στην Αγγλία και τερμάτισε πίσω. Μέχρι τώρα δεν έχει τρέξει λόγω προβλημάτων φυσικά. Τώρα, στη νέα του προπόνηση δείχνει ότι ίσως να μην τον ενοχλούν στο βαθμό που τον ενοχλούσαν το προηγούμενο διάστημα και βέβαια έχει ποιότητα για τον σημερινό πολύ μέτριο όμιλο. Σαφώς το ρεπό του είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορούμε και να τον αγνοήσουμε. Κάθε άλλο μάλιστα.  Πιο πίσω δώστε μια προσοχή στον ΜΕΣΣΗΝΙΟ(4) που η τελευταία του συμμετοχή δεν ήταν άσχημη στα 1300 μέτρα και σήμερα μπορεί να παίξει ρόλο στην κούρσα και με τον καλύτερο αναβάτη που εξασφάλισε. Υπάρχει ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(1) που μπορεί η απόσταση να μην του ταιριάζει, αφού θέλει μεγαλύτερη, αλλά ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και για τους υπόλοιπους τι να πούμε; Απλά θα γράψουμε ότι η ΑΡΥΕ(6) είναι ίσως η μόνη που εμπνέει κάποια εμπιστοσύνη κι ότι η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ(9) είναι πολύ μέτρια φοράδα που πραγματοποιεί ντεμπούτο στα πέντε της χρόνια και με την συμπεριφορά της στις προπονήσεις δείχνει ότι δεν θα προβληματίσει καθόλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(2) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(4) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(1) – ΜΠΟΜΠΙΟ(5).

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-3-6 / 1-4 / 1-3-5-6 / 4-5 / 1-4-7 / 2-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ *

* Το… ανοίξαμε λίγο το σύστημα – μπούσουλας, ελέω του Τζακ Ποτ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα