Δυνατές βάσεις Μέσμερισμ, Ποέτικ Γκεστ, δύσκολη η πρόβλεψη στις περισσότερες διαδρομές και σύστημα Σκορ 6 για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Μεγάλο, ξεκάθαρο, τεράστιο φαβορί, δεν έχει, κατ’ εμάς βέβαια, η σημερινή συγκέντρωση. Επίσης οι περισσότερες κούρσες έχουν από δυο και πάνω βάσεις και κάποιες εξ αυτών είναι εξαιρετικά ανοικτές στην πρόβλεψη, Απ’ όλα τα παραπάνω “ευνοείται” το ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να πληρώσει καλά, αν δεν κάνει και Τζακ Ποτ. Παρακάτω δείτε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας 

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03

111 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, οι ομοπροπόνητοι ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(2) και ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(1) έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Ο πρώτος επανέρχεται από «φρεσκάρισμα» και έδειξε καλή διαγωγή στις προπονήσεις και ο δεύτερος προέρχεται από νίκη σε παρόμοιο όμιλο και σε λίγο μικρότερη απόσταση.. Πιο πίσω, όλοι είναι στην ίδια… ευθεία. Φορμαρισμένος ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(4), αλλά “μετρημένος” σε επίπεδα που δύσκολα μπορούν να “χτυπήσουν” τους δυο παραπάνω. Γρήγορος ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ96), αλλά για να διακριθεί θα πρέπει να πάει πολύ εύκολα στο κεφάλι. Βελτιωμένος στις προπονήσεις ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(3), αλλά και πολύ καιρό κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Κατώτερος και με εξάρσεις ο ΙΜΣΙΣ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(5), ανώτερος μεν, αλλά εκτός φόρμας εδώ και καιρό ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(7) που δεν μπορεί να προσδιοριστεί το τι θα κάνει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(1) – ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(2) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(4) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

112 Παρακάτω και στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, που εκκινεί και το ΣΚΟΡ 6, οι τρεις… πάνω έχουν τον πρώτο λόγο. Ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) επανήλθε, προ ημερών, από ρεπό, έτρεξε πολύ δυνατά σε μικρότερη απόσταση, συναγωνιζόμενος τον ομόσταυλό του, Φαρμασιούτικαλ και έδειξε πανέτοιμος για την σημερινή απόσταση. Με επικεφαλής διαδρομή μπορεί να διακριθεί ο δυνατός και σταθερός, ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) που επιπρόσθετα έδειξε καλό πρόσωπο στις προπονήσεις και προσοχή θέλει ο επανερχόμενος από μεγάλο ρεπό, ΤΣΟΛΛΙΜΑ(3) που όμως έδειξε καλή διαγωγή στο στάδιο της προπόνησης. Από τους υπόλοιπους σαφώς δεν μπορεί να αγνοηθεί εντελώς ο κατάλληλος για μεγάλες αποστάσεις, ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(6) που φέρει και χαμηλά βάρη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(2) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(1) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(6) – ΤΣΟΛΛΙΜΑ(3)

113 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα υπάρχει ένα ισχυρό δίδυμο. Οι ομοπροπόνητες ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(3) και η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) έχουν μια σχετική ανωτερότητα στον όμιλο και βέβαια όχι μόνο τον πρώτο λόγο για να πάρει μια εκ των δυο τη νίκη, αλλά να συνθέσουν και το δίδυμο. Η επίσης ομοπροπόνητη, ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(3) μπορεί να κάνει πολλά με το δυνατό της φίνις, όπως δυνατά μπορεί να τρέξει και η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) που η σημερινή απόσταση(1300 μ.) δείχνει ότι θα την ευνοήσει, κάτι που δεν συνέβη στην τελευταία της συμμετοχή σε μικρότερη απόσταση και που επιπρόσθετα δεν ξεκίνησε και καλά. Πιο πίσω η γρήγορη ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(6) που αναμένεται να οδηγήσει, ίσως και σε τέμπο της απολύτου αρεσκείας της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(2) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(4) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

114 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(6) έτρεξε πολύ δυνατά στην επάνοδό του, από μεγάλη αποχή, σίγουρα αυτή η κούρσα θα τον «έφερε» στη θέση του και σήμερα αναμένεται πανέτοιμος. Καλή διαγωγή στην προπόνηση δείχνει ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Είναι ίππος που θεωρούμε ότι δεν έχει εξαντλήσει τις δυνατότητές του. Προσοχή θέλει ο γρήγορος ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(1) που είναι σε σταθερή φόρμα το τελευταίο διάστημα και “πάει” και στο χέρι της Εύας. Μεγάλη  προσοχή θέλει επίσης  ο επανεμφανιζόμενος από τεράστιο ρεπό, ΑΠΓΚΡΕΪΤ(3) που είναι ίππος με υψηλή ποιότητα, αλλά και πολλά προβλήματα. Είναι σε διαρκή κίνηση στις προπονήσεις εδώ και καιρό. Επίσης δεν μπορούν να αγνοηθούν τόσο ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7) που σαφώς δεν είναι ο ίππος που είδαμε με χρήση απαγορευμένης ουσίας, που στις μετέπειτα εμφανίσεις του ήταν εξαιρετικά μέτριος και που στο τρίμηνο ρεπό που υποβλήθηκε έδειξε βελτίωση. Όχι την τεράστια που περιμέναμε, αλλά τέτοια που να μπορέσει να διακριθεί στον σημερινό μέτριο όμιλο. Τέλος δεν έχουμε δει τον ΜΠΟΕΜΙΑΝ ΦΛΕΪΜ(4) σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων του. Ένας ίππος που επιστρέφει από χωλότητα και στις προπονήσεις έδειξε καλά στοιχεία. Δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, αλλά για μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια, μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(6) – ΓΟΥΕΝΤ. ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(1) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(5) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(7)

115 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, η πρόβλεψη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σε φόρμα είναι η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) που πρωταγωνίστησε στην τελευταία της συμμετοχή σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση.. Η γρήγορη ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(9) αν καταφέρει να οδηγήσει εύκολα, μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλες. Στα συν είναι η ίππευσή της από τον Δημητσάνη. Δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΤΕΛΕ Ε ΣΤΟΡΥ(3) που η σημερινή απόσταση είναι απόλυτα ιδανική, αλλά και η ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(6) που δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις κι αν “πεταχτεί” γρήγορα και βρεθεί στις πρώτες θέσεις, μπορεί ακόμη και τη νίκη. Πιο πίσω η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(8) που δείχνει σε φόρμα και εξασφάλισε καλό αναβάτη, ενώ τέλος δεν μπορούμε να αγνοήσουμε πλήρως την ΔΕ ΤΣΑΖ(7) που σίγουρα έχει λίγες πιθανότητες για τη νίκη, αλλά πολλές για να βρεθεί σε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) –  ΛΟΒΑΜΠΛ ΕΛΕΝ(6) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(9) – ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(3)

116 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα ο φορμαρισμένος ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(1) βρίσκει ιδανική απόσταση(1100 μ.) και με καλή εκκίνηση μπορεί ακόμη και να οδηγήσει και να νικήσει. Αυτό μπορεί να κάνει και ο «εκρηκτικός» στην πρόσφατη νίκη του ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(9) που επιπρόσθετα «φέρει» και χαμηλά βάρη. Οι δυο παραπάνω δεν έχουν και το καλύτερο σταρτ εκκίνησης, αλλά όπως προαναφέραμε, αν βγουν μπροστά, θα αποκτήσουν πλεονέκτημα. Σίγουρα δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΦΑΟΥΣΤΟ(2) που επιστρέφει από μικρό “φρεσκάρισμα” και μπορεί από το εξωτερικό σταρτ εκκίνησης να “σπρώξει” ακόμη και για το κεφάλι. Ο προερχόμενος από ωραία νίκη και σε μεγαλύτερη απόσταση, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3) εξελίσσεται σε ίππο που «πάει» σε κάθε απόσταση. Βέβαια δεν τον έχουμε δει σε τόσο μικρή απόσταση, αλλά αν… ρεπριζάρει αμέσως και βρεθεί με τους πρώτους, μπορεί να τρέξει εξόχως πρωταγωνιστικά. Γρήγορος και με τον Δημητσάνη στη σέλα του ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) που έχει συναγωνιστεί στην πρωτοπορία τον Φαρμασιούτικαλ. Αν αυτός βγει μπροστά, τότε θα αλλάξει όλη η κούρσα και μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Επίσης υπάρχει και ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(7) που στις τελευταίες του εμφανίσεις δεν δείχνει το εκρηκτικό πρόσωπο των πρώτων εμφανίσεών του, όμως αν βρεθεί αμέσως πίσω από τους προπορευόμενους, μπορεί στην ευθεία να τους “σκεπάσει” όλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3) – ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(1) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) – ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(7)

117 Η τελευταία, έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία, στα 1575 μέτρα, είναι μια κούρσα με πολλά ερωτηματικά και πολλούς υποψήφιους για τη νίκη. Ξεκινάμε με το αουτσάιντερ, ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(6) που μετά από ρεπό πάντα θέλει προσοχή, αφού αρέσκεται να τρέχει «φρέσκος». Ο ΖΗΤΗΣ(2) με τον τρόπο που νίκησε πρόσφατα σε μικρότερη απόσταση, δίνει το δικαίωμα να τον υπολογίσουμε και μάλιστα σοβαρά σήμερα. Δυνατή ανάβαση εξασφάλισε ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(11) και απαιτεί προσοχή και βέβαια θέλει ιδιαίτερη σημασία ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και όταν φύγει καλά από την αφετηρία, σίγουρα θα διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τη νίκη. Καλή διαγωγή στις προπονήσεις έχει ο ΝΤ’ ΝΙΡΟ(9) που ανέτρεψε τον αναβάτη του σε παρόμοιο όμιλο, προ δυο εβδομάδων. Από τους υπόλοιπους ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(8) είναι σε καλή κατάσταση και τρέχει καλά στην σημερινή απόσταση και ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(4) στην τελευταία του συμμετοχή έτρεξε σε πολύ μικρότερη απόσταση, έτρεξε άσχημα, όμως φρεσκαρίστηκε για περίπου ένα μήνα και σήμερα μάλλον θα τον δούμε βελτιωμένο και ικανό να βρεθεί σε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΗΤΗΣ(2) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(9) – ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(6) – ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(11). Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(3) ΔΙΕΓΡΑΦΗ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2 / 1-2 / 1-5-6-7 / 1-3-6-9 / 3 / 2-5-6-8-9-11
ΣΤΗΛΕΣ: 384
ΚΟΣΤΟΣ:192 ευρώ με στοιχηματική μονάδα  τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα