Δυνατές βάσεις οι Πέρφεκτ Στέιτζ και Φαρμασιούτικαλ και ισχυρή η πρωτοεμφανιζόμενη Χιστόρικ Ιβέντ

Κοινοποίηση:

Η χρονιά ξεκινάει με πολύ καλό πρόγραμμα, ως αναφορά το στοιχηματικό του κομμάτι. Πρόγραμμα που περιλαμβάνει οκτώ διαδρομές και τα έχει όλα. Δυνατά φαβορί, καλές δυάδες ή τριάδες ως βάσεις , αλλά και κάποιες διαδρομές εξαιρετικά ανοικτές στην πρόβλεψη, εκεί που κυρίως στα Σκορ 6 και Σκορ 4 απαιτούνται στήλες για να καλυφθούν. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις οκτώ διαδρομές και στο τέλος, όπως πάντα, το σύστημα – μπόυσουλας για το Σκορ 6.
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

01 Στην πρώτη ιπποδρομία (κωδ.01) και στα 1200 μέτρα υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και κάποια αδιαμφισβήτητα δεδομένα. Τα δεδομένα είναι ότι ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) μπορεί να μην απέδωσε το μάξιμουμ στην τελευταία συμμετοχή του, αλλά η φόρμα του παραμένει σε υψηλά επίπεδα για τέτοιους ομίλους. Είναι σταθερός και αν δεν εμφανιστεί κάποιος “ιπτάμενος” από τους πρωτοεμφανιζόμενους, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δεδομένο επίσης και η άνοδος του ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(6) που έτρεξε πολύ δυνατά πρόσφατα και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Από τους πρωτοεμφανιζόμενους ο ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4) αρχικά έχει εμπειρία σε κούρσες του εξωτερικού, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει κάνει κάτι το συναρπαστικό. Στην εδώ προετοιμασία του πήγε καλά και θεωρούμε ότι και σε βρεγμένο στίβο δεν θα έχει πρόβλήμα. Καλύτερα στοιχεία και με διακρίσεις στην Αγγλία έχει ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) που επίσης έχει δείξει καλή προσαρμοστικότητα στο Μαρκόπουλο. Ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(2) θα τρέξει μεν για πρώτη φορά, αλλά δεν έχει εμεπιρία. Είναι ελληνικής ιπποπαραγωγής και από το σύνολο της προετοιμασίας του πιστεύουμε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος για να φτάσει στη νίκη. Ο ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(5) βελτιώθηκε κάπως στην πρόσφατη συμμετοχή του και σήμερα τον αναμένουμε ακόμη καλύτερο και ικανό να εμφανιστεί στα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ ή Τετραπλό. Πίσω απ’ όλους ο κατώτερος, όπως έχει δείξει έως τώρα, ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(7) – ΚΙΡΙΜΠΑΤΙ(3) – ΜΕΝΤΙΣΙΑΝ ΝΤΡΗΜ(4) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(6)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

02 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα η πρωτοεμφανιζόμενη ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) έχει όλα τα προσόντα να “γράψει” καταπληκτική πορεία στον ελληνικό ιππόδρομο, αρκεί να μην ενοχληθεί από παθήσεις. Η συγκεκριμένη φοράδα έτρεξε τρεις φορές στην Αγγλία και από τον Απρίλιο έως και τον Μάιο του 2017 , όλες στα 1200 μέτρα και σημείωσε μια νίκη, ενώ τις άλλες δυο φορές τερμάτισε δεύτερη. Αξιοσημείωτο ότι σε όλες τις συμμετοχές της ήταν το πρώτο φαβορί. Στα γκάλοπ στο Μαρκόπουλο ήταν καταπληκτική κι αν τα επιβεβαιώσει βέβαια δεν θα χάσει. Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για πανίσχυρη φοράδα από κάθε πλευρά. Δυνατή αντίπαλος θα είναι η έμπειρη ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6). νίκησε στο ντεμπούτο της, κατόπιν πήγε και έτρεξε στην Γαλλία όπου και διακρίθηκε και σε δυνατούς ομίλους και επέστρεψε στην Ελλάδα. Η προετοιμασίας της δεν μπορούμε να πούμε ότι ενθουσίασε, όμως είναι φοράδα που “έρχεται” γρήγορα στην θέση της και θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει. Μεγάλη εμπειρία διαθέτει η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4) που πρωτοδιαγωνίζεται. Έχει τρέξει 6 φορές στ All Weather στίβο χωρίς καμία διάκριση και 12 φορές στο γκαζόν όπου μετράει μια νίκη, ως διετής στα 1100 μέτρα τρεις δεύτερες θέσεις και μια τρίτη, όλες σε μικρές αποστάσεις. Στην προετοιμασία της έχει πάει καλά κι αν προβληματίζει κάτι είναι οι ανεπιτυχείς συμμετοχές της σε All Weather στίβο. Αν δείξει προσαρμοστικότητα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Από εκεί και πέρα η πρόσφατη νικήτρια ως διετής και τριετής πλέον ΤΑΣΙΟΝΙ(7) δείχνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη και μπορεί να φιγουράρει στα πολύπλοκα παιχνίδια, κάτι ανάλογο ισχύει και για την ΣΠΑΡΤΗ(5) που επιπρόσθετα αν βρει βρεγμένο στίβο θα ευνοηθεί. Τέλος υπάρχει και η πρωτοεμφανιζόμενη ΚΑΠΛΑ ΝΤΑΝΣΕΡ(8) που έχει τρέξει τρεις κούρσες στην Αγγλία, νίκησε μάλιστα ντεμπούτο της όντας τεράστιο αουτσάιντερ (66/1), αλλά στην συνέχεια δεν παρουσίασε πρόοδο. Στην εδώ προετοιμασία της έχει πάει αρκετά καλά, αλλά έχει και κάποια προβλήματα στο στρώσιμο του καλπασμού της. Για πρώτη συμμετοχή δεν την έχουμε ικανή για να πρωταγωνιστήσει, αλλά ίσως “χωθεί” κάπου στο Τετραπλό. Οι εναπομείνασες ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3) και ΑΝΤΙΚΛΕΙΑ(2) δεν αποκλείονται ασφαλώς από το Τετραπλό, αλλά για πιο πάνω θα έχουν μεγάλες δυσκολίες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) – ΠΟΥΡ ΛΑ ΦΑΜΙΓ(6) – ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(4) – ΤΑΣΙΟΝΙ(7)

 

03 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, υπάρχει μια δυνατή βάση για τα στοιχήματά σας. Είναι ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(1) που έρχεται από νίκη, που δείχνει διαρκή εξέλιξη και που στο στάδιο της προετοιμασίας του πήγε εξαιρετικά. Θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο και κύριο λόγο για τη νίκη. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΤ’ ΝΙΡΟ(6) ήρθε με μια νίκη από την Αγγλία, στα 1600 μέτρα και μάλιστα ως διετής. Έκτοτε έχει ακόμη μια διάκριση στην τρίτη θέση, επίσης στο μίλι , αλλά και μεγάλα κενά ανάμεσα στις συμμετοχές του. Σίγουρα αντιμετώπιζε προβλήματα. Πάντως ότι έχει πετύχει στην Αγγλία, το έχει κάνει σε All Weather στίβο και αυτό είναι θετικό για την εδώ πρώτη του εμφάνιση. Στις προπονήσεις μάλιστα έχει πάει εξαιρετικά κι αν υπάρχει ένας μικρός προβληματισμός είναι η μικρή απόσταση που διαγωνίζεται και σε σχέση με τις αποστάσεις που έτρεξε στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι είναι με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Σημειώστε ότι ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(2)  επιστρέφει από εξάμηνο ρεπό, αλλά έχει πάει καλά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Επίσης μην λάβετε υπόψη την τελευταία συμμετοχή του ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(4) που σε μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής πιέστηκε και έτρεξε πολύ γρήγορα τα πρώτα μέτρα. Η σημερινή απόσταση είναι ιδανική. Από τους εναπομείναντες όλοι μπορούν να φτάσουν μέχρι τα πολύπλοκα παιχνίδια, Τρικάστ και Τετραπλό. Κι αν δημιουργηθούν και συνθήκες, να “χωθούν” και στο δίδυμο. Για νίκη όμως δεν θεωρούμε ότι έχουν βλέψεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(1) – ΝΤ’ ΝΙΡΟ(6) – ΒΕΡΤΙΚΑΛ(2) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(4)

04 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα υπάρχει μια δυνατή δυάδα που γίνεται και τριάδα. Ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(3) μετά το ανεπιτυχές ντεμπούτο στα 1000 μέτρα, έτρεξε πολύ βελτιωμένα τερματίζοντας δεύτερος στα 1300 μέτρα και τώρα  τρέχει σε λίγο μικρότερη απόσταση. Πιστεύουμε ότι με καλή εκκίνηση μπορεί να πλασαριστεί με τους πρώτους και να διεκδικήσει με ακέραιες ελπίδες τη νίκη. Αυτό μπορεί να πράξει και ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) που είναι σε φορμα, έχει πρωταγωνιστήσει στις δυο πρόσφατες συμμετοχές του όπου τερμάτισε δεύτερος και που επιπρόσθετα ιππεύεται και πάλι από τον Δημητσάνη και θα έχει και κατά πάσα πιθανότητα την ευκαιρία να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας του. Την παραπάνω δυάδα θεωρούμε ότι μπορεί να την σπάσει ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ(1) που επιστρέφει καλά γυμνασμένος και από το παρελθόν έχει δείξει προσόντα. Πιο πίσω ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(4) και ο στάσιμος ΤΣΑΡΛΥ ΜΠΙΑΡ ΠΑΝΤ(6). Σαφώς μειονεκτούν οι ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(7) και ΠΑΜΠΛΟ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(3) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(6) – ΝΕΣΤΟΡΑΣ(1) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(4)
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

05 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(2) θεωρούμε ότι έχει τον πρώτο λόγο. Έχει τρέξει και διακριθεί σε ανώτερους ομίλους του σημερινού, και κατά πάσα πιθανότητα θα ευνοηθεί και από επικεφαλής διαδρομή. Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(1) πρόσφατα επέστρεψε από δεκατρείς μήνες αποχή και αμέσως πρωταγωνίστησε τερματίζοντας δεύτερος σε παραπλήσιο όμιλο. Σήμερα αναμένεται ακόμη καλύτερος και φυσικά έχει τα φόντα για να φτάσει και στη νίκη. Ακολουθεί ο σταθερός ΠΕΙΡΑΙΑΣ(3), που σίγουρα θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσσταση αλλά και ο πρόσφατος νικητής ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) που το τελευταίο διάστημα δείχνει με την συμπεριφορά του στις προπονήσεις ότι οι χρόνιες παθήσεις του είναι σε ύφεση. Από τους υπόλοιπους υπολογίζεται ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(7) που πρόσφατα επανήλθε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να γίνει σοβαρός λόγος για έναν ίππο που ο ιδιοκτήτης και προπονητής του τον… πουλάει. Σαφώς για μαι θέση στο Τρικάστ ή Τετραπλό την μπορεί, αλλά θεωρούμε μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(2) –  ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(1) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(4) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ(3)

06 Στην έκτη διαδρομή και στα 1200 μέτρα ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) αποτελεί το μεγάλο φαβορί της ημέρας. Έρχεται από τέσσερις σερί νίκες και σαφώς έχει πάμπολλες δυνατότητες για να διευθύνει αυτό το σερί. Τρέχει σε νέα προπόνηση, αλλά αυτό δεν επηρέασε καθόλου την φόρμα του και το ότι πήγε εξαιρετικά στις προπονήσεις δεν αποτελεί είδηση. Πάντως αν για οποιονδήποτε λόγο δεν πιάσει την γνωστή υψηλή του απόδοση, τότε η τριάδα ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3), ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6) και ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(7) θα δώσουν μάχη για τη νίκη.Ο πρώτος το όνομά του στο Μαρκόπουλο το “έχτισε” στην σημερινή απόσταση. Ο δεύτερος έρχεται από νίκη, άλλαξε προπόνηση, αλλά έδειξε και εξέλιξη στις προπονήσεις και ο τρίτος επανήλθε προ σαρανταημέρου από οκτάμηνο ρεπό, ήταν τέταρτος του Φαρμασιούτικαλ στα 1000 μέτρα, “έφαγε” την κούρσα, “φρεσκαρίστηκε” και σήμερα αναμένεται σίγουρα βελτιωμένος. Από τους υπόλοιπους οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(4) και ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(5) δεν αγνοούνται από το Τετραπλό και υπό συνθήκες και για το Τρικάστ. Αλλά έως εκεί. Πιο πίσω η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(1) – ΕΛΑΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(7) – ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(6)

07 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα πολλοί οι υποψήφιοι για τη νίκη. ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(2) ήταν εντυπωσιακός στο νικηφόρο ντεμπούτο του, στα 1000 μέτρα, φρεσκαρίστηκε για 40 ημέρες, πήγε εξαιρετικά στο στάδιο της νεώτερης προετοιμασίας του και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση θα είναι βασικός διεκδικητής της νίκης. Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) δεν εντυπωσίασε με τον τρόπο που νίκησε, προ εικοσαημέρου, αλλά έδειξε δυνατός ίππος και με προοπτικές σήμερα να τον δούμε κατά πολύ καλύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν αγνοείται ο έμπειρος ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9)  που επιστρέφει από 5 1/2 μήνες αποχή, καλά προετοιμασμένος και έτοιμος να διεκδικήσει αμέσως τη νίκη. Πιο πίσω ο ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(4) που στην τελευταία του συμμετοχή τον είδαμε αισθητά βελτιωμένο, αλλά και ο γρήγορος ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(1) που βέβαια κοντράρει πολύ δυνατούς αντιπάλους, αλλά μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, κάπου σε Τρικάστ ή Τετραπλό. Τέλος πρέπει να αναφέρουμε ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(3) έχει σημειώσει μια νίκη στην Αγγλία στο γκαζόν και τα 1400 μέτρα, και σε δυο συμμετοχές έχει τερματίσει δεύτερος στα 1200 μέτρα, μάλιστα την μία εξ αυτών στην μοναδική συμμετοχή του σε All Weather στίβο, πρόπερσι τον Δεκέμβριο. Η εδώ προετοιμασία του δεν ήταν και η πλέον ενδεδειγμένη, θεωρούμε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, αλλά δεν   στερείται ελπίδων για παρουσία στα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(2) – ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) – ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(9) – ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ(4)

08 Τέλος στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα ο φορμαρισμένος ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) έχει τον πρώτο λόγο. Σαφώς θα αποκτήσει κορυφαία τύχη αν επιταχυνθεί ο ρυθμός. Ο ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(2) που στην τελευταία συμμετοχή, προ ημερών, που έτρεξαν μαζί, τερμάτισε λίγο πίσω του, σήμερα τρέχει σε πιο προσφιλή απόσταση και μπορεί να επωφεληθεί. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) απέτυχε προ τριών εβδομάδων στην κούρσα του Winter Challenge, αν και τον περιμέναμε καλύτερο. Είναι σε φόρμα και με τον Δημητσάνη στη σέλα μπορεί να μας δείξει τον καλό του εαυτό. Ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(4) επιστρέφει από εξάμηνη αποχή, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και αν βρει αμέσως θέση με τους πρώτους, κάτι που δείχνει εξαιρετικά εφικτό, μπορεί να τρέξει δυνατά έως και πρωταγωνιστικά. Από νίκη σε κατώτερο όμιλο έρχεται ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(7) που θα στηριχτεί και στα χαμηλά του βάρη, πολύ πιθανό να βρει κούρσα με τους πρώτους ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(6) και μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη με απαιτήσεις και πιο πίσω ο εκτός φόρμας και κατώτερος ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(2) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(3) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(4)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-6 / 1-6 / 1-3-6 / 1-2-4 / 1 / 2-4-8-9
ΣΤΗΛΕΣ: 144
ΚΟΣΤΟΣ: 72 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα