Δυνατές βάσεις προσφέρουν Χιστόρικ Ιβέντ, Πάρτυ Τάιγκερ και Ζίγγυ Στάρμαν

Κοινοποίηση:

Το πρώτο ελληνικό πρόγραμμα για την Άνοιξη, για τον Μάρτιο, μπορεί να μην διαθέτει την μεγάλη ιπποδρομία, το πρώτο ελληνικό πρόγραμμα της Άνοιξης, όμως διαθέτει και ποιοτικά χαρακτηριστικά και κυρίως στοιχηματικά. Σχεδόν όλες οι διαδρομές δείχνουν αμφίρροπες και αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις.Μετά τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας, ρίξτε και μια ματιά στο σύστημα – μπούσουλας, για ΣΚΟΡ 6. 
Ξεκινάμε με την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία όπου ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2 επιστρέφει σε καλή κατάσταση, από ρεπό και θεωρούμε ότι μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Βέβαια είναι και αρκετά ασταθής φοράδα που παρά το γεγονός ότι πήγε καλά στις προπονήσεις, στην κούρσα μπορεί να … χαθεί. Σε όμιλο στα μέτρα της, διαγωνίζεται η ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(5) και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Προσοχή θέλει η γρήγορη ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7), κυρίως αν καταφέρει να οδηγήσει αμέσως και τέλος υπάρχει και η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3)  που επιστρέφει από σημαντική αποχή, σε νέα προπόνηση και σε απόσταση που ίσως να μην την… βολεύει, όμως είναι φοράδα ποιότητας και βέβαια με καλή εκκίνηση μπορεί να βάλει σε όλες δύσκολα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(5) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2) -ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3)

Στην δεύτερη(κωδ.02) διαδρομή ο ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(5) τρέχει για πρώτη φορά στο Μαρκόπουλο, όμως διαθέτει καλή γενεαλογία, μπορεί ακόμη και να οδηγήσει και βέβαια να πρωταγωνιστήσει. Αν μάλιστα δείξει αυτά που περιμένουμε, μπορεί να κάνει και… βόλτα.Βελτιωμένος δείχνει και ο εγνωσμένα γρήγορος, ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(8), σταθερός και ίσως σε μικρή άνοδο ο ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(6) και προσοχή θέλει ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(7). Με απλά λόγια οι τέσσερις… κάτω τρέχουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΕΦΥΡ ΜΑΤΖΙΚ(5) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(8) – ΠΙΣ ΟΦ ΑΚΣΙΟΝ(6) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(7)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία που ξεκινάει και το ΣΚΟΡ 6, ο πρωτοεμφανιζόμενος ΕΣΚΑΝΤΑΡΙ(5) παρά την μακρά αποχή του, μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει εκμεταλλευόμενος την πολύ δυνατή ποιότητά του, αλλά και την καλή του διαγωγή στις προπονήσεις. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(1) επιστρέφει από μεγάλο ρεπό, αλλά είναι από τους ποιοτικά ανώτερους στον όμιλο και στις προπονήσεις πήγε καλά. Ο ΜΑΊΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ((3) που σε τέτοιους ομίλους θα πρέπει πάντα να υπολογίζεται και βέβαια υπάρχει και ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(4) που με το εξωτερικό σταρτ εκκίννησης μπορεί να πλασαριστεί με τους πρώτους και να παίξει καθοριστικό ρόλο στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΑΡΑΓΚΟΝ(1) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(3) –  ΕΣΚΑΝΤΑΡΙ(5) – ΠΕΙΡΑΙΑΣ(4)

Στην δέκατη όγδοη(κωδ.04) ιπποδρομία η ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) είναι το μεγάλο φαβορί της ημέρας και λογικά θα πρέπει εύκολα να επικρατήσει. Αν υπάρχει αντίπαλος, αυτή είναι η ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(5) που στην μοναδική της νικηφόρο συμμετοχή στο Μαρκόπουλο ήταν σχεδόν εντυπωσιακή. Πίσω από τις προαναφερόμενες μπορούν να τερματίσουν όλες οι υπόλοιπες. Απλά τρίτη επιλογή η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(3) και τέταρτη η ΣΠΑΡΤΗ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΣΤΟΡΙΚ ΙΒΕΝΤ(1) – ΜΙΣ ΠΕΪΣΑΝΣ(5) – ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(3) – ΣΠΑΡΤΗ(6)

την πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία η ΟΛΙΑΝΝΑ(5) αν επαναλάβει την απόδοση που είχε στην πρόσφατη πρωταγωνιστική συμμετοχή της, τότε μπορεί να «αγγίξει» τη νίκη. Χωρίς τις ατυχίες που είχε στην τελευταία της συμμετοχή, η ΜΕΪΛΗΝ(3) μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Γρήγορη, αλλά και με προβλήματα ρινορραγίας η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(4) και δεν αγνοείται και η πρωτοεμφανιζόμενη ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(7) που έχει τρέξει καλά στο εξωτερικό, όπου έδειξε και σημαντική αρχική ταχύτητα. Αυτό το προσόν, της ταχύτητας δηλαδή, το έδειξε και στις δοκιμές της στο Μαρκόπουλο και θεωρούμε ότι αν δείξει προσαρμοστικότητα στο σταρτ εκκίνησης, μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΛΙΑΝΝΑ(5) –  ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(7) – ΜΕΪΛΗΝ(3) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(4)

Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(3) δείχνει σε  καταπληκτική κατάσταση και κατ’ εμάς έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πολύ δυνατός και ο διαρκώς ανερχόμενος ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) που μαζί με τον ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(2) θα αποτελέσουν τους κυριότερους αντιπάλους του προαναφερόμενου και βέβαια υπάρχει και ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1) που στην τελευταία του συμμετοχή δεν έτρεξε άσχημα, κάθε άλλο μάλιστα, σε πολύ δυνατό όμιλο και σε δυσμενή απόσταση , κι όμως “έδινε”μέχρι τέλους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(3) – ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(8) – ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(2) –  ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(1)
 
Παρακάτω και στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία το φορμαρισμένο δίδυμο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(8) και ΦΑΟΥΣΤΟ(1) έχουν τον πρώτο λόγο. Ο πρώτος έχει τρέξει καλά σε κορυφαίες κούρσες το τελευταίο διάστημα και ο δεύτερος πρωταγωνίστησε μεν, αλλά τερμάτισε δεύτερος στις τελευταίες συμμετοχές του. Πιο πίσω ο ΚΟΥΙΝΤΕΟ(3) που τον περιμέναμε καλύτερο στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά μάλλον δεν του βγήκε η κούρσα και έπεται ο “πονηρός” ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(6) που πρόσφατα επανήλθε σε πολύ καλή κατάσταση και υπό κάπως καλύτερες συνθήκες διαδρομής θα μπορούσε να κάνει συγκλονιστική έκπληξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(8) – ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΚΟΥΙΝΤΕΟ(3) – ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(6)

Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία ο ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(3) αν επαναλάβει την προ ημερών απόδοσή του, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Σε καλή κατάσταση διατηρείται ο ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(5) και θέλει προσοχή. Ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(6) διακρίθηκε, προ ημερών, επιστρέφοντας μετά από μεγάλη αποχή. Έκτοτε άλλαξε προπόνηση, πήγε επίσης δυνατά στις πρόβες και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη και τέλος η έκπληξη μπορεί να προέλθει από τον ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(2) που πήγε καλά στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΕΦΕΡΝΤΣ ΜΠΟΥΣ(3) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(6) – ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(2) – ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(5)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-3-4-5 / 1-5 / 3-4-5-6-7 / 2-3-8 / 1-8 / 2-3-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 960
ΚΟΣΤΟΣ: 480 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα