Δυνατές βάσεις Χάμλυν Λαντ και Τεστιμόνιο, αξίζει ο Ντέβιλς Μπριτζ και τεράστιο ενδιαφέρον στο Τζακ Ποτ του Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Το σημερινό πρόγραμμα επικεντρώνεται σε δυο σημεία. Το πρώτο είναι το διπλό Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που μεταφέρει 35.200 ευρώ και που μαζί με τα σημερινά ο τζίρος ίσως και να φτάσει τις 80.000 ευρώ. Το δεύτερο είναι ότι δεν υπάρχει, ξεκάθαρο, μεγάλο φαβορί. Όμως υπάρχουν δυνατές δυάδες και τριάδες που ίσως κάνουν την στοιχηματική ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
104
Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(5) έχει τρέξει δύο φορές έως τώρα και έχει τερματίσει σε αμφότερες στην ίδια θέση, στην δεύτερη. Είναι στα πρόθυρα νίκης, που μπορεί να την σημειώσει σήμερα. Αυτό μπορεί να πράξει και η βασικότερη αντίπαλός, η ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(2) που στο ντεμπούτο της τερμάτισε τρίτη, λίγο πίσω από την προαναφερόμενη, «φρεσκαρίστηκε» και στις προπονήσεις έδειξε φανερή πρόοδο. Μάλιστα σε κάποια πρόσφατα γκάλοπ ήταν εξαιρετική. Παρακάτω βελτίωση αναμένουμε και από την ΣΑΦΦΑΧ(6), που επίσης έδειξε βελτιωμένη στις προπονήσεις και λίγο πιο πίσω η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(4). Από τις πρωτοδιαγωνιζόμενες η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(3) έχει πάρα πολύ καιρό στην Ελλάδα, είναι φοράδα με σημαντική αρχική ταχύτητα και θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση μπορεί να εμφανιστεί, ίσως και με απαιτήσεις στην άφιξη. Πολύ δύσκολα όμως για τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(2) – ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ(5) – ΣΑΦΦΑΧ(6) – ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
105 
Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, εκκινεί το ΣΚΟΡ 6 και υπάρχει μια πανίσχυρη δυάδα. Ο έμπειρος και γρήγορος ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(1) θα έχει κυριότερο και μάλλον μοναδικό αντίπαλο τον ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ(5) που στο πρόσφατο ντεμπούτο του ήταν σχετικά ανέτοιμος, αλλά σήμερα αναμένεται πανέτοιμος. Θεωρούμε ότι θα πρέπει αμφότεροι να πιάσουν μέτρια απόδοση για να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης από τους υπόλοιπους. Ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(2) επανέρχεται καλά προπονημένος, και με καλή εκκίνηση μπορεί να διακριθεί. Μπορεί να… χαρίζει χρόνια στους αντιπάλους του ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(8), αλλά στη σημερινή απόσταση τρέχει δυνατά. Γρήγορος είναι ο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(4) που επιστρέφει καλά προετοιμασμένος κι αν πάει εύκολα μπροστά μπορεί να μείνει σε κάποια από τις πρώτες θέσεις. Τέλος δεν μπορεί να “σβήσει” εντελώς ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(3) που μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να την “βρει”.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΜΛΥΝ ΛΑΝΤ(5) – ΜΠΛΑΚ ΤΡΙΛΜΠΥ(1) – ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(4) – ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(2)

106 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία στα 1000 μέτρα, η εκκίνηση θα παίξει σαφώς σημαντικό ρόλο. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) «ψάχνει» εδώ και καιρό την «διαφεύγουσα» νίκη της, αλλά τερματίζει συνεχώς δεύτερη. Αυτό θα κάνει και σήμερα και σε απόσταση που έχει πάρει το μέδεν της στο παρελθόν. Η ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(5) πηγαίνει καλά στις προπονήσεις και περιμένουμε να το δούμε και στην κούρσα. Στην τελευταία της συμμετοχή προσπάθησε να καταδιώξει “ιπτάμενη” αντίπαλο(Τούτι Φρούτι) και… έχασε τα πόδια της σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Η σημερινή απόσταση δείχνει κάπως πιο ευνοϊκή. Προσοχή θέλει η γρήγορη ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(2) που στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της δεν έτρεξε σύμφωνα με την αξία της, δείχνοντας ότι δεν συνεννοήθηκε με τον τότε αναβάτη της. Προσοχή θέλει και η γρήγορη και με χαμηλά βάρη, ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(8) που αν πάει μπροστά μπορεί να φέρει όλες τις αντίπαλές της σε πολύ δύσκολη θέση. Για μαι θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια θα παλέψουν η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3) που προ ημερών επανήλθε από ρεπό, αλλά έτρεξε δυνατά και η γρήγορη ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ(1) – ΣΑΟΥΘ ΣΗ ΜΠΕΛ(5) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) – ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(8)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
107 
Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα εκκινεί το ΣΚΟΡ 4 και μετά την διαγραφή της Ροζα Κλεμπ(3) που θα ήταν ανάμεσα στα πρώτα ή ίσως και το πρώτο φαβορί οι υπψήφιες για τη νίκη αυξάνουν. Η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(2) είναι σε σταθερή φόρμα και μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Βέβαια είναι μια φοράδα με σκαμπανεβάσματα που δεν μπορείς να βάλεις “σίγουρα” τα λεφτά σου πάνω της. Η γρήγορη ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(4) αν καταφέρει να οδηγήσει με ευκολία, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Έτρεξε πρωταγωνιστικά και βελτιωμένα στην τελευταία της συμμετοχή σε μικρότερη απόσταση και ίσως το επαναλάβει και σήμερα, κάτι που δεν έκανε στην προ τελευταία συμμετοχή της που πήγε μέχρι το “παράθυρο” και σχεδόν σταμάτησε με αποτέλεσμα να ελεγχθεί ο προπονητής της. Η ΟΛΙΑΝΝΑ(1) έχει δυνατότητες μεν σε ομίλους όπως ο σημερινός, αλλά και αυξομειώσεις στην απόδοσή της, κάτι που ούτε αυτή μπορέεί να θεωρηθεί “σίγουρη”. Μπορεί το καλύτερο, αλλά και το χειρότερο. Η ΑΡΥΕ(7) έδειξε μικρή βελτίωση στην τελευταία της συμμετοχή, αλλά κι αυτή έως τώρα και σε όλες τις συμμετοχές της δεν έχει εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Υπάρχει και η ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(5) που στις δυο τελευταίες εμφανίσεις της έδειξε βελτίωση και ίσως σήμερα  παρουσιάσει κι άλλη που θα τηςε επιτρέψει να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(5) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(2) – ΑΡΥΕ(7) –  ΟΛΙΑΝΝΑ(1)

108 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) επανέρχεται μετά την δυνατή εμφάνιση και  την τρίτη θέση που κατέλαβε, προ μηνός, στο κύπελλο της 25ης Μαρτίου. Σίγουρα θα ήθελε κάπως μεγαλύτερη απόσταση, όμως και στην σημερινή τον αναμένουμε πρωταγωνιστή συνυπολογίζοντας και την πολύ καλή συμπεριφορά του στις προπονήσεις. Ο ΚΟΥΙΝΤΕΟ(2) είναι σε πολύ κατάσταση, όπως έδειξε με την πρωταγωνιστική του εμφάνιση στην ίδια απόσταση, προ εικοσαημέρου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον συνεχώς εξελισσόμενο ΕΝΣΑΪΝ(3) και από τους υπόλοιπους ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1) θα αποκτήσει μεγάλη τύχη, αν επιταχυνθεί ο ρυθμός και με το φίνις του μπορεί να τους «σκεπάσει» όλους στο τέλος. Αν κάποιος από τους τέσσερις παραπάνω δεν πιάσει την αναμενόμενη απόδοση, τότε ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ(5) είναι ο πρώτος που μπορεί να επωφεληθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) – ΕΝΣΑΪΝ(3) –  ΚΟΥΪΝΤΕΟ(2) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(1)

109 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, οι… συνήθεις πρωταγωνιστές εδώ και καιρό, ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) και ΑΤΤΙΛΑΣ(2) θα είναι και σήμερα. Βέβαια έχουν ανέλθει τα βάρη τους, ελέω των εδώ και καιρό επιτυχιών τους, όμως τρέχουν και πάλι με σχεδόν… γνωστούς και μετρημένους αντιπάλους που όπως έχουν δείξει, τους περισσότερους τους… έχουν. Ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4) στο παρελθόν έχει μπει ανάμεσά τους και μπορεί να το κάνει και σήμερα και υπάρχει και ο  σούπερ φορμαρισμένος και από δυο σερί νίκες ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) που “τρέχει” με “πουπουλένια” βάρη και χάρις αυτών μπορεί να βάλει πολύ δύσκολα στους τρεις παραπάνω και σε σημείο να τους πάρει και τη νίκη. Αν κάποιος απ’ αυτούς που προαναφέραμε ατυχήσει, τότε θα “χωθεί” ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) – ΑΤΤΙΛΑΣ(2) – ΤΑΡΑΓΚΟΝ(7) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(4)

110 Τέλος, στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1800 μέτρα συγκρούονται τα ψηλά βάρη με τα χαμηλά. Η λογική λέει ότι οι ίπποι με τα χαμηλά βάρη έχουν προβάδισμα όμως ίσως τα πράγματα να είναι αλλιώς. Ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3) παρά τα υψηλά του βάρη τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του, έχει τρεις νίκες στην απόσταση, μια στη δεύτερη θέση και δυο στην τρίτη. Φέρει υψηλά βάρη, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα τον πτοήσουν στο να πρωταγωνιστήσει. Στις μεγάλες αποστάσεις αρέσκεται και ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1) που επίσης έχει νικήσει στην απόσταση και με το δυνατό φίνις του μπορεί να πρωταγωνιστήσει.. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(5) που δεν έχει μεγάλη εμπειρία μεν, αλλά έχει δείξει ότι “πάει” τις μεγάλες αποστάσεις και βέβαια θα στηριχθεί και στα χαμηλά του βάρη. Προσοχή θέλει ο ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(4) που είναι ίππος που αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Θεωρούμε ότι δεν μας έχει δείξει ακόμη τις πραγματικές του δυνατότητές. Υπάρχει βέβαια και ο ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(7) που πρώτη φορά θα τρέξει στην απόσταση, αλλά κι αυτός με τα χαμηλά του βάρη θέλει προσοχή. Επιπρόσθετα έχει πάει δυνατά και στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΕΒΙΛΣ ΜΠΡΙΤΖ(4) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3) – ΖΙΓΓΥ ΣΤΑΡΜΑΝ(5) – ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ(1)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-5 / 1-5 / 1-2-5-7 / 2-3-4 / 1-2-7 / 1-3-4-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα