Δυνατές βάσεις Χέιλ Δε Τσηφ, Κόστα και Σίλκα Σταρ, ρυθμιστής ο καιρός και ο στίβος

Κοινοποίηση:

Δυο αλλοδαπές ιπποδρομίες από την Deauville αποτελούν την εκκίνηση της ελληνικής συγκέντρωσης που συνεχίζεται με πέντε ελληνικές ιπποδρομίες. Στο ΣΚΟΡ 6 μάλιστα, η κούρσα από την Γαλλία έχει… πολύ Ελλάδα μέσα, αφού εμπεριέχει Έλληνες προπονητές, αλλά και ιδιοκτήτες. Βέβαια είναι μια πολύ δύσκολη κούρσα που για να «καλυφθεί» , κυρίως στο Σκορ 6,  θέλει πολλές επιλογές.
Πριν ξεκινήσουμε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας σημειώστε ότι βασικό ρόλο στην διαμόρφωση των αποτελεσμάτων θα παίξει ο βροχερός καιρός που από χτες έχει επιβαρύνει τον στίβο.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από την πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, από την Γαλλία και στα 2500 μέτρα, όπου ο DUNGANNON(5) μόλις σε μια συμμετοχή, το τελευταίο διάστημα, δεν έδειξε την υψηλή φόρμα που διέρχεται εδώ και καιρό. Θεωρούμε ότι θα είναι από τους βασικότερους πρωταγωνιστές και κατ’ εμάς αποτελεί καλή βάση για τα στοιχήματα. O MOTZER(7) στην πρόσφατη συμμετοχή του και δεύτερη μέσα στην χρονιά έδειξε ανάκτηση μεγάλου μέρους της φόρμας του. Τον έχουμε ικανό να πρωταγωνιστήσει και από την στιγμή που εξασφάλισε και κορυφαία ανάβαση. Ο RASPOUTIN(15) έρχεται από νίκη και έχει όλα τα εχέγγυα να συνεχίσει τις επιτυχίες και ο οκταετής, AS DES FLANDRES(2) διατηρείται εδώ και καιρό σε καλή φόρμα και αποτελέι καλή περίπτωση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: DUNGANNON(5) – MOTZER(7) – RASPOUTIN(15) – AS DES FLANDRES(2)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ:  15-3-4-12-5

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία, επίσης από την Deauville και στα 1300 μέτρα  και  η πρόβλεψη είναι πολύ δύσκολη. O KERAVNOS(5) είναι ίππος που τρέχει καλά χειμώνα, όπως τώρα και κυρίως τρέχει καλά στον συνθετικό στίβο, κάτι που φάνηκε και στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του που σημειώθηκε δεύτερος. Ο ATTILAS(11) «έφαγε» την κούρσα του, προ δυο εβδομάδων, προερχόμενος από αποχή και σήμερα δείχνει πανέτοιμος να επανέλθει και μετά από καιρό στις πρωταγωνιστικές εμφανίσεις. Προσοχή βέβαια θέλουν τόσο ο IL PITTORE(2), όσο και ο DEGRISEMENT(3) που προέρχονται από νίκη και δείχνουν σε καλή φόρμα.
Από τους υπόλοιπους αξίζει η LADY DONCASTER(7) που έρχεται από νίκη που ήταν η συνέχεια πρωταγωνιστικής εμφάνισης και παρουσίας στην δεύτερη θέση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: KERAVNOS(5) – ATTILAS(11) – DEGRISEMENT(3) – IL PITTORE(2)
ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ: 11-3-9-2-5


287 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και πρώτη ελληνική, στα 1000 μέτρα, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είναι ο ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(7) που έτρεξε δυνατά και πρωταγωνιστικά στις δυο έως τώρα συμμετοχές του, έδειξε φανερή πρόοδο στην πιο πρόσφατη, όπως και στις μετέπειτα προπονήσεις  και στον σημερινό όμιλο δείχνει ότι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Αποτελεί μια από τις πολύ δυνατές βάσεις της ημέρας. Αναμένουμε βελτιωμένο τον ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(2), στην δεύτερη συμμετοχή του, μετά από ρεπό και πιο πίσω ο πρωτοεμφανιζόμενος ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ(8) που πήγε καλά στις προπονήσεις, αλλά διαθέτει και καλή ποιότητα.Ο ΦΛΑΪΝΓΚ ΕΡΜΗΣ(5) πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα τρία του χρόνια και έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις, κάτι που μπορεί να δείξει και πάνω στην κούρσα και από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι ο έμπειρος, ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(4) δείχνει σε άνοδο φόρμας, διαθέτει αρχική ταχύτητα και μπορεί να βρεθεί με τους πρώτους στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΕΪΛ ΔΕ ΤΣΗΦ(7) – ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(2) – ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ(8) – ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

288 Παρακάτω και στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα ξεχωρίζουν δυο ίπποι. Ο ΝΕΪΣΑΝ(8) που δεν ιππεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του, μένοντας τέταρτος σε παραπλήσιας δυναμικότητας κούρσα, αλλά και σήμερα ιππεύεται από τον ίδιο αναβάτη και ο ΜΑΚΚΑΑΡ(6) που νίκησε τον Νέισαν, στην πιο πρόσφατη κοινή συμμετοχή τους, σημειώνοντας δεύτερη κολλητή νίκη και που στην φόρμα που διατηρείται μπορεί και σήμερα να πρωταγωνιστήσει επιζητώντας και νέα επιτυχία και παρά το γεγονός ότι ανέβηκαν λίγο τα βάρη του. Πιο πίσω θέλει προσοχή ο ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(1) που τρέχει σε νέα προπόνηση και είναι ίππος με πολύ μεγάλες δυνατότητες, όπως έχει δείξει στην Αγγλία, αρκεί να μην ενοχληθεί από τα προβλήματα των ποδιών του. Πιο πίσω ο πρόσφατος νικητής ΕΝΣΑΪΝ(5), αλλά και ο φορμαρισμένος και… λασπιάρης, ΟΡΚ(2). Ο ΒΑΡΡΑΝ(4) αυτή την εποχή δείχνει εκτός φόρμας, ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) γυμνάζεται συστηματικά και δεν “σβήνει” για μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια και τέλος υπάρχει ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(3) που δεν λέει να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, αλλά και που γι’ αυτόν δεν απορρίπτουμε μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια και που σίγουρα θα τον προτιμούσαμε σε μεγαλύτερη απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΕΪΣΑΝ(8) – ΜΑΚΚΑΑΡ(6) – ΣΑΟΥΘΝΤΑΟΥΝ ΛΑΝΤ(1) – ΕΝΣΑΪΝ(5)

289 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, υπάρχει λογική βάση. Είναι ο ΚΟΣΤΑ(7) που επανέρχεται από πολύμηνη αποχή, γυμνάστηκε με εντατικό τρόπο, εδώ και καιρό και που θεωρούμε ότι στην σημερινή απόσταση έχει καθαρό προβάδισμα. Σε φόρμα είναι ο ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(6) που είτε οδηγήσει, είτε με ημιαναμονή, μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά και μεγάλη προσοχή θέλει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(9) που το τελευταίο διάστημα διακρίνεται σε μικρότερες αποστάσεις και σήμερα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη. Ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) «ψάχνει» τη νίκη, εδώ και καιρό κι αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος μπορεί να πρωταγωνιστήσει και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(8) που και σε φόρμα είναι και κορυφαίο αναβάτη εξασφάλισε.
Ο ΝΕΣΤΟΡΑΣ(3) τρέχει σε νέα προπόνηση και δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε στις προπονήσεις, ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(10) είναι πάντα ένα ερωτηματικό, ελέω των προβλημάτων του και του ότι δεν ξέρουμε πότε και αν κάποια στιγμή αναδιπλωθεί, ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(5) έρχεται από νίκη, αλλά σε πολύ κατώτερο όμιλο και ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΣΜ(4) είναι εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(7) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(2) – ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(6) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(9)

290 Δύσκολη η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα όπου πολλές είναι οι υποψήφιες για τη νίκη. Η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(2) είναι σε σταθερή φόρμα και μπορεί να ανεβάσει πιο πολύ την απόδοσή της και σε σημείο να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη.Η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(6) έρχεται απόνίκη και με επικεφαλής διαδρομή μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Προσοχή θέλει η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(5) που είναι σε φόρμα, κάπου θα αιφνιδιάσει και ίσως αυτό γίνει σήμερα και καλή περίπτωση αποτελεί η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(1) που είναι η φοράδα που ανεβάζει την απόδοσή της όταν είναι αουτσάιντερ, όπως θα είναι σήμερα. Από τις υπόλοιπες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν τόσο η ΚΑΪΝΤ ΟΦ ΜΠΙΟΥΤΥ(10) που “έφαγε” την κούρσα της,όσο και η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(4) που είχε ατυχίες στην πιο πρόσφατη συμμετοχή της. τΗ ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) δεν είναι στην εκρηκτική κατάσταση του παρελθόντος και μάλλον θα προτιμούσε μικρότερη απόσταση, όμως εξασφάλισε καλό αναβάτη και μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(7) δεν “σβήνει” τελείως από τα πολύπλοκα παιχνίδια, κυρίως την τέταρτη θέση και κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(8) που στην τελευταία της συμμετοχή και σε πιο προσφιλή απόσταση της σημερινής είχε ατυχίες κατά την εκκίνηση. Τέλος, την ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(9) θα την προτιμούσαμε σε μικρότερη απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(5) – ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(2) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(6) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(1)

291 Τέλος, στην έβδομη(κωδ.07) αναμέτρηση και στα 1400 μέτρα, ο ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) έχει τον πρώτο λόγο, αρκεί να φύγει καλά από την αφετηρία όπως συνέβη στην πρόσφατη νίκη του. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(1) διατηρείται σε πολύ μεγάλη φόρμα και μπορεί να συνεχίσει τις δυνατές εμφανίσεις, παρά την άνοδο των βαρών του. Πιο πίσω ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(3) που αν βρει και λασπωμένο στίβο μπορεί να… απογειωθεί, αλλά και ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(5) που αν καταφέρει να πάει εύκολα μπροστά, μπορεί να κάνει την έκπληξη. Θυμίζουμε ότι στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του πήγε… flying start στο κεφάλι, αλλά μετά τον έπιασε ο αναβάτης του, έμεινε πίσω, αλλά δεν… έκοψε και κράτησε βήμα μέχρι το τέλος. Πιο πίσω ο σταθερός ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(2) που διατηρεί την φόρμα του και μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά. Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(6) τρέχει σε ιδανική απόσταση και ήταν ενθαρρυντικός στις προπονήσεις. Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(8) επιστρέφει από μεγάλη αποχή, σε νέα προπόνηση, έχει γυμναστεί καλά και τον έχουμε ικανό για μια θέση στο Τετραπλό και τέλος μπορεί η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(9) να ιππεύεται από τον Δημητσάνη, αλλά δεν έχει και μεγάλη τύχη για να πρωταγωνιστήσει. Θεωρούμε ότι μια θέση στο Τετραπλό θα είναι επιτυχία.
ΔΙΕΓΡΑΦΗ Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(4)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΚΑ ΣΤΑΡ(7) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(1) –  ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(3) – ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(5)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-5-11 / 7/ 6-8 / 2-6-7 / 1-2-5-6 / 7
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-3-5-7-11 / 7-8 / 1-6-8 / 2-6-7 / 1-2-5-6 / 1-7
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ : 1- 6-8 / 2-6-7-9-10 / 1-2-5-6 / 1-3-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα