Δυνατή βάση ο Μπλέιμ Λαβ, υπερέχει ο Χορ Αλ Ουντέιντ, τον πρώτο λόγο η Μαίρη Ριντ και δυνατό σύστημα για το Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Η ελληνική συγκέντρωση αποτελείται απο δυο κούρσες από τηην Γαλλία στην αρχή και από πέντε ελληνικές στην συνέχεια. Είναι σίγουρο ότι κυρίως η πρώτη κούρσα από την Γαλλία δεν θα “απασχολήσει” πολύ κόσμο, όμως είναι απόλυτα βέβαιο ότι η δεύτερη ιπποδρομία που είναι και η αρχή του Σκορ 6 είναι κομβική και εκεί θα “πέσει” πολύ διάβασμα. Πάμε να αναλύσουμε παρακάτω τις κούρσες και εσείς διαλέγετε και παίρνετε βέβαια. Στο τέλος όπως πάντα υπάρχει πρόταση για το ΣΚΟΡ 6 που θα πρέπει να την λάβετε σοβαρά υπόψη γιατί είναι δεόντως “ψαγμένη”.

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία είναι πολύ δύσκολη στην πρόβλεψη. Αποτελεί το Quinte + στην Γαλλία και το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει 16 συμμετοχές τα λέει όλα. Χάντικαπ “σκληρό” και σημείωστε ότι ο GOOD DEAL(13) μπορεί να μην… βγαίνει από… προπόνηση, αλλά έρχεται από νίκη και είναι σε τρομερή φόρμα. Ο BRAVE IMPACT(3)  ξεκουράστηκε ένα τρίμηνο και επανέρχεται σε καλή κατάσταση και διαθέτει και τον Guyon στη σέλα του. Ο KING DRIVER(12) προέρχεται από δυο σερί νίκες, αυτό δεν είναι το… δυνατό του σημείο, όσο το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά σταθερός και όταν είναι σε φόρμα και πολύ αξιόπιστος σε… υψηλές πτήσεις. Ο ROSNY(5) μπορεί να μην ήταν στα φότερ του στις τελευταίες συμμετοχές του, αλλά σίγουρα ο Soumillon θα του δώσει το κάτι παραπάνω και προσέξτε και τον SISYPHE(14) ΠΟΥ τρέχει σε όμιλο στα μέτρα του.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: GOOD DEAL(13) – BRAVE IMPACT(3) – KING DRIVER(12) – ROSNY(5) – SISYPHE(14) 

ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: 1-14/7-3-8-9-2-10

Η δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εκτός από το γεγονός ότι ξεκινάει το Σκορ 6, διαγωνίζονται ίπποι τριετείς που θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη. Μάλιστα οι 3 από τους 9 συμμετέχοντες θα τρέξουν για πρώτη φορά. ο SHAKEEL(1)  έχει εμπειρία, έχει τρέξει μια φορά στις 18/11 στα 2000 μέτρα και μάλιστα διακρίθηκε στην τρίτη θέση. Ο Soumillon στη σέλα του και πιστεύουμε ότι θα είναι πρωταγωνιστής. Ο ON THE ROX(2) έχει να τρέξει από τον περασμένο Αύγουστο που τερμάτισε δεύτερος στα 1600 μέτρα. Μεγάλο το ρεπό, αλλά διαθέτει και δυνατή γενεαλογία. Πιο έμπειρος ο MALKOBOY(5) που μάλιστα έτρεξε πρόσφατα, την 1η Μαρτίου στα 1900 μέτρα στην Deauville τερματίζοντας δεύτερος. Προβληματίζει λίγο ότι σήμερα θα τρέξει στο γκαζόν, αλλά η γενεαλογία του δείχνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα. Πρώτη συμμετοχή για τον PLUMATIC(9), αλλά στην απειρία του έχει να αντιτάξει την πολύ δυνατή του γενεαλογία, και κυρίως ότι ανήκει στην προπόνηση του Andre Fabre. ¨οπως θα δείτε και παρακάτω, αυτή την τετράδα προτείνει και ο Γαλλικός Τύπος. Bonus επιλογή εδώ o πρωτοεμφανιζόμενος DUHR(7) ελέω Freddy Head.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: : SHAKEEL(1) – ON THE ROX(2) – MALKOBOY(5) – PLUMATIC(9) – DUHR(7)

ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ: 9-1/2-5

Στην τρίτη(κωδ.03)  ιπποδρομία υπάρχει πολύ μεγάλο φαβορί. Είναι ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(1) που έως τώρα έχει αποδείξει ότι ακόμη και στα όχι καλύτερα του, τον σημερινό όμιλο τον… έχει. Θεωρούμε ότι δύσκολα θα ηττηθεί, αλλά αν γίνει αυτό, τον πρώτο λόγο για να τον αμφισβητήσει έχει ο ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ(2) που δείχνει στις τελευταίες συμμετοχές του ότι δεν ταλαιπωρείται από τις παθήσεις του.  Πιο πίσω ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(3) που πάντως δεν έτρεξε καλά στην πρόσφατη συμμετοχή του και δεν μπορούμε να βρούμε πως θα μπορε΄σει να ξεπεράσει τους δυο προαναφερόμενους και μόνο υπό μεγάλες προϋποθέσεις μπορεί να διακριθεί ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(1) – ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ(2) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(3) – ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(4)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, όπως τις βλέπετε στο χάντικαπ η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ και ο ΠΕΡΣΕΑΣ γράφτηκαν για να γίνει η κούρσα. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(4) επίστρέφει από ρινορραγία και έχει να τρέξει από… πέρσι. Αν δεν επηρεαστεί από την “πάθησή” του σίγουρα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αν και η απόσταση δεν είναι το… φόρτε του. Ο “συγγενικός” ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση και τον περιμένουμε και πάλι πολύ δυνατό, αν όχι ακόμη καλύτερο.  Περιμένουμε βελτιωμένο τον ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) που έχει να τρέξει καλά σχεδόν ένα χρόνο, αλλά δείχνει ότι αρχίζει νασυνέρχεται. Ξεκουράστηκε λίγο μετά τις επιτυχίες του και επιστρέφει ανανεωμένος ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) που τρέχει και σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του. Έπεται ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(6) που είναι σε φόρμα, αλλά η απόσταση δεν είναι το φόρτε του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗΣΕΙΣ: ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(4) – ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(2) – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και λόγω της μετριότητας που έχουν δείξει έως τώρα οι “έμπειροι” στον ελληνικό ιππόδρομο, τη νίκη μάλλον θα πρέπει να την “ψάξουμε” στους τρεις πρωτοεμφανιζόμενους εκ των οποίων οι δυο(Τζέστερ Σπίριτ, Φλάουτο) έχουν εμπειρία στο εξωτερικό και στην Αγγλία, ενώ ο Χι Χαζ Αράιβντ θα τρέξει πρώτη φορά. Στις προπονήσεις καλύτερο είδαμε τον ΦΛΑΟΥΤΟ(5) που αγοράστηκε και ακριβά και υπάρχουν και προσδοκίες από τον “κύκλο” του. Ο ΤΖΕΣΤΕΡ ΣΠΙΡΙΤ(2) δεν πήγε άσχημα και ίσως και πάνω στην κούρσα να εμφανιστεί καλύτερος από τις προπονήσεις, ενώ ο ΧΙ ΧΑΖ ΑΡΑΪΒΝΤ(6) θεωρούμε ότι έπεται των προαναφερόμενων, αν και στις προπονήσεις έχει αποκαλύψει καλά στοιχεία και καλή αρχική ταχύτητα. Λόγω της απειρίας του του δώσαμε την τρίτη θέση στις προτιμήσεις μας. Πιο πίσω ίσως να δούμε βελτιωμένο τον ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΚ(1) που στο ντεμπούτο του, προ τριμήνου, έδειξε φανέρα “άγουρος”.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΦΛΑΟΥΤΟ(5) – ΤΣΕΣΤΕΡ ΣΠΙΡΙΤ(2) – ΧΙ ΧΑΖ ΑΡΑΪΒΝΤ(6) – ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΚ(1) 

Πολλές οι συμμετοχές στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και τον πρώτο λόγο έχει ο “φρεσκαρισμένος” ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(8) που έχει δείξει υπεροχή έναντι των περισσότερων, ίσως και όλων των αντιπάλων του στις προηγούμενες συμμετοχές του. Αν φύγει καλά από την αφετηρία και απλά ακολουθήσει τον ρυθμό των πρώτων, τότε θεωρούμε ότι στην ευθεία και με το φίνις του δεν θα έχει πρόβλημα στο να φτάσει στην δεύτερη νίκη του. Σε άνοδο είναι ο πρόσφατος νικητής, σε λίγο μικρότερη απόσταση, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(4). Αν πάει εύκολα στο κεφάλι(λίγο δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο), μπορεί να βάλει δύσκολα σε όλους. Είναι σε εξέλιξη και θέλει προσοχή. Σε καλή κατάσταση διατηρείται ο ομόσταυλος του τελευταίου ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(7) που για να διακριθεί θα πρέπει να συνενοηθεί με τον κύπριο αναβάτη του που θα τον ιππεύσει για πρώτη φορά και , γρήγορος και πάντα υπολογίσιμος είναι ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(12) που είναι γεγονός ότι από την πρώτη συμμετοχή του τον περιμέναμε πιο δυνατό, αλλά μας έχει εν μέρει διαψεύσει. Πάντως έχει την ποιότητα και σίγουρα θα το δείξει κάποια στιγμή. Ίσως να το κάνει σήμερα.  Δεν αγνοείται ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(6) που “φρεσκαρίστηκε” κι αν επιταχυνθεί ο ρυθμός, σίγουρα μπορεί να διακριθεί με το φίνις του και πιο πίσω ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ(2) που τρέχει σταθερά στις δυο τελευταίες συμμετοχές του, αλλά ο σημερινός όμιλος έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις, κυρίως για τη νίκη ή το δίδυμο. . Πιο πίσω ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1), παρά το γεγονός ότι έχει βελτίωση στις τελευταίες εμφανίσεις του, “φρεσκαρίστηκε” και ιππεύεται από τον Δημητσάνη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(8) – ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(4) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(6) – ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(12)

Τέλος, στην έβδομη(07) ιπποδρομία η  ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(3)  έχει προβάδισμα για τη νίκη κι αν πάει στο δρόμο της  θα νικήσει με μεγάλη διαφορά. Εντάξει, είναι η φοράδα με τις λιγότερες συμμετοχές, όμως στη νίκη της έδειξε πολύ δυνατή, ξεκουράστηκε επαρκώς, ήταν πολύ καλή στις προπονήσεις και κατ΄ εμάς έχει προβάδισμα. Αν όμως δεν πάει στο δρόμο της τότε η πρόσφατη νικήτρια ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2) που μάλιστα νίκησε έχοντας σημαντικές ατυχίες στην εκκίνηση, μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Η ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) που τερμάτισε λίγο πίσω της θα έχει σήμερα τον Δημητσάνη και δεν μπορεί να αγνοηθεί παρά τα επτά της χρόνια και η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(5) μπορεί να μην μας έδειξε, προ δεκαπενθημέρου τον καλό εαυτό της, αλλά μπορεί να το κάνει σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(3) – ΑΒΑΝΖΑΡΕ(1) – ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(2) – ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(5)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-5-7-9 / 1 / 2-3-4-5 / 2-5-6 / 4-8 / 1-2-3-5
ΣΤΗΛΕΣ: 480
ΚΟΣΤΟΣ: 240 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα