Δυο μεγάλα φαβορί, δυο ισχυρές δυάδες και δυο πανίσχυρα συστήματα για Σκορ 6 στις ελληνικές ιπποδρομίες της 1ης Ιουνίου

Κοινοποίηση:

ΔΙΑΓΡΑΦΗ: 5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ Νο 3 ΣΟΣΥ ΚΑΤ
Διαβάστε καλά τις σημερινές αναλύσεις και υποδείξεις και δεν θα χάσετε. Πιστεύουμε ότι ο μήνας θα ξεκινήσει θετικά. Στο τέλος των αναλύσεων και υποδείξεων έχουμε και ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ για το ΣΚΟΡ 6 και το ΣΚΟΡ 4. Ρίξτε μια ματιά και θυμηθείτε ότι όσοι ακολούθησαν τις υποδείξεις της περασμένης Παρασκευής 28 Μαΐου καρπώθηκαν καλά κέρδη και κυρίως με την ανάλυση που κάναμε για τον Ομπλίτερεϊτ και κατ’ επέκταση την τύχη που δώσαμε στον νικητή Ντάιαμοντ Κλείτο.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία ο ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ(1) αποτελεί ένα από τα δυο πολύ μεγάλα φαβορί της ημέρας. Αναφερόμαστε σε “κολόνα” που άμα “σπάσει” θα γίνει μεγάλη ζημιά στο ΣΚΟΡ 6. Πως θα “σπάσει” δεν βρίσκουμε τρόπο και στην φόρμα που διατηρείται και έχει συνέπεια τις πολλές συνεχόμενες νίκες, αλλά ίπποι είναι και όλα γίνονται.  Αν λοιπόν ο προαναφερόμενος δεν νικήσει τότε … όλοι μπορούν να νικήσουν.Όλοι. Αλλά κι αν νικήσει, πιο πίσω τι γίνεται; Λοιπόν ο ΒΑΝΒΙΤΕΛΛΙ(7) με τα χαμηλά του βάρη αν φύγει καλά από την αφετηρία μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΤΟΠ ΚΟΟΥΤ(4) επιστρέφει από σημαντική αποχή, αλλά είναι καθαρός σπρίντερ και η απόσταση μπορεί να τον βοηθήσει και ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(3) είναι παθημένος, αλλά ίσως οι παθήσεις του να είναι σε ύφεση και ξέρουμε ότι στην μέρα του είναι πολύ δυνατός. Για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν αγνοούνται ούτε ο ΓΚΑΜΠΥ(2) που με τον Μαστοράκη έχει νικήσει στον παρελθόν και συνεννοούνται τέλεια, ούτε ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(6) που θα ήθελε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά για ΤΡΙΚΑΣΤ, ΤΕΤΡΑΠΛΟ είναι ότι πρέπει, ούτε ο ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ(6) που επιστρέφει από… πρόπερσι, αλλά έχει δυνατότητες, αν και το μεγάλο ρεπό… τσακίζει.

Αναλώσαμε πολύ ανάλυση στην πρώτη κούρσα, αλλά άξιζε γιατί είναι κούρσα κομβική που μπορεί να κρίνει πολλά στο ΣΚΟΡ 6. Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία θα είμαστε πιο σύντομη αφού η δυάδα ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(1) και ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(2) παρουσιάζεται πανίσχυρη. Αμφότερες «πάνε» την απόσταση(1575 μ.) καλύτερα απ’ όλες τις άλλες και πιστεύουμε ότι η νίκη θα κριθεί ανάμεσά σε αυτές τις δυο. Από εκεί και πέρα κι αν ατυχήσουν και οι δυο προαναφερόμενες τύχη θα δώσουμε στην ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ(5) που υπό προϋποθέσεις μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, αλλά και στην ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(6) που και χαμηλά βάρη έχει και κρατάει σταθερό βήμα για μεγάλη απόσταση. Για την ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ(3) έχουμε αμφιβολίες για το αν η απόσταση θα την ευνοήσει, “περίεργη” είναι η ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(4) που έχει δυνατότητες, αλλά έχει βγάλει και μια δυστροπία το τελευταίο διάστημα και τελευταία κατατάξαμε την ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(7) που δεν μας αρέσει στις τελευταίες συμμετοχές της.

Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία διαθέτει το δεύτερο μεγάλο φαβορί της ημέρας. Είναι η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(3) η οποία επανέρχεται μετά τις δυο συμμετοχές που τερμάτισε δεύτερη, με συνεχή κινητικότητα στο στίβο και με δοκιμές που για τα δεδομένα του σημερινού ομίλου είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικές. Αν μπορεί να ηττηθεί; Όλα γίνονται και δυο είναι οι φοράδες που μπορείτε να καλυφτείτε επαρκώς.  Η ΝΤΟΝΤ ΤΕΛ ΧΕΡ(4) τρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά διαθέτει καλή παρουσία σε αμμώδεις επιφάνειες στην Αγγλία. Είναι αδερφή με την Ανισαατυ, νικήτρια 2 ιπποδρομιών στην Ελλάδα και στις προπονήσεις βγάζει και αρχική ταχύτητα. Η δεύτερη κάλυψη είναι η  ΠΟΠΥΠΙΚΟΛΙΝΑ(5) που πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ καλύτερη από τις δυο συμμετοχές της μέχρι τώρα και βέβαια η αρχική της ταχύτητα(από Piccolo) μπορεί να την βοηθήσει αποφασιστικά.Οι άλλες φοράδες και κυρίως η ΜΠΑΛΚΙΣ(2) δεν δείχνει ακόμη έτοιμη για να πρωταγωνιστήσει.

Η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία θέλει “άνοιγμα” όσοι βέβαια πρωτίστως θέλετε να παίξετε ΣΚΟΡ 6. Ο ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(1) επιστρέφει από 11 μήνες αποχή και σε νέα προπόνηση. Αν είχε “φάει” μια κούρσα δεν θα είχαμε κανένα ενδοιασμό να του δώσουμε ξεκάθαρο προβάδισμα. Αλλά ακόμη κι έτσι τον βάζουμε στην πρώτη σειρά βλέποντας και τις ενθαρρυντικές δοκιμές του. Επιπρόσθετα η απόσταση(1200 μ.) που τρέχει είναι απόλυτα ιδανική. Ο ΜΑΡΚΕΤ ΣΕΑΡ(6) στις δυο έως τώρα συμμετοχές του ήταν κακός. Πολύ κακός. Επιστρέφει από μικρή ξεκούραση και στις προπονήσεις έδειξε βελτιωμένος. Αν θα είναι τόσο βελτιωμένος έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει; Μπορεί. Ανήκει σε προπόνηση που μπορεί να τα καταφέρει. Ο ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ(2) είναι ο πιο φορμαρισμένος στον όμιλο. Μετράει δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση στις τελευταίες συμμετοχές του και ο προπονητής του ήθελε να πάρει τη νίκη στην τελευταία συμμετοχή του για να τον ξεκουράσει. Βρήκε όμως κούρσα για να τρέξει και βέβαια πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Προσοχή επίσης θέλουν τόσο ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(5), αλλά και ο ιδιόρρυθμος ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(8) που κάποια μέρα θα θυμηθεί ότι δεν είναι ο μέτριος ίππος που βλέπουμε εδώ και καιρό και θα… σβήσουν τα φώτα.

Η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία έχει δυο λογικά και μεγάλα φαβορί. Την ΝΤΡΗΜ ΑΪΛΑΝΤ(5) που νίκησε προ ημερών στα 1575 μ. και η σημερινή(1200 μ.) κρίνονται πιο ιδανικά για τα γενεαλογικά της χαρακτηριστικά και την ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(7) που ξεκουράστηκε μετά την δεύτερη νίκη της σε τρεις συμμετοχές στην Ελλάδα και επανέρχεται σε πολύ καλή φόρμα, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Αμφότερες ευνοούνται από τα… πάντα και οι πιθανότητες να κάνουν και το δίδυμο είναι σχεδόν άριστες. Τα χαμηλά βάρη ίσως να ευνοήσουν και την ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(6). Από εκεί και πέρα η αξιόμαχη ΚΕΕΛΑ(1) δεν μπορεί να αγνοηθεί, υπό προϋποθέσεις και για το δίδυμο, όπως και η ΜΑΡΙΣΙΑ(4) που είναι σε τοπ φόρμα και έρχεται από νίκη.

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία θα ξεκινήσουμε ανάποδα. Θα υποδείξουμε πρώτα ποιοι δεν μπορούν να νικήσουν. Θεωρούμε ότι δεν μπορύν να το πράξουν ο αρνητικός στο πρόσφατο ντεμπούτο του ΑΛΜΑΡΕΝΤ(5) και ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(6). Οι άλλοι μπορούν. Ο καθένας με τις πιθανότητές του. Ο ΜΕΤΑΒΟΣ(4) έδειξε βελτιωμένος στην τελευταία του συμμετοχή και ανατέθηκε πάλι στον Δημητσάνη και μπορεί και να οδηγήσει και να την… βγάλει αυτή την φορά μέχρι το τέλος. Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(7) σημειώνει δυνατές δοκιμές, αλλά δεν ξεκινάει καλά από την αφετηρία και απογοητεύει τον “κύκλο” του. Αν ξεκινήσει καλά σήμερα θα δούμε άλλο ίππο. Αν δεν ξεκινήσει μάλλον θα πάει για… εκτόμηση.Ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(3) επιστρέφει πολύ δυνατός, όπως έδειξε στις προπονήσεις. Θυμίζουμε ότι έτρεξε στην πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς, στις 22 Ιανουαρίου, μάλλον δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, αλλά έδειξε “ωραίος” ίππος τερματίζοντας τρίτος. Σήμερα μπορεί να φτάσει στη νίκη.Ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) είναι σε φόρμα, την έδειξε πρόσφατα τερματίζοντας δεύτερος και αν “συνεννοηθεί” με τον αναβάτη του μπορεί να τερματίσει ψηλά.  Τέλος με τους ομόσταυλους. Ο ΣΙΜΟΥΣ ΔΕ ΠΕΪΒΕΡ(8) θα τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει μια αποτυχημένη συμμετοχή στο μίλι πέρσι τον Οκτώβριο στην Αγγλία διαθέτει και καλή γενεαλογία και έχει πάει ικανοποιητικά στις προπονήσεις, ενώ ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(2) διαθέτει αρχική ταχύτητα, αλλά θέλει και ιδανικές συνθήκες και ρυθμό για να τρέξει δυνατά. Αν τα βρει σήμερα; τι να πούμε…

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΚΟΡ 6

ΛΟΓΙΚΟ: 1/1-2/3/1-2-5-6-8/5-7/1-3-4-7
ΣΤΗΛΕΣ: 80
ΚΟΣΤΟΣ: 40 ευρώ

ΤΟΛΜΗΡΟ: 1/1-2/3-4-5/1-2-5-6-8/5-7/1-3-4-7
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα