ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΤΖΙΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ

Κοινοποίηση:

Μεγάλο το ενδιαφέρον στις σημερινές ελληνικές ιπποδρομίες όπου φαβορί και αουτσάιντερ δημιούργησαν… εκρηκτικό μείγμα στο ΣΚΟΡ 6 και με απόδοση περίπου 2.500 ευρώ! Ο τζίρος κάθε Παρασκευή και πιο πάνω στις ελληνικές ιπποδρομίες και είναι βέβαιο ότι αν προστεθούν κι άλλα πρακτορεία στην πώληση ιπποδρομιακού στοιχήματος, αλλά κυρίως αν αυξηθούν οι ίπποι στο Μαρκόπουλο έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι συνθήκες για δυο ελληνικές συγκεντρώσεις την εβδομάδα, η ανάκαμψη θα έρθει πιο γρήγορα κι απ’ όσο εκτιμά και ο πλέον αισιόδοξος.
Το πρόγραμμα της Παρασκευής το άνοιξε ο ΣΑΧ ΣΕΧΡΑΓΙΑΡ(5) που νίκησε κεφάλι και τέρμα για… πέμπτη σερί φορά με χρόνο 1.20,26 στα 1.300 μέτρα και αναβάτη τον μεγάλο πρωταγωνιστή της συγκέντρωσης, Παναγιώτη Δημητσάνη. Με φίνις ο ΑΡΜΙΤΖΕΡ(7) δεύτερος και ακολουθησε ο ΒΑΝΒΙΤΕΛΛΙ(4) που προσεχώς και σε μεγαλύτερη απόσταση θα είναι έτοιμος για τη νίκη και ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ.
Στην δεύτερη ιπποδρομία, ΣΤΑ 1.200 μέτρα, νίκησε η… πρώτη τύχη του Goal, η ΠΕΝΙΝΑ(3) που διέλυσε την Φλόγα(4) στο κεφάλι και χάρισε με χρόνο 1.14,92 την πρώτη νίκη για φέτος στον Γιάννη Λαζαρίδη. Με φίνις δεύτερη η φαβορί ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(1) και σε απόσταση τρίτη η ΛΥΡΑ(6).
Στην τρίτη κούρσα και στα 1.400 μέτρα πήρε το κεφάλι ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(3) και με επίδοση 1.25,49 έφτασε στη νίκη με αναβάτη τον Μάριο Χριστοφή και μπροστά από τον ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(2) που τον είχε νικήσει στις δυο κόντρες τους μέσα στην χρονιά. Τρίτος ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(7) που δεν ξεκίνησε καλά από την αφετηρία και δεν πρέπει να λάβετε την συμμετοχή του υπόψη.
Δυνατός ίππος έδειξε στην τέταρτη κούρσα ο ακριβοαγορασμένος στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ, ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(5). Πήρε το κεφάλι με τον Μιχάλη Ξυνό και νίκησε με άνεση και επίδοση 1.20,45 στα 1.300 μέτρα, αν και έδειξε ακόμη σχετικά «άγουρος». Καλή εμφάνιση και ο ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΦΕΚΤ(1) που «έπεσε» σε καλύτερο και ακολούθησε ο σταθερός ΤΑΡΑΓΚΟΝ(4) προ του ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(3) που στην ευθεία εξόκειλε πολύ και έχασε πολλά μήκη.
Μεγάλη μάχη στην πέμπτη ιπποδρομία. Τελικά ο ΒΑΡΡΑΝ(2) και χάρις της υπερδυναμικής ίππευσης του Παναγιώτη Δημητσάνη νίκησε στα 1.200 μέτρα με επίδοση 1.13,95 και για ελάχιστη διαφορά προ του ΓΚΡΙΣΛΥ ΜΠΕΑΡ(4) που «διέλυσε» στο κεφάλι τον ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(8) που έμεινε τρίτος, αλλά αυτή η κόντρα του στοίχισε ίσως τη νίκη. Τέταρτος ο ΜΕΝΤΩΡ(5) που από την αρχή ήταν αρνητικός και στο τέλος διαγνώστηκε και ελαφρά χωλότητα στο μπροστινό δεξί πόδι, χωλότητα που ίσως να προκλήθηκε από την νευρικότητα του στο σταρτ, λίγο πριν την εκκίνηση.
Στην έκτη ιπποδρομία ο ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(6) ακολούθησε δεύτερος τον ΔΟΛΛΑΡΙΟΥΛΗ(1) και στην ευθεία «πέταξε» και έφτασε εύκολα στη νίκη στα 1.575 μέτρα και με επίδοση 1.36,70. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη του Παναγιώτη Δημητσάνη. Τρίτος και σε απόσταση ο ΛΑΪΤ ΠΑΡΤΙΚΛ(3) που απέχει από τον καλό παλιό εαυτό του.
Στο τέλος η Λάουρα Μπι(2) οδήγησε, αλλά στην ευθεία «έκοψε» εντελώς κι έτσι η ΑΪΜ Ε ΡΟΓΙΑΛ ΛΕΪΝΤΥ(1) δεν βρήκε αντίσταση στο να φτάσει στη νίκη με επίδοση 1.15,08 στα 1.200 μέτρα. Έτσι «έσπασε» την γκίνια της μετά από 10 συμμετοχές και συνάμα χάρισε την τέταρτη νίκη στον αναβάτη της, τον Παμαγιώτη Δημητσάνη. Δεύτερη τερμάτισε η βελτιωμένη ΜΠΛΑΚ ΣΟΥΓΚΑΡ(6) μπροστά από ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(8) και ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(5) δημιουργώντας ένα τετραπλό λίγο κάτω από τα… 1.700 ευρώ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα