Εύκολα ο Μπουστάουν Μπόυ, εντυπωσιακά ο Ινχέρεντ Βάις προ του Ατρέιγιου και νίκη μνήμης για τον Κέιπ Ραθ

Κοινοποίηση:

Δυνατές αφίξεις πρόσφερε η σημερινή συγκέντρωση που τα φαβορί δεν είχαν εύκολο έργο, εκτός ίσως από τον Μπουστάουν Μπόυ. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ή να μάθετε τι έγινε πριν από λίγο στο Μαρκόπουλο και σε μια συγκέντρωση όπου πρωταγωνιστής αναβάτης ήταν ο Μιχάλης Ξυνός με τρεις νίκες και πρωταγωνιστής προπονητής ο Χρήστος Κουβαράς, επίσης με τρεις νίκες.
Η ΑΟΥΡ ΣΟΥΪΤ ΑΡΤ(7) εξασφάλισε άψογη εκκίνηση από τον Βαγγέλη Κρητικό, ακολούθησε τις σπρίντερ και με την είσοδο στην ευθεία επιτέθηκε, πέρασε και νίκησε σχετικά εύκολα. Η πάντα φιλότιμη και αξιόπιστη σε κάθε απόσταση ΣΟΣΥ ΚΑΤ(1) επιβεβαίωσε την φόρμα της τερματίζοντας με φίνις δεύτερη και η ΣΙΛΚΕΛΥ(6) έδειξε για ακόμη μια φορά την σπουδαία της φόρμα, τερματίζοντας τρίτη χωρίς μάλιστα να οδηγήσει. Τέταρτη η ΦΟΥΛΝΕΫ(3) που οδήγησε, αλλά “έκατσε” στα τελευταία 200 μέτρα. Πέμπτη η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(2) που δεν έδειξε τίποτα το εντυπωσιακό επιβεβαιώνοντας ότι αυτή την περίοδο είναι ντεφορμέ και ακολούθησαν η ΕΛΙΑΚΑ(4) που ήταν με τις πρώτες, αλλά για ακόμη μια φορά υποχώρησε πολύ στην ευθεία και η εκτός φόρμας ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(6).
Χρόνος για τη νικήτρια, 1:22,11 στα 1300 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 7-1-6-3-2-4-5

Κεφάλι και τέρμα για την ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ(2) στην δεύτερη ιπποδρομία που έδειξε μεγάλη πρόοδο μετά το αποτυχημένο ντεμπούτο της και που με αυτή ο αναβάτης Βαγγέλης Κρητικός έκλεισε το πρώτο σύνθετο. Σε απόσταση και στην δεύτερη θέση η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(3) που ξεκίνησε καλά, έδειξε τη φόρμα της και με φίνις άφησε τρίτη την πρωτοεμφανιζόμενη ΓΚΡΗΚ ΑΛΑΡΜ(5) που δεν έτρεξε άσχημα θεωρόντας ότι μάλλον της έλλειπε αυτή η κούρσα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Στην τέταρτη θέση η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(7) που βελτιώθηκε στην ευθεία και σίγουρα είναι φοράδα για περισσότερα μέτρα και πέμπτη η ΤΡΙΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ(1) που ακολουθούσε πέμπτη πάνω στην κούρσα και που στο τέλος διαγνώστηκε ρινορραγία. Έκτη η ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΟΡΜ(6) που επανέλαβε την τελευταία αρνητική της συμπεριφορά και η τελευταία η ΣΝΟΟΥΦΟΛ(6) που ήταν με τις πρώτες, αλλά “έκατσε” εντελώς στο τέλος. Χρόνος για τη νικήτρια 1:15,93 τα 1200 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 2-3-5-7-1-4-6

Ακολούθησε τρίτος πάνω στην κούρσα ο ΝΑΣΜΙ(7), , στην τρίτη ιπποδρομία, ιππεύτηκε άψογα από τον Γιάννη Ψαραδάκη, εκμεταλλεύτηκε την εσωτερική και κατάφερε στο τέλος να φτάσει στη νίκη μπροστά από τον ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(3) που έδειξε ακόμη μια φορά την φόρμα του και πάλευε μέχρι το τέλος. Στην τρίτη θέση ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ(6) που οδήγησε, αλλά ίσως να προτιμούσε λίγο πιο “μαλακό” ρυθμό. Πάντως επιβεβαίωσε την φόρμα, αλλά και την σταθερότητά του. Στην τέταρτη θέση με φίνις ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(1) που τράβηξε λίγο στην εξωτερική και έχασε έδαφος και ακολούθησε ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(2) που και σήμερα,στην μικρή απόσταση, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Στην έκτη θέση ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4) που βελτιώθηκε στο τέλος, αλλά χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο και ακολούθησαν ο ΑΤΤΙΛΑΣ(5) που τον περιμέναμε καλύτερο και σε ενθυμούμενοι την τελευταία συμμετοχή του και ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ(8) που επέστρεψε με χωλότητα. Χρόνος για το νικητή, 1:13,59 τα 1200 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 7-3-6-1-2-4-5-8

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ έφυγε καλά από την αφετηρία, συγκάλπασε με τον ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1), πάλεψε μαζί του όλη την ευθεία και κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη ελάχιστα πριν από αυτόν. Μεγάλη η συμβολή του Μιχάλη Ξυνού στη νίκη του πρώτου και άριστες εντυπώσεις άφησε ο δεύτερος και στο πρώτο τρέξιμό του στην Ελλάδα.
Σε απόσταση και στην τρίτη θέση ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΥΣΤΙΚ ΜΠΛΕΪΖ(7) που έδειξε ότι σε μεγαλύτερη απόσταση θα είναι πανίσχυρος και τέταρτος ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(2) που επανήλθε σε καλή κατάσταση και προσεχώς θα είναι ακόμη καλύτερος.Στην πέμπτη θέση ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) που έδειξε βελτιωμένος από το ντεμπούτο του και ακολούθησαν ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(5) που ήταν πέμπτος πάνω στην κούρσα και υποχώρησε λίγο, ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(6) και ο ΝΤΟΥΓΚΑΛ ΜΑΤΖΙΚ(8).
Χρόνος για το νικητή, 1:06.41 τα 1100 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 4-1-7-2-3-5-6-8

Στην πέμπτη ιπποδρομία ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(2) συνέχισε την εξέλιξη και τα καλά στοιχεία που είχε δείξει στο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο του, ακολούθησε δεύτερος και κατάφερε εύκολα να φτάσει στη νίκη βοηθούμενος και από την ίππευση του Μιχάλη Ξυνού που έκλεισε το τέταρτο σύνθετο. Δεύτερος ο πάντα σταθερός ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(4) που τον πάλεψε στην ευθεία, αλλά έμεινε λίγο πίσω και ακολούθησε ο ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(3) που οδήγησε, δεν υποχώρησε στην ευθεία και έδειξε σαφή βελτίωση. Τέταρτος ο διετής ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(7) που έτρεξε πρώτη φορά και έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ακολούθησε ο επίσης πρωτοεμφανιζόμενος ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ(6) που έδειξε ίππος για αρκετά μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής. Έβδομη ο επίσης διετής ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(8) που έδειξε ότι θέλει ακόμη δουλειά, όπως και ο ΒΕΤΕΡ(1). Χρόνος για το νικητή, 1:06.96 τα 1100 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 2-4-3-7-5-6-8-1.

Στην έκτη ιπποδρομία ο Κώστας Καποδίστριας εξασφάλισε ιδανική εκκίνηση στον ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(5) κι αυτός έστρωσε το βήμα του και νίκησε με άνεση. Δεύτερος ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(7) που ξεμπλοκαρίστηκε στην ευθεία και συνέθεσε το φαβορί φορκάστ και ακολούθησε ο ΚΑΛΑΝΟΣ(6) που επανήλθε μετά από σημαντική αποχή, ακολούθησε το νικητή και έμεινε στην άφιξη λίγο μπροστά από τον ΡΟΥΣΛΑΝΤ(9) που πιστοποίησε για ακόμη μια φορά την φόρμα και την αξιοπιστία του. Στην πέμπτη θέση ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(4) που για τους 16 μήνες αποχή και την όχι απόλυτα ιδανική εκκίνηση, η εμφάνισή του ήταν καταπληκτική. Έκτος ο ΣΙΚΑΓΟ ΚΑΠ(1) που εκεί ακολουθούσε και κατά την διαδρομή και ακολούθησαν η ΚΕΕΛΑ(8) που στην αρχή πήγε με τους πρώτους, αλλά ο ρυθμός ήταν δύσκολος, ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(2) που μας εξέπληξε αρνητικά με την απόδοσή του και δεν ξέρουμε αν από κάτι ενοχλήθηκε και ο από την αρχή αρνητικός ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(3). Χρόνος για το νικητή 1:26, 31 τα 1400 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 5-7-6-9-4-1-8-2-3

Στην τελευταία ιπποδρομία ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(8) ιππεύτηκε άψογα από τον πρωταγωνιστή της ημέρας με τρεις νίκες, Μιχάλη Ξυνό, αναπτύχθηκε μπαίνοντας στην ευθεία και κατάφερε να φτάσει στη νίκη αποκρούοντας το φίνις του ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(1) που δεν ξεκίνησε απόλυτα καλά από την αφετηρία, αλλά έδειξε σοβαρή βελτίωση και άνοδο και στην σημερινή απόσταση.Αυτή ήταν σίγουρα μια νίκη μνήμης για τον Γιώργο Πολίτη που ο Κέιπ Ραθ ήταν το αγαπημένο του άλογο.
Τρίτος, λίγο πίσω ο βελτιωμένος ΤΑΡΑΓΚΟΝ(2) και ακολούθησε ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(4) που οδήγησε για μεγάλο διάστημα δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και υποχωρώντας λίγο στο τέλος. Πέμπτος ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(10) που για πρώτη φορά έτρεξε, δείχνοντας βελτίωση και ακολούθησε ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(6), ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(5) που από την αρχή έμεινε πίσω και έδειξε ακόμη μια φορά την αστάθειά του, ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ(3), ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(7) που δεν κατάφερε να πάει με τους πρώτους και σταδιακά υποχωρούσε και ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(9) που θέλει ξεκούραση. Χρόνος για το νικητή 1:40,31 στα 1575 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 8-1-2-4-10-6-5-3-7-9

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα