“ΖΟΥΜ” ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Κοινοποίηση:

VAAL5

 

 

Στην ιπποδρομία με κωδικό 019 ξεχωρίζει από αγωνιστικής άποψης η επανεμφάνιση του 2-KANGAROO JACK. Απλώς ανώτερος. Κα-μιά σχέση με τους άλλους εδώ. Αλλά: 1) Κουβαλάει 67 κιλά, 2) Δεν έχει ξανατρέξει στο Βάαλ (1η φορά που θα “ξεπέσει” σε τέτοιο ιπποδρόμιο) 3) Δεν έχει ξανατρέξει 1000μ. 4) Μέτρια φόρμα, είναι σκιά του εαυτού του από τον Φλεβάρη κι έπειτα.

“Ξεπέφτει” λοιπόν και τρέχει για 1η φορά σε χάντικαπ που είναι 1-2 Κλάσεις κάτω από την Κλάση του, γιατί ο ίδιος δείχνει να μην είναι το άλογο που ήταν την περίοδο Οκτώβρη 2016-Γενάρη 2017. Στις τελευταίες 3 εμφανίσεις του εμφανίζει (κι αυτό αναφέρεται στα Φύλλα Ιπποδρομίας στο τέλος των ιπποδρομιών) να μην εκτείνει πλήρως τον καλπασμό του. Στα καλά του, στον Άσσο (που υποτίθεται πως είναι το άλογο με τα περισσότερα έπαθλα κλπ) έριχνε 3 μήκη χωρίς να ιδρώνει (τον Οκτώβρη του 2016). Με τους άλλους δεν έχει ξαναβρεθεί αντιμέτωπος-…και πως να βρεθεί?  Ένα αμάξι 2500κ.ε με αμάξια 1800κ.ε, πως θα γινόταν να συναντηθούν ποτέ σε κοινό αγώνα? Έφτασε όμως σε αυτό το ναδίρ-σημείο στην καριέρα του. Αν υπάρχει κάτι θετικό είναι πως γυρίζει το “κακό παιδί” ο Άντριου Φόρτσιουν στη σέλα. Μαζί έχουν 10 τρεξίματα με 5 νίκες. Ξέρει ο ένας τον άλλον και αυτό δημιουργεί κάποια αισιοδοξία. Υπάρχει “μούδιασμα” στον Τύπο και στην Αγορά-ειδικά από χθες το βράδυ, κανείς δεν τον αγνοεί μεν, αλλά και κανείς δεν παίρνει το ρίσκο να τον προτείνει με 1η τύχη και κανείς δεν παίρνει το ρίσκο να φορτώσει “πακέτα” επάνω του. Να πει δηλαδή κάποιος το προφανές, “ρε παιδιά, τι δουλειά έχει το αγωνιστικό το αμάξι το 24βάλβιδο με τα ποδήλατα εδώ ?” δεν υπάρχει. Όλοι θα τον έχουν “κυλιόμενο” στα Τετραπλά τους, αλλά πολλοί λίγοι θα πάνε γερά πάνω του για Γκανιάν. Με συνέπεια να κινείται (το γκανιάν του) σε θελκτικότατες τιμές, από 2.50 μέχρι και 4.50 έχει ανέβει εδώ και λίγες ώρες η τιμή, καθώς είτε δεν υπάρχει “πληροφορία” για το αν είναι καλά, είτε υπάρχει-και είναι “άστο” .

Ό,τι και να κάνει ο καθένας μας, τον προτιμήσει ή δεν τον προτιμήσει, είναι χρέος να κάνουμε “ΖΟΥΜ” σήμερα σε αυτό το άλογο, κυρίως από αγωνιστικής/δημοσιογραφικής άποψης, γιατί όπως και να το κάνουμε-είναι ο “Σταρ” σε όλο το σημερινό Κουπόνι-ασχέτως του αν θα δικαιώσει το προφίλ του ή όχι. Αυτό (το αν θα δικαιώσει το “βαρύ όνομά” του) μένει να το δούμε, στις 15:20 είναι η εκκίνηση.

KANGAROO JACK

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα