Η Υποκρισία και ο Μάϊτυ Ζιπ

Κοινοποίηση:
740full-inga-c
Ίνκα
ruslana-fashion-model-10
Ρουσλάνα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σήμερα είναι Μεγάλη Τετάρτη. Υποτίθεται πως οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι κάνουν νηστεία αυτή την εβδομάδα και γενικώς αποφεύγουν την έκθεση/προσκόλληση σε “αμαρτίες” που απορρέουν από τη σαρκική διάσταση του Ανθρώπινου Είδους και της ανάγκες αυτής (της Σαρκικής Διάστασης). Και ειδικά από Μ. Τετάρτη “σφίγγει” η αυστηρότητα με αποκορύφωμα την Μ. Παρασκευή. Βασικά δεν μας νοιάζει ποιά είναι η γνώμη σου για τον Θεό και την Θρησκεία και ποιά η δικιά μου. Δεν θα κάνουμε προξενιό εδώ. Σήμερα θα μιλήσουμε για το Ένστικτο και την Υποκρισία. Θα ασχοληθούμε με τις δύο φωτογραφίες άνωθεν. Αριστερά η Ίνκα, δεξιά η Ρουσλάνα. ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΝ σου προσθέσω την πληροφορία πως η ΜΙΑ φωτογραφία εκ των δύο είναι από περιοδικό ΑΣΕΜΝΟΥ/ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ περιεχομένου, ΠΟΙΑ θεωρείς πως είναι η πορνο-φωτό? Παρατήρησε τις οπτικές πληροφορίες: Διαφορές: Η μία είναι γυμνή και εκθέτει ευδιάκριτα το αιδοίο και τις θηλές, η άλλη φέρει ένδυση. Η μια έχει κλειστά τα πόδια, ψηλά τα χέρια. Η άλλη έχει ανοιχτά τα πόδια αλλά κρατά “αμυντική” στάση χεριών. Η μία δεν δείχνει τα χέρια της, η άλλη ναι. Η μία είναι σε λευκό τοίχο που υποδηλώνει στούντιο η άλλη σε τοίχο -στούντιο- μεν, αλλά με υπόβαθρο φωτογραφίας που υποδηλώνει φυσικό τοπίο. Η μία έχει το κεφάλι ίσια, η άλλη πλάγια. Ομοιότητες: και οι δύο είναι Καυκάσιες με τονισμένα ζυγωματικά, και οι δύο έχουν το ίδιο χρώμα ματιών, περίπου ίδιο μήκος και χρώμα μαλλιών, και οι δύο έχουν μάλλον “αδιάφορο” στήθος, έχουν ίδιο δέρμα,  και οι δύο κοιτούν προς εσένα, και οι δύο φωτογραφίες σταματούν περίπου στο ύψος του γόνατου………..λοιπόν έτοιμος? Διάλεξες ποιά σου φαίνεται πιο “πορνό”?  ΟΚ…

 

 

….Τώρα άσε με να μαντέψω: Η “πορνοφωτογραφία” κατά τη γνώμη σου είναι η Ίνκα, η αριστερά. Σωστά? Είμαι μάγος? Όχι βέβαια-αν ήμουν μάγος θα προέβλεπα και κανένα αλογάκι σωστά (πλάκα-πλάκα Μάγος είμαι, τους πέταξα τα χείλια στο ταβάνι χθες με τον Ρόκγουντ, ήρθε με 39.70 γκανιάν!) αλλά δε με βλέπω να είμαι και κανας σούπερ-προγνωστικάκιας… Αλλά πάλι, προβλέπω πως είμαι σωστός λέγοντας πως διάλεξες την Ίνκα, γιατί πριν αναρτήσω το κείμενο ρώτησα άλλα 7 άτομα-μεταξύ αυτών και γυναίκες- άτομα διαφόρων ηλικιών/πορτοφολιών/μόρφωσης/στρώματος/ιδεών και ΟΛΑ απάντησαν “Ίνκα”. 7-0. Και ένας εσύ (φαντάζομαι πως δεν έπεσα έξω στην πρόβλεψη), 8-0.
Το συμπέρασμα είναι πως μπορούμε να διαφοροποιηθούμε: για την Θρησκεία, το κόμμα, την ομάδα, τις γκόμενες, τα άλογα, το πως πίνουμε τον καφέ, ο,τιδήποτε. Δεν μπορέσαμε όμως να διαφοροποιηθούμε στο “ζωώδες ένστικτο” μας -κανείς όπως βλέπεις- γιατί ΟΛΟΙ είπαν Ίνκα. Το ένστικτο που σε κάνει Άνθρωπο, το έχουμε κοινό. Όλοι. Παρόλα ταύτα, ο τρόπος που διαλέγουμε να εκφράσουμε το ένστικτό μας, ο τρόπος που θα ΥΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ για να μην φανερώσουμε στον άλλον το πόσο “άγριο και βαθύ” είναι αυτό, είναι και αυτό που μας διαφοροποιεί. Υποκρίνεσαι όταν λες σε μια κοπέλα που γουστάρεις “τι θα έλεγες να πάμε σινεμά το Σάββατο?” ? Ναι ή όχι? Κάτι άλλο θες να πεις, να εκφράσεις το ένστικτο, αλλά υποκρίνεσαι και πας να περάσεις το μήνυμα “πλάγια”, έτσι δεν είναι?  
Τελικά, για να πάμε και στο τελικό στάδιο της σημερινής κουβέντας και να σου λυθεί και η απορία, ΚΑΙ η Ίνκα ΚΑΙ η Ρουσλάνα είναι από πορνοφωτογραφίσεις, σε περιοδικά ιδίας “σκληρότητας” . Υποκρίθηκα όμως λέγοντάς σου πως μόνο η μια είναι, για να κάνουμε το τεστ. Αυτό που μας ένωσε και βγάλαμε “παμψηφεί” την Ίνκα είναι πρωτίστως τα χέρια που σου δείχνει η Ίνκα. Βλέπεις το βασικό όπλο άμυνας του άλλου ζώου, δηλαδή. Στην άλλη ΔΕΝ βλέπεις τα χέρια, και ο εγκέφαλός σου σε αποτρέπει γιατί δεν μπορεί να εκτιμήσει τι είδους απειλή μπορεί να ελοχεύει πίσω από το κεφάλι της. Άρα το 1ο σήμα που πήρες είναι από ένστικτο επιβίωσης. Κοίταξες πρώτα αν απειλείσαι ή όχι, είτε το κατάλαβες είτε όχι! Εφόσον είσαι ΟΚ από απειλές, το δεύτερο σήμα που σου δίνει ο εγκέφαλος είναι  τα ανοιχτά πόδια που έχει η Ίνκα. Θηλυκό με ανοιχτά πόδια “χτυπά” κατευθείαν στα μηνίγγια και δίνει σήμα/εντολή για “τεκνοποίηση” . Και ακόμη περισσότερο θα ερεθιζόταν ο εγκέφαλος αν ήταν με γυρισμένη πλάτη η Ίνκα, γιατί εκεί πλέον θα υπήρχε καλύτερη “προσομοίωση” με τον τρόπο που τα ζώα κάνουν την γενετήσια πράξη, βλέποντας την πλάτη του θηλυκού, δηλαδή. Γυρισμένη πλάτη+ανοιχτά πόδια= “Καβάλησέ με” . Αυτό το σήμα θα εξέπεμπε αυτή η εικόνα στο μυαλό. Και το τρίτο εγκεφαλικό σήμα που σε επηρέασε ξέρεις ποιό είναι? Το “φυσικό τοπίο” πίσω από την Ίνκα. Δείχνει φύση, και αυτό θεωρεί ο ζωώδης εγκεφαλός μας ως το ιδανικό μέρος για την “πράξη” . Λειτουργούν δηλαδή στο μυαλό σου ακαριαία μηχανισμοί πολύ-πολύ παλιότεροι από την εποχή εφεύρεσης του κρεββατιού. Εσύ τώρα θα μου πεις “μα, δεν την βλέπεις πως σε κοιτά πονηρά” η θα πεις “μα είναι σαφώς πιο σέξυ φάτσα η Ίνκα” , “τι μας λες για χέρια και πόδια και Φύση ρε βλάκα, το αριστερά φυσάει!” . Φίλε ισχύουν αυτά που λες, ναι,  αλλά το θέμα είναι πως πολλά κλάσματα του δευτερολέπτου πριν κάνεις αυτές τις αναλύσεις, ο εγκέφαλός σου είχε ΗΔΗ δώσει την “κατεύθυνση” βάσει των κριτηρίων που σου ανέλυσα. 
Τώρα-από κει και πέρα το πόσο υποκριτικό είναι το να μην δούμε πορνό την Μεγάλη Τετάρτη αλλά να δούμε την επόμενη Τετάρτη, είναι ένα θέμα άσχετο, που θα το θίξουμε άλλη μέρα.
Αυτό που θα θίξουμε τώρα είναι τα καλύτερα άλογα της Ημέρας για το Κουπόνι ιπποδρομιών της Μ. Πέμπτης. Αυτά λοιπόν είναι: Στην Ν. Αφρική στην 015 το 1 FLYING RUSSIAN (Φλάϊνγκ Ράσσιαν). Στην Γαλλία στην 029 το 2 DIVA D’ARCY (Ντίβα Ντ’Αρσύ) και στην 034 το 1 FIRST WOOD (Φέρστ Γουντ). Εγώ πάλι θεωρώ καλύτερό μου για σήμερα στην 026 το 2 MIGHTY ZIP ! Έχει στο Τσέλμσφορντ 10 συμμετοχές με 4 νίκες (εδώ και στην απόσταση έχει 2/2), και ΟΛΟΙ οι άλλοι μαζί εδώ έχουν 33 συμμετοχές με …1 νίκη!
Καλό πενθήμερο σε όλους, σε μια ώρα ο Πίνακας της Μ. Πέμπτης, ο δε Πίνακας του Μ. Σαββάτου θα αναρτηθεί κανονικά στην γνωστή ώρα (Μ. Σάββατο, περίπου 01.00 π.μ).
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα