Η Hayley Turner προτείνει για την δεύτερη ημέρα του Royal Ascot

Κοινοποίηση:

Καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ του Royal Ascot η κορυφαία πρώην αναβάτιδα και πρέσβειρα των βρετανικών ιπποδρομιών HAYLEY TURNER  θα προτείνει τους καλύτερους ίππους. Δείτε παρακάτω τις υποδείξεις της για την δεύτερη ημέρα:

ΚΩΔ.022, ASCOT 2, 17:05 – Queen Mary Stakes (Group 2)
9-HEARTACHE
“Θα ξαναπροτιμήσω ένα από τα φορμαρισμένα διετή του Clive Cox. Αυτό πήγε πολύ καλά στο Bath τον Μάϊο, νίκησε με 6 μήκη σε μια κούρσα που η φόρμα της έδειξε πως επρόκειτο για ισχυρή αναμέτρηση. Πιστεύω πως το άλογο αυτό θα τα ξαναπάει πολύ καλά και σήμερα.”
ΚΩΔ.025, ASCOT 3, 17:40Duke Of Cambridge Stakes (Group 2)
8-MIX AND MINGLE
“Πρόκειται για ένα πολύ εξελισσόμενο άλογο του Chris Wall το οποίο νίκησε και στα 2 τελευταία του τρεξίματα στο Νιουμάρκετ και στο Λίνγκφιλντ. Θα της αρέσουν πολύ οι συνθήκες εδάφους, και θα είναι μια πολύ δυνατή 4ετής φέτος, αφού δείχνει συνεχώς βελτίωση και ισχυροποίηση.”
ΚΩΔ.026, ASCOT 4, 18:20 – Prince Of Wales Stakes (Group 1)
3-JACK HOBBS – Καλύτερο της Ημέρας
“Είμαι ειλικρινά ανυπόμονη να τον δω να τρέχει ξανά με παρωπίδες μετά την νίκη του στο Ντουμπάϊ στην κούρσα ‘Sheema Classic’ τον Μάρτιο. Είμαι σίγουρη πως θα είναι “άλλο άλογο” φορώντας τες ξανά. Επίσης θεωρώ πως το 1-Decorated Knight θα είναι μια καλή επιλογή πλασέ, καθώς έχει δύο Γκρουπ-1 επιτυχίες ήδη φέτος και θα του αρέσει πολύ το έδαφος.”
ΚΩΔ.027, ASCOT 5, 19:00 – Royal Hunt Cup (Heritage Handicap)
21-FASTNET TEMPEST 
“Νίκησε και τα 2 τελευταία του τρεξίματα, με το τελευταίο μάλιστα να είναι το ‘Victoria Cup’ εδώ στο Άσκοτ, τον Μάϊο. Είμαι σχεδόν βέβαια πως δεν θα έχει πρόβλημα με τα έξτρα-200 μέτρα, καθώς έχει ήδη νίκες σε κούρσες άνω του μιλίου. Του αρέσουν οι πολυπληθείς όμιλοι με δυνατό ρυθμό και θεωρώ πως εδώ θα έχει ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Πάντως πιστεύω πως και το 7-Yuften θα έχει πολύ καλή τύχη στην κούρσα.”
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα