Η Hayley Turner προτείνει για την πρώτη μέρα του Royal Ascot

Κοινοποίηση:

Καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ του Royal Ascot η κορυφαία πρώην αναβάτιδα, HAYLEY TURNER και πρέσβειρα των βρετανικών ιπποδρομιών θα προτείνει τους καλύτερους ίππους. Δείτε παρακάτω τις υποδείξεις της για την πρώτη ημέρα:

ΚΩΔ.020, ASCOT 1, 16:30Queen Anne Stakes (Group 1) 
13-RIBCHESTER -(γκανιάν)
“Θα προτιμήσω το φαβορί εδώ. Νομίζω πως το 10-Lightning Spear θα είναι πιο έτοιμο τώρα, το γρήγορο έδαφος επίσης θα το ωφελήσει και θα έρθει πολύ πιο κοντά στην άφιξη απ’ ότι στο Lockinge Stakes. Ωστόσο αν το φαβορί 13-Ribchester δείξει την παραμικρή βελτίωση δεν υπάρχει λόγος ή τρόπος για να ηττηθεί. Είναι πολύ ευέλικτο άλογο και μπορεί να διακριθεί με κάθε μορφή διαδρομής. Μπορεί να κάνει αναμονή αν ο ρυθμός είναι καλός, ή, μπορεί να πάει μπροστά και να οδηγήσει εφόσον ο ρυθμός δεν του αρέσει. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως θα κάνει ό,τι χρειάζεται για τη νίκη…” .
ΚΩΔ.022, ASCOT 2, 17:05Coventry Stakes (Group 2)
13-PRINCE OF THE DARK (πλασέ)
“Ο Clive Cox διάγει μια υπέροχη χρονιά με τα 2ετή του και νομίζω αξίζει να εμπιστευτούμε τον τρόφιμό του εδώ. Νίκησε εντυπωσιακά στο Bath σε γρήγορο έδαφος και πιστεύω θα του αρέσουν οι συνθήκες εδώ-θα είναι παρόμοιες. Επιπλέον, παρότι νίκησε έδειξε άγουρος και είμαι σίγουρη πως τώρα θα είναι πιο έτοιμος και ώριμος…” .
ΚΩΔ.025, ASCOT 3, 17.40King’s Stand Stakes (Group 1)
18-LADY AURELIA -(Καλύτερο της Ημέρας)
“Έχω κάθε εμπιστοσύνη σε αυτήν, παρά το μέτριο τέλος που είχε στην περυσινή σαιζόν. Αφαιρεί παρωπίδες, που νομίζω θα βοηθήσει, είναι “ευκολοτάξιδο” άλογο και έχει και φόρμα εδώ, καθώς είχε νικήσει το Queen Mary Stakes εδώ πέρσι.” .ΚΩΔ.026, ASCOT 4, 18.20 – St James’s Palace Stakes (Group 1)
2-CHURCHILL -(γκανιάν)
Ξέρω πολλούς που κάνουν υποθέσεις για πιθανή νίκη του 1-Barney Roy μετά την κοινή τους κούρσα στις 2,000 Guineas αλλά θα επιμείνω με τον 2-Churchill. Ποτέ δεν νικά εύκολα, αλλά πάντα φυλάει κάτι κρυμμένο στο μανίκι για τα τελευταία μέτρα-το οποίο είναι σημάδι σπουδαίου ίππου. Επίσης εκτιμώ πως το 8-Thunder Snow είναι μια καλή περίπτωση για πλασέ σε ένα πεδίο οκτώ αλόγων.” .
Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα