Η Hayley Turner προτείνει για την τελευταία ημέρα του Royal Ascot

Κοινοποίηση:

Χθες, το καλύτερο άλογο της ημέρας για την Χέϊλι, ο Bless Him, νίκησε σε μεγάλες αποδόσεις και μάλιστα δεύτερος τερμάτισε ο Ronald R, το άλογο δηλαδή που η Χέϊλι υπέδειξε για την 2η θέση! Η επιλογή της για το Gold Cup ο Big Orange επίσης νίκησε! Μέχρι τώρα έχει 5/13 σωστές επιλογές, ας δούμε τι μας προτείνει για την 5η και τελευταία ημέρα του φετινού Royal Ascot Festival!

16.30Chesham Stakes (Listed Race)
ΚΩΔ. 022, 6-HIGHLIGHT REEL

“Αυτό το άλογο που το προπονεί ένας καλός φίλος μου-ο Μάϊκλ Μπελ- έκανε ντεμπούτο στο Λίνγκφηλντ τον Ιούνιο χάνοντας για μόλις 1/2 μήκος, ξεκινώντας από εξωτερικό-δυσμενές σταρτ και σε έδαφος που δεν του ταίριαζε καθόλου. Τα άλογα του Μάϊκλ συνήθως βελτιώνονται πολύ στην 2η εμφάνισή τους και πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή επιλογή και νομίζω θα είναι και σε καλή απόδοση/τιμή.” 

17.05Wolferton Handicap (Listed Race)
ΚΩΔ. 022, 6-KHAIRAAT

“Αυτό είναι ένα ελάχιστα τρεγμένο άλογο, το οποίο τον Μάϊο έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2017 τρέχοντας στο Τσέστερ και νικώντας με 4+1/2 μήκη. Έχει δείξει κορυφαία εξέλιξη απο 3ετής σε 4ετής και νομίζω πως πλέον είναι σε ετοιμότητα για να ανέβει σκαλοπάτι και να διεκδικήσει αυτή την κούρσα Λίστας.”

17.40 – Hardwicke Stakes (Group 2)
ΚΩΔ. 022, 6-DARTMOUTH

“Αυτό είναι ένα πολύ σκληροτράχηλο άλογο του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η Βασίλισσα. Τελευταία φορά που έτρεξε ήταν τον Μάϊο και ήταν νίκη στο Yorkshire Cup που είναι Γκρουπ-2 κούρσα. Είναι ο νικητής αυτής της κούρσας πέρυσι, νικώντας ένα πολύ δυνατό άλογο τον Highland Reel. Έχει τρομερό ποσοστό νίκης σαν ίππος, έχει 8/16  νίκες-δηλαδή 50% και θα έχει στη σέλα τον Ράϊαν Μουρ.”

18.20 – Diamond Jubilee Stakes  (Group 1)
ΚΩΔ. 028, 14-THE TIN MAN

“Αυτό το άλογο το προπονεί ο Τζέϊμς Φάνσω, για τον οποίο ακόμη ιππεύω άλογα στις προπονήσεις. Ξέρω λοιπόν το πόσο καλά έχει προετοιμαστεί και πως θα  είναι έτοιμος. Είχε μια κούρσα στο Γιορκ νωρίτερα στο έτος-και με αφετηρία αυτήν θα είναι ακόμη πιο δυνατός τώρα. Λατρεύει επίσης το Άσκοτ.”

19.00 – Wokingham Stakes (Heritage Handicap)
ΚΩΔ. 030, 12-OUTBACK TRAVELLER 

“Είναι σε τρομερή φόρμα και του αρέσουν οι πολυπληθείς όμιλοι. Είναι ο νικητής της κούρσας αυτής πέρυσι, τρέχει πολύ δυνατό γκάλοπ και ο Ρόμπερτ Κάουελ προπονεί φανταστικά τα σπρίντερ άλογα.”

19.35 – Queen Alexandra Stakes
ΚΩΔ. 032, 13-THOMAS HOBSONκαλύτερο της Ημέρας

“Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα με την νίκη του την Τρίτη στο Ascot Stakes, νίκησε κάνοντας οικονομία δυνάμεων στα τελευταία μέτρα και πιστεύω πολύ πως είναι σε θέση να ολοκληρώσει τον θριάμβο πετυχαίνοντας και δεύτερη νίκη μέσα στη διάρκεια του φεστιβάλ.”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα