Η Hayley Turner προτείνει για την 3η ημέρα του Royal Ascot

Κοινοποίηση:

CapturehayleyΚαθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ του Royal Ascot η κορυφαία πρώην αναβάτιδα και πρέσβειρα των βρετανικών ιπποδρομιών HAYLEY TURNER  θα προτείνει τους καλύτερους ίππους. Δείτε παρακάτω τις υποδείξεις της για την 3η ημέρα (22/06):

 

 

ΚΩΔ. 022 – 16.30Norfolk Stakes (Group 2)
4- Frozen Angel

“Αποτελεί ένα από τα καλύτερα άλογα στον σταύλο του Τομ Ντάσκομπ και έιχε νικήσει εδώ και στα μέτρα τον Μάϊο. Την τελευταία φορά στο Σαντάουν έτρεξε στα 1000μ. Κλείστηκε και δεν είχε καλή διαδρομή, παρόλα αυτά τερμάτισε μόλις 1 μήκος πίσω.”

 

ΚΩΔ. 024 – 17.05Hampton Court Stakes (Group 3)
9- Mirage Dancer

“Ήμουν στο Τσέστερ την τελευταία φορά που τερμάτισε στην 4η θέση και νομίζω πως δεν ταίριαζε η πίστα καθώς έχει μικρή ευθεία. Τώρα στο Άσκοτ θα με τη μεγάλη ευθεία οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές και επίσης θεωρώ πως ο Σερ Μάϊκλ Στάουτ κάτι θα “φυλάει στο μανίκι του” γιατί πάντα κοιτάζει προς το δάσος κι όχι προς το δέντρο.”

ΚΩΔ. 026 – 17.40 – Ribblesdale Stakes (Group 2)
8- Mori

“Και αυτή νίκησε εδώ τον Μάϊο και δείχνει και πολύ ισορροπημένη φοράδα. Νομίζω πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πως η απόσταση τώρα θα την ευνοήσει καθώς πραγματοποίησε πολύ καλά φίνις στις τελευταίες συμμετοχές της.”

ΚΩΔ. 028 – 18.20 – Gold Cup (Group 1)
1- Big Orange

“Γυμνάζω άλογα για τον Μάϊκλ Μπελ και πάντα πίστευα πως αυτό είναι ένα αξιολάτρευτο μεγαλόσωμο άλογο! Εφόσον δεν βρέξει-θα λατρέψει την πίστα, όσο πιο γρήγορη η πίστα, τόσο το καλύτερο για το άλογο αυτό! Πολλοί θα πάνε με τον ίππο Order Of St. George αλλά νομίζω πως η τιμή του παραείναι χαμηλή. Ο ίππος Sheikhzayedroad από την άλλη- είναι μια πολύ καλή επιλογή για Πλασέ, καθώς όσο γερνάει ηρεμεί και γίνεται πιο καλόβολος και αυτό θα βοηθήσει στα επιπλέον μέτρα της σημερινής απόστασης.”

ΚΩΔ. 030 – 19.00 – Gold Cup (Heritage Handicap)
32- Bless HimΚαλύτερο της Ημέρας

“Ο Bless Him και ο Ronald R είναι δύο άλογα που βλέπω πολύ σε αυτή την κούρσα και που τα έχω ιππεύσει στο παρελθόν. Είναι πολύ παραπλήσιες οι ιδιότητες που έχουν και αμφότερα θα ευνοηθούν από τον πολυπληθή όμιλο. Ανάμεσα στα δύο θα διαλέξω τον Bless Him, είχε πολύ άτυχο τρέξιμο στο Γκούντγουντ και τώρα η μάσκα παρωπίδων που θα βάλει θα τον βοηθήσει πολύ.”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα