Η Hayley Turner προτείνει για την 4η ημέρα του Royal Ascot

Κοινοποίηση:

Καθημερινά και καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ του Royal Ascot η κορυφαία πρώην αναβάτιδα και πρέσβειρα των βρετανικών ιπποδρομιών HAYLEY TURNER  θα προτείνει τους καλύτερους ίππους. Δείτε παρακάτω τις υποδείξεις της για την 4η ημέρα (23/06):

 

ΚΩΔ.027 – 17.40 – Commonwealth Cup (Group 1)
3-CARAVAGGIOΚαλύτερο της Ημέρας

“Παρόλο που το πεδίο αντιπάλων είναι ευρύ και η τιμή που θα κατέβει φαβορί θα είναι χαμηλή, εντούτοις δεν βλέπω ποιός μπορεί να κοντράρει τον Caravaggio. Είναι με 5 νίκες σε ισάριθμες συμμετοχές και δείχνει να αποδίδει το ίδιο καλά σε οποιαδήποτε κατάσταση εδάφους συναντήσει. Πέρσι εδώ στο Άσκοτ είχε νικήσει το Coventry Stakes και πάντα δείχνει να νικά με όση άνεση θέλει.”

ΚΩΔ.028 18.20 – Coronation Stakes (Group 1)
7- WINTER

“Για άλλη μια φορά φορά θα δείξω εμπιστοσύνη στο κορυφαίο δίδυμο Ο’Μπράϊεν – Μουρ. Η Winter είναι μια πολύ ισχυρή φοράδα η οποία μοιάζει σαν να έχει μεταμορφωθεί μετά τις νίκες της τόσο στις Αγγλικές όσο  και στις Ιρλανδικές 1000 Γκινέες τον Μάϊο. Πιστεύω επίσης πως μπορεί να είναι καλή περίπτωση για Πλασέ η 6-Tomyris η οποία κέρδισε μια κούρσα Λίστας στο Γιορκ την τελευταία φορά, ξεκινώντας φίνις από πίσω, δίχως να την έχει ευνοήσει ο ρυθμός και δίχως να της αρέσει το έδαφος εκείνη τη μέρα.”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα