Ισχυρές δυάδες και τριάδες, δεν υπάρχει ο “άχαστος” ίππος και συστήματα Σκορ 6 που “υπόσχονται” κέρδη

Κοινοποίηση:

Τα… θέματα σήμερα ξεκινάνε από την Νότιο Αφρική αφού για να διεξαχθεί το δημοφιλές Σκορ 6 έπρεπε να προστεθεί μαι αλλοδαπή ιπποδρομία στις πέντε ελληνικές. Από αυτή την κούρσα θα ξεκινήσουμε τις αναλύσεις και εκτιμήσεις μας και στο τέλος θα δώσουμε και τις προτάσεις μας για το Σκορ 6. Σημειώστε ότι παρακάτω θα βρείτε ίππους που ξεχωρίζουν, ισχυρές δυάδες και τριάδες, αλλά κανένα ίππο που να μπορούμε να τον θεωρήσουμε άχαστο.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

Στην κούρσα (01) χάντικαπ από την Νότιο Αφρική και στα 1200 μέτρα η πρόβλεψη δεν είναι εύκολη. Η τριπλέτα DI MAZZIO(5), WALTZED HOME(4) και ΜΟΝΤΕ CHRISTO(1) δεν θα πρέπει να λείπει από κανένα σύστημα Από εκεί και πέρα ότι παραπάνω βάλετε, σίγουρα καλό θα είναι. Πρόκειται για ανοικτή αναμέτρηση που όλα μπορούν να συμβούν. Άρα όσο περισσότερες καλύψεις, τόσο το καλύτερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:  DI MAZZIO(5) – WALTZED HOME(4) – ΜΟΝΤΕ CHRISTO(1) – HARD TO PLAY(7)

280
Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα υπάρχει μια πανίσχυρη δυάδα. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(3) νίκησε εύκολα στο ντεμπούτο του στα 1000 μέτρα και έδειξε πολύ καλός ίππος. Η μετέπειτα εξέλιξή του επιβεβαίωσε ότι μπορεί αμέσως και στην σημερινή απόσταση να τρέξει πρωταγωνιστικά. Είναι μεγαλόσωμος ίππος με μεγάλο βήμα κι αν πάει μπροστά, κάτι αρκετά πιθανό, αλλά όχι και απαραίτητο, θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος υποψήφιος για τη νίκη. Ο ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(6) έχει λιγότερα ερωτηματικά. Σίγουρα “πάει” την απόσταση, αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε κούρσα πριν τις θερινές διακοπές, σίγουρα είναι πιο “ψημένος” από τον προαναφερόμενο και βέβαια έρχεται από νίκη στα 1400 μέτρα. Τρίτη επιλογή ο ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(5) που δεν έτρεξε άσχημα στην πρόσφατη επανεμφάνισή του, μετά από “φρεσκάρισμα”. Αν έχει ένα ντεζαβατάζ έναντι των δυο προαναφερόμενων είναι ο ρυθμός που μπορεί να μην του βγει. Τον θέλει γρήγορο και δεν νομίζουμε ότι οι μπροστά θα ανοίξουν το ρυθμό. Από τους υπόλοιπους ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(4) θα προσπαθήσει να οδηγήσει και όπου βγει, ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΪΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2) δεν μας έχει δείξει ότι πολυβγάζει αποστάσεις πάνω από 1400 και ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(7) έρχεται μεν από νίκη, αλλά ο όμιλος είναι δύσκολος και πιο δύσκολη η απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΣΤΕΡΙΩΝ(3) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(6) – ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06

281 Στην τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα,υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά και όχι άδικα. Ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(4) είναι ανώτερος στον όμιλο, όμως επιστρέφει μετά από οκτάμηνη αποχή. Όπως και οι περισσότεροι θα τρέξει για πρώτη φορά την απόσταση. Στις προπονήσεις δεν… πέταξε, αλλά ήταν ευδιάθετος. Τέλος ο όμιλος που συμμετέχει δεν είναι σπουδαίος. Κάθε άλλο μάλιστα. Ο ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) αν καταφέρει να οδηγήσει και δεν… καταδιωχθεί στο πρώτο τμήμα της διαδρομής, μπορεί να φτάσει και στη νίκη. Χωρίς κόντρα, κυρίως στο αρχικό κομμάτι, θα έχει τύχη και ο σταθερός ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(2). Ο ΜΟΥΝΕΕΜΠ(1) στην τελευταία του συμμετοχή με τους δυο προαναφερόμενους, αν και ερχόταν από νίκη, υστέρησε πάρα πολύ. Πως θα εμφανιστεί τώρα; Καλή ερώτηση. Πάντως έχει κι αυτός πιθανότητες για να πρωταγωνιστήσει. Όπως και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(7) που δεν έχει γενεαλογία για άμμο, αλλά ούτε και για μικρές αποστάσεις, αλλά αν ανοίξει η κούρσα με τους σπρίντερ θα “έρθει” υποχρεωτικά. Τέλος ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6) είναι μεν γρήγορος, αλλά τρέχει σε καλό όμιλο για τα δικά του δεδομένα και ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(5) επανέρχεται από ρεπό και δεν μας έδειξε τίποτα το αξιόλογο στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(4) – ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(1) – ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(7)

282 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, υπάρχουν δυο ίπποι που ξεχωρίζουν. Ο ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(4) επανήλθε προ ημερών από αποχή, έτρεξε σε μεγαλύτερη απόσταση, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο με την όλη διαγωγή του, όμως “έφαγε” την κούρσα και θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η απόσταση του ταιριάζει. Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2) είναι σε μεγάλη φόρμα το τελευταίο διάστημα και πρωταγωνιστεί σε κάθε απόσταση. Μπορεί να τρέξει εκ νέου πρωταγωνιστικά είτε πάρει το κεφάλι είτε όχι. Ο ΒΕΤΕΡ(1) είναι ερωτηματικό. Μπορεί να τρέχει μέτρια το τελευταίο διάστημα, αλλά θεωρούμε ότι στον σημερινό όμιλο δεν είναι καθόλου αμελητέες οι δυνάμεις του. Θέλει προσοχή και μεγάλη μάλιστα. Ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(8) επίσης είναι ίππος που μπορεί από την μια συμμετοχή στην άλλη να παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο. Είναι και γρήγορος και η απόσταση του ταιριάζει. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι αν μπορεί κάποιος να διακριθεί, αυτός είναι ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(5) που δεν είναι σπουδαίος ίππος, αλλά που στις προπονήσεις δείχνει εξαιρετικά ευδιάθετος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΛΑΣΑΝΤΙ(4) – ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(2) – ΒΕΤΕΡ(1) – ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(8)

283 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΛΙΟΥΑΜΥ(3) επανέρχεται από νίκη και δίμηνη αποχή. Έχει προβλήματα, όμως στην τωρινή του προπόνηση έχουν βρει τον τρόπο να τον γυμνάζουν χωρίς να τον καταπονούν κι αυτό δείχνει ότι τον ωφελεί. Σαφώς είναι ο ταχύτερος στον όμιλο και με τον Δημητσάνη στην σέλα του και με καλή εκκίνηση, έχει μεγάλη τύχη. Μεγάλη τύχη έχει και ο ΝΑΣΜΙ(7) που νίκησε πολύ εύκολα, προ ημερών και σε μεγαλύτερη απόσταση και που συν της φόρμας του θα έχει και χαμηλά βάρη. Μετά την προαναφερόμενη δυάδα έρχεται ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1). Όταν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και είναι στην μέρα του, αυτό τον όμιλο τον… έχει. Είναι ασταθής κι αν δεν το δείξει τώρα και σε συνάρτηση με την τελευταία πρωταγωνιστική του συμμετοχή, τότε μπορεί να φτάσει μέχρι και τη νίκη. Από τους υπόλοιπους ο ΦΙΛΙΠ(2) είναι από τους σταθερότερους στον όμιλο και μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά, ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6) μην ξεχνάτε ότι ήταν ο ίππος που συναγωνίστηκε τον Λιουάμυ και έχασε στην απόλυτη λεπτομέρεις, ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(8) δύσκολα θα πάει στο κεφάλι, αλλά η απόσταση του αρέσει και μπορεί να διακριθεί, να πρωταγωνιστήσει κιόλας, με ημιαναμονή και ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(10) αν… ρεπριζάρει αμέσως και μπει στον όμιλο, τότε στην ευθεία είναι ικανός για τα πάντα. Αυτή την περίοδο είναι σε φόρμα. Πιο πίσω θεωρούμε ότι βρίσκονται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(4) και ο ΣΙΛΟ(9) που επανέρχεται μετά από μεγάλη αποχή και σε νέα ιδιοκτησία και προπόνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΟΥΑΜΥ(3) – ΝΑΣΜΙ(7) – ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1) – ΚΕΪΠ ΡΑΘ(6)

284 Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, υπάρχει μια φοράδα που έχει το… όνομα για να είναι φαβορί , αλλά και αρκετές άλλες που έχουν την… χάρη για να την συναγωνιστούν. Η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(6) νίκησε εύκολα στο ντεμπούτο της στα 1000 μέτρα, μάλλον ήταν ανέτοιμη και με την όλη διαγωγή της έδειξε ότι και η σημερινή απόσταση δεν θα είναι πρόβλημα. Κάθε άλλο. Ίσως και να την… βολέψει περισσότερο. Έχει πάει… διακριτικά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι αν δείξει την ποιότητά της θα πρωταγωνιστήσει. Η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(4) έχει τρέξει και διακριθεί τις δυο τελευταίες συμμετοχές της σε καλύτερους ομίλους του σημερινού. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(10) επανέρχεται από πεντάμηνη αποχή, έχει δείξει μεγάλες αρετές στο παρελθόν και με συνεχόμενες νίκες, έχει πάει δυνατά στις προπονήσεις, όμως πιστεύουμε ότι θέλει να “φάει” την κούρσα για να έρθει στην… θέση της. Όχι ότι δεν μπορεί να τρέξει διακριτικά, αλλά οι δυο προαναφερόμενες θεωρούμε ότι αυτή την χρονική στιγμή είναι λίγο πιο μπροστά. Από τις υπόλοιπες η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(8) μπορεί να τρέξει δυνατά, κυρίως αν την αφήσουν να οδηγήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ(6) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(4) – ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(10) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(8)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5 / 3 / 3-4 / 2-4 / 2-7 / 4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 48
ΚΟΣΤΟΣ: 24 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
“ΟΜΑΔΙΚΟ ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5-7-8 / 3-5-6 / 3-4-7 / 1-2-4 / 1-2-7 / 4-6
ΣΤΗΛΕΣ: 810
ΚΟΣΤΟΣ: 405 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα