Ισχυρή βάση ο Φαρμασιούτικαλ, πολλές πιθανότητες η Πόρτα Ρόζα και καρέ εξαιρετικά “ανοικτών” αναμετρήσεων

Κοινοποίηση:

Μια βάση την έχουμε στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά στις υπόλοιπες ιπποδρομίες δεν είναι εύκολη η πρόβλεψη. Το ΣΚΟΡ 6 μπορεί να μοιάζει με… Σκορ 5, αν επικρατήσει ο Φαρμασιούτικαλ στην τέταρτη ιπποδρομία, αλλά και ακόμη κι έτσι τα πράγματα είναι δύσκολα. Σκεφτείτε δηλαδή να μην επικρατήσει κιόλας. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις έξι διαδρομές και φυσικά στο τέλος το σύστημα “μπούσουλας” για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06

300 Στην πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, λογικό φαβορί είναι η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(3), αλλά λογικό φαβορί ήταν και στις δυο προηγούμενες συμμετοχές της όπου τερμάτισε τρίτη. Τώρα η απόσταση κατεβαίνει κι άλλο από την μία κι αυτή έχει ανεβάσει την απόδοσή της στις προπονήσεις. Μπορεί και να οδηγήσει. Αν και δεν της είναι απαραίτητο. Εντάξει, πρώτη τύχη, αλλά όχι αυτό που λέμε… άχαστο. Ξεκουράστηκε λίγο και επιστρέφει σε καλή κατάσταση η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2) , κάτι ανάλογο συμβαίνει και με την σαρωτική νικήτρια ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(6) που δείχνει σε εξέλιξη και σαφώς δεν μπορεί να αποκλειστεί η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(1) η οποία έχει σημειώσει δυο νίκες στην Αγγλία, σε 1600 και 1700 μέτρα, αμφότερες στο γκαζόν. Και οι 15 συμμετοχές της είναι στο γκαζόν κι αυτό είναι ένα μειονέκτημα, όπως μειονέκτημα αποτελεί και το γεγονός ότι στις προπονήσεις έδειξε να θέλει δουλειά και η μικρή απόσταση ίσως δεν της “πάει” με την πρώτη. Από τις υπόλοιπες αναμένουμε σταθερή, όπως τις περισσότερες φορές, την ΧΑΡΡΥΑΝΑΣ ΣΗΚΡΕΤ(5) και βελτιωμένη την ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(3) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(2) – ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ(6) – ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ(1)

301 Στην δεύτερη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, τα… κουκιά είναι μετρημένα. Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(1) αν καταφέρει να πάει εύκολα στο κεφάλι, τότε θα τρέξει πρωταγωνιστικά, έστω κι αν “χαρίζει” βάρη στους αντιπάλους του. Ο ΣΙΛΟ(6) έτρεξε εξαιρετικά, προ δυο εβδομάδων και επανερχόμενος από οκτάμηνο ρεπό και σε μεγαλύτερη απόσταση. Λογικά σήμερα θα είναι απόλυτα έτοιμος για να διεκδικήσει τη νίκη. Ο πρόσφατος νικητής ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(5) είναι σε μεγάλη φόρμα, σαφώς μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά θα τον προτιμούσαμε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Από τους υπόλοιπους θα προτιμήσουμε τον ΠΕΡΣΕΑ(7) που με καλή εκκίνηση μπορεί να κάνει την έκπληξη και να “χωθεί” στην άφιξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΟ(6) – ΒΙΡΜΑΝΟΣ(1) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(5) – ΠΕΡΣΕΑΣ(7)

302 Στην τρίτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, τα ερωτηματικά είναι πολλά και πηγάζουν από δυο διαφορετικά πράγματα. Το πρώτο είναι ότι 4 από τους 10 συμμετέχοντες θα τρέξουν για πρώτη φορά και το δεύτερο είναι ότι οι εναπομείναντες και έμπειροι είναι… μετρημένοι σε μέτρια επίπεδα.
Ο ίππος που πήγε πολύ δυνατά στις προπονήσεις είναι αδιαμφισβήτητα ο ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(4). Σε δυο συμμετοχές στην Αγγλία “έγραψε” μια δεύτερη θέση στα 1400 μέτρα. Διαθέτει καλή γενεαλογία και για τις απαιτήσεις του ομίλου είναι ότι πρέπει για να διεκδικήσει με απαιτήσεις τη νίκη.
Ο διετής και επίσης πρωτοεμφανιζόμενος ΜΥΘΟΣ(11) είναι κατ’ αρχάς αυτάδερφος του Μέντορα. Εξαιρετικής γενεαλογίας δηλαδή. Δείχνει “σκληρός” στις προπονήσεις και αν υπάρχει ένα ερωτηματικό είναι η απόσταση, γιατί πρόκειται για μεγαλόσωμο ίππο που ίσως δεν καταφέρει να βρει αμέσως βήμα. Αλλά αν το βρει, τότε μπορεί να διαπρέψει. Ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(7), επίσης τρέχει για πρώτη φορά και η μόνη συμμετοχή του είναι στην Γαλλία και στα 2000, στο γκαζόν. Στις προπονήσεις μας άρεσε και μάλιστα τον είδαμε και εξαιρετικά γρήγορο. Αν πεταχτεί καλά και οδηγήσει, είναι για όλα ικανός. Μετά την τριάδα των πρωτοεμφανιζόμενων θεωρούμε ότι ο ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5) μπορεί να βρεθεί με απαιτήσεις στην άφιξη. Εντάξει, η απόσταση είναι μικρή, όμως είναι σε φόρμα και μην ξεχνάτε ότι σε προηγούμενη συμμετοχή του στα 1000 μέτρα, την ημέρα που νικητής ήταν ο Αστερίων, έτρεξε αρκετά καλά τερματίζοντας πέμπτος. Από τους υπόλοιπους αναμένουμε βελτιωμένο τον ΤΣΙΓΓΑΝΟ(9) που στο ντεμπούτο του έτρεξε σε μεγαλύτερη απόσταση, έτρεχε στην εξωτερική για μεγάλο διάστημα και επιπρόσθετα παρενοχλήθηκε και στην αρχή. Η σημερινή απόσταση θα τον “βολέψει” περισσότερο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΡΥΣΤΑΛ ΣΤΑΝΖΑ(4) – ΜΥΘΟΣ(11) – ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(7) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06

303 Στην τέταρτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) έχει τον πρώτο λόγο. Δικαίως και γιατί στην προ τελευταία νίκη του στην ίδια απόσταση, ήταν σαρωτικός και στην πιο πρόσφατη σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Σήμερα και με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει μπροστά, να  επιβάλει τον ρυθμό του και να φτάσει σε τέταρτη σερί νίκη. Σε φόρμα ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(2) που θα τρέχει εξωτερικά του προαναφερόμενου, αλλά που με καλή εκκίνηση μπορεί να τον πιέσει στην πρωτοπορία και ίσως μπορέσει να του κάνει ζημιά. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας. Τρίτη επιλογή ο πάντα αξιόμαχος ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(7) που τρέχει καλά σε κάθε απόσταση και με κάθε διαδρομή και θυμίζουμε ότι προ δυο εβδομάδων νίκησε σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση, αλλά έχασε τη νίκη μετά από παρέμβαση των Ελλανοδικών. Τελευταία επιλογή ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(5) που επιστρέφει από οκτάμηνο αναγκαστικό ρεπό λόγω χωλότητας. Είναι γεγονός ότι δεν έχει ενθουσιάσει στις προπονήσεις και σημειώστε και ότι στις 6 τελευταίες συμμετοχές του στις μισές έχει ρινορραγήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(3) – ΤΖΙΑΡΙΝΟ(2) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(7) – ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(5)

304 Στην πέμπτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, πολλά τα ερωτηματικά. Ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(6) έδειξε “ελαφρά” ανέτοιμος για τα 1575 που τερμάτισε τρίτος, όμως έδειξε και εξέλιξη από τη νίκη του στην ίδια με σήμερα απόσταση. Με καλή εκκίνηση μπορεί να πάει με τους πρώτους και στην ευθεία να πρωταγωνιστήσει επιζητώντας την δεύτερη νίκη του. Ο ΚΑΖΜΕΡ(2) δεν μας έχει δείξει στις δυο έως τώρα συμμετοχές του τις πραγματικές του δυνάμεις. Αν καταφέρει σήμερα να πάει στο κεφάλι, μπορεί ακόμη και τη νίκη. Η απόσταση τον βολεύει και στις προπονήσεις σημείωσε πρόοδο. Η εκκίνηση θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τύχη του ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5). Αν ξεκινήσει καλά, μπορεί να πάει ακόμη και στο κεφάλι και με το μεγάλο του βήμα να βάλει δύσκολα σε όλους. Από τους υπόλοιπους δεν αγνοείται ο πρόσφατος νικητής ΑΤΤΙΛΑΣ(7), κυρίως αν καταφέρει αυτός να οδηγήσει και δεδομένο ότι ο σημερινός όμιλος είναι δεόντως σκληρός από πλευράς ρυθμού, κάτι που δεν του αρέσει. Τέλος δεν στερείται ελπίδων ο ΑΓΓΕΛΟΣ(3) που φρεσκαρίστηκε δεόντως και αν ανοίξει ο ρυθμός θα ευνοηθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΑΖΜΕΡ(2) – ΑΣΤΕΡΙΩΝ(6) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(5) – ΑΓΓΕΛΟΣ(3)

305 Τέλος στην έκτη (κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(2) αν τρέξει όπως προ δεκαπενθημέρου που πήγε με τους πρώτους, θα πρωταγωνιστήσει, όπως τότε και θα διεκδικήσει και με απαιτήσεις τη νίκη. Όσοι θυμόσαστε το φίνις του ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(4), προ δεκαπενθημέρου, που τερμάτισε τρίτος, θα είδατε ότι αν το είχε ξεκινήσει λίγο πριν ίσως και να διεκδικούσε ακόμη και τη νίκη από τον Χίαργουορντ Δε Γουέικ ή στην χειρότερη θα ήταν πιο κοντά του δεύτερος. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5), όπως θα δείτε και στην ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ τερμάτισε τέταρτος, πίσω από τους δυο προαναφερόμενους και σήμερα με τον Δημητσάνη μπορεί να τους “παλέψει” περισσότερο. Από τους υπόλοιπους υπάρχει ο ΡΑΜΠΕΡΣ(1) που όταν ήταν να τρέξει με όλους τους παραπάνω διεγράφη και θα το πράξει σήμερα, αλλά και ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(7) που αν βρεθεί με τους πρώτους θα είναι καλύτερος από την τελευταία φορά που τερμάτισε πίσω απ’ όλους τους προαναφερόμενους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΑΤΡΙΟΤ ΓΚΕΪΜ(4) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) – ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(2) – ΡΑΜΠΕΡΣ(1)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 3 / 1-5-6 / 4-5-7-9-11 / 3 / 2-3-5-6 / 1-2-4-5
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 στήλες με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα