Κούρσες για… στοίχημα, φαβορί ούτε για δείγμα και δυνατό ομαδικό σύστημα Σκορ 6 για υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Μπορεί το πρόγραμμα του Σαββάτου να μην περιλαμβάνει την πολύ ποιοτική ιπποδρομία, αλλά έχει μεγάλο ενδιαφέρον, κυρίως στο στοιχηματικό του κομμάτι. Οκτώ διαδρομές που δεν εμπεριέχουν μεγάλο φαβορί, αλλά και δεν έχουν ούτε δυνατές δυάδες, ούτε καν τριάδες. “Ανοίγει” πιο πολύ το παιχνίδι και αυτό δημιουργεί ένα αρκετά δύσκολο ΣΚΟΡ 6 που για να καλυψθεί απαιτεί πολλές στήλες, άρα και αρκετά χρήματα. Διαβάστε παρακάτω τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις μας και βέβαια υπάρχει και η πρότασή μας για το ΣΚΟΡ 6 που είναι λίγο… ακριβή για σήμερα, αλλά αξίζει.

ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08
ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα ο ΕΣΧΑΑΝ(1) προέρχεται από δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση δείχνοντας σπουδαία φόρμα. Θεωρούμε ότι αποτελεί την βάση για το παιχνίδι αφού παρουσιάζεται ως ο πιο αξιόπιστος. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(8) άρχισε να “κουνιέται” αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα. Βέβαια η πρόοδός του είναι μικρή, αλλά και ο όμιλος που διαγωνίζεται πολύ μέτριος. Ο ΜΟΝΟΚΛ(4) ήρθε με καλές… συστάσεις στην Ελλάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει επιβεβαιώσει έως τώρα ούτε την ποιότητά του, αλλά ούτε τις εμφανίσεις του στο εξωτερικό. Είναι επίσης γεγονός ότι και στις προπονήσεις δεν δείχνει κάτι το σημαντικό. Δεν μπορεί να αγνοηθεί βέβαια, αλλά ούτε μπορείς να βάλεις εύκολα τα χρήματά σου πάνω του.
Ο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(7) είναι ίππος που αρέσκεται σε μεγάλες αποστάσεις και μας το έχει δείξει την ημέρα που τερμάτισε πίσω(αρκετά όμως) του Εσχάαν. Κι αυτού η εξέλιξη γίνεται με πολύ αργό τρόπο και δεν αποκλείουμε σήμερα μια παρουσία εκ νέου στην άφιξη. Δύκολα για τη νίκη, αλλά από δεύτερος και κάτω μπορεί.Ο ΝΤΙΒΑΪΝ ΠΡΙΝΣ(3) έχει την ποιότητα για να αντιπαρέλθει την απόσταση και βέβαια ο όμιλος είναι, όπως προαναφέραμε, πολύ μέτριος. Μπορεί με προϋποθέσεις ακόμη και τη νίκη και ο σταύλος του αυτό το διάστημα είναι σε άνοδο. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) είναι ίππος που δεν έχει τρέξει όπως πρέπει αρτκετές φορές έως τώρα και τις περισσότερες φορές είχε ατυχίες. Σήμερα η απόσταση του δίνει το δικαίωμα να τρέξει ίσως και σε τέμπο της αρεσκείας του και σημειώστε ότι είναι σε καλή φόρμα, άρα θέλει προσοχή. Ο ΖΗΤΗΣ(6) τρέχει για δεύτερη φορά στην ζωή του. Στο πρόσφατο ντεμπούτο του και σε μικρότερη απόσταση έδειξε άπειρος και βέβαια η σημερινή απόσταση είναι άγνωστη γι’ αυτόν. Δεν “σβήνει” εύκολα και κυρίως από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Πολλά τα ερωτηματικά για τον ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(5) που έως τώρα παρουσιάζεται πολύ ασταθής αγωνιστικά και τέλος θεωρούμε ότι η απόσταση δεν ταιριάζει στον ΣΤΟΡΜΥ ΑΡΤ(9) που επιπρόσθετα και έως τώρα δεν μας έχει δείξει τίποτα το εντυπωσιακό ούτε αγωνιστικά, αλλά ούτε και στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΣΧΑΑΝ(1) – ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(7) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(8) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα υπάρχει μια τετράδα που ξεχωρίζει και που οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές. Ο ΣΤΑΝΤΥ(6) έτρεξε την περασμένη εβδομάδα στο Κριτήριο Τριετών, τερμάτισε τρίτος και η όλη του εμφάνιση παραπέμπει ότι σήμερα και στην μικρότερη απόσταση θα είναι βασικός υποψήφιος για τη νίκη. Μάλιστα διαθέτει και την αρχική ταχύτητα για να οδηγήσει. Ο ΜΟΜΟΥΡ(4) δεν έτρεξε άσχημα στο σχετικά πρόσφατο ντεμπούτο του όπου δεν ξεκίνησε και καλά. “Κάθισε” λίγο στην ευθεία, όμως μας άρεσε στα ενδιάμεσα περάσματά του με συνέπεια να σας τον υποδείξουμε σήμερα ως βασικότατο υποψήφιο για τη νίκη. Ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) θα ήθελε σίγουρα μεγαλύτερη απόσταση, αλλά με καλή εκκίνηση μπορεί και σε αυτή να διακριθεί και γιατί όχι να διεκδικήσει και τη νίκη και κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) που σε μεγαλύτερες αποστάσεις θεωρούμε ότι θα είναι πιο αποδοτικός, αλλά και στην σημερινή και στην φόρμα που διατηρείται δεν είναι καθόλου αμελητέος. Περιμέναμε περισσότερα από τον ΚΑΛΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(30 στην τελευταία του συμμετοχή, αλλά μας διέψευσε και στις προπονήσεις δεν διαπιστώσαμε και μεγάλη πρόοδο και περιμένουμε να δούμε και σήμερα τον ΦΙΝΙΣΙΝΓΚ ΤΑΤΣ(7) που ήταν δυνατός στο ντεμπούτο του, όπου και πρωταγωνίστησε, “κάθισε” κάπως στην δεύτερη συμμετοχή του, αλλά στις προπονήσεις βλέπουμε πρόοδο. Αυτός ο ίππος θέλει μια προσοχή γιατί μπορεί να “χωθεί” στην άφιξη. Τέλος ο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(2) είναι φανερά κατώτερος στον όμιλο, κάτι που εξάγεται και από τις επιδόσεις του, στις τελευταίες συμμετοχές του.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΤΑΝΤΥ(6) – ΜΟΜΟΥΡ(4) – ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(5) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα κατ’ αρχάς διεγράφη ένας ίππος, ο Ντρόμκους(2) που ίσως να αποτελούσε την βάση στο στοίχημα και σίγουρα θα ήταν από τους θεμέλιους λίθους για το ΣΚΟΡ 6 που εκκινεί εδώ. Διαπιστώθηκε όμως οσφυαλγία και μετά απ’ αυτό η κούρσα “άνοιξε”. Ο ίππος που είναι σε φόρμα, προέρτχεται από δυο σερί τερματισμούς στην δεύτερη θέση και είναι πολύ πιθανό και να οδηγήσει, είναι ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6). Αν μάλιστα καταφέρει να γκαλοπάρει χωρίς πίεση στο πρώτο κομμάτι και τον “φρεσκάρει” σταδιακά ο αναβάτης του, τότε θεωρούμε ότι θα έχει πολλές και καλές πιθανότητες για να φτάσει στη νίκη. Ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(8) είναι ο ίππος που αποδεδειγμένα “πάει” τις μεγάλες αποστάσεις. Τρέχει συχνά βέβαια και αρκετές φορές σε αποστάσεις που δεν του πάνε, αλλά σήμερα και στον μέτριο όμιλο θέλει προσοχή. Ο ομοπροπόνητός του, ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό. Αυτός ο ίππος είναι ποιοτικά ανώτερος στον όμιλο, αλλά μπορείς να του έχεις εμπιστοσύνη. Κάποιες φορές ρινορραγεί, κάποιες εκεί που τον περιμένεις να πάει στο κεφάλι ως ο ταχύτερος γαρ, τον βλέπεις να ακολουθεί πίσω και το τελευταίο διάστημα, όπως έδειξε και στην τελευταία του συμμετοχή και σε μικρότερη απόσταση, δεν είναι στα καλύτερά του. Θα τον δούμε σήμερα μεταμορφωμένο; Μπορεί. Μήπως είναι η πρώτη φορά;. Άρα επιστουμε την προσοχή. Προσοχή θέλει και ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) που τερμάτισε πίσω στην τελευταία του συμμετοχή, όμως σήμερα μπορεί να ευνοηθεί από τον ρυθμό της κούρσας. Μπορεί δηλαδή να ακολουθήσει ακόμη και δεύτερος τον Μίστερ Παρη και στην ευθεία να επιζητήσει ακόμη και τη νίκη. Πιο πίσω ο ΣΠΕΚΛΝΤ ΧΙΛ(3) που επανήλθε από σημαντική αποχή, προ δεκαπενθημέρου σε μικρότερη απόσταση. Τότε πήγε με τους πρώτους μέχρι το “παράθυρο”, αλλά μετά “κάθισε”. Αυτή η κούρσα βέβαια μπορεί να τον “έφερε” και μαι διάκριση, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια, μπορεί να την πετύχει. Θεωρούμε ότι ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(5) αυτή την περίοδο είναι εκτός φόρμας και έχει την τελευταία τύχη και αφήσαμε τελευταία την φοράδα της κούρσας. Η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(40 έχει τρέξει δυο φορές έως τώρα και σε αμφότερες τερμάτισε δεύτερη. Έδειξε ότι είναι ίππος που αρέσκεται σε μεγάλες αποστάσεις, κάτι που έχει διαπιστωθεί και στο εξεωτερικό και θεωρούμε ότι μπορεί να επιτύχει πολλά, αρκεί να συννενοηθεί με τον αναβάτη της. Θεωρούμε μάλιστα ότι στον όμιλο που διαγωνίζεται μπορεί ακόμη και να νικήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) – ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(3) – ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7)

Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα υπάρχουν αρκετές υποψήφιες για τη νίκη. Ξεκινάμε από την ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) που νίκησε, κάνοντας συνάμα και την έκπληξη, σε μεγαλύτερη απόσταση με διαδρομή επικεφαλής. Ο όμιλος σήμερα είναι ανώτερος, σίγουρα, αλλά αν δημιουργηθούν παρόμοιες συνθήκες, μπορεί εκ νέου να πρωταγωνιστήσει. Από ρεπό, αλλά σε καλή κατάσταση επιστρέφει η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(1). Ο αρκετός χρόνος αποχής έδειξε ότι της έκανε καλό και θεωρούμε ότι σήμερα έχει όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει. Η ΚΙΣ(3) έρχεται από νίκη, αλλά σε μεγαλύτερη απόσταση. Είναι σε συνεχή άνοδο, μπορεί εκ νέου την διάκριση, αλλά πρέπει να συνυπολογήσετε ότι και ο σημερινός όμιλος είναι πιο δυνατός και η απόσταση ίσως και να μην την βολεύει απόλυτα. Προσοχή θέλει η ΣΑΝΜΠΕΪΚΝΤ(5) που στις δυο έως τώρα συμμετοχές της δεν μας έχει δείξει τίποτα το ουσιαστικό. Θεωρούμε ότι είναι σπρίντερ φοράδα και αν πάει μπροστά σήμερα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(6) είναι μια “θετική” φοράδα, αλλά έως τώρα έχει δείξει “ταβάνι” στην απόδοσή της. Για να πρωταγωνιστήσει πρέπει να παρουσιαστεί αισθητά ανεβασμένη, κάτι τέτοιο δεν το διαπιστώσαμε στις προπονήσεις, άρα δεν την έχουμε ικανή για τη νίκη. Για δίδυμο και κάτω όμως, μπορεί. Τέλος τόσο η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΟΟΥ(4), όσο και η οόσταυλή της, ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(8) που αμφότερες έρχονται από νίκη, αλλά και “φρεσκάρισμα”, θεωρούμε ότι έχουν τις δυνατότητες για να πλασάρουν στα πολύπλοκα παιχνίδια, αλλά δύσκολα για τη νίκη. Πιο πολλές πιθανότητες η πρώτη βέβαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(1) – ΣΑΝΜΠΕΪΚΝΤ(5) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) – ΚΙΣ(3)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα υπάρχει μεγάλο φαβορί, αρκεί να παρουσιαστεί σε… υποφερτά καλή κατάσταση. Είναι η καταφανώς ανώτερη στο παρελθόν ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(3). Όμως αυτή η φοράδα και μετά την πολύ μεγάλη της αποχή απέδωσε δυο φορές κάτω του μετρίου δείχνοτνας σε αμφότερες ότι οι παθήσεις της, την ενοχλούν. Με “μαλακό” τρόπο γυμνάζεται, όπως συνήθως συμβαίνει με ίππους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, είναι ανώτερη, όπως προαναφέραμε, σίγουρα πρέπει να βρίσκεται στα παιχνίδια, αλλά ούτε κουβέντα για στάνταρ. Σε σταθερή φόρμα διατηρείται ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(1) και αν καταφέρει να οδηγήσει, κάτι που δεν είναι και απαραίτητο, αλλά του αρέσει, μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη, αφού η σημερινή απόσταση του αρέσει. Προσοχή θέλει τόσο ο ΝΤΑΪΑΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ(9) που επιστρέφει ευδιάθετος και ίσως κι αυτός επιδιώξει το κεφάλι πιου του αρέσει, όσο και ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4) που “βρήκε” αναβάτη που μπορεί να τον διατηρήσει πίσω από τους σπριντερ και στην ευθεία να τον προωθήσει και να επιζητήσει ακόμη και τη νίκη. Είναι σε καλή κατάσταση αυτός ο ίππος και απαιτεί προσοχή. Το κεφάλι θα επιδιώξει και ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(5) που γυμνάζεται με… κούρσες και που μόνο το τελευταίο διάστημα πήρε μια ανάσα και “φρεσκαρίστηκε” λίγο. Ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(7) έρχεται από νίκη και θα στηριχτεί και πάλι στο φίνις του. Ο ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ(2) είναι έντεκα ετών, αλλά συνεχίζει να τρέχει.Απλά να τρέχει. Ο ΣΤΕΠΤΕΡΝ(6) έμεινε έξω από τις ιπποδρομίες μετά την τελευταία αποτυχία του, αλλά και στο διάστημα που μεσολάβησε δεν μας έδειξε κάποια πρόοδο και τέλος υπάρχει η έτερεη φοράδα της κούρσας, η ΓΟΥΑΪΤ ΦΛΑΓΚ(8). Στα έξι της χρόνια έρχεται να τρέξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Μάλιστα έρχεται με… προίκα τέσσερις νίκες στην Αγγλία, αλλά και διακρίσεις σε δεύτερη τρίτη θέση, όλες σε γκαζόν. Μόνο οι 3 από τις 33 συμμετοχές της ήταν σε All Weather στίβο και ήταν αποτυχημένες. Είναι φοράδα με καλά στοιχεία, αλλά προβληματίζει ότι και έχει να τρέξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως κι αν θα ανταποκριθεί στην άμμο. Δεν αγνοείται πλήρως.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(1) – ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(3) – ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4) – ΒΙΡΜΑΝΟΣ(5)

Δύσκολη και η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, στα 1300 μέτρα. Η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(7) έτρεξε προ ημερών σε καταφανώς ανώτερο όμιλο, ήταν από τα φαβορί, αλλά έμεινε πίσω από την Γουίντερ Ρόουζ και μπροστά από την Ελθάμ(4) που και σήμερα κοντράρεται μαζί της. Θεωρούμε ότι η κούρσα που “έφαγε” θα την έφερε πλήρως στην θέση της και θα είναι βασικότατη διεκδικήτρια της νίκης. Σε τοπ φόρμα η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(2) που έρχεται από νίκη κι αν καταφέρει να οδηγήσει σε τέμπο της αρεσκείας και πάλι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Σταθερή και σε κάθε απόσταση είναι η ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(3) που “φρεσκαρίστηκε” και τρέχει σε όμιλο που είναι απόλυτα στα μέτρα της. Έχει τρέξει και διακριθεί σε καλύτερους και βέβαια ο αναβάτης που την ιππεύει την γνωρίζει άριστα και έχει νικήσει μαζί της. Αρχίζει και συνέρχεται η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(1), όπως έδειξε στην τελευταία της συμμετοχή, αλλά δεν ξέρουμε αν η πρόοδός της θα φτάσει για να πρωταγωνιστήσει σήμερα. Πάντως για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν πρέπει να αγνοηθεί. Η ΕΛΘΑΜ(4) έτρεξε καλά και σε ανώτερο όμιλο στην τελευταία της συμμετοχή της και μπορεί να τοεπαναλάβει, αρκεί να μην υποκύψει στην πάθηση της ρινορραγίας που την ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Περιμένουμε να δούμε την δεύτερη συμμετοχή της ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(9) στην Ελλάδα. Στην πρώτη, πριν από μικρό διάστημα, εμφανίστηκε μέτρια και σε κάποια σημεία της διαδρομής έδειξε ότι δυσφορούσε από την άμμο. Τώρα δείχνει και καλύτερα προετοιμασμένη, όπως φάνηκε στις προπονήσεις, αλλά έχει και πλεονέκτημα τα χαμηλά της βάρη έναντι των περισσοτέρων βασικών αντιπάλων της. Η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(6) επανέρχεται από “φρεσκάρισμα” όμως τρέχει σε δύσκολο όμιλο και θεωρούμε ότι δύσκολα θα βρεθεί στις δυο πρώτες θέσεις. Όμως στα πολύπλοκα παιχνίδια πρέπει να υπολογιστεί. Τέλος και για τα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει να υπολογιστεί αρχικά η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(8) και κατόπιν η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(7) – ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(3) – ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ (2) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΕΡΙΝΑ(9)

Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(3) μετράει τέσσερις νίκες και μια δεύτερη θέση στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της. Είναι σε κορυφαία φόρμα, τρέχει δυνατά σε κάθε απόσταση και θεωρούμε ότι θα αποτελέσει την βάση για τα στοιχήματα. Μάλιστα είχε επικρατήσει καθαρά της κυριότερης σημερινής αντιπάλου της, της ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(2) που προερχόταν από ρεπό. Η τελευταία έτρεξε ακόμη μια φορά και σε μεγαλύτερη απόσταση,προ δεκαπενθημέρου και νίκησε. Από σημαντική αποχή επανέρχεται η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) και σε νέα προπόνηση. Καλά πήγε στις προπονήσεις και την περιμένουμε δυνατή είτε πάει στο κεφάλι, όπως δείχνει ότι της αρέσει, είτε με ημιαναμονή και κοντά στις προπορευόμενες, Πιο πίσω η ΑΖΕΡΕΛ(5) που εδώ και καιρό δεν μας δείχνει την πολύ γρήγορη φοράδα που γνωρίσαμε πέρσι και που σημείωσε τέσσερις νίκη. Συνυπολογίζουμε εδώ βέβαια το γεγονός ότι οι όμιλοι έχουν δυσκολέψει, όπωςε και ότι έχουν ανέβει τα κιλά της. Η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(7) “κουνήθηκε” προ ημερών σε μεγαλύτερη απόσταση, όπου τερμάτισε τέταρτη και περιένουμε να την δούμε και σήμερα και σε απόσταση που μάλλον της ταιριάζει καλύτερα, προς το παρόν. Τέλος η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(4) έδειξε εκτός φόρμας και στην τελευταία συμμετοχή της και η ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(6) σε καμία από τις τρεις έως τώρα συμμετοχές της στην Ελλάδα δεν έδειξε τα καλά στοιχεία που είχε αποκαλύψει στην Αγγλία, όπου μετράει και μια νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(3) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(2) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΑΖΕΡΕΛ(5)

Τέλος, η όγδοη(κωδ.08) ιπποδρομία, στα 1575 μέτρα, είναι η καλύτερη του σημερινού προγράμματος. Η πιο ποιοτική. Οι πέντε από τους εννέα συμμετέχοντες τρέφουν πιθανότητες, άλλοι περισσότερες, άλλοι λιγότερες, για τη νίκη. Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) προέρχεται από δυο σερί νίκες σε λίγο μικρότερη απόσταση. Δυο νίκες που συνδυάστηκαν και με καλές επιδόσεις. Δεν γεννάται θέμα ότι η σημερινή απόσταση δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και θεωρούμε ότι με την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα είναι ικανός να συνεχίσει τις επιτυχίες. Για δεύτερη σερί νίκη και στην ίδια απόσταση τρέχει ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(6). Κι αυτός δείχνει σε εξέλιξη και ο ρυθμός που ίσως “ανοίξει” από τους σπρίντερ, μπορεί να τον “βολέψει”. Από δυο σερί νίκες και σε μεγάλη φόρμα ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3). Είναι πολύ “σκληρός” ίππος και θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι ανάμεσα στους κυριότερους διεκδικητές της νίκης. Από αποχή επιστρέφει και ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(2) που έχει δείξει με τις επιτυχίες του ότι του αρέσει η σημερινή απόσταση. Αν είχε γυμναστεί συστηματικά, ίσως και να είχε την πρώτη τύχη, αλλά τα κενά στην εκγύμνασή του, μπορεί και να του στοιχίσουν. Δεν αγνοείται, αλλά τον βλέπουμε και δύσκολο για τη νίκη. Ο ΣΚΑΪ ΣΙΠ(7) ηττήθηκε στην τελευταία του συμμετοχή από τον Φάστνετ Μονσούν. Είναι ίππος που σίγουρα “πάει” τις μεγάλες αποστάσεις και ίσως ο ρυθμός να τον ευνοήσει, αν ανοίξει βέβαια. Ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(1) επιστρέφει από αποχή, γερά προπονημένος, αλλά θεωρούμε ότι υπολείπεται των περισσοτέρων. Μεγάλο ερωτηματικό ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(4) που επιστρέφει από αποχή, αλλά και που δεν μπορούμε να “μετρήσουμε” αν τα αναπνευστικά του προβλήματα είναι σε ύφεση ή τα έχει ξεπεράσει. Γυμναζόταν σχεδόν επι καθημερινής βάσης, αλλά κάτι τέτοιο συνέβαινε και στο παρελθόν όπου πάνω στην κούρσα εμφανιζόνταν πολύ πεσμένος και τερμάτιζε στις τελευταίες θέσεις. Τέλος ο ΑΤΤΙΛΑΣ(8) θα στηριχτεί στην αρχική του ταχύτητα για να διακριθεί, κάτι όμως που δείχνει δύσκολο και βέβαια ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(9) είναι καταφανώς κατώτερος στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) – ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(6) – ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ(3) – ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(2)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-6 / 1-5-7 / 1-3-4 / 2-3-7-9 / 1-2-3 / 3-5-6
ΣΤΗΛΕΣ: 972
ΚΟΣΤΟΣ: 486 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα