Τι ποινή του αξίζει; Ως που φτάνει ο έρωτας;

Κοινοποίηση:

Τι ποινή του αξίζει, Ως που φτάνει ο έρωτας, Αυτές είναι οι δύο πιο συχνές ερωτήσεις μεταξύ των Αυστραλών φιλίππων οι οποίοι περιμένουν να δουν τι ποινή θα ακούσει ο σχεδόν εγκληματικά απερίσκεπτος 22χρονος Josh Cartwright (φωτο1) σε κούρσα στο Μόρφετβιλ την προηγούμενη βδομάδα.

Θα δείτε στο βίντεο κάτωθι το τι κάνει, στο ύψος των 300μ. Η ιστορία όμως έχει ερωτικό σενάριο. Στον πρωτοπόρο ίππο (και εκ των φαβορί) βρίσκεται το “αμόρε” του, η Νορβηγίδα μαθητευόμενη Anna Jordsjo που όπως βλέπετε παρακάτω δεν περνάει και απαρατήρητη. maxresdefault

Ο Κάρτραϊτ με το άλογό του (μπλε φανέλα/πορτοκαλί πηλίκιο) δεν έχουν καμιά τύχη, αντιλαμβανόμενος όμως πως τα άλλα 2 φαβορί της κούρσας ανεβαίνουν απ’έξω με φίνις να απειλήσουν την…καλή του, προβαίνει σε μια ενέργεια (κόβει απότομα δεξιά και πάει πάνω τους και τα τρακάρει!) που έχει αναγκάσει την Αυστραλιανή κοινή γνώμη να συζητά επί 5 μέρες σχεδόν αποκλειστικά μόνο γι αυτό κι όχι για αγωνιστικά θέματα! “Κρεμάλα!” φωνάζουν κάποιοι, “αφαίρεση αδείας για πάντα”, λένε άλλοι, “1 χρόνο έξω” λένε κάποιοι πιο ψύχραιμοι… “να εξεταστεί από ψυχολόγο το παιδί-ενδεχομένως κατέρευσε ψυχολογικά πάνω στην κούρσα” τονίζει μια μειοψηφία…και οι πιο κωμικοί επισημαίνουν σε τι μπορεί να σύρει έναν άντρα ο έρωτας (σσ:κάτι σχετικό με καράβι λέει το ελληνικό γνωμικό)!

Δείτε το βίντεο εδώ:

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα