Λείπει το “άχαστο” φαβορί, τα αουτσάιντερ καραδοκούν και συστήματα Σκορ 6 για όλα τα γούστα

Κοινοποίηση:

Όπως και να το δείτε το σημερινό πρόγραμμα, αξίζει να στοιχηματίσετε. Μπορεί να μην εμπεριέχει την πολύ μεγάλη κούρσα, όμως και οι έξι διαδρομές έχουν έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και βασικό τους γνώρισμα είναι ότι δεν διαθέτουν το πολύ μεγάλο, το… άχαστο φαβορί. Αυτό σημαίνει ότι αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις στις περισσότερες διαδρομές και φυσικά το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 να πληρώσει καλά. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις κούρσες και βέβαια στο τέλος και όπως πάντα, δυο συστήματα για το Σκορ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
243
Στην πρώτη ιπποδρομία και στα 1300 μ. ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) έρχεται από “φρεσκάρισμα” μετά την τελευταία νικηφόρα συμμετοχή του και επειδή ικανοποίησε στο στάδιο της προετοιμασίας του θεωρούμε ότι μπορεί και σήμερα να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο. Καλά έως δυνατά έτρεξε ο ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(5) στην τελευτάια του συμμετοχή και βέβαια αν δεν ενοχληθεί από τις παθήσεις του είναι ικανός να πρωταγωνιστήσει. Από εκεί και πέρα ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(2) είναι ίππος που δεν θέλει να το… βιαστεί ο αναβάτης του στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής και όταν τρέχει “φρέσκος”, όπως τώρα θεωρούμε ότι θα “κατρακυλήσει” στο φίνις. Ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(3) σίγουρα θέλει μεγαλύτερη απόσταση, αλλά επειδή είναι φιλότιμος ίππος μπορεί και σήμερα να διακριθεί, αρκεί να φύγει υποφερτά καλά από την αφετηρία. Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) ξεκουράστηκε και επανέρχεται σε καλή κατάσταση, όπως έδειξε στις προπονήσεις και οι δυο τελευταίοι, οι ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(6) και ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(7) αυτή την χρονική στιγμή θεωρούμε ότι κάπως υπολείπονται των παραπάνω.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) – ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ (5) – ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(2) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1)

244 Στην δεύτερη ιπποδρομία και στα 1400 μ. η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(3) έχασε προ δυο εβδομάδων τη νίκη από την ομόσταυλή της Κληταιμνήστρα και σε μικρότερη απόσταση. Όμως θεωρούμε ότι η φόρμα της αυτή την περίοδο είναι αμείωτη και σήμερα μπορεί να τα καταφέρει. Σε σταθερή φόρμα η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) που τερμάτισε ελάχιστα πίσω από την προαναφερόμενη, όπως θα δείτε και στην κούρσα αναφοράς και που και σήμερα καθίσταται υπ[ολογίσιμη. Δεν ξέρουμε πότε θα πάρει το κεφάλι η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(1) και δεν θα το αφήσει μέχρι τέλους. Η φοράδα είναι σε φόρμα και μάλιστα δυο κολλητές συμμετοχές διακρίνεται με ημιαναμονή. Η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(2) επανέρχεται από “φρεσκάρισμα”, πήγε ενθαρρυντικά στις προπονήσεις κι αν ξεκινήσει καλά από την αφετηρία θα είναι επικίνδυνη για όλες στην ευθεία. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(5) έρχεται με περγαμηνές από την Αγγλία όπου έχει μια νίκη στο Κέμπτον στα 1200 μέτρα και μετράει επίσης μια δεύτερη και μια τρίτη θέση σε 7 συμμετοχές σε All Weather. Έχει τρέξει σε αποστάσεις από 1200 έως 1500 μέτρα. Σαφώς έπονται οι ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(6), ΔΕ ΤΣΑΖ(7) και ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(8)

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(3) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) – ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(5) – ΝΤΙΛΑΪΛΑ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
245
Στην τρίτη ιπποδρομία και στα 1300 μ. υπάρχουν δυο πρωτοεμφανιζόμενες φοράδες που κατά την άποψή μας έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(1) βρίσκεται αρκετούς μήνες στην Ελλάδα, έχει να τρέξει από τα τέλη του περασμένου Γενάρη και στις 5 συμμετοχές της σε All Weather έχει να επιδείξει μια δεύτερη και μια τρίτη θέση. Μάλιστα έφτασε μέχρι 69 rate. . Έχει τρέξει σε αποστάσεις από 1200 έως 1600 μέτρα και τις παραπάνω διακρίσεις τις σημείωσε στο μίλι. Στις προπονήσεις έδειξε πολύ καλά στοιχεία, καθώς επίσης και αρχική ταχύτητα και πιστεύουμε ότι αν δεν επηρεαστεί από το ρεπό της, αμέσως μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(6), επίσης έχει τρέξει σε 5 ιπποδρομίες σε All Weather στην Αγγλία όπου μια φορά τερμάτισε δεύτερη και έφτασε το 65 rate, όπως επίσης δυο φορές έτρεξε στο χορτάρι και σημείωσε μια δεύτερη θέση. έχει τρέξει από 1200 έως 1700 μέτρα και οι καλύτερες εμφανίσεις της ήταν στα 1400 μέτρα. Μάλίστα έτρεχε στους αγγλικούς ιπποδρόμους τα μέσα του Ιουνίου. Θετικό γι’ αυτή ότι ανήκε στην προπόνηση του Roger Varian. Στις εδώ προπονήσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσίασε, αλλά δεν χρεριάζεται κιόλας για τον σημερινό όμιλο. Χωρίς προβλήματα κατά την εκκίνηση θεωρούμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Από εκεί και κάτω η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3) έτρεξε υπέροχα στο ντεμπούτο της και σε μικρότερη απόσταση. Τερμάτισε λίγο πίσω από την ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(2) που και σήμερα αντιμετωπίζει και θεωρούμε ότι η μεγαλύτερη απόσταση θα την ευνοήσει, έναντι αυτής. Πιο πίσω η σταθερή, φορμαρισμένη, αλλά και κατ’ εμάς λίγο πιο πίσω ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5). Ακολουθούν οι ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(4) και ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(1) – ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ(6) – ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5)

246 Στην τέταρτη ιπποδρομία και στα 1400 μ. η ΚΕΕΛΑ(1) είναι “βαριά” και εκτός φόρμας,εδώ και αρκετό καιρό, η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(4) επίσης εκτός φόρμας και η ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(6) είναι κατώτερη. Οι υπόλοιπες έχουν τις πιθανότητές τους για τη νίκη. Άλλες περισσότερες, άλλες λιγότερες. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(5) είναι αξιόπιστη σε όποιθα απόσταση και να τρέξει το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα πρωταγωνιστεί, αλλά είναι και “γκινιόζα” αφού τερματίζει συνεχώς δεύτερη. Θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι στην… θέση της και μπορεί με τα χαμηλά της βάρη να είναι ίσως η βασικότερη διεκδικήτρια της νίκης. Χαμηλά βάρη και σε άνοδο φόρμας η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(8) που μπορεί ακόμη και να οδηγήσει την κούρσα και θέλει προσοχή. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(3) έτρεξε μέτρια προ δεκαπενθημέρου σε μικρότερη απόσταση, αλλά είχε ατυχίες κατά την εκκίνηση. Αν σήμερα πάει στο δρόμο της μπορεί να τρέξει ακόμη και πρωταγωνιστικά και βέβαια υπάρχει και η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(2) που στην  ίδια κούρσα με την προαναφερόμενη επανήλθε από αρκετό διάστημα αποχής, δεν ευνοήθηκε από τον ρυθμό, όμως “έφαγε” την κούρσα και σήμερα μπορεί να παρουσθαστεί πιο “λυμένη” και έτοιμη. Η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(7) έτρεξε πολύ δυνατά στην τελευταία της συμμετοχή και για πρώτη φορά σε τόσο δυνατό όμιλο. Βέβαια η απόσταση ήταν πιο μικρή και μάλλον πιο ευνοϊκή. Όμως είναι σε φόρμα και με τα χαμηλά της βάρη, αλλά και τον Δημητσάνη στην σέλα μπορεί να φιγουράρει στην άφιξη. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(5) – ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(8) – ΝΟΒΕΜΠΕΡ(2) –  ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(3)

247 Στην πέμπτη ιπποδρομία και στα 1200 μ. ο πρωτοεμφανιζόμενος ΚΟΣΤΑ(3)  έχει τρέξει 4 φορές στην Αγγλία και στις δυο εξ αυτών, μια στο χορτάρι και μια σε All Weather έχει τερματίσει δεύτερος. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, όμως οι αποστάσεις που πρωταγωνίστησε είναι 2000 και 2100 μέτρα και βέβαια η γενεαλογία του παραπέμπει ότι δεν είναι ίππος για αποστάσεις όπως η σημερινή. Στις προπονήσεις πήγε καλά, ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος κι μόνο λόγω ποιότητας θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) είναι ο σταθερότερος του ομίλου, συνεχώς είναι στην άφιξη και “ψάχνει” διαρκώς τη νίκη. Με καλή εκκίνηση και σε επίκαιρη θέση πίσω από τους σπρίντερ μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Σταθερός στις τελευταίες του συμμετοχές παρουσιάζεται ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(6) και μπορεί να κάνει πολλά αν καταφέρει να είναι σε επίκαιρη θέση και όχι πολύ πίσω στο πρώτο κομμάτι της κούρσας. Από τους υπόλοιπους περιμένουμε να τρέξει θετικά ο ΒΕΤΕΡ(5) που η απόσταση μάλλον του ταιριάζει και σε αντίθεση με την μεγαλύτερη απόσταση που έτρεξε στην τελευταία του συμμετοχή. Στα πολύπλοκα παιχνίδια αναμένουμε να βρίσκεται ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(8) που έτρεξε καλά στην τελευταία του συμμετοχή σε μικρότερη απόσταση και που θεωρούμε ότι τον αδικεί η τρίτη θέση που κατέλαβε. Θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. Πιο πίσω ο ΣΤΟΡΜΥ(7) που δεν διαπιστώνουμε φανερή πρόοδο, όπως και για τον ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(4) και τέλος ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(9) αυτή την περίοδο δείχνει κάπως πίσω από φόρμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(3) –  ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(1) –  ΠΕΙΡΑΙΑΣ(6) –  ΒΕΤΕΡ(5)

248 Τέλος η έκτη ιπποδρομία και στα 1300 μ. είναι η πιο δύσκολη στην πρόβλεψη. Σε αντίστοιχη κούρσα, προ δυο εβδομάδων, ;όπως θα δείτε παρακάτω στην κούρσα αναφοράς, επικράτησε ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) με επικεφαλής διαδρομή. Επιβαρύνθηκε για εκείνη τη νίκη του, αλλά και η φόρμα του μοιάζει αμείωτη, όπως και το γεγονός ότι και σήμερα μπορεί να οδηγήσει. Ο ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(3) προέρχεται από τρεις συνεχόμενους τερματισμούς στην δεύτερη θέση. Είναι σε συνεχή φόρμα και σήμερα θα προσπαθήσει να σπάσει την γκίνια του και να πάρει επιτέλους τη νίκη. Διαρκή βελτίωση δείχνει τελευταία ο ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(7) και μετά από μεγάλο διάστημα που κινούταν σε πολύ μέτρια επίπεδα. Ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(4) επιστρέφει από πολύ μεγάλη αποχή. Έχει να τρέξει από πέρσι κι αυτό προβληματίζει. Ήταν σε… κίνηση στο στίβο, εδώ και καιρό, δεν παραγνωρίζουμε ότι είναι ίππος με μεγάλη ποιότητα για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου και αν παρουσιαστεί στη θέση του μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Επαναλαμβάνουμε ότι το μόνο που μας προβληματίζει είναι η αποχή του. Σταθερός και φορμαρισμένος ο ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(2) που καθόλου αμελητέες πιθανότητες έχει για να πρωταγωνιστήσει και στην φόρμα που διατηρείται και τέλος ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) παίχτηκε αρκετά χρήματα στην τελευταία του συμμετοχή που νίκησε ο Χαρτ Μπρέικινγκ, αλλά για ακόμη μια φορά μόλις έμεινε λίγο πίσω από τους σπρίντερ και “έφαγε” άμμο, τα παράτησε. Το έχουμε ξαναγράψει ότι αυτός ο ίππος όταν θα νικήσει δεν θα το ξέρει ούτε ο… ίδιος. Πιο πίσω ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(6), ο απογοητευτικός στην τελευταία του συμμετοχή ΜΟΥΝΕΕΜΠ(8), ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(9), παρά τα χαμηλά του βάρη και ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(10).

ΚΟΥΡΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ(3) –  ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(1) – ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(4) – ΕΞΕΛΕΝΤ ΑΛΑΜΠΑΪ(7)

===

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
“ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-5 / 1-3-5 / 1-6 / 2-3-5-8 / 3 / 1-3-4-7
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-5 / 1-3-5 / 1-6 / 2-3-5-8 / 1-3-5-6 / 1-3-4-5-7
ΣΤΗΛΕΣ: 960
ΚΟΣΤΟΣ: 480 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ


Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα