Μαγνήτης τα τζακ ποτ σε Σκορ 6 και Σκορ 4, τεράστια φαβορί οι Πρίνσες Μομόκα και Μπλου Μουν Ράιζινγκ

Κοινοποίηση:

Το μεγάλο ενδιαφέρον της πρώτης αναμέτρησης του Μάρτη είναι τα τζακ ποτ σε Σκορ 6 και Σκορ 4. Για το πρώτο είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι ο τζίρος θα φτάσει ή και θα ξεπεράσει τις 60.000 ευρώ, ενώ για το Σκορ 4 πιστεύουμε ότι ο συνολικός τζίρος θα ανέλθει κοντά στα 30.000 ευρώ. Πάντως αυτή την φορά δεν βλέπουμε νέα τζακ ποτ. Γιατί υπάρχουν φαβορί, κάποια τεράστια και θα πρέπει να γίνουν αφύσικα πράγματα για να χάσουν όλες οι τεράστιες στοιχηματικές βάσεις. Πάμε να τα αναλύσουμε με την σειρά, να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και στο τέλος υπάρχουν και δυο δυνατά συστήματα που θα σας βοηθήσουν να πάτε ταμείο.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία υπάρχει τεράστιο φαβορί και δεν βρίσκουμε πως θα ηττηθεί. Είναι η ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(7) που ήταν κυριολεκτικά “ιπτάμενη” στις δυο έως τώρα συμμετοχές της. Μάλιστα στην εξαιρετική της φόρμα έρχονται να προστεθούν και τα πολύ χαμηλά βάρη που φέρει και σε σχέση με τις κυριότερες αντίπαλές της. Υπό… κανονικές συνθήκες το Σκορ 6 με το… καλημέρα, γίνεται Σκορ 5. Εξυπακούεται ότι αν για οποιονδήποτε λόγο “σπάσει” αυτό το φαβορί, οι αποδόσεις θα… πετάξουν στο Σκορ 6. Δεύτερη τύχη σε αυτή την αναμέτρηση η σταθερή και αξιόπιστη ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) που μάλιστα έρχεται από νίκη και τρίτη επιλογή η ΚΕΕΛΑ(2) που δεν έτρεξε καλά στην τελευταία συμμετοχή της, αλλά εκτός των προαναφερθέντων φοράδων δεν αντιμετωπίζει και άλλη “σοβαρή” αντίπαλο. Από εκεί και κάτω και για το Τετραπλό και μόνο η ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(5) και η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(7) – ΚΑΣΤΟΝΤΙΑΛ(1) – ΚΕΕΛΑ(2) – ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(5)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία των τριετών φοράδων χωρίς νίκη οι πέντε από τις επτά συμμετέχουσες θα τρέξουν για πρώτη φορά. Η ΒΟΛΒΗ(1) έχει δείξει καλά στοιχεία στις δυο έως τώρα συμμετοχές της και θεωρούμε, συνυπολογίζοντας και την καλή της παρουσία στις προπονήσεις, ότι θα είναι πρωταγωνίστρια και βασικότατη διεκδικήτρια της νίκη. Καλά γενεαλογικά στοιχεία έχει η πρωτοεμφανιζόμενη ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ(3), πήγε καλά στις προπονήσεις και θεωρούμε ότι μπορεί αμέσως να τρέξει πρωταγωνιστικά. Μάλιστα δείχνει και γρήγορη φοράδα. Με το εσωτερικό σταρτ η ΟΛΙΑΝΝΑ(5) θεωρούμε ότι σήμερα και στην τρίτη συμμετοχή της θα δείξει αισθητά προοδευμένη έναντι των πρώτων και από τις πρωτοεμφανιζόμενες φοράδες των σταύλων Κουίνς Γουέι βλέπουμε καλύτερη την ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(4) έναντι της ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(6). Δεν θα πρέπει να αγνοηθεί η ΣΤΟΡΜ ΚΑΤΕΤΤΕΡ(7) παρά το γεγονός ότι μας δείχνει λίγο “άγουρη”. Είναι φοράδα με καλά γενεαλογικά στοιχεία που είναι σίγουρο ότι θα εξελιχθεί. Τελευταία τύχη δίνουμε στην επίσης πρωτοεμφανιζόμενη ΚΕΪΠ ΦΑΛΚΟΝΕ(2) που δεν μας έδειξε κάτι σημαντικό στις προπονήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΒΟΛΒΗ(1) – ΛΑΟΥΡΑΜΑΝ(3) – ΟΛΙΑΝΝΑ(5) – ΜΠΙΓΙΟΝΤ ΔΕ ΣΗ(4)


Δυνατή βάση υπάρχει και στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία, αρκεί να δείξει αυτά που έδειξε στις δυο έως τώρα συμμετοχές του και σε μεγαλύτερη απόσταση. Είναι ο ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ(2) που θεωρούμε ότι ηττήθηκε λόγω ανάβασης στην τελευταία συμμετοχή του, είναι σε φόρμα, εξελίσσεται καθημερινά και χωρίς ατυχίες και με την ανάβαση του Μιχάλη Ξυνού θεω΄ρούμε ότι ξεκάθαρα την πρώτη τύχη. Περιμένουμε άνοδο από τον ΜΟΝΟΚΛ(4) που έτρεξε μέτρια στο ντεμπούτο του, θεωρούμε ότι είναι καλός ίππος και μπορεί να το δείξει σήμερα με βελτιωμένη εμφάνιση. Σίγουρα είναι ίππος που θέλει… μέτρα, αλλά διαθέτει και ποιότητα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αίνιγμα αποτελεί ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) που τρέχει πολύ συχνά, που τρέχει συνήθως με τα… πίσω, αλλά είναι και φορές που έχει πάει και στο κεφάλι, που έχει δυνατότητες και που δεν αποκλείουμε να δείξει και άνοδο που ίσωες του επιτρέψει να πρωταγωνιστήσει. Από τους υπόλοιπους ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3) είναι ίππος που δεν έχει δείξει μεγάλα πράγματα έως τώρα, αλλά δεν μπορεί και να αποκλειστεί, αφού σε μια συμμετοχή του πρωταγωνίστησε και ο σημερινός όμιλος δεν είναι σπουδαίος. Ο ΑΜΠΟΥ ΧΑΝΤΡΑ(1) επιστρέφει από αποχή και μετά το αποτυχημένο ντεμπούτο του. Δεν είδαμε κάτι αξιόλογο στις προπονήσεις, αλλά διαθέτει ποιότητα και αναμένουμε να τον δούμε εκ νέου. Τέλος αρνητικοί ήταν τόσο ο ΧΑΒ Ε ΘΙΝΚ(7) στην επανεμφάμνισή του και υπό νέα πρόπόνηση, όσο και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΟΥΤΑΓΙΑΜ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ(2) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(5) – ΜΟΝΟΚΛ(4) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3)

Στην τέταρτη(κωδ.014) ιπποδρομία των φοράδων με μία νίκη στο ενεργητικό τους θα ξεκινήσουμε τις εκτιμήσεις μας με την ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(7). Πρόκειται για μια φοράδα που έχει τρέξει 12 φορές στην Αγγλία, έχει σημειώσει μια νίκη στο χορτάρι και στα 1000 μέτρα, τρέχει καλά και σε αμμώδεις επιφάνειες, όπου έχει έχει σημειωθεί δυο φορές δεύτερες στα 1000 μέτρα στον ιππόδρομο του Wolverhampton και γενικά χαρακτηρίζεται για τις σπρίντερ ιδιότητές της. Πήγε καλά στην προετοιμασία της και θεωρούμε ότι παρά τον όχι και εύκολο όμιλο μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει. Η ΣΙΝΤΕΡΣ(5) μετά από τρεις σερί δεύτερες θέσεις κατάφερε να πάρει τη νίκη, προ ημερών, είναι σε φόρμα, σταθερή σε επιδόσεις και για ακόμη μια φορά θα είναι πρωταγωνίστρια. Σε σταθερή φόρμα η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6) που πρωταγωνίστησε προ ημερών και στην ίδια με σήμερα απόσταση και πιο πίσω η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2) ΄που επανέρχεται από “φρεσκάρισμα” και είναι αξιόπιστη φοράδα και σταθερή σε επιδόσεις. Πέμπτη τύχη θα δώσουμε στην ΝΟΒΕΜΠΕΡ(4) που είναι σε φόρμα, αλλά και που θεωρούμε ότι μάλλον βιάστηκε στην τελευταία της, προ εβδομάδος, συμμετοχή της, αφού πήγε με τους πρώτους, ενώ είχε δείξει ότι της ταιριάζει καλύτερα κούρσα ημιαναμονής ή και αναμονής. Η ΜΑΤΖΙΚΑΛ ΠΑΘ(3) είναι εκτός φόρμας και η ΔΕ ΤΣΑΖ(1) προς το παρόν κατώτερη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(7) – ΣΙΝΤΕΡΣ(5) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(6) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(2)

Η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία, το κύπελλο Ηρας, είναι η καλύτερη του προγράμματος. Έχει όμως μεγάλο φαβορί. Πολύ μεγάλο και από την απόδοση του θα φανεί και πόσο θα πληρώσει και το Σκορ 6 πρωτίστως και το Σκορ 4 δευτερευόντως. Η αήττητη ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(3) σε τέσσερις συμμετοχές, θα προσπαθήσει να προσθέσει ακόμη μία. Έχει επικρατήσει στην απόσταση, διατηρείται σε κορυφαία φόρμα και βέβαια έχει τον πρώτο λόγο. Στο ζενίθ της φόρμας της η ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(4) έρχεται από νίκη και θα προσπαθήσει να την κοντράρει στο μέτρο του δυνατού. Βέβαια αν η πρώτη δείξει πτώση φόρμας, τότε είναι η πρώτη που θα προσπαθήσει να επωφεληθεί. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(7) είναι… τίμια φοράδα. Στην αρχή μένει πίσω και προσπαθεί να τα κάνει όλα στο τέλος. Κάνει τα περισσότερα, αλλά στις τελευταίες δυο συμμετοχές της δεν της ήταν αρκετά για να πάριε τη νίκη και έμεινε δεύτερη. Τα χαμηλά της βάρη σίγουρα θα την βοηθήσουν, αλλά αν ο ρυθμός γίνει “μαλακός” μπροστά και χρειαστεί να πιεστεί για να ακολουθήσει, τότε μάλλον θξα έχει πρόβλημα στο τέλος και στο να διεκδικήσει τη νίκη. Η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(2) επανήλθε από ρεπό, προ ημερών, ηττήθηκε καθαρά από Ντίπινγκεντάιβινγκ και Ριφάλτζενς, αλλά μάλλον ήθελε την κούρσα για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Ντεζαβαντάζ τα υψηλά της βάρη. Καλή, σταθερή και φορμαρισμένη η ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ, όμως πιστεύουμε ότι ο όμιλος είναι δύσκολος στο να πρωταγωνιστήσει. Πάντως μ,ια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό μπορεί να την καταλάβει. Χαμηλά τα βάρη για την Π[ΟΣΤΜΠΑΝΓΚ(8) που πρόσφατα πραγματοποίησε νικηφόρο ντεμπούτο στην Ελλάδα και είναι φοράδα με περιθώρια βελτίωσης που μπορούν να φτάσουν ακόμη και σε διάκριση στα πολύπλοκα παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την ΕΛΘΑΜ(5) που επίσης έρχεται από νίκη, αλλά αυτή μας δίνει την εντύπωση ότι είναι λιγο πιο πίσω από την προαναφερόμενη και τέλος η ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ(1) εκτός από τα πολύ υψηλά της βάρη, αυτή την εποχή δείχνει και εκτός φόρμας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΛΟΥ ΜΟΥΝ ΡΑΪΖΙΝΓΚ(3) – ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΑΪΒΙΝΓΚ(4) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(7) – ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ(8)

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία οι κύριοι διεκδικητές της νίκης είναι τρεις. Ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(1) έτρεξε πολύ δυνατά, προ ημερών, στην ίδια με σήμερα απόσταση, που είναι η προσφιλή του και τερμάτισε πίσω από τον Ατρέιγιου. Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(3) είναι πολύ “σκληρός” εδώ και καιρό, σε μεγάλη φόρμα και προ ημερών διακρίθηκε σε ανώτερο όμιλο του σημερινού. Ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(4) έρχεται από νίκη κι αν δεν ενοχληθεί από ρινορραγία θα τρέξει πρωταγωνιστικά. Μετά τους τρεις τοποθετείται ο ΣΙΛΟ(7) που έτρεξε μέτρια προ ημερών, αλλά σε… άλλο όμιλο από τον σημερινό. Οι υπόλοιποι θα διακριθούν μόνο αν οι προαναφερόμενοι ατυχήσουν. Απ’ αυτούς κάπως “κουνήθηκε” προ ημερών ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(2) σε μεγαλύτερη απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(1) – ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(3) – ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(4) – ΣΙΛΟ(7)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 7 / 1-3 / 2-5 / 2-4-5-6-7 / 3-4-7-8 / 1-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 240
ΚΟΣΤΟΣ: 120 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 050 του ευρώ

ΣΚΟΡ 4: 03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4-5 / 2-4-5-6-7 / 3-4-7-8 / 1-3-4
ΣΤΗΛΕΣ: 180 στήλες
ΚΟΣΤΟΣ: 90 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα