Μεγάλη δυσκολία προβλέψεων, κάπως ξεχωρίζει ο Λιουάμυ και δυνατό σύστημα για το Σκορ 6 που θα μοιράσει πάνω από 50.000 ευρώ

Κοινοποίηση:

Τα πολλά λεφτά σήμερα είναι στο ΣΚΟΡ 6 που έρχεται από Τζακ Ποτ το περασμένο Σάββατο και σήμερα αναμένεται να μοιράσει, αν μοιράσει, πάνω από 50.000 ευρώ. Μάλιστα οι ιπποδρομίες, όλες ανεξαιρέτως είναι πολύ δύσκολες στην πρόβλεψη και για να γίνει καλή κάλυψη σε αυτό το παιχνίδι απαιτούνται πολλές στήλες, άρα και αρκετά χρήματα. Μετά τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις μας υπάρχει το απαρα΄τητο σύστημα για ΣΚΟΡ 6 που σήμερα είναι λίγο ακριβό, αλλά θεωρούμε ότι αξίζει τα λεφτά του αφού πιθανολογούμε ότι οι νικητές που θα προκύψουν σε αυτό το παιχνίδι θα είναι ελάχιστοι.

Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία ξεκινάμε με τον ΚΕΪΠ ΡΑΘ(2) που επιστρέφει σε όμιλο των δυνατοτήτων του και πιστεύουμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει.Βέβαια δεν τρέχει μόνος του.  Ο σχεδόν πάντα συνεπής στην άφιξη ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) έχει καλές πιθανότητες. Παρά την άνοδο των βαρών του πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά και εξασφάλισε και αναβάτη που τον ξέρει και τον προπονεί. Ο γρήγορος και ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6) μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μην σταματήσει πουθενά. Κάτι όπως η Εμμανουέλα της περασμένης εβδομάδος δηλαδή. Μάλιστα αυτός ο ίππος έχει διακριθεί και σε λίγο καλύτερο όμιλο του σημερινού, πριν από λίγες μέρες.  Δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(3) παρά και πάλι την μικρή απόσταση που όπως έδειξε και στη νίκη του δεν του ταιριάζει. Ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) ήταν πολύ κατώτερος του αναμενομένου στην πρόσφατη επάνοδό του από μεγάλη αποχή και δεν βρίσκουμε πως θα είναι σήμερα μεταμορφωμένος, αν και πέρασε σχετικό διάστημα που “νομιμοποιεί” αναδίπλωσή του. Δύσκολα τα πράγαμτα σήμερα για την  ΣΕΤΑΪ(8) που ναι μεν έρχεται από νίκη σε λίγο μικρότερη απόσταση αλλά σε όμιλο σαφώς κατώτερο του σημερινού και που αρκετοί αντίπαλοί της δεν θα της επιτρέψουν να κάνει “ξεκούραστο” κεφάλι. Τέλος ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(5) δεν έδειξε τίποτα στην πρόσφατη, προ εβδομάδος, συμμετοχή του και θεωρούμε ότι έχει την τελευταία τύχη, όπως και ο ΣΠΕΚΛΝΤ ΧΙΛ(4) που επιστρέφει από σημαντική αποχή και είναι και ο πρεσβύτερος όλων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΕΪΠ ΡΑΘ(2) – ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ(6) – ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(1) – ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(3)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) στην μια και μοναδική συμμετοχή του έως τώρα έδειξε ποιότητα και σε όμιλο πολύ ανώτερο του σημερινού. Έκτοτε ξεπέρασε κάποια προβλήματα τραυματισμού, γυμνάστηκε μεθοδικά και πιστεύουμε ότι σήμερα θα τον δούμε πανέτοιμο για τη νίκη και σε όμιλο που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητος. Πιστεύουμε ότι είναι ανώτερος κι αν πάει στο δρόμο του έχει πάμπολλες πιθανότητες για τη νίκη. Σίγουρα δεν αγνοείται ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) που τρέχει πλέον σε ομίλους πολύ υποδεέστερους του παρελθόντος, Πλέον έχει άρχισει και συνηθίζει την άμμο και είναι στα πρόθυρα επιτυχίας, άρα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή σήμερα. Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(2) θέλει την προσοχή του έστω κι αν τρέχει σχεδόν κάθε εβδομάδα και ο ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(7) είναι πάντα μαχητικός, υπολογίσιμος και “πάει” τις μεγάλες αποστάσεις. Ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(1) είναι σε σταθερή φόρμα, τερματίζει στις πρώτες θέσεις και θεωρούμε αυτό μπορεί να κάνει και σήμερα. Πολύ δύσκολα για τη νίκη. Πιο πίσω ο σταθερός ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(3), ο πρόσφατος νικητής ΜΑΪΛ ΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(6) που σίγουρα αντιμετωπίζει ανώτερο όμιλο και τέλος ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(8) είναι σε φόρμα, τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του και θεωρούμε ότι μπορεί και πάλι να πάρει μια θέση στο Τετραπλό, όπως σας είχαμε προϊδεάσει, προ εβδομάδος και μας δικαίωσε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(4) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(5) – ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(2) – ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(7)

Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία έχει αρκετά ερωτηματικά και όχι άδικα αφού απευθύνεται σε ίππους δεν μπορείς να βάλεις με ευκολία τα χρήματά σου πάνω τους. Ξεκινάμε με τον ΜΟΝΟΚΛ(2) που δείχνει σταθερή άνοδο στις προπονήσεις και πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά, πολύ περισσότερο αν οδηγήσει. Εντάξει, ρίσκο ως πρώτη επιλογή, αλλά αυτός ο ίππος έχει ποιότητα και κάπου πρέπει να την δείξει. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(8) έχει τρέξει πέντε φορές στην Αγγλία, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και η καλύτερη θέση που έχει καταλάβει είναι η τρίτη, πέρσι στις 19 Ιουλίου στο Chelmsford City και στα 1600 μέτρα. Έχει πάει καλά στις προπονήσεις, ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και θα είναι η πρώτη συμμετοχή ίππου του νεοϊδρυθέντος… συνδικάτου των γυναικών(Champane Syndicate) . Σε σταθερή φόρμα ο ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(4) που τρέχει κάθε εβδομάδα και παρουσιάζεται σταθερός. Η απόσταση ίσως να μην του ταιριάξει απόλυτα, αλλά είναι ίππος μαχητικός και θα το επαναλάβουμε ότι ο όμιλος είναι χαμηλής δυναμικότητος. Σίγουρα δεν αγνοείται ο ΕΣΧΑΑΝ(1) που νίκησε στην προηγούμενη συμμετοχή του σε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά έμεινε δεύτερος κατόπιν ενστάσεως. Δείχνει σε καλή κατάσταση και έχει την αρχική ταχύτητα για πάει με τους πρώτους. Ο ΛΟΡΝΤ ΑΣΛΑΝ(5) έτρεξε θετικά στην τελευταία συμμετοχή του τερματίζοντας τρίτος αρκετά πίσω από τον Εσχάαν. Δεν είναι ίππος που βάζεις εύκολα τα λεφτά σου για να νικήσει, αλλά μια θέση σε Τρικάστ ή Τετραπλό μπορεί να την πάρει. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΓΟΥΟΡ(7) έχει δείξει λίγα πράγματα στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του, αλλά ο όμιλος είναι ανοικτός για κάθε αποτέλεσμα και τέλος ο ΡΗΓΚΑΛ ΡΕΣΠΟΝΣ(3) είναι ίππος με πολλά προβλήματα που δεν τον αφήνουν να διακριθεί και που όπως διαπιστώσαμε και στην πρόσφατη, προ εβδομάδος, συμμετοχή του, τον ενοχλούν. Τέλος ο ΜΠΙΓΚΜΑΟΥΘ ΣΤΡΑΪΚΣ(6) δεν ξεκίνησε στην τελευταία του συμμετοχή και προβληματίζει πάρα πολύ σήμερα γιατί δεν έχει δείξει και τίποτα και στις δυο συμμετοχές που έτρεξε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΝΟΚΛ(2) – ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(8) – ΕΣΧΑΑΝ(1) – ΣΙΝΓΚΛ ΣΑΜΜΙΤ(4)

Από που να ξεκινήσει κάποιος στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία;  Η ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(7) ήταν το σχεδόν απόλυτο φαβορί, προ εβδομάδος σε μικρότερη απόσταση, αλλά τερμάτισε δεύτερη αφού έδειξε ότι τα… μέτρα δεν της έφτασαν. Πάντως έκανε καλή εμφάνιση και σήμερα και σε μεγαλύτερη απόσταση μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Πανέτοιμη αναμένεται η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(5) που “έφαγε” την κούρσα της στην πρόσφατη επάνοδό της από σημαντική αποχή και βέβαια έχει και την ποιότητα να γτάσει στη νίκη. Μια νίκη και δυο δεύτερες θέσεις μετράει στην μικρή έως τώρα καριέρα της και αυτό δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο. Σε όμιλο στα μέτρα της επιστρέφει και η ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(6) που κυρίως στην τελευταία συμμετοχή της συμπλήρωσε την κούρσα, παρά έτρεξε για να διακριθεί. Μπήκε σε μικρή αποχή, “φρεσκαρίστηκε”, πήγε καλά στις προπονήσεις και σήμερα τρέχει σε “δικό” της όμιλο. Επίσης δεν μπορεί να αγνοηθεί και η γρήγορη ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(1). Βέβαια ίσως ταλαιπωρηθεί λίγο από το εξωτερικό σταρτ για να βγει στο κεφάλι, αλλά αν τα καταφέρει μπορεί να τρέξει δυνατά, χωρίς βέβαια να αποκλείεται διάκρισή της και με ημιαναμονή, κάτι που το έχει κάνει και στο παρελθόν. Η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(4) στην τελευταία της συμμετοχή δεν μπορεί να κριθεί γιατί έτρεξε σε όμιλο ανώτερο των δυνατοτήτων της. Σήμερα επιστρέφει στα… δικά της και δεν στερείται πιθανοτήτων νίκης, πόσο μάλλον αν καταφέρει και πάει γρήγορα με τις πρώτες, κάτι που το σταρτ που εξασφάλισε, αλλά και ο Δημητσάνης που την ιππεύει μπορούν να την βοηθήσουν. Η ΔΕ ΤΣΑΖ(3) δεν λείπει από την άφιξη το τελευταίο διάστημα δείχνοντας καλή φόρμα. Δυσκολευόμαστε να την δούμε νικήτρια, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια την βλέπουμε εύκολα. Η ΝΤΙΛΑΪΛΑ(2) ξεκουράστηκε αρκετά και επιστρέφει σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς η παρουσία της στην άφιξη. Πιο πίσω η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(9) που της αρέσει η απόσταση, αλλά ο όμιλος μάλλον είναι λίγο δυνατός για τις επιδόσεις της και τελευταία τύχη δίνουμε στην εκτός φόρμας εδώ και πάρα πολύ καιρό ΤΡΟΪΚΑ(8).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ(7) – ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(5) – ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(6) – ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(1)

Η πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία περιλαμβάει  τέσσερις ίπποι που είναι σχεδόν σε μια γραμμή για τη νίκη και ακόμη δυο που βρίσκονται λίγο πίσω τους. Η μόνη που δεν τρέχει εδώ είναι η σαφώς κατώτερη Αννυ Γκογκ.  Θα ξεκινήσουμε από τον σταθερό και πάντα αξιόπιστος, ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1). Αυτός ο ίππος τρέχει πάντα πρωταγωνιστικά σε κάθε απόσταση, παραμένει εδώ και καιρό σε αμείωτη φόρμα και αυτό περιμένουμε να δούμε και σήμερα. Σε πλήρη φόρμα βρίσκεται και ο πρόσφατος νικητής ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) που θεωρούμε ότι η κούρσα – νίκη που “έφαγε” θα τον έφερε περισσότερο στη θέση του με αποτέλεσμα να θεωρούμε ότι έχει πάμπολλες πιθανότητες για ρεπετισιόν.  Μεγάλη προσοχή θέλει ο ΠΗΚ ΘΡΗ(6) που ανατέθηκε και πάλι στον Δημητσάνη. Αυτός ο ίππος επανήλθε πρόσφατα από τεράστια αποχή, λόγω προβλημάτων, έτρεξε σε μεγαλύτερη απόσταση , όχι άσχημα κατά την γνώμη μας, η σύντομη επανεγγραφή του δείχνει ότι δεν ενοχλείται από τίποτα και βέβαια η κούρσα που “τράβηξε” σίγουρα θα τον έφερε στη θέση του. Αναφερόμαστε σε έναν από τους κορυφαίους ίππους στο Μαρκόπουλο και με τον κορυφαίο αναβάτη στη σέλα μπορεί να φτάσει και στην επιτυχία. Δεν μπορεί να αγνοηθεί με κανένα τρόπο και ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(3). Μπορεί στην τελευταία συμμετοχή του να υστέρησε κόντρα στον Μέσμερισμ που πίεσε για το κεφάλι, σήμερα όμως δεν υπάρχει τόσο δυνατός σπρίντερ κι αν καταφέρει να οδηγήσει στο… κέφι του, μπορεί να τρέξει άκρως δυνατά. Πιο πίσω ο ΣΟΟΥ ΜΗ ΔΕ ΛΑΪΝ(4) που με κανένα τρόπο δεν είναι το άλογο του παρελθόντος, όμως δεν μπορεί να αγνοηθεί εντελώς και αυτό ισχύει και για τον ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(5) που είναι υπόδειγμα φόρμας και σταθερότητας και θα προσπαθήσει πάλι με το φίνις του να διακριθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά για τα πολύπλοκα παιχνίδια κάλλιστα μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) – ΠΗΚ ΘΡΗ(6) – ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) – ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΝΤ(3)

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία ο ΛΙΟΥΑΜΥ(6) έχει τον πρώτο λόγο απ’ όλες τις πλευρές. . Νίκησε σαρωτικά στην επάνοδό του από ρεπό και σε νέα προπόνηση, σε λίγο μικρότερη απόσταση. Σίγουρα αυτή η κούρσα τον “έφερε” απόλυτα στη θέση του, ο προπονητής του μάλιστα δεν βιάστηκε να τον γράψει και αυτό φάνηκε στις προπονήσεις που έδειξε πολύ ανεβασμένος. Πιστεύουμε ότι αποτελεί το καλύτερο στοιχηματικό στήριγμα της ημέρας και σε μια συγκέντρωση που τα φαβορί είναι σε… κρίση. Ο αειθαλής ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) με τον εύκολο τρόπο που νίκησε στην πρόσφατη συμμετοχή του, θέτει  εκ νέου υποψηφιότητα για πρωταγωνιστική εμφάνιση αφού όπως είδαμε και στις προπονησεις η φόρμα του παραμένει αμείωτη. Σε σταθερή φόρμα παραμένει και ο ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(2) που είναι από τους πλέον αξιόπιστους ίππους της κούρσας και από νίκη προέρχεται ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(3) που δεν αρέσκεται στις κολλητές επιτυχίες, αλλά δεν μπορεί να αγνοηθεί κιόλας. Σαφώς και ο ρυθμός θα κρίνει πολλά γι’ αυτόν. Αν επιταχυνθεί θα τον δείτε πολύ εύκολα πρωταγωνιστή. Αν ο ρυθμός “πάει” μαλακά και αναγκαστεί να “σπρώξει” από νωρίς ο Δημητσάνης, θα έχει θέμα. Σε μεγάλη φόρμα παραμένει και ο ΦΙΛΙΠ(4) που δεν λείπει από την άφιξη εδώ και καιρό και σίγουρα θέλει κι αυτός κάπως γρήγορο ρυθμό. Πιο πίσω κατατάσουμε τον ΓΚΑΜΠΥ(1) που σημειώστε ότι θα ανέβουν οι πιθανότητές του αν τυχόν και βρει λασπωμένο(δύσκολο) στίβο. Ο ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(8) δέν έτρεξε άσχημα στην τελευταία συμμετοχή του και στα πολύπλοκα παιχνίδια θα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά και τέλος δεν υπάρχει καμία εμπιστοσύνη στον ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΙΟΥΑΜΥ(6) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(2) – ΦΙΛΙΠ(4)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-6 / 4-5 / 1-2-4-8 / 1-4-5-6-7 / 1-2-3-6 / 6
ΣΤΗΛΕΣ: 480
ΚΟΣΤΟΣ: 240 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0.50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα