Μεγάλη δυσκολία πρόβλεψης, ισχυρή βάση μόνο ο Τζιαρίνο και συστήματα για Σκορ 6 και Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Το χτεσινό πρόγραμμα είχε κάπου να βασιστείς, είχε κάποιους ίππους που έδειχναν να ξεχωρίζουν και εν τούτοις το Σκορ 6 πλήρωσε με δυο “σπασίματα”. Ένα του Σπάρτακους και ακόμη ένα του Βεστάβιαν και το Σκορ 6 στα 3300 ευρώ. Τα υπόλοιπα ήταν… ρολόι. Ακόμη και η κούρσα από την Γαλλία που νίκησε το πιο μεγάλο φαβορί και που γινόταν κυριολεκτικά πάρτι στο στοίχημα του γκανιάν. Όχι στην Ελλάδα βέβαια. Στην Γαλλία εκεί που ξέρουν την αξία να ποντάρεις στον πρώτο.
Φλυαρία όμως και πάμε να δούμε τι αναμένουμε να δούμε σήμερα. Σήμερα που οι προβλέψεις δεν είναι εύκολες. Κάθε άλλο θα λέγαμε και ένα Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 δεν μοιάζει καθόλου απίθανο. Κάθε άλλο. Σήμερα θα δώσουμε και δυνατό σύστημα για ΣΚΟΡ 4.

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία είναι από την Γαλλία, πολυπληθής διαδρομή και δεν θα ασχοληθούμε καθόλου.

Πάμε κατευθείαν στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία που εκκινεί και το ΣΚΟΡ 6. Πρώτο δεδομένο ότι οι δυο από τους επτά θα τρέξουν για πρώτη φορά. Ο ΕΣΤΙΡΑΑΚ(5) δεν έχει τρέξει στο εξωτερικό, η πρώτη θα είναι σήμερα. Αγοράστηκε τον περασμένο Οκτώβριο 15.000 γκινέες και στις προπονήσεις άφησε καλές εντυπώσεις. Έδειξε αρχική ταχύτητα και θεωρούμε ότι αν το κάνει και πάνω στην κούρσα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(7) είναι ο έμπειρος της κούρσας και αυτός που στο τελευταίο τρέξιμό του άφησε περιθώρια βελτίωσης με την δεύτερη θέση που κατέλαβε πίσω από τον Φιλάντερερ. Θεωρούμε ότι θέλει μεγαλύτερη απόσταση για να μας δείξει όλο το εύρος των ικανοτήτων του, αλλά ακόμη κι έτσι, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
ο ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2) πραγματοποιεί ντεμπούτο. Αγοράστηκε 4.000 γκινέες τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν έχει εμπειρία ούτε στο εξωτερικό και η γενεαλογία του παραπέμπει σε ίππο με σπρίντερ ιδιότητες. Το έδειξε σε κάποιες δοκιμές του, αν και η όλη συμπεριφορά του δεν δίνει ξεκάθαρη εικόνα. Ο όμιλος όμως δεν είναι σπουδαίος κι αν πάει εύκολα μπροστά μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Σταθερός ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1), αλλά όχι σε σπουδαία επίπεδα απόδοσης. Ηττήθηκε εύκολα από τον Σλέινς Κάστλ στην τελευταία κοινή τους συμμετοχή και θεωρούμε ότι σήμερα τρέχει για μια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό. Περιμένουμε άνοδο από τον ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(6) και οι δοκιμές του δεν δείχνουν το βαθμό που θα την επιδείξει. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό αυτός ο τύπος. Τέλος θεωρούμε ότι ο ΓΙΩΡΓΟΣ Π(3) θέλει ακόμη δουλειά για να πρωταγωνιστήσει και ο ΓΚΟΛΝΤ ΠΑΤΣ(4) είναι σαφώς κατώτερος στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΣΤΙΡΑΑΚ(5) –  ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ(7) – ΑΜΠΟΥ ΡΑΧΙ(2) –  ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(6)

H τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία είναι πολύ ανοικτή. Η έμπειρη ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) ξεκουράστηκε και επιστρέφει με νέες δυνάμεις. Οι δυο σχεδόν κολλητές κούρσες της μέσα στον Φεβρουάριο ήταν μέτριες και ο προπονητής της σωστά την έθεσε σε μηνιαίο ρεπό. Κάτι που στις προπονήσεις έδειξε ότι την ωφέλησε. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(5) πρωταγωνίστησε πριν λίγες μέρες και λίγο ήθελε να “χτυπήσει” την Άντζυς Γκερλ. Την πλησίασε πολύ στο τέλος. Δείχνει ότι αυτή την περίοδο είναι σε φόρμα και βέβαια έχει μαζί της και την εμπειρία. Πρώτη φορά θα τρέξει στην Ελλάδα η ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(7) που αγοράστηκε 1.000 γκινέες τον περασμένο Οκτώβριο και έχει εμπειρία στο εξωτερικό και σε συνθετικό στίβο. Μάλιστα έχει και δυο διακρίσεις στην τρίτη θέση στα 1200 μέτρα. Πήγε καλά στις δοκιμές. Όχι τίποτα σπουδαίο, αλλά και ο όμιλος δεν είναι σπουδαίος και σημειώστε ότι έχει να τρέξει σε κούρσα από τις 3 Μαρτίου του 2016!
Τέλος υπάρχει και η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) που έχει τρέξει 9 φορές στην Αγγλία με μια δεύτερη θέση στα 2300 μέτρα τον περασμένο Αύγουστο στο Λίνφιλντ και σε κούρσα με 5 συμμετοχές. Αυτή η φοράδα στις αρχές Φεβρουαρίου ήρθε στην Ελλάδα, δεν πέτυχε σπουδαίες δοκιμές, αλλά η εμπειρία της ίσως να μετρήσει και να την οδηγήσει σε πρωταγωνιστική εμφάνιση. Η ΜΙΣ ΒΙΒΗ(3) είναι κατώτερη στον όμιλο και η πρωτοεμφανιζόμενη ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(1) δείχνει ακόμη ανέτοιμη για τέτοια κούρσα και απόσταση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(5) – ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(2) – ΣΑΜΕΡ ΜΙΟΥΖΙΚ(7) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(7)

Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία ανεβαίνει κι άλλο η δυσκολία πρόβλεψης. Ο ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(7) είναι ίππος που αγοράστηκε πέρσι τον Φεβρουάριο 2000 γκινέες και διαθέτει έξοχη γενεαλογία. Αν δεν είχε προβλήματα δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρώην προπονητής του, ο John Gosden τον έτρεξε μια φορά και τον πώλησε. Στην Ελλάδα προσπάθησε κάποια περίοδο πέρσι να εντατικοποιήσει την προετοιμασία του, αλλά σταμάτησε. Το τελευταίο διάστημα άλλαξε προπόνηση και δείχνει το τελευταίο διάστημα ότι τα προβλήματά του είναι σε ύφεση. Αν δεν επηρεαστεί από την αποχή του σίγουρα έχει τον πρώτο λόγολόγω μεγάλης ποιοτικής ανωτερότητας.
Καλά τρέχει το τελευταίο διάστημα ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(4) με τον Δημητσάνη. Δεν είναι σπουδαίος ίππος, αλλά είναι σταθερός, κάτι που σήμερα ίσως μετρήσει αποφασιστικά στο να διακριθεί ή και να πρωταγωνιστήσει. Ανέτοιμος ήταν προ ημερών ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(5) που μάλλον τον “τέσταρε” ο κύκλος του, παρά επιζήτησε την υψηλή διάκριση. Ανταποκρίθηκε καλά ο ίππος, τερμάτισε τέταρτος και σήμερα θεωρούμε ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) είναι ο… περίεργος ίππος που δεν ξεκινάει συνήθως καλά και βελτιώνεται πολύ στο φίνις. Τι θα κάνει σήμερα. Αν κάνει μια από τα… ίδια και λόγω της μικρής απόστασης, πάλι θα μείνει στο… πλασέ. Αλλά αν φύγει καλά, έχει όλα τα προσόντα να φτάσει και στη νίκη. Είναι “ψημένος” ίππος. Μια θέση μπορεί να την πάρει ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(3) που έδειξε μικρή άνοδο στο τελευταίο τρέξιμό του, αν και έχουμε την εντύπωση ότι ίσως λίγο μεγαλύτερη απόσταση θα του ταίριαζε περισσότερο. Οι υπόλοιποι σαφώς και είναι υποδεέστεροι και με αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ(7) – ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(5) – ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(6) – ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(4) 

Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία μια από τα ίδια. Της δυσκολίας το ανάγνωσμα και εδώ. Ποια φοράδα δεν μπορεί να νικήσει; Καμία. Υπο προϋποθέσεις, όλες μπορούν να περάσουν πρώτες το τέρμα. Η ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(6) πήρε ανάσα μετά τις δυο κολλητές κούρσες που “τράβηξε” μετά από μεγάλη αποχή και στις προπονήσεις έδειξε άνοδο. Είναι και γρήγορη, είναι και έμπειρη. Η ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΒΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) μάλλον δεν θέλει συνεχείς κούρσες, αφού μετά από πρωταγωνιστικές εςμφανίσεις, στην πιο πρόσφατη έδειξε πολύ πεσμένη. “Φρεσκαρίστηκε” και επιστρέφει. Με μια κούρσα μπορείς να κρίνεις ένα ίππο; Όχι βέβαια γι’ αυτό και η ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(8) καθόλου δεν μπορεί να αποκλειστεί. Κάθε άλλο μάλιστα. Μην σας γράψουμε ότι μπορεί να πάει και στο κεφάλι. Σε καλή κατάσταση επιστρέφει από “φρεσκάρισμα” η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΌ(5). Δεν είναι σπουδαία φοράδα, αλλά ο όμιλος είναι στα μέτρα της. Από νίκη έρχεται η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) και πιθανή εξέλιξη δεν αποκλείεται. Κάθε άλλο μάλιστα. Γρήγορη η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ(4) τρέχει πάντα θετικά, μπορεί και να οδηγήσει και μπορεί και να διακριθεί. Η ΔΕ ΤΣΑΖ(2) λίγο ήθελε στην τελευταία της συμμετοχή να κάνει συγκλονιστική έκπληξη. Έμεινε τρίτη τελικά δείχνοντας ξαφνική άνοδο. Θα δείξει σταθερότητα ή άνοδο σήμερα ή θα επιστρέψει στην μετριότητα. Τέλος υπάρχει και η ΛΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(3) που στην τελευταία συμμετοχή της είχε ατυχίες και που σήμερα χωρίς αυτές μπορεί λκι αυτή να διακριθεί έντονα. Αποκλείσαμε καμία; Όχι βέβαια και όπως διαβάσατε είχαμε ένα καλό λόγο για όλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΟΤΖΟΥΡΝΑ(6) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(7) – ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(5) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(3)

Στην έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία και στο κύπελλο της 25ης Μαρτίου μια τετράδα ξεχωρίζει.Ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(2), ο νικητής του κυπέλλου Νέου Έτους με την όλη συμπεριφορά του στις προπονήσεις έδειξε ότι δεν θα ενοχληθεί από την απόσταση (2400 μέτρα) και μπορεί να “σηκώσει” και αυτό το κύπελλο. Ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3) με την πρόσφατη νίκη του στα 1800 μέτρα έδειξε ότι κι αυτός θα “πάει” στην απόσταση κι αν ανοίξει και λίγο ο ρυθμός, σίγουρα θα ευνοηθεί περισσότερο. Ο ΖΑΡΚΟ(1) είναι ο ίππος που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει. Ηττήθηκε από τον Πικαπόκετ στα 1800 μέτρα, αλλά σήμερα ίσως καταφέρει να επιβάλει πιο “μαλακό” ρυθμό, άτι που δεν αρέσει στους στέγιερς, με αποτέλεσμα να τους αφήσει στο… κενό και να την “βγάλει” δια της φυγής. Υπάρχει και ο ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ(6) που είναι ραγδαία εξελισσόμενος. Σε μια τελευταία δοκιμή του στο γύρο (2.6 με εύκολο τρόπο) έδειξε ότι την απόσταση θα την βγάλει. Τα χαμηλά του βάρη σίγουρα τον ευνοούν κι αν με το μεγάλο του βήμα καταφέρει να ακολουθήσει τον Ζάρκο, τότε είναι ικανός για όλα. Πιο πίσω θεωρούμε ότι είναι ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ(4), σίγουρα μας προβληματίζει η εγγραφή του ΑΛ ΧΑΜΝΤ(5) με τα αναπνευστικά προβλήματα που διαπιστώθηκαν στις δυο τελευταίες συμμετοχές του και τελευταία τύχη στον ΡΕΝ ΚΑΣΤΛ(7) που είναι φιλότιμος, τρέχει με χαμηλά βάρη, αλλά θεωρούμε ότι υπολείπεται ποιότητας σχεδόν όλων των αντιπάλων του και για την συγκεκριμένη απόσταση βέβαια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(2) –  ΖΑΡΚΟ(1) – ΕΛΑ ΑΟΛ ΜΟΥ(6) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(3)

Τέλος στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Είναι ο ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) που επανέρχεται μεν από πεντάμηνη αποχή, αλλά πολύ δυνατά προπονημένος. Δείχνει έτοιμος και βέβαια τρέχει σε όμιλο που είναι καταφανώς ανώτερος. Απ’ αυτόν εξαρτάται και το αν θα ελπίζουν οι αντίπαλοί του. Αν εμφανιστεί στο 70% της ετοιμότητάς του, θεωρούμε ότι θα νικήσει εύκολα.
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(6) στα 11 χρόνια του παραμένει αξιόμαχος και μάλιστα θα του δώσουμε την δεύτερη τύχη και ακολουθεί η ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(3) που επανέρχεται από 17 μήνες αποχή λόγω προβλημάτων. Οι δοκιμές της δεν κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα, όμως είναι φοράδα που στα καλά της θα είχε αντίπαλο μόνο τον Τζιαρίνο. Τώρα όμως η αποχή είναι μεγάλη και σίγουρα προβληματίζει. Για την πρώτη θέση βέβαια, γιατί για το δίδυμο, κάλλιστα μπορεί να είναι. Θεωρούμε ότι εκεί έχει αντίπαλο μόνο τον Παναθήναια. Πιο πίσω και για μια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό, μπορούν να ελπίζουν όλοι, με καλύτερους τους ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(10) και ΒΕΡΤΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(4).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΖΙΑΡΙΝΟ(1) – ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(3) -= ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(6) – ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(10)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-5-7 / 2-4-5-6-7 / 7 / 1-2-3-4-5-6-7 / 1-2-3-6 / 1
ΣΤΗΛΕΣ: 420
ΚΟΣΤΟΣ: 210 ευρώ με στοιχηματικκή μονάδα τα 0,50 του ευρώ.

ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 4-5-6-7 / 1-2-3-4-5-6-7 / 1-2-3-6 / 1-3-6
ΣΤΗΛΕΣ: 336
ΚΟΣΤΟΣ: 168 ευρώ με στοιχηματικήξ μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα