Μειωμένο, κάτω από τριακόσιοι ίπποι, το έμψυχο δυναμικό στο Μαρκόπουλο

Κοινοποίηση:

Μειωμένο το έμψυχο δυναμικό στο Μαρκόπουλο, όπως θα διαπιστώσετε και στον τελευταίο ΠΙΝΑΚΑ ΒΑΡΩΝ που ανακοίνωσε η Φίλιππος Ένωση . Σύμφωνα με τα στοιχεία οι ενεργοί ίπποι ανέρχονται στους 279, αρκετά κάτω δηλαδή από το… ψυχολογικό αριθμό των 300 και μάλιστα αν γίνει και… ξεσκαρτάρισμα σ’ αυτούς, τότε ο πραγματικός αριθμός των ενεργών ίππων κατεβαίνει κι άλλο. Γιατί ο παρακάτω πίνακας περιλαμβάνει ίππους που είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι δεν πρόκειται ποτέ να τρέξουν ή να ξανατρέξουν.
Σαφώς στο έμψυχο δυναμικό θα πρέπει να προστεθούν κάποιοι διετείς, όχι πολλοί όμως, που βρίσκονται στον ιππόδρομο και ήδη προπονούνται, αλλά δεν έχουν ακόμη ταξινομηθεί, αλλά και από την άλλη θα πρέπει να αφαιρεθούν και κάποιοι ίπποι που είτε έφυγαν κι ακόμη δεν έχουν… περάσει στις καταστάσεις, είτε θα φύγουν το επόμενο διάστημα, όπως λένε οι πληροφορίες.
Σίγουρα μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδος, όπου και είναι η επίσημη εκκίνηση της χειμερινής περιόδου, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου δηλαδή, θα υπάρχει πιο πλήρης εικόνα για το έμψυχο δυναμικό στο Μαρκόπουλο.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.87 MB]

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα