Μπαζούλα στις 21/9 και Ντάνσινγκ Ρέινμποου στις 28/9 νίκησαν κάνοντας χρήση απαγορευμένων ουσιών

Κοινοποίηση:

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς δημοσιογραφικές μας πληροφορίες, πριν από λίγο και κατά την αποσφράγιση των φακέλλων αναλύσεων ούρων για τις ιπποδρομίακές συγκεντρώσεις 21 και 28 Σεπτεμβρίου, προέκυψαν δυο ίπποι που νίκησαν κάνοντας χρήση απαγορευμέων ουσιών (σύμφωνα με τις πληροφορίες μας αιμοστατικών). Αυτοί είναι ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ, προπόνησης Μιχάλη Ιωαννίδη και ιδιοκτησίας Σταύλων Delta, στις 21 Σεπτεμβρίου και η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ, προπόνησης Ειρήνης Κεράτσα και ιδιοκτησίας Σταύλων Κουίνς Γουέι, στις 28 Σεπτεμβρίου. Σαφώς οι παρα;πάνω ίπποι θα αποκλειστούν για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται και βέβαια η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ θα διαγραφεί από τις αυριανές ιπποδρομίες που είχε εγγραφέι, όπως βέβαια και η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ που είχε τερματίσει, τότε, δεύτερη και πλέον η νίκη περιέρχεται σε αυτή. 
Ακολουθούν οι επίσημες ανακοινώσεις από την Φίλιππο Ένωση Ελλάδος.

” Η Φίλιππος Ένωσις της Ελλάδος ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έγγραφο του εργαστηρίου LGC (CERTIFICATE OF ANALYSIS 143963) τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ούρων των ίππων της  συγκέντρωσης της 21/09/2018, ήταν αρνητικά εκτός του ίππου ΜΠΑΖΟΥΛΑ (IRE) που τερμάτισε 1ος στην με αύξοντα αριθμό 214 ιπποδρομία. ”

” Η Φίλιππος Ένωσις της Ελλάδος ανακοινώνει ότι σύμφωνα με έγγραφο του εργαστηρίου LGC (CERTIFICATE OF ANALYSIS 143969) τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ούρων των ίππων της  συγκέντρωσης της 28/09/2018, ήταν αρνητικά εκτός του ίππου ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ (GR) που τερμάτισε 1ος στην με αύξοντα αριθμό 221 ιπποδρομία.”

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα