“Μπετόν” δείχνει ο Γιουτόκιντουμη, τον πρώτο λόγο Μουταμακίν και Τράνκουϊλ Τάιμ σε ένα σούπερ πρόγραμμα

Κοινοποίηση:

Το σημερινό εορταστικό πρόγραμμα θεωρούμε ότι μαζί με το έντονο θέαμα που αναμένουμε να παρουσιάσει, μπορεί να μας προσφέρει και κάποιες δυνατές στοιχηματικές βάσεις για τα στοιχηματά σας. Βέβαια είχαμε ανατροπή στις υποδείξεις μας, αφού όπως θα διαβάσετε σε άλλο άρθρο ο ΝΑΣΜΙ στην όγδοη ιπποδρομία διεγράφη επειδή στις 20 Οκτωβρίου νίκησε κάνοντας χρήση απαγορευμένης ουσίας  και μαζί με αυτόν στην ίδια κούρσα διεγράφη και ο ΦΙΛΙΠ που ήταν δεύτερος στην παραπάνω κούρσα, φυσικά θα προωθηθεί στην πρώτη και λόγω αλλαγής των βαρών στον σημερινό ισοζυγισμό, σωστά διεγράφη. Όλα τα παραπάνω σαφώς επηρέασαν το Σκορ 6 που στο τελευταίο σκέλος του θα είχε ένα μεγάλο φαβορί (Νάσμι), αλλά και ένα καλό… μαξιλαράκι, όπως ήταν ο Φιλίπ. Αλλά αυτά τα έχει το παιχνίδι, τις διαγραφές δηλαδή και πάμε να πορευτούμε με όσα έχουμε. Πάμε να αναλύσουμε και να εκτιμήσουμε τις σημερινές κούρσες και στο τέλος, ξέρετε. Το σύστημα – μπούσουλας για το ΣΚΟΡ 6.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
314 Η πρώτη (κωδ.01) ιπποδρομία, στο Winter Challenge των διετών στα 1400 μέτρα, είναι μια κούρσα χωρίς στοιχηματικό ενδιαφέρον, παρά μόνο για όσους θα παίξουν στο πρώτο ΣΚΟΡ 4. Από τους τρεις και μόνο διετείς που συμμετέχουν, ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ(1) έχει την μεγαλύτερη εμπειρία, ο ΧΑΣΤΟΤΡΊΚΕ(3) θεωρούμε ότι έχει τα καλύτερα προσόντα και είναι σε εξέλιξη και ο ΜΥΘΟΣ(2) έχει σε βάρος του την απειρία, αλλά υπέρ του ότι είναι ίππος με ραγδαία εξέλιξη τον τελευταίο μήνα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ(3)

315 Στην δεύτερη (κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα των φοράδων τα ερωτηματικά είναι αρκετά και ευτυχώς για πολλούς που το Σκορ 6 δεν ξεκινάει εδώ γιατί θα έπρεπε να “θυσιάσουν” αρκετές στήλες.
Το ποια θα οδηγήσει, ίσως να κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα. Αν πάει εύκολα μπροστά η ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(8), μπορεί και να επιπλεύσει. Δείχνει σε άνοδο φόρμας. Σε άνοδο φόρμας και ίσως και απαλλαγμένη από τα προβλήματα του παρελθόντος δείχνει και η ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(5) που ρινορράγησε στην τελευταία της συμμετοχή, έμεινε αρκετό διάστημα εκτός ιπποδρομιών, γυμνάστηκε δυνατά και δείχνει ικανή να πρωταγωνιστήσει. Η διετής ΤΑΣΙΟΝΙ(12) τρέχει για πρώτη φορά, διαθέτει δυνατή γενεαλογία, έχει πάει καλά στις προπονήσεις και μπορεί να διακριθεί έντονα. Επίσης υπάρχει η πιο σταθερή στον όμιλο, η ΠΡΙΜ ΕΝ ΠΡΟΠΕΡ(7) που είναι συνέχεια στο “ζύγι” και δεν θέλει πολύ να ανέβει και στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Βέβαια η εξέλιξή της είναι αργή, αλλά ίσως να επωφεληθεί από την αστάθεια ή απειρία των προαναφερόμενων. Από εδώ και κάτω ξεκινάνε τα ερωτηματικά. Η ΑΡΥΕ(1) θα τρέξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της σήμερα; Στις προπονήσεις δείχνει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το μέτριο που έχουμε δει έως τώρα στις κούρσες. Τι θα κάνει η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) που την περιμέναμε καλύτερη στην τελευταία συμμετοχή της με τον Δημητσάνη, δεν μας δικαίωσε, αλλά και σήμερα ιππεύεται από τον κορυφαίο τζόκεϊ;
Τι θα κάνει η ΓΟΥΟΡΜ ΓΟΥΟΡΝΤΣ(2) που πρόσφατα επανήλθε από μεγάλη αποχή, ήταν αρνητική ακολουθώντας τελευταία και μακριά τον όμιλο στην τελευταία συμμετοχή της, αλλά στις προπονήσεις δείχνει καλύτερο πρόσωπο; Τι θα κάνει τέλος η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(9) που έδωσε δείγματα ανόδου στην τελευταία πρωταγωνιστική της συμμετοχή. Θα συνεχιστεί η άνοδος;

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(8) – ΜΙΣ ΣΑΓΙΦ(5) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(4) – ΤΑΣΙΟΝΙ(12)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

316 Η τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία στα 1400 μέτρα, επίσης είναι μια κούρσα με… άπειρα ερωτηματικά και με πολλούς υποψήφιους για τη νίκη. Χώρια που είναι και μια κούρσα με 14 συμμετοχές. Κυριολεκτικά δεν ξέρουμε από που να ξεκινήσουμε τις υποδείξεις μας. Από την σύνθεση της διαδρομής είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο ρυθμός δεν μπορεί να είναι αργός. Η κούρσα διαθέτει πολλούς σπρίντερ. Θα ξεκινήσουμε από τον ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(6) που επιστρέφει από πάνω από έξι (6) μήνες αποχή και που αν δεν επηρεαστεί απ’ αυτή μπορεί να τρέξει πρωταγωνιστικά. Θεωρούμε ότι είναι ίππος που ακόμη δεν μας έχει δείξει τις δυνάμεις του και μπορεί να το πράξει σήμερα. Θυμίζουμε ότι ήταν να τρέξει προ εβδομάδος, αλλά οι κούρσες ματαιώθηκαν. Ο ΡΑΜΠΕΡΣ(1) είναι ένας ίππος που μπορεί να ευνοηθεί τα μάλα αν ανοίξει ο ρυθμός. Λογικά θα είναι πίσω από τους σπρίντερ. Επίσης ένας ίππος που τρέχει καλά την απόσταση είναι ο ΧΑΡΤ ΜΠΡΕΪΚΙΝΓΚ(2) και θέλει προσοχή. Αλήθεια τι θα κάνει σήμερα ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(11). Είναι γεγονός ότι απεχθάνεται την άμμο και σήμερα θα… φάει πολύ από τους αντιπάλους του που θα είναι μπροστά του και δεν θα είναι και λίγοι. Βέβαια κάποια στιγμή θα κάνει το… μπαμ, αλλά πότε; Τι θα κάνει επίσης ο ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(7); Νίκησε στο ντεμπούτο του, πιέστηκε από αντίπαλο και υποχώρησε στην δεύτερη συμμετοχή του και δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί “χωμένος” μέσα στον όμιλο. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι θα πάει μπροστά, οπότε έχει τύχη και καλή μάλιστα. τι θα κάνει επίσης ο ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(10) που εδώ και πολύ καιρό τρέχει πολύ μέτρια; Μεγάλο ερωτηματικό αυτός ο ίππος. Από τους υπόλοιπους σε μεγάλη φόρμα είναι οι ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(3) αλλά η απόσταση δεν του αρέσει. Αλλά αν καταφέρει και πάει εύκολα μπροστά, ποιος αποκλείει ότι μπορεί να διακριθεί ή και να πρωταγωνιστήσει; Τέλος δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς και ο ΜΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(14) που είναι μεν ασταθής, αλλά στο τελευταίο του τρέξιμο και σε μεγαλύτερη απόσταση έδωσε δείγματα ανόδου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ: ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ(6) – ΡΑΜΠΕΡΣ(1) – ΜΠΑΪ ΔΕ ΛΟ(7) – ΑΝΑΝΤΑΡΚΟ(10)

317 Στην τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, τον πρώτο λόγο για τη νίκη τον έχουν οι ίπποι του προπονητή Παναγιώτη Κάση. Ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) έχει τρέξει δυο φορές πρωταγωνιστικά και μετά από σημαντικό ρεπό και μάλιστα στην τελευταία συμμετοχή του “πάλεψε” όσο μπορούσε τον ανώτερο Πέρφεκτ Στέιτζ. Η σύνθεση της διαδρομής δείχνει να τον ευνοεί και θα του δώσουμε την πρώτη τύχη. Δυνατός και με τον Δημητσάνη στη σέλα του αναμένεται και ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(1) που με καλή εκκίνηση μπορεί να παλέψει για τη νίκη. Από εκεί και κάτω ο ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) είναι “ροκ” ίππος που στην μέρα του μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα σήμερα θα έχει και πάμπολλές πιθανότητες να οδηγήσει, κάτι που του αρέσει. Ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(4) επιστρέφει μετά την τελευταία μέτρια εμφάνισή του και είναι ίππος με πολλές πιθανότητες σε τέτοιους ομίλους. Έχει πάει καλά σε ένα τελευταίο γκάλοπ και θέλει προσοχή. Προσοχή τέλος θέλουν και οι με πολλά χρόνια προβλήματα, ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ(4) και ΚΡΟΥΣΕΪΝΤΙΝΓΚ(5). Περισσότερο ο πρώτος.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) – ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(1) – ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(7) – ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

318 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία, στο Winter Challenge των τριετών στα 1400 μέτρα, υπάρχει τεράστιο και ξεκάθαρο φαβορί. Είναι ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1), ο νικητής του φετινού Ντέρμπι και πρωταγωνιστής σε όλες τις εμφανίσεις του. Θεωρούμε ότι τα έχει όλα για να κατακτήσει ακόμη μια σπουδαία νίκη και δεν βλέπουμε και αντίπαλο που να μπορέσει να τον κοντράρει. Μάλιστα δεύτερη τύχη θα δώσουμε στον ομόσταυλο και ομοπροπόνητο, ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3). Μπορεί να έδειξε πτώση φόρμας στην τελευταία του συμμετοχή, όμως πιστεύουμε ότι περισσότερο δεν του “πήγε” η απόσταση των 1575 μέτρων, αλλά και ο ρυθμός. Σήμερα αν καταφέρει αμέσως να είναι μέσα στην κούρσα, μπορεί να τρέξει δυνατά, αλλά πάντα πίσω από τον ομόσταυλο. Από τους υπόλοιπους ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2) μπορεί να τρέξει δυνατά και ο ΚΑΖΜΕΡ(4) θα αποκτήσει τύχη αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος, κάτι που εκ πρώτης όψης δεν δείχνει εύκολο. Ίσως να έχει καλύτερη τύχη η ομόσταυλή του, ΜΕΪ ΣΚΑΪ(7), αρκεί να μην μπλέξει με τους προπορευόμενους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(1) – ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) – ΑΣΤΕΡΙΩΝ(2) – ΜΕΪ ΣΚΑΪ(7)

319 Η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία στα 1400 μέτρα, επίσης είναι μια κούρσα που ο ρυθμός θα παίξει σίγουρα ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος. Η βάση της κούρσας είναι η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(11) που έως τώρα μας έχει δείξει ότι είτε οδηγεί, είτε με ημιαναμονή, ξέρει να πρωταγωνιστεί. Μπορεί να το κάνει και σήμερα, όπου έχει πάει και πολύ δυνατά στις προπονήσεις. Η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(2) πάλι έχει εξωτερικό σταρτ και πάλι θα προσπαθήσει να ξεκινήσει καλά έτσι ώστε γρήγορα να βρει επίκαιρη θέση με τις πρώτες. Αν το πετύχει, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Έχει δείξει ότι σε τέτοιους ομίλους μπορεί να διακρίνεται έντονα. Αν ανοίξει ο ρυθμός, αν επιταχυνθεί δηλαδή, τότε η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(8) θα αποκτήσει πολύ μεγάλη τύχη. Σημειώστε ότι το τελευταίο διάστημα σημειώνει πολύ δυνατές και… άνετες δοκιμές, ενδεικτικό της κατάστασης που βρίσκεται. Η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(4) αναμένεται να οδηγήσει. Έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, θεωρητικά σήμερα θα τα βρει δύσκολα, αλλά είναι φοράδα με μεγάλο βήμα που μπορεί να τις “σκοτώσει” όλες. Θεωρούμε ότι αποτελεί το δυνατό αουτσάιντερ της κούρσας. Δυνατό αουτσάιντερ και η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(7) που επιστρέφει από αποτυχημένη εμφάνιση σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση και που δείχνει ικανή με το φίνις της να πρωταγωνιστήσει. Τέλος η ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(6) δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς, αν και θεωρούμε ότι ακόμη ο όμιλος είναι πολύ δυνατός γι’ αυτήν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(11) – ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(8) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(2) – ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(4)

320 Στην έβδομη (κωδ.07) ιπποδρομία, στο Winter Challenge των τετραετών στα 1400 μέτρα, μπορεί θεωρητικά τον πρώτο λόγο να τον έχει ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(2), αλλά πρακτικά ίσως και να μην είναι έτσι τα πράγματα. Ο κορυφαίος ίππος της χρονιάς, βάσει των επιτευγμάτων του σαφώς, δεν τρέχει σε προσφιλή απόσταση. Σίγουρα θα ήθελε μεγαλύτερη. Όμως ίσως βρει ευνοϊκές συνθήκες, αν ο ρυθμός επιταχυνθεί στην αρχή. Αν γίνει κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι στην ευθεία θα… κατρακυλήσει και θα έχει την πρώτη τύχη. Αν δεν γίνει όμως και έχουμε “μαλακό” ρυθμό, τότε σίγουρα θα ευνοηθεί ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) που δείχνει ικανός να οδηγήσει και εξασφάλισε και ιδανικό σταρτ εκκίνησης. Διατηρείται σε κορυφαία φόρμα εδώ και πάρα πολύ καιρό κι αν πάει μπροστά και χωρίς σχετική πίεση, δεν θα χάσει.
Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(10) πήρε εξωτερικό σταρτ εκκίνησης κι αν ξεκινήσει καλά είναι ικανός για πολλά. Έως τώρα δεν έχει δείξει όλες τις δυνάμεις του και βέβαια αν βρεθεί αμέσως με τους πρώτους, μπορεί να πρωταγωνιστήσει βάζοντας δύσκολα σε όλους με το μεγάλο του βήμα. Ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(7) θα προτιμούσε εξωτερικό σταρτ εκκίνησης, όπως συνέβη σε όλες τις έως τώρα νίκες του. Βέβαια αν ξεκινήσει καλά, γιατί έχει ένα μικρό θέμα στην εκκίνηση, με το εσωτερικό σταρτ θα βρεθεί αμέσως μπροστά. Αλλά θα ξεκινήσει; Όπως και να έχει δεν αγνοείται. Όπως δεν αγνοείται και ο ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(4) αν ανοίξει ο ρυθμός. Σίγουρα θα ήθελε μεγαλύτερη απόσταση, αλλά είναι σε φόρμα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(8) και επίσης ο ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3) δεν έδειξε την φόρμα του σε μη ευνοϊκή απόσταση, στην τελευταία συμμετοχή του, όμως σήμερα και με τον Δημητσάνη στη σέλα του μπορεί να πάει στο κεφάλι και να τρέξει πολύ δυνατά. Δύσκολα για τη νίκη, αλλά στα πολύπλοκα παιχνίδια είναι απόλυτα ικανός. Όπως καλό αουτσάιντερ που όπου εμφανιστεί θα πληρώσει πολλά είναι ο ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5) που “έφαγε” την κούρσα του, πριν λίγο καιρό, επιστρέφοντας από ρεπό και σε νέα προπόνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ(2) – ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(10) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5)

32114 Η όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία, στα 1400 μέτρα, αποδυναμώθηκε από τις διαγραφές των ΝΑΣΜΙ και ΦΙΛΙΠ που είχαν κάνει το φορκάστ στην τελευταία τους συμμετοχή αφήνοντας τρίτο τον ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗ(6). Απ΄αυτόν θα ξεκινήσουμε τονίζοντας ότι είναι σε σπουδαία φόρμα και τους σημαντικότερους αντιπάλους του, τους “χτύπησε” πριν από 15 μέρες σε λίγο μικρότερη απόσταση. Βάση λοιπόν αυτός και παρακάτω θα πάμε με τον ΚΕΪΠ ΡΑΘ(8) που έτρεξε ικανοποιητικά στην τελευταία του συμμετοχή, μετά από μικρή αποχή και είχε τερματίσει λίγο πίσω από τον προαναφερόμενο. Σαφώς δεν αγνοείται ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) που ναι μεν έτρεξε μέτρια στην πρόσφατη συμμετοχή του, τερματίζοντας καθαρά πίσω από τους δυο προαναφερόμενους, αλλά σήμερα ίσως βρει πιο ευνοϊκές συνθήκες στο κεφάλι. Προσοχή θέλει ο ΣΙΛΟ(9) που έως τώρα μας έχει δείξει ότι η σημερινή απόσταση δεν του πολυαρέσει, όμως είναι σε φόρμα και τα βάρη του είναι πολύ χαμηλά. Τέλος, υπάρχει και η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) που επιστρέφει μεν από αποχή, αλλά στο στάδιο της προετοιμασίας της πήγε καλά. Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό γι’ αυτήν είναι το γεγονός ότι μετά από αποχή θέλει να “φάει” μια κούρσα για να έρθει στην… θέση της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(6) – ΚΕΪΠ ΡΑΘ(8) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(5) – ΣΙΛΟ(9)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-6-7-10-11 / 1-2 / 1 / 2-8-11 / 1-2 / 5-6-8

ΣΤΗΛΕΣ: 216
ΚΟΣΤΟΣ: 108 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα