“Μπόμπα” ο Μούρινγκ Μαστ, χατ τρικ ο Μπλου Λότους και Τζακ Ποτ στο Σκορ 6

Κοινοποίηση:

Οι σημερινές ελληνικές ιπποδρομίες “ζήλεψαν” εν μέρει αυτές της περασμένης Τετάρτης. Η έκπληξη ήρθε από τον ΛΙΤΟ ΒΙΟ(3) και σε συνάρτηση με την έκπληξη της Pink στην αρχή και στην κούρσα από την Γαλλία και το Chantilly συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί Τζακ Ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και 12.852 ευρώ, καθαρά χρήματα μεταφέρονται για την επόμενη Τετάρτη 29 Ιουνίου.
Το Σκορ 4 που στα προγνωστικά μας το βρήκαμε για δεύτερη συνεχόμενη φορά, πλήρωσε 207,40 ευρώ και το Σκορ 3 πλήρωσε 44,18 ευρώ.

Με έκπληξη ξεκίνησαν οι ελληνικές ιπποδρομίες. Ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(3) πήρε το κεφάλι και δεν το άφησε μέχρι τέλους φτάνοντας στην πρώτη του νίκη. Ιππεύτηκε άψογα από τον Νίκο Μιχαηλίδη και έκανε την έκπληξη. Έκπληξη και στην δεύτερη θέση για τον βελτιωμένο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(4), που σε αντίθεση με την πρώτη συμμετοχή του έδειξε φανερά διαφοροποιημένος προς το καλύτερο. Ακολούθησε τον νικητή δεν “έκοψε” στο τέλος και σημειώστε ότι είναι το πρώτο προϊόν του Tamayouz στην Ελλάδα. Τρίτος σε απόσταση το φαβορί ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(2) που με… κόπο κατέβαλε τον ίππο ΑΔΩΝΙΣ(1) και στην τελευταία θέση η ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ που δεν διέψευσε την καλή της συμπεριφορά στην προηγούμενη συμμετοχή της, Χρόνος για τον νικητή 1:27.60 στα 1.400 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 3-4-2-1-5

Στην δεύτερη ελληνική ιπποδρομία συγκάλπασαν στην πρωτοπορία ο ΜΠΛΟΥ ΛΟΤΟΥΣ(4) με τον ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(1), πήγαν κεφάλι με κεφάλι μέχρι και τα τελευταία 200 μέτρα εκεί όπου ο πρώτος προηγήθηκε λίγο και τελικά νίκησε με μισό μήκος διαφορά. Άριστη η ίππευση από τον Ροδόλφο Καλογρίδη πάνω στον νικητή και τρεις ακόμη νίκες περιμένει, όπως είπε στην τηλεόραση, ο προπονητής και ιδιοκτήτης του, ο Γιώργος Καλογρίδης. Ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7) “πετάχτηκε” άριστα από την αφετηρία, πήγε με τους πρώτους, τερμάτισε τρίτος, αλλά σε κανένα σημείο δεν έδειξε ότι μπορούσε να απειλήσει τους δυο πρώτους. Πάντως έδειξε άνοδο φόρμας. Τέταρτος ο ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(5) που που δεν έδειξε άνοδο και σε σχέση με την τελευταία συμμετοχή του που νίκησε μετά από σημαντική αποχή. Ακολούθησε ο ΝΤΑΪΜΟΝΤ ΚΛΕΙΤΟΣ(2) που ούτε την αρχική του ταχύτητα δεν έδειξε σήμερα, μένοντας από την αρχή πίσω, ο ΜΑΣΤΕΡ ΠΕΡΦΕΚΤ(3) που μετά από μεγάλη περίοδο φόρμας, σήμερα ήταν ανεξήγητα πολύ μέτριος και τελευταία η ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ(6) που και πολλά προβλήματα και σε ανώτερο όμιλο διαγωνίστηκε. Χρόνος για τον νικητή 1:20.62 στα 1300 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 4-1-7-5-2-3-6

Στην τρίτη ελληνική ιπποδρομία η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ έδειξε την τεράστια φόρμα που διέρχεται το τελευταίο δίμηνο. Ο αναβάτης της, ο Κώστας Μαστοράκης της εξασφάλισε καλή εκκίνηση, οδήγησε και νίκησε εντυπωσιακά. Ήταν η τρίτη της νίκη στις τελευταίες πέντε συμμετοχές της. Η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1) με φίνις και τρέχοντας στην απώτατη εξωτερική τερμάτισε δεύτερη, λίγο μπροστά από την ΣΙΛΚΕΛΥ(5) που ακολούθησε την νικήτρια, δεν “έκοψε” στην ευθεία και έδειξε σταθερή φόρμα. Ακολούθησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο η ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(3) και τελευταία η ΦΟΥΡΖΑΝΑΧ(6) αρχικά και για μικρό διάστημα πήγε με τις πρώτες, αλλά υποχώρησε στην συνέχεια παρουσιάζοντας πνευμονορραγία, όπως διαγνώστηκε μετά το πέρας της ιπποδρομίας. Χρόνος για την νικήτρια 1:38,92 στα 1575 μέτρα. Ο ίππος Νο 2 ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) διεγράφη λόγω χωλότητας. ΑΦΙΞΗ: 4-1-5-3-6.

Στην τέταρτη ελληνική ιπποδρομία ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(4) βγήκε κατευθείαν στο κεφάλι, ο Κώστας Μαστοράκης του έστρωσε το μεγάλο του βήμα και απόκρουσε όλες τις επιθέσεις του ΜΠΑΜΠΟΥΡ(1) που τον ακολούθησε και ίσως να αισθάνθηκε λίγο και τα υψηλά του πλέον βάρη. Τρίτος ο “σκληρός” ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(2) που έδειξε σταθερή άνοδο φόρμας και ακολούθησε ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) που έδωσε εξετάσεις στον ανώτερο σημερινό όμιλο και θεωρούμε ότι τις… πέρασε με επιτυχία. Σε απόσταση,πέμπτος ο ΦΙΛΙΠ(3) προηγήθηκε των ΝΤΟΜΠΛΕΡ ΕΦΕΚΤ(6) και ΒΑΝΒΙΤΕΛΛΙ(7) με τους τρεις τελευταίους να μην παίζουν κανένα ρόλο στην κούρσα και σε κανένα σημείο. Χρόνος για τον νικητή 1:36,80 στα 1575 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 4-1-2-5-3-6-7

Στην πέμπτη και τελευταία ελληνική ιπποδρομία ο ΝΑΣΜΙ(3) ιππεύτηκε πολύ ισχυρά από τον Εντιόν, αν και σκόνταψε στην εκκίνηση και κατάφερε στα τελευταία 100 μέτρα να προσπεράσει και να αφήσει δεύτερο τον ΜΕΤΑΒΟ(6) που οδήγησε. Οι δυο τους τερμάτισαν σε αρκετή απόσταση από τον ΦΥΓΟΝΙΚΟ(8) που μετά τα πρώτα μέτρα προωθήθηκε στην τρίτη θέση και έμεινε εκεί μέχρι τέλους. Τέταρτος με φίνις ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(4) που αρχικά ακολούθησε προ τελευταίος και βελτιώθηκε πολύ στην ευθεία.
Πέμπτος ο ΝΤΕΖΙΓΚΝΕΪΤ(1) που βελτιώθηκε στην ευθεία και στην νέα του προπόνηση, ακολούθησε ο ΕΪΝΜΙΡ(2) που στην αρχή ακολούθησε τους πρώτους, αλλά σταδιακά υποχώρησε, πιο πίσω ο ΤΖΟΕΪ ΜΠΛΑΚ(7) που ακολούθησε τρίτος, αλλά στην ευθεία υποχώρησε αρκετά, όγδοος ο ΒΕΝΤΟΥΡΑ(5) και τελευταίος ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(9) που δεν ξεκίνησε καλά από την αφετηρία.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα