ΝΑΡΓΕΣ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Κοινοποίηση:

Καμιά σχέση δεν έχει η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια Λάουρα Νάργες (φωτό) με τις άλλες δύο “Νάργες” που θα συναντήσουμε στο αυριανό (11 Ιουλίου) Κουπόνι ιπποδρομιών, απλώς τυχαίνει το επίθετό της 27χρονης Ελληνογερμανίδας παρουσιάστριας σε Λατινική γραφή (Narjes=νάρκισσσος) να αποτελεί ταυτόχρονα και όνομα δύο διαφορετικών (!) φοράδων που θα διαγωνισθούν αύριο:

Χρονικά η πρώτη Narjes που θα εμφανιστεί, θα είναι στο αγγλικό ιπποδρόμιο του Γουλβερχάμπτον, στην ιπποδρομία με κωδικό 029 στις 18:25. Και δεν γνωρίζουμε αν είναι οπαδοί της Λάουρας ή του αλόγου αυτοί που “έχουν πέσει πάνω με χρυσά κουτάλια” , αλλά από τις 8 το βράδυ η τιμή της παρουσιάζει… κατολίσθηση! Από το 2.75 που άνοιξε ήδη έχει βουτήξει στο 1.90 και συνεχώς -όποιος προλάβει- πέφτουν χρήματα σε όλη την Αγγλία πάνω στην κόρη του Αυστραλού επιβήτορα Sepoy η οποία προέρχεται από θαυμάσια 2η θέση με ωραίο φίνις!

Η δεύτερη Narjes θα τρέξει στην Γαλλία στην 036 ιπποδρομία στις 20:45. Πραγματοποίησε θαυμάσιο ντεμπούτο με 3η θέση και λογικά θα έχει πολλούς φίλους και αύριο, γιατί τερμάτισε πίσω από 2 αρσενικά (με το ένα να είναι ο Rakeed ο οποίος θα τρέξει και αυτός αύριο-στην αμέσως προηγούμενη κούρσα-στην 035), και τώρα θα τρέξει σε κούρσα μόνο για θηλυκά.

Η Ippobet “στηρίζει” αμφότερες τις Narjes με 1η τύχη και ένα Παρολί Γκανιάν μεταξύ τους δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα!

Ο Πίνακας Ippobet με τις αυριανές προτάσεις συνολικά-θα αναρτηθεί στην 01:00 πμ.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα