ΝΙΚΗΣΑΝ ΑΤΤΙΛΑΣ, ΦΙΛΙΠ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ 6

Κοινοποίηση:

Πολύ ενδιαφέρουσες ιπποδρομίες διεξήχθησαν σήμερα στο Μαρκόπουλο, τα φαβορί των δυο προηγούμενων εβδομάδων τα «έσπασαν» ο Αττίλας κατά κύριο λόγο, ο Φιλίπ, αλλά και ο Κάλανος και απόρροια όλων των παραπάνω ήταν ότι το αμιγώς ελληνικό ΣΚΟΡ 6 να πληρώσει 1.406,12 ευρώ. Πολύ μεγάλη απόδοση.
Οι κούρσες ξεκίνησαν με τον… περίπατο του ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5) που οδήγησε, έδειξε πανίσχυρος ίππος και με αναβάτη τον Μαστοράκη που για τέταρτη σερί ιπποδρομιακή συγκέντρωση νικάει στην πρώτη διαδρομή, επικράτησε στα 1.300 μέτρα, που διεξήχθησαν για πρώτη φορά και με χρόνο 1.19,47. Σε απόσταση ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(2) άντεξε στο φίνις της δυνατής ΛΑΟΥΡΑ ΜΠΙ(4), έμεινε δεύτερος και παρέμεινε δεύτερος και μετά την ένσταση της τρίτης για παρενόχληση στα πρώτα μέτρα. Βελτιώθηκε στο τέλος ο ΣΙΝΑΜΟΝ ΣΠΑΪΣ(1) που τερμάτισε τέταρτος.
Στην δεύτερη κούρσα ο ΑΤΤΙΛΑΣ(2) οδήγησε και νίκησε απ’ άκρο σε άκρο με αναβάτη τον Εντιόν και επίδοση 1.26,44. Η μάχη έγινε για την δεύτερη θέση όπου ο ΜΠΙΓΚ ΓΟΥΕΪΒ(1) επικράτησε του σούπερ φαβορί ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΙΣΤ(5) που έδειξε πτώση φόρμας και σε σχετική απόσταση τέταρτος ο ΜΕΪΚΙΝ Ε ΣΤΕΪΤΜΕΝΤ(7).
Στην τρίτη κούρσα η Μπιούτιφουλ Στόρυ πίεσε στην πρωτοπορία τον Τούντορ Εμπάιρ, με αποτέλεσμα να έρθει στο τέλος ο ΓΚΡΗΛΥ ΧΑΟΥΖ(1) και να υπερισχύσει με αναβάτη τον Δημητσάνη και χρόνο 1.26,05. Στον δεύτερο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(2) μέτρησε και η σημαντική αποχή του και σε σχετική απόσταση η ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΣΤΟΡΥ(3). Σε μεγάλη απόσταση τέταρτος ο ΟΡΙΕΝΤΑΛΙΣΤ ΑΡΤ(7).
Στην τέταρτη κούρσα η ισχυρή και φορμαρισμένη η ΚΕΕΛΑ(3) οδήγησε, παρά της πίεση της Πενίνα, αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί στο φίνις της ΤΖΟΥΤΖΟΥ(1) που έκλεισε το σύνθετο του Δημητσάνη και με χρόνο 1.26,46. Με φίνις η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(6) τερμάτισε τρίτη και πιστοποίησε την φόρμα της και ακολούθησε η ΜΠΛΑΚ ΜΠΙΟΥΤΥ(4) που έδειξε «πεσμένη» από την πρόσφατη νίκη της, αλλά και δυσφορούσε από την αρχή της κούρσας.
Στην πέμπτη ιπποδρομία συγκάλπασαν Σκαραμπόκιο και ΚΑΛΑΝΟΣ(6) με τον δεύτερο να δείχνει πολύ ισχυρός στην ευθεία και να φτάνει στη νίκη με αναβάτη τον Ψαραδάκη και χρόνο 1.13,07. Ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τον ΑΛ ΜΠΑΑΧΙ(1) που ακολούθησε τρίτος και πλησίασε, δεύτερος, στην ευθεία. Τέταρτος ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ με φίνις και χωρίς να ευνοείται από την απόσταση. Όσο για τον ΣΚΑΡΑΜΠΟΚΙΟ(2) σχεδόν σταμάτησε στην ευθεία αισθανόμενος τις παθήσεις του, αλλά και το ρεπό του.
Στην έκτη ιπποδρομία ο Νάσμι οδήγησε, αλλά ρινορράγησε και στην ευθεία ο ΦΙΛΙΠ(1) τον προσπέρασε και με αναβάτη τον Εντιόν(δεύτερη νίκη)νίκησε σαρωτικά και επίδοση 1.39,48. Δεύτερη με φίνις η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(4) που ακολούθησε τελευταία, αλλά βελτιώθηκε πολύ στο τέλος, τρίτος ο ΝΑΣΜΙ(3) και τέταρτη η ΝΤΙΛΕΪΝΤΥ(7) σε μια κούρσα που ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(2) για ακόμη μια συμμετοχή ήταν αρνητικός, αλλά και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΜΑΡΚΕΤ ΣΕΑΡ(5) που πάντως ο ιδιοκτήτης του δεν ήταν και πολύ αισιόδοξος μιλώντας στην τηλεόραση για και δικαιώθηκε.
Τέλος στην έβδομη ιπποδρομία τα χαμηλά κιλά έπαιξαν ρόλο. Ο φορμαρισμένος ΣΟΤΓΚΑΝ ΣΤΑΡΤ(6) από τα 600 ξεκίνησε το φίνις του και δεν συνάντησε καμία δυσκολία να «γράψει» την διαφεύγουσα νίκη του με αναβάτη τον Μερσινιά και επίδοση 1.37,77. Δεύτερος σε απόσταση ο φορμαρισμένος ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(7) και στο τέλος ο ΓΚΑΜΠΥ(3) άφησε τέταρτο τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ(1) που «αισθάνθηκε» τα υψηλά του βάρη.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα