Ξεκίνησε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης των ιπποδρομιών από την Ιπποδρομίες ΑΕ, διατέθηκαν οι πρώτοι ίπποι

Κοινοποίηση:

Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ στα πλαίσια του προγράμματος εμπλουτισμού του έμψυχου δυναμικού των ελληνικών ιπποδρομιών και την αναζωογόνηση του ανταγωνισμού στις κούρσες αγόρασε εννέα ίππους από το εξωτερικό και τους διέθεσε χτες, Τρίτη 30 Αυγούστου προς πώληση σε ιδιοκτήτες-επενδυτές με τις τιμές βέβαια που τους αγόρασε από το εξωτερικό. Υπήρξε ενδιαφέρον και τελικά διατέθηκαν οι έξι απ’ αυτούς. Μάλιστα το ενδιαφέρον για κάποιους ίππους ήταν αυξημένο και χρειάστηκε να γίνει κλήρωση για προκύψει ο ιδιοκτήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τρεις εναπομείναντες ίπποι θα διατεθούν το επόμενο διάστημα και βέβαια παρόμοιες κινήσεις θα γίνουν και στο μέλλον, όπως δήλωσαν ξεκάθαρα τόσο ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, αλλά και της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, αλλά και ο Chief Operations Officer της εταιρείας, Κώστας Αλεξόπουλος.
Τον μοναδικό διετή,  ZEBBY SIZZ απέκτησε ο προπονητής Φίλιππος Μπαριάμογλου για λογαριασμό της συζύγου του, Φώτως Βολοτσάκη.
Την μοναδική φοράδα BLUE MOON RISING απέκτησε κατόπιν κληρώσεως ο Χρήστος Θεοδωράκης.
Τον ATRAYU που ήταν ο ίππος με τις περισσότερες προτιμήσεις, απέκτησε μετά από κλήρωση ο Μάκης Σκρεπετός που επιστρέφει στην ιδιοκτησία ίππου μετά από αρκετά χρόνια. Μαζί του και ο σκηνοθέτης και επιστήθιος φίλος του, Γιάννης Ντατσόπουλος.
Τον ίππο KALASADI απέκτησε ο πρώην προπονητής και πλέον ιδιοκτήτης, Χρήστος Σταύρου, που ήταν και ο μόνος που εκδήλωσε ενδιαφέρον.
Ο ANY GUEST ήταν ο πιο ακριβός ίππος και αποκτήθηκε από νέο ιδιοκτήτη, τον Θεόδωρο Θεοδωρόπουλο που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος.
Τέλος ο TUDOR ICON αρχικά αποσύρθηκε, αφού κανένας δεν εκδήλωσε την πρόθεση να τον αγοράσει, κατόπιν όμως ο παλαίμαχος προπονητής Βασίλης Κεράτσας τον αγόρασε και θα τρέχει βέβαια με τα χρώματα της συζύγου του, Άννας Κεράτσα.
Οι ίπποι ESHAAN, IMSHI’S LITTLE BRO και ένας ΕΚΤΟΜΙΑΣ χωρίς όνομα έμειναν αδιάθετοι και αν δεν πωληθούν το επόμενο διάστημα, που όπως προαναφέραμε, αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό θα βγουν προς πώληση μαζί με τους νέους που θα φέρει η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ από επικείμενες δημοπρασίες.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα