Οι αγορές των Ελλήνων την πρώτη ημέρα δημοπρασίας των Tattersalls (ανταπόκριση από Newmarket)

Κοινοποίηση:

Ξεκίνησε χτες η μεγάλη δημοπρασία των Tattersalls στο Newmarket και όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια το μόνο “μέσο” που βρίσκεται και παρακολουθεί την δημοπρασία είναι το Ippobet. Ο Γιάννης Τσέτσος βρίσκεται εκεί και μεταφέρει τα πάντα. Από τις αγορές των Ελλήνων ιδιοκτητών – επενδυτών, μέχρι τα παραλειπόμενα από την δημοπρασία.

Ανταπόκριση από Newmarket
Γιάννης Τσέτσος

“Η δημοπρασία που ξεκίνησε σχετικά ακριβά την πρώτη ημέρα, παρ’ όλα αυτά οι Έλληνες πραγματοποίησαν αγορές. Έναν ίππο αγόρασε ο Βάσος Βασιλείου, ένα προϊόν από τον Pivotal, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει, αυτός και οι υιοί του, τα τελευταία χρόνια να αγοράζουν ίππους και να εμπλουτίζουν το στάβλο που διατηρούν στο Μαρκόπουλο, εκτός αυτού της Κύπρου. Έναν ίππο αγόρασε ο προπονητής Χάρης Χαραλάμπους για το στάβλο SCUDERIA EQUUS RUN PAOLA και ακόμη ένας ίππος αγοράστηκε από ατζέντη για ιδιοκτήτη που δεν ήθελε να κατονομαστεί..
Επίσης δυο ίππους αγόρασε ο προπονητής Άδωνις Κρητικός, που βρίσκεται εδώ μαζί με τον αδερφό του και προπονητή στην Κύπρο, Ηλία και όπως μας είπε θα σκεφτεί αν οι δυο αυτοί ίπποι θα έρθουν στην Ελλάδα ή θα πάνε πρώτα στην Κύπρο, επειδή δεν έχουν τρέξει ακόμη και μετά ίσως πάνε στην Ελλάδα.
Για την δεύτερη ημέρα αναμένονται περισσότερες αγορές ίππων όχι μόνο από τους εδώ παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες και προπονητές, αλλά και μέσω ατζέντηδων” .

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα