ΟΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΙΠΠΟΙ ΣΤΙΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Κοινοποίηση:

Αρκετοί ίπποι που πρωτοδιαγωνίζονται σήμερα αποτελούν ερωτηματικά ως αναφορά το στοίχημα, Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμα στοιχεία για την προέλευσή τους, το πόσο αγοράστηκαν και τι επιτυχίες έχουν όσοι έχουν διαγωνιστεί στο εξωτερικό. Σημαντικό στοιχείο που πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη είναι ότι οι επιτυχίες ή οι αποτυχίες στο εξωτερικό δεν αποτελούν και καθοριστικό στοιχείο αυτών των ίππων για την συμπεριφορά τους στο Μαρκόπουλο. Αρκετοί ίπποι ήρθαν στο παρελθόν με περγαμηνές και χάθηκαν και άλλοι χωρίς διακρίσεις έγραψαν ιστορία με τιε νίκες τους.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

1. ΛΑΒΙΝΙΑ ΡΟΟΥΖ (Campton Place – Lavinia’s Grace): Σπρίντερ φοράδα που έχει τρέξει 6 φορές στην Αγγλία, έχει μια δεύτερη και μια τρίτη στα 1.200 μέτρα στο χορτάρι, αλλά την μεγαλύτερη αξιολόγηση(70) την έλαβε τρέχοντας στο συνθετικό στίβο στο Wolverhampton.

3. ΜΙΣ ΕΡΜΙΟΝΗ (Colina Verde- Sea Music): Ελληνικής ιπποπαραγωγής(Στάβλοι Καλαμαριάς) με αξιόλογη αρχική ταχύτητα, αλλά και χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον στις προπονήσεις. Προς το παρόν τουλάχιστον.

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

6. ΜΕΤΑΒΟΣ (Ηάλυσος – Πολυξένη): Ελληνικής ιπποπαραγωγής(ιπποφορβείο Φηγαίας). Αυτός ο ίππος εξήχθη για να πωληθεί στο εξωτερικό, αλλά η τύχη του ήταν να αγοραστεί από έλληνα ιδιοκτήτη και να επιστρέψει στην χώρα του. Ισχυρής γενεαλογικής προέλευσης από τον κορυφαίο σπρίντερ Ηάλυσο και την Πολύξένη που μας έχει δώσει αξιόλογους δρόμωνες στο παρελθόν. Πρέπει να είχε κάποια προβλήματα γιατί άργησε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του. Πλέον δείχνει απαλλαγμένος από αυτά και στις προπονήσεις πήγε καλά.

7. ΠΕΙΡΑΙΑΣ(Majestic Monarch – Jet Ski): Ελληνικής ιπποπαραγωγής(Ιπποφορβείο αδερφών Παρασκευόπουλου). Δυνατής γενεαλογικής προέλευσης. Κυρίως η Jet Ski έχει δώσει πανίσχυρους ίππους στο παρελθόν και ο συγκεκριμένος τετραετής μπορεί να έχει αξιόλογη πορεία στο μέλλον. Άργησε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και το κάνει τώρα όχι απόλυτα έτοιμος, κατά την γνώμη μας βέβαια.

8. ΣΙΜΟΥΣ ΔΕ ΠΕΪΒΕΡ (Fast Company – Bent Al Fala): Είναι το δεύτερο προϊόν του Fast Company στην Ελλάδα που διαγωνίζεται μετά την ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ, την περασμένη εβδομάδα που δεν έκανε τίποτα αφού έτρωγε την άμμο και δυσφορούσε. Αυτός δεν έχει δείξει κάτι αξιόλογο στις προπονήσεις και περιμένουμε να τον δούμε και πάνω στην κούρσα. Έτρεξε μόλις μια φορά στην Αγγλία χωρίς να δείξει κάτι το σημαντικό.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

3. ΛΕΪΝΤΥ ΤΖΕΜΙΝΙ (Myboycharlie – Gemini Gold): Έχει τρέξει 13 φορές στην Αγγλία και έχει σημειώσει 1 νίκη στα 1.100 μέτρα στο Bath , πέρσι στις 12 Σεπτεμβρίου. Επίσης δυο φορές τερμάτισε δεύτερη στα 1.200 μέτρα. Έφτασε μέχρι το 84 στο rate αξιολόγησης και μετά από μια δυνατή κούρσα στο Newmarket όπου τερμάτισε πέμπτη σε όμιλο 17 συμμετοχών στα 1.200 μέτρα. Έχει δείξει πολύ καλή διαγωγή στις προπονήσεις. Γρήγορη και μπορεί αμέσως να πρωταγωνιστήσει και να πάρει μάλιστα και τη νίκη.

4. ΝΤΙΠΙΝΓΚΕΝΤΝΤΑΪΒΙΝΓΚ (Captain Rio – Arabis): Αγοράστηκε στην πρόσφατη δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 3.000 ευρώ(τιμή εκκίνησης 2.600 ευρώ). Έχει τρέξει 17 φορές στην Αγγλία έχει σημειώσει μια νίκη στα 1.400 μέτρα στο χορτάρι και επίσης έχει και 5 τερματισμούς στην τρίτη θέση. Έχει διαγωνιστεί από τα 1.000 έως τα 1.600 μέτρα και προσόν της η αρχική ταχύτητα που την έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, κορυφαίο σπρίντερ και γιο του Pivotal βέβαια. Στις προπονήσεις έδειξε την αρχική της ταχύτητα και θέλει προσοχή.

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

6. ΝΤΡΗΜ ΑΪΛΑΝΤ (Kheleyf – Takawiri): Εξαιρετική σπρίντερ φοράδα που μάλιστα στο ξεκίνημα της καριέρας της σημείωσε δυο σερί νίκες στα 1.200 μέτρα, απόσταση που έχει τρέξει και στις πέντε συμμετοχές της στην Αγγλία. Μάλιστα και οι δυο νίκες της πέτυχε στον συνθετικό στίβο και όντας φαβορί. Εξαιρετική στις προπονήσεις και πολύ γρήγορη, όπως δείχνει.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα