Οι πρωτοεμφανιζόμενοι ιπποι στις ιπποδρομίες 16 Απριλίου

Κοινοποίηση:

Αρκετοί ίπποι που πρωτοδιαγωνίζονται σήμερα αποτελούν ερωτηματικά ως αναφορά το στοίχημα, Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμα στοιχεία για την προέλευσή τους, το πόσο αγοράστηκαν και τι επιτυχίες έχουν όσοι έχουν διαγωνιστεί στο εξωτερικό.

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

2. ΝΤΕΝΤΟΝ ΝΤΟΝ (Fast Company – Rectify): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 3.300 ευρώ(τιμή εκκίνησης 1.200 ευρώ). Διαγωνίστηκε 8 φορές και στις 2 τερμάτισε δεύτερη στα 1.000 μέτρα. Σπρίντερ ιδιοτήτων από νέο επιβήτορα. Το British Horseracing Authority (ΒΗΑ) την βαθμολόγησε με 75.

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

2. ΜΠΑΛΚΙΣ (Bushranger – Alexander Confranc): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 2.800 ευρώ(τιμή εκκίνησης 2.600 ευρώ). Προέρχεται από επιβήτορα πρωταθλητή στο σπριντ σε κλασικές ιπποδρομίες και μητέρα που έχει «δώσει» νικήτρια κούρσας Listed. Έχει διαγωνιστεί 4 φορές στο εξωτερικό σε κούρσες σπριντ χωρίς κάποια ιδιαίτερη διάκριση.

4. ΝΟΒΕΜΠΡΕΡ (Kodiac – Pale Light): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 6.600 ευρώ. Προέρχεται από σπρίντερ επιβήτορα και μητέρα που κρατάει γραμμή αμερικάνικου αίματος. Έχει τρέξει 7 φορές στο εξωτερικό με μια 3η θέση στα 1.000 μέτρα και μία 4η στα 1.400 μέτρα. Το British Horseracing Authority (ΒΗΑ) την βαθμολόγησε με 68.

5.
ΠΑΤΝΑΡΟΥ (Ρήνος – Ανμπιλίβ): Ελληνικής ιπποπαραγωγής από τον δυνατό στο παρελθόν Ρήνο.

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

1. ΑΚΤΑΑΜ (Haatef – Aadaat): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 4.000 ευρώ(τιμή εκκίνησης 3.300 ευρώ). Είναι το πρώτο προϊόν του επιβήτορα Haatef στην Ελλάδα που στην καρριέρα του όταν «ωρίμασε» εξελίχθηκε σε πολύ δυνατό σπρίντερ και μάλιστα παράγει και καλούς σπρίντερ. Θα τρέξει για πρώτη φορά ο συγκεκριμένος τριετής.

2. ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ (
Kheleyf – Perfect Cover): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 3.000 ευρώ(τιμή εκκίνησης 1.000 ευρώ). Τα προϊόντα του Kheleyf πάνε καλά στο Μαρκόπουλο. Ο συγκεκριμένος ίππος έχει τρέξει 4 φορές στο γκαζόν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και μάλιστα τα αδέρφια του και από μητέρα πάνε αρκετά καλά σε αμμώδεις στίβους.

5. ΡΙΦΑΑΛ (
Henrythenavigator – Tiny Decision): Αγοράστηκε στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έναντι 8.500 ευρώ(τιμή εκκίνησης 5.100 ευρώ). Ο πατέρας του ήταν κορυφαίος δρόμωνας από 1.200 έως 1.600 μέτρα και τα προϊόντα του πάνε πολύ καλά σε αμμώδεις στίβους. Στην Ελλάδα μας έχει δώσει την άριστη ΠΙΕΜΑΝ’Σ ΓΚΕΡΛ. Η μητέρα του διαθέτει αμερικάνικο αίμα. Θα τρέξει για πρώτη φορά.

7. ΧΑΒ Ε ΘΙΝΚ (Iffraaj – Pure Incentive): Πραγματοποιεί ντεμπούτο. Τα προϊόντα του Iffraaj πάνε αρκετά καλά στην Ελλάδα και μάλιστα διακρίνονται σε κάθε απόσταση.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

5. ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(Paco Boy – Miss Wells): Αποσύρθηκε(τιμή εκκίνησης 6.600 ευρώ) στην δημοπρασία της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ και διατέθηκε κατόπιν. Αποτελεί το πρώτο προϊόν του Paco Boy στην Ελλάδα που ήταν κορυφαίος ίππος σε αποστάσεις από 1.400 έως 1.600 μέτρα και είναι παροιμιώδεις οι μονομαχίες με την Goldikova και τον Makfi, στο παρελθόν. O συγκεκριμένος τετραετής έχει αρκετές συμμετοχές στο εξωτερικό, μετράει μια νίκη στα 1.400 μέτρα σε συνθετικό στίβο , 2 δεύτερες στα 1.400 και 1.600 μέτρα και μια τρίτη στα 1.200 μέτρα. Αξιολογήθηκε από την ΒΗΑ με 68.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα