Ο έξοχος Μπαμπούρ το κύπελλο Μ. Αλεξάνδρου, άριστες εντυπώσεις άφησε η Λίλλυπουτ, ρεπετισιόν ο Σέινσατστ

Κοινοποίηση:

Σπουδαία κούρσα διεξήχθη στο κύπελλο Μ. Αλεξάνδρου με μεγάλο νικητή τον ΜΠΑΜΠΟΥΡ, αλλά και οι υπόλοιπες ιπποδρομίες δεν πήγαν πίσω από πλευράς θεάματος. Από δυο νίκες ο Κώστας Μαστοράκης και ο Μάριος Μηνά, αλλά την σπουδαιότερη νίκη, στο κύπελλο, ο Κώστας Καποδίστριας. Διαβάστε παρακάτω τι συνέβη πριν από λίγο στο Μαρκόπουλο.

Στην πρώτη ιπποδρομία o ΣΕΪΝΣΑΤΣΤ(8) έφυγε καταπληκτικά από την εκκίνηση, σε αυτό έπαιξε ρόλο και η ίππευση του Κώστα Μαστοράκη, οδήγησε και κατάφερε εύκολα να φτάσει στη νίκη αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον και εφόσον δεν τον ενοχλήσουν οι χρόνιες παθήσεις του. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε αρχικά ο ΡΕΝΤ ΡΑΜΕΣΙΣ(2) που επιβεβαίωσε απόλυτα την μεγάλη φόρμα που διατηρείται εδώ και καιρό, αλλά τελικά τοποθετήθηκε τρίτος αφού ο ΜΟΛΟΤΩΦ(1) που αρχικά τερμάτισε τρίτος, μπήκε στη θέση του μετά από σωστή απόφαση των Ελλανοδικών για παρενόχληση. Τέταρτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(6) που συγκάλπασε με το νικητή, αλλά στην ευθεία δεν ήταν τόσο δυνατός και ακολούθησε ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) που ήταν πίσω κατά την διαδρομή, βελτιώθηκε στην ευθεία, αλλά έδειξε ότι μάλλον δεν του… βγήκε ο ρυθμός. Στην έκτη θέση ο ΠΕΡΣΕΑΣ(7) και στην τελευταία θέση ο ΜΠΑΜΟΥΡΡΟΥ(3) που αυτή την εποχή δεν είναι σε φόρμα. Ο ίππος ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(5) διεγράφη. Χρόνος για το νικητή, 1:28,52 στα 1.400 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 8-2-1-6-4-7-3.

Στην δεύτερη ιπποδρομία η εκκίνηση έκρινε τα πάντα. Ο Μάριος Μηνά εξασφάλισε τρομερή εκκίνηση στην ΜΠΛΟΥΜΣΜΠΕΡΥ ΣΤΑΡ(1) που βγήκε στο κεφάλι, κράτησε βήμα, μπήκε στην ευθεία και απλοποίησε την κούρσα. Στην δεύτερη θέση η βελτιωμένη ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(4) που στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΜΙΣΙΣ ΜΠΑΜΠΛΣ(3) που για πρώτη φορά την είδαμε να τρέχει και να πρωταγωνιστεί. Στην τέταρτη θέση η ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ(6) που ήταν με τους πρώτους, αλλά υποχώρησε στην ευθεία και ακολούθησαν η ΤΖΑΛΕΜΠΙ(2) που ήταν σε επίκαιρη θέση πάνω στην κούρσα, αλλά με την είσοδο στην ευθεία υποχώρησε λόγω ρονορραγίας και τελευταία η ΙΟΝΙΟΣ(5) που ξεκίνησε καλά, αλλά αμέσως έμεινε πίσω. Χρόνος για την νικήτρια, 1:09,09 στα 1100 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 1-4-3-6-2-5

Στην τρίτη ιπποδρομία η πρωτοεμφανιζόμενη ΛΙΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(6) ξεκίνησε καλά, αναπτύχθηκε συστηματικά από τον Μάριο Μηνά, με την είσοδο στην ευυθεία είχε “πιάσει” τις προπορευόμενες και στην ευθεία ήταν καταπληκτική νικώντας σαρωτικά και δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία για το μέλλον. Πίσω της τερμάτισαν οι δυο διετείς της κούρσας. Η ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(9) ακολούθησε στην τρίτη θέση και στην ευθεία κατάφερε προς το τέλος να προσπεράσει την ΒΟΛΒΗ(8) που έδειξε σημαντική αρχική ταχύτητα και μαχητικότητα. Αμφότερες έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και από τους πέντε διετείς έως τώρα, έδωσαν τα καλύτερα διαπιστευτήρια. Ακολούθησε με φίνις η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(1) που δείχνει σταθερή φόρμα και ίσως άνοδο και στην πέμπτη θέση η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(4) που έδειξε μικρή πρόοδο έναντι των πρώτων συμμετοχών της. Έκτη θέση η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(5) που οδήγησε, αλλά υποχώρησε με την είσοδο στην ευθεία και στην έβδομη θέση η αρνητική ΙΝΤΥ ΜΙΟΥΖΙΚ(3) που έμεινε πολύ πίσω από την αρχή. Όγδοη η ΜΠΑΛΚΙΣ(7) και τελευταία η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(2). Χρόνος για την νικήτρια, 1:07,07 στα 1100 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 6-9-8-1-4-5-3-7-2.

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΛΗΟ(3) ιππεύτηκε άριστα από τον Βαγγέλη Κρητικό, ακολούθησε πίσω από τους προπορευόμενους, στην είσοδο της ευθείας του πλέυρισε και κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη λίγο μπροστά από τον ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ(1) που συνέχισε τις πρωταγωνιστικές εμφανίσεις. Τρίτος ο ΙΒΑΝ ΓΚΡΟΖΝΥΙ(2) που είχε ατυχίες και ήταν κλεισμένος στην ευθεία και ακολούθησε ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ(5) που έδειξε λίγο βελτιωμένος και περιμένουμε να τον δούμε σε μεγαλύτερη απόσταση. Στην πέμπτη θέση ο ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ(4) που κατά πάσα πιθανότητα και τα λίγα μέτρα δεν του ταιριάζουν, αλλά και έχει περιορισμένες δυνατότητες και τελευταίος ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(6) που συγκάλπασε στην πρωτοπορία με τον Κριέτιβ Τζίνιους, αλλά με την είσοδο στην ευθεία υποχώρησε πολύ. Ο ίππος ΒΙΡΙΝΤΟΥΛΟΥΜ(7) διεγράφη. Χρόνος για το νικητή, 1:16,29 στα 1400 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 3-1-2-5-4-6

Στην πέμπτη ιπποδρομία, το κλασικό κύπελλο Μ. Αλεξάνδρου ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ(3) ευτύχησε να έχει στη σέλα του τον Κώστα Καποδίστρια που δεν βιάστηκε σε κανένα σημείο της κούρσας, κάποια στιγμή ήταν και προ τελευταίος, από τα 600 και μετά προοδευτικά τον προώθησε και βέβαια στην ευθεία ο ίππος του ήταν όπως πάντα καταπληκτικός φτάνοντας στην σπουδαία νίκη. Δεύτερος και ηθικός νικητής ο ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ(6) που είχε σημαντική ανακοπή πριν την είσοδο στην ευθεία και στην ευθεία ο αναβάτης του δεν έβρισκε πέρασμα από τους ίππους που ήταν μπροστά του και σχημάτιζαν ένα νοητό… τοίχος.
Τρίτος ο πάντα αξιόπιστος ΖΑΡΚΟ(9) που έτρεξε αρκετά έξω καθ’ όλη την διαδρομή, αλλά επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά την φόρμα του και ακολούθησε ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ(4) που είναι πάντα αξιόπιστος και σε κάθε ρυθμό και διαδρομή. Στην πέμπτη θέση ο ΤΟΥΝΤΟΡ ΕΜΠΑΪΡ(7) που πάντως δεν “έπιασε” το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του, αλλά ίσως να μην του βγήκε ο ρυθμός. Έκτος ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(2) που ήταν με τους πρώτους και υποχώρησε στα τελευταία μέτρα και έβδομος ο ΓΚΡΗΛΥ ΖΑΟΥΖ(1) που κι αυτός μέχρι και τα τελευταία 300 μέτρα ήταν με τους προπορευόμενους, αλλά υποχώρησε στο τέλος. Τελευταίος ο ΡΕΜΙΝΙΣ(5) που οδήγησε αλλά από τα 500 υποχώρησε εντελώς και αφύσικα. ο ίππος ΧΑΟΥΖ ΚΑΠΤΑΙΝ(8) διεγράφη. Χρόνος για το νικητή 1:55,02 στα 1800 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 3-6-9-4-7-2-1-5.

Τέλος στην έκτη ιπποδρομία η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(7) ήταν καταπληκτική. Ο Κώστας Μαστοράκης της εξασφάλισε τέλεια εκκίνηση, η φοράδα κάλπαζε εύκολα πίσω από τις προπορευόμενες και από τα 500 αναπτύχθηκε, προσπέρασε και νίκησε σαρωτικά. Δεύτερη η πάντα σταθερή και αξιόμαχη ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(4) και ακολούθησε η ΛΑΪΤ ΟΦ ΔΕ ΓΟΥΟΡΛΝΤ(1) που οδήγησε, αλλά έδειξε κάπως “άδεια” μπαίνοντας στην ευθεία. Ακολούθησαν σε απόσταση η ΕΛΕΝΗ(5), η ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ(3) και η αρνητική ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2).Χρόνος για τη νικήτρια 1:40,73 στα 1575 μέτρα. Ο ίππος ΕΠΙΚ ΦΑΪΝΤ(6) διεγράφη. ΑΦΙΞΗ: 7-4-1-5-3-2.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα