Πανέτοιμη η Πόρτα Ρόζα, ανώτερη δείχνει η Μέι Σκάι, τον πρώτο λόγο ο Κόστα και συστήματα Σκορ 6 για κάθε γούστο και βαλάντιο

Κοινοποίηση:

Η ελληνική συγκέντρωση ξεκινάει με… γαλλική ιπποδρομία που θα είναι και εκκίνηση για το Σκορ 3. Όμως ο κύριος όγκος του παιχνιδιού θα παιχτεί από την δεύτερη κούρσα και κάτω. Στις έξι ελληνικές ιπποδρομίες δηλαδή που θα “παίξει” και το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6. 
Από πρώτη ματιά οι ελληνικές ιπποδρομίες δείχνουν να έχουν βάσεις. Κάποιες δυνατές και κάποιες άλλες πανίσχυρες.
Πάμε λοιπόν να τις αναλύσουμε, να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας και να σας δώσουμε και δυο συστήματα – μπούσουλα, για το ΣΚΟΡ 6 και προσαρμοσμένα σε κάθε βαλάντιο.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07

255 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, η ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(2) έχει τον πρώτο λόγο. Ήταν σχετικά ανέτοιμη στο ντεμπούτο της και έμεινε τρίτη. Σήμερα όμως κι όπως έδειξε και στις νεώτερες δοκιμές της θα παρουσιαστεί πιο… λυμένη και βέβαια ο όμιλος που αντιμετωπίζει είναι εξαιρετικά μέτριος. Είναι μεγαλόσωμη φοράδα που πιστεύουμε ότι από τα πρώτα μέτρα θα πάει μπροστά και θα νικήσει. Από ρεπό επιστρέφει η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) που δεν στερείται δυνατοτήτων και πιστεύουμε ότι το πιθανότερο είναι να συνθέσει το δίδυμο με την προαναφερόμενη. Δύσκολο πάντως το βλέπουμε στο να την ξεπεράσει. Η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(3) είναι η σταθερότερη από τις υπόλοιπες και βέβαια την περιμένουμε στην άφιξη. Αν η Άντζυς Γκερλ δεν πιάσει την απόδοση που αναμένουμε, τότε έχει δικαίωμα να πιστεύει για το δίδυμο. Πιο πίσω η ομόσταυλη ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(6) και η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) που ίσως και να μπορέσει να οδηγήσει με τα χαμηλά της βάρη κι αν δεν επιμείνει η Πόρτα Ρόζα. Κατώτερη έως τώρα η ΛΑ ΑΣΟΜΑΝΤΑ(5) και η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(8) που τρέχει και σε απόσταση που δεν της αρέσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΡΤΑ ΡΟΖΑ(2) – ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ(1) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(3) – ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7)

256 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1000 μέτρα, η ΜΕΪ ΣΚΑΪ(4) αν και τρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έχει τον πρώτο λόγο. Είναι φοράδα με σπρίντερ ιδιότητες, ακριβοαγορασμένη και με εξαιρετική γενεαλογία. Στις προπονήσεις έδειξε αμέσως και πολύ γρήγορα καλά στοιχεία. Θεωρούμε ότι θέλει μόνο καλή εκκίνηση από τον Δημητσάνη για να βρεθεί με τις πρώτες και στο τέλος να δείξει την εγνωσμένη αξία της για ομίλους όπως ο σημερινός. Σταθερή και φορμαρισμένη η ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(2) που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει και που αν η προαναφερόμενη δεν παρουσιαστεί “τραίνο” όπως την αναμένουμε, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Σταθερή και φορμαρισμένη η ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5) που και σήμερα θα προσπαθήσει για το καλύτερο και πιστεύουμε ότι θα είναι στα πολύπλοκα παιχνίδια. Πιο πίσω η πρωτοεμφανιζόμενη ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(3) που έχει γυμναστεί εδώ και πολύ καιρό και που μπορεί να μην “‘άνοιξε” σε δυνατές δοκιμές, όμως έδειξε σπριντάδα, κάτι που θα την βοηθήσει σίγουρα στην μικρή απόσταση. Από τις υπόλοιπες η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(1) κινείται σε μέτρια επίπεδα και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, η ΣΠΑΡΤΗ(6) έχει ωραία σωματικά προσόντα, αλλά μας δείχνει ακόμη κάπως “άγουρη” , η ΣΤΟΡΜΚΑΤΤΕΡ(7) δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς από την παρουσία της στο Τετραπλό και τέλος η ΦΛΟΥΟΡΕΣΕΝΤ ΡΟΚ(8) δεν μας πείθει ακόμη ότι μπορεί να είναι, έστω και στοιχειωδώς, σε ομίλους όπως ο σημερινός.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΪ ΣΚΑΪ(4) – ΙΜΠΕΡΙΑΛ ΣΙΤΥ(2) – ΠΡΙΜ ΕΝΤ ΠΡΟΠΕΡ(5) – ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07

257 Στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι όλοι έχουν… μερτικό στην κούρσα. Άλλος λίγο περισσότερο, άλλος λιγότερο. Πάντως έχουν και εξηγούμε παρακάτω. Ο ΜΟΛΟΤΩΦ(3) με καλή εκκίνηση μπορεί να επαναλάβει την πρωταγωνιστική τελευταία του εμφάνιση στα 1200 μέτρα που τερμάτισε πίσω από τον Τζιαρίνο. Ο ΦΙΛΙΠ(5) είναι ίππος που δεν θέλει πολλές “δουλειές” για  να έρθει στην θέση του και στην τελευταία κούρσα που τερμάτισε πίσω από τον Μολότωφ έδειξε ότι ήθελε την κούρσα για προσεχή συμμετοχή. Για σήμερα δηλαδή.Προσοχή λοιπόν. Ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(4) σίγουρα θα ήθελε πιο πολλά μέτρα, αλλά επειδή είναι θετικός σε κάθε απόσταση και γυμνάστηκε και δυνατά εδώ και καιρό, θέλει προσοχή. Αν μάλιστα γίνει “φωτιά” η κούρσα μπροστά, κάτι αρκετά πιθανό, τότε θα ανεβάσει τις πιθανότητές του με το φίνις του. Ερωτηματικό μεγάλο ο ΦΙΛΟΝΙΚΟΣ(1) που στις δυο τελευταίες συμμετοχές του ήταν μέτριος αγωνιστικά, αλλά αυτό είχε κάνει και το προηγούμενο διάστημα και μετά από δυο αποτυχημένες νίκες έφτασε στη νίκη. Λέτε να το ξανακάνει; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(7) παρά τα 11 χρόνια του δεν αγνοείται, και κυρίως αν με το εξωτερικό στάρτ ρεπριζάρει γρήγορα και πλασαριστεί με τους πρώτους. Με τους πρώτους μπορεί να πάει ο ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(6) που επιστρέφει από χωλότητα μετά από τετράμηνη αποχή. Έχει γυμναστεί δυνατά, έχει δυνατότητες κι αν κάτι μας προβληματίζει είναι οι τρεις τελευταίες αποτυχημένες συμμετοχές του, όπου στις δυο παρουσίασε χωλότητα.
Ο ΒΙΡΜΑΝΟΣ(10) με τα χαμηλά του βάρη για ακόμη μια φορά θα προσπαθήσει να οδηγήσει και να πρωταγωνιστήσει και ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(9) είναι “ροκ” ίππος, όμως επισημαίνουμε ότι και ευδιάθετος ήταν στις νεώτερες προπονήσεις, αλλά και εξασφάλισε καλό αναβάτη για τα χαμηλά κιλά του. Πιο πίσω ο ΣΠΗΝΤΥ ΓΚΟΝΖΑΛΕΣ(8) που πάντως “έφαγε” την κούρσα του, προ ημερών και μετά από μεγάλη αποχή. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(12) έχει μάθει να κάνει φίνις κι αν τα βρει ανοιχτά στην ευθεία μπορεί να “χωθεί” στα πολύπλοκα παιχνίδια..Ο ΓΚΑΜΠΥ(2) δεν έτρεξε άσχημα στην τελευταία του συμμετοχή, όπου δεν ξεκίνησε και καλά, όμως θεωρούμε ότι ο πολυπληθής όμιλος δεν θα τον ευνοήσει και τέλος ο ΠΕΡΣΕΑΣ(11) επιστρέφει από επτάμισι μήνες αποχή και κατ’ εμάς έχει την τελευταία τύχη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΛΟΤΩΦ(3) – ΦΙΛΙΠ(4) –  ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(1) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ(7)

258 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία και στα 1300 μέτρα, ο ΚΟΣΤΑ(3) έχει λογικά την πρώτη τύχη. Προ δεκαπενθημέρου και στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα νίκησε εύκολα και σε μικρότερη(1200 μ.) απόσταση. Η ποιότητά του είναι μεγάλη για ομίλους όπως ο σημερινός. Στις προπονήσεις δείχνει σαφώς πιο “λυμένος” κι αν αναπτυχθεί γρήγορα, όπως στη νίκη του, τότε θεωρούμε ότι θα ηττηθεί πολύ δύσκολα. Αν όμως για οποιονδήποτε λόγο παρουσιαστεί “πεσμένος” αγωνιστικά, τότε ο σταθερός και διαρκώς πρωταγωνιστής ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(1) και ο βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(5), μπορούν να επωφεληθούν. Από τους ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4) και ΜΟΥΝΕΕΜΠ(6) θα αποκτήσει ,μεγαλύτερη τύχη όποιος οδηγήσει, με πιθανότερο τον πρώτο. Ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) τρέχει σε ανώτερο όμιλο κι σε συνάρτηση με αυτούς που αντιμετώπιζε και πρωταγωνιστούσε το τελευταίο διάστημα και τέλος ο ΧΕΚΤΙΚ ΓΟΥΟΡ(7) είναι εκτός κούρσας εδώ και πάρα πολύ καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΣΤΑ(3) –  ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(5) – ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ(1) – ΠΟΡΤΟ ΛΕΟΝΕ(4)

259 Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, ο ΦΑΟΥΣΤΟ(1) δείχνει απαλλαγμένος από κάποια προβλήματα που τον απασχολούσαν εδώ και καιρό. Γυμνάστηκε πολύ δυνατά και οι δοκιμές του έφτασαν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Μάλιστα με τον τρόπο που τελείωνε έδειχνε ότι είχε κι άλλο. Θεωρούμε ότι με καλή εκκίνηση θα είναι βασικότατος διεκδικητής της νίκης. Ο ΓΟΥΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7) διαθέτει σπρίντερ ιδιότητες, κάτι που εν μέρει μας έδειξε προ διμήνου στην δεύτερη συμμετοχή του στην Ελλάδα. Τότε μάλιστα έδειξε, όπως και στο ντεμπούτο του και σε μεγαλύτερη απόσταση, ανέτοιμος. Σήμερα σίγουρα θα είναι καλύτερος. Αυτό φάνηκε και στις δοκιμές του. Δεν θα μας κάνει εντύπωση αν πάρει το κεφάλι και μείνει εκεί μέχρι τέλους. Η τελευταία συμμετοχή του ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(4) και σε μεγαλύτερη(1575 μ.) απόσταση ήταν εντυπωσιακή, αφού πάλευε μέχρι τέλους. Αρχική ταχύτητα διαθέτει, η φόρμα του δείχνει υψηλή και δεν θα μας φανεί περίεργο να κοντράρει στα ίσια και τους σημερινούς αντιπάλους του. Ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) νίκησε με ωραίο τρόπο στο ντεμπούτο του και μάλιστα έδειξε και μαχητικός ίππος. Επίσης έδειξε ότι είναι ίππος που θέλει “παρέα” για να αναπτύσσεται. Αυτό θα το βρει σήμερα, θα είναι σίγουρα πιο έμπειρος και βέβαια θεωρούμε ότι μπορεί εκ νέου να πρωταγωνιστήσει. Σε κατώτερο όμιλο νίκησε ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(2), όμως σημείωσε επίδοση που παραπέμπει ότι και σήμερα μπορεί να διακριθεί. Από τους υπόλοιπους θεωρούμε ότι ο πρωτοεμφανιζόμενος ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(8) μάλλον θέλει να “φάει” την κούρσα και για επόμενη συμμετοχή, ο ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(5) μπορεί να έρχεται από νίκη, αλλά αντιμετωπίζει πολύ δυνατούς αντιπάλους και τέλος ο ΟΡΚ(6) για την ώρα δείχνει κατώτερος σχεδόν απ’ όλους.


ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΑΟΥΣΤΟ(1) – ΓΟΥΕΝΤΓΟΥΕΛ ΓΙΕΣΤΕΡΝΤΕΪ(7) –  ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ(3) – ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ(4)

260 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο ρυθμός θα κρίνει και το αποτέλεσμα. Επειδή δεν τον βλέπουμε γρήγορο , θα δώσουμε πρώτη τύχη στους ίππους που θα πάνε μπροστά, θα οδηγήσουν και θα “φτιάξουν” εν πολλοίς και το τέμπο. Η πρόσφατη νικήτρια ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(4) επιβαρύνθηκε μεν, αλλά ο τρόπος που επικράτησε αφήνει μεγάλα περιθώρια και για νέα επιτυχία. Αν μάλιστα της “επιτρέψει” η ομοπροπόνητη ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(2) να οδηγήσει, τότε θεωρούμε ότι θα είναι δύσκολο να λείπει από την άφιξη και με πολλές πιθανότητες να φτάσει σε νέα νίκη. Αλλά και ακολουθώντας πιο πίσω, πάλι δεν στερείται ακέραιων ελπίδων. Τα βάρη της δεύτερης είναι υψηλά, αλλά αν πάει αυτή μπροστά, επίσης δεν στερείται ελπίδων στο να επικρατήσει. Η ΒΟΛΒΗ(7) νίκησε την Πριγκήπισσα στο κύπελλο Αρτέμιδος και σε μεγαλύτερη(1800 μ.) απόσταση. Μάλιστα στο διάστημα που μεσολάβησε από τότε έως τώρα έδειξε νεώτερη εξέλιξη, κάτι που μπορεί να της επιτρέψει και σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Πίσω απ’ αυτές τις τρεις θα βάλουμε την ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(9) που πρόσφατα και σε μικρότερη(1200 μ.) απόσταση και χωρίς να ξεκινήσει καλά, διακρίθηκε στην τέταρτη θέση. Σήμερα με το εξωτερικό σταρτ αν πλασαριστεί ακριβώς πίσω από τις σπρίντερ, τότε στην ευθεία μπορεί να φτάσει ακόμη και στη νίκη. Τα χαμηλά της βάρη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα η ΝΤΡΗΜΙΝΓΚ ΟΦ ΠΑΡΙΣ(11). Είναι φορμαρισμένη, σταθερή σε επιδόσεις και μπορεί να το δείξει κάλλιστα και σήμερα. Η ΚΕΕΛΑ(1) στην τελευταία της συμμετοχή έδειξε άνοδο φόρμας, τερμάτισε πίσω από Πριγκήπισσα και Ντρήμινγκ Οφ Πάρις, αλλά και σήμερα θα θεωρήσουμε επιτυχία της αν βρεθεί στα πολύπλοκα παιχνίδια. Η ΝΟΒΕΜΠΕΡ(5) αν συνεννοηθεί με τον αναβάτη της, μπορεί να επαναλάβει την καλή τελευταία της επίδοση και σίγουρα η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(6) μπορεί να τρέξει καλύτερα από τις τελευταίες συμμετοχές της που δεν ξεκίνησε και καλά. Η ΤΗ ΑΤ ΔΕ ΡΙΤΖ(10) έρχεται από ωραία νίκη, μπορεί να δίνει εξετάσεις στον όμιλο, όμως είναι “σκληρή” φοράδα και με το μεγάλο της βήμα, μπορεί να την δούμε να παλεύει για την διάκριση στο φίνις και τέλος οι ΟΥΪΣΠΕΡΙΝΓΚ ΣΤΑΡ(3) και ΣΝΟΟΥΓΟΥΕΪ(8) είναι κατώτερες στον όμιλο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ(4) –  ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(9) – ΒΟΛΒΗ(7) – ΠΡΙΝΣΕΣ ΜΟΜΟΚΑ(2)

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΦΤΗΝΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 4 / 3-4-5-7-10 / 3 / 1-3-4-7 / 2-4-7-9
ΣΤΗΛΕΣ: 80
ΚΟΣΤΟΣ: 40 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΟΜΑΔΙΚΟ” ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 2-4 / 3-4-5-7-10 / 1-3-5 / 1-3-4-7 / 2-4-7-6-9-11
ΣΤΗΛΕΣ: 720
ΚΟΣΤΟΣ: 360 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα