Πανίσχυρες βάσεις οι Μέσμερισμ, Χάιταϊμ Χίροου και Ποέτικ Γκεστ

Κοινοποίηση:

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα και για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Δεν υπάρχει η μεγάλη κούρσα, όμως όλες κάτι έχουν να “δώσουν” και κυρίως στο στοιχηματικό κομμάτι. Δυο ΣΚΟΡ 4 και το ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται και σήμερα να πληρώσει. 
ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04

158 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1575 μέτρα, υπάρχει μεγάλο στάνταρ. Είναι ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(3) που τρέχει σε κούρσα που δείχνει ότι… φτιάχτηκε γι’ αυτόν. Όλα είναι υπέρ του και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος διεκδικητής της νίκης. Αν καταφέρει να οδηγήσει ο ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(4) θα αποκτήσει μεγάλη τύχη για να συνθέσει το δίδυμο με τον προαναφερόμενο και λίγο πιο πίσω ο ευρισκόμενος σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα, ΜΕΝΤΩΡ(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(3) – ΜΕΝΤΩΡ(1) – ΔΟΛΑΡΙΟΥΛΗΣ(4)

159 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ο γρήγορος και φορμαρισμένος ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) αποτελεί την βάση της κούρσας. Πήρε μια ανάσα μετά τις συνεχόμενες κούρσες που τράβηξε και πρωταγωνίστησε, έδειξε καλή διαγωγή στις προπονήσεις και πιστεύουμε ότι δύσκολα θα λείπει από την άφιξη. Θεωρούμε ότι ο ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(2) θα είναι ο κυριότερος αντίπαλός του χωρίς να αποκλείονται βέβαια ο ευρισκόμενος σε σταθερή φόρμα ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5), αλλά και κυρίως ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(4) που στην δεύτερη από ρεπό συμμετοχή του μπορεί να πραγματοποιήσει πολύ δυνατή εμφάνιση, ίσως και άκρως πρωταγωνιστική.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(1) – ΑΡΚΑΝΟ ΓΚΟΛΝΤ(2) – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(40 – ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08

160 Δύσκολη στην πρόβλεψη η τρίτη (κωδ.03) ιπποδρομία που εκκινεί και το ΣΚΟΡ 6. Αναμένουμε άνοδο τόσο από τον ούτως ή άλλως ενθαρρυντικό(4ος) στο ντεμπούτο του, Ο ΤΖΙΝΟ(6), όσο και τον ευρισκόμενο σε νέα προπόνηση ΤΣΙΓΓΑΝΟ(9) που πήγε και καλά στις προπονήσεις. Ο ΠΑΜΠΛΟ(5) «κουνήθηκε» στις δυο τελευταίες συμμετοχές του και θέλει προσοχή, καθώς επίσης και ο ΤΣΗΦ ΟΦ ΣΤΑΦ(4) που επιστρέφει ανανεωμένος από ρεπό.Από τους υπόλοιπους ο ΔΕ ΦΟΣΙΛ(2) δεν τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του, όμως είναι σε φόρμα και για τα πολύπλοκα παιχνίδια είναι ότι πρέπει. Γρήγορος και ανανεωμένος και ο ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(8) που με καλή εκκίνηση μπορεί ακόμη και να οδηγήσει, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να τρέξει δυνατά. Το πόσο δυνατά δεν μπορεί να εκτιμηθεί, όμως έχει δυνατότητες που δεν τις έχει δείξει έως τώρα. Τέλος ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(2) είναι από τους ίππους που δεν μπορείς εύκολα να υπολογίσεις για την πρώτη θέση, αλλά άλλο τόσο δύσκολα δεν μπορείς να τον “σβήσεις” από τα πολύπλοκα παιχνίδια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ(9) – Ο ΤΖΙΝΟ(6) – ΠΑΜΠΛΟ(5) – ΜΙΟΥΖΑΧΕΡ(8)

161 Στη τέταρτη (κωδ.04) ιπποδρομία σαφώς τον πρώτο, ίσως και τον τελευταίο λόγο, τον έχει ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(2). Μπορεί στην τελευταία του συμμετοχή και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση(2100 μ.) να έμεινε δεύτερος, πίσω από τον ΝΕΣΤΟΡΑ(1), όμως θεωρούμε ότι σήμερα θα είναι πιο δυνατός. Ο δεύτερος έτρεξε σε μικρότερη απόσταση, προ εβδομάδος και διακρίθηκε στην τέταρτη θέση. Παραμένει σε μεγάλη φόρμα και στις μεγάλες αποστάσεις όπως η σημερινή, θα πρέπει σχεδόν πάντα να υπολογίζεται σοβαρά και με ομίλους όπως ο σημερινός. Πίσω από τους δυο προαναφερόμενους τοποθετείται ο ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(3) που πρόσφατα έτρεξε στο… περίπου μίλι, τερμάτισε πέμπτος πίσω από τον Νέστορα και σήμερα ίσως να έχει το προνόμιο της επικεφαλούς διαδρομής, κάτι που κατά την γνώμη μας θα αυξήσει τις πιθανότητές του. Τέλος υπάρχει και ο ΕΝΣΑΪΝ(4) που αν κάποιος από την παραπάνω τριάδα ατυχήσει ή δεν πιάσει την αναμενόμενη απόδοση, θα προσπαθήσει να επωφεληθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ(2) – ΝΕΣΤΟΡΑΣ(1) – ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(3) – ΕΝΣΑΪΝ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08

162 Στην πέμπτη (κωδ.05) ιπποδρομία η ΓΚΕΪΖΙΝ(3) έχει δικαιωματικά τον πρώτο λόγο. Έτρεξε δυνατά και πρωταγωνιστικά στις δυο έως τώρα συμμετοχές της και σε μικρότερες αποστάσεις της σημερινής αι θεωρούμε ότι σήμερα έχει μοναδική ευκαιρία να φτάσει στη νίκη. Δυο φορές έχει τερματίσει πίσω της η ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(4) που και σήμερα κρίνουμε ότι θα είναι η κυριότερη αντίπαλός της και πιο πίσω τα πράγματα δυσκολεύουν. Η ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ(9) έτρεξε διακριτικά(4η) στο ντεμπούτο της και σήμερα μπορεί να ανέβει περισσότερο, ενώ προσοχή θέλει η ΑΝΟΥΚ(2) που στο πρόσφατο ντεμπούτο της έδειξε ανέτοιμη, «έφαγε» όμως την κούρσα της και σήμερα διαθέτει και τον Δημητσάνη στη σέλα της. Μάλιστα οι πιθανότητές της θα ανέβουν κατακόρυφα αν καταφέρει να οδηγήσει αμέσως με την εκκίνηση. Πιο πίσω η ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(8) που την αναμένουμε καλύτερη από τις δυο έως τώρα συμμετοχές της και μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορεί να… κατακτήσει τόσο η ΜΙΣ ΑΝΤΟΥΑΝΕΤ(6), όσο και η πρωτοδιαγωνιζόμενη, ΑΛΕΞΙΑ(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΚΕΪΖΙΝ(3) –  ΑΝΟΥΚ(1) – ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ(4) – ΣΙΡΕΝΣ ΧΑΡΜΟΝΥ(9)

163 Η έκτη (κωδ.06) ιπποδρομία είναι συνάμα και η πιο ποιοτική, αλλά και εξαιρετικά αμφίρροπη. Πολλοί ίπποι διαθέτουν τα απαραίτητα εχέγγυα στο να φτάσουν στη νίκη με πρώτο και καλύτερο τον ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(6) που στην λεπτομέρεια έμεινε τρίτος στην τελευταία συμμετοχή του και σε μικρότερη απόσταση και που σήμερα, σταθμίζοντας την νεώτερη διαγωγή του στις προπονήσεις, αναμένεται ακόμη καλύτερος. Σε εξέλιξη βρίσκεται ο ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(7), σε μεγάλη φόρμα ο πρόσφατος νικητής, ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5) που πλέον η άνοδός είναι οριστική και προσοχή θέλει ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(4) που μπορεί να απέτυχε στην τελευταία του συμμετοχή, έκτοτε όμως «φρεσκαρίστηκε» και δείχνει σε άνοδο φόρμας. Από τους υπόλοιπους μια θέση στα πολύπλοκα παιχνίδια μπορούν να καταλάβουν τόσο ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(8), όσο και ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ(3).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(6) – ΓΟΥΕΪ ΑΧΕΝΤ(5) – ΜΑΝΝΕΡΣ ΠΛΗΖ(7) ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ(4)

164 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία θεωρούμε ότι  ΔΡ ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ(2) και ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ(10) έχουν τον πρώτο λόγο. Η πρώτη έτρεξε δυνατά και πρωταγωνιστικά στην παρθενική της τερματίζοντας δεύτερη και σήμερα αναμένεται σαφώς καλύτερη και η δεύτερη έδειξε σταδιακή πρόοδο στις δυο τελευταίες συμμετοχές της και πλεόν πρέπει να υπολογίζεται σοβαρά. Όμως δεν μπορούν να αγνοηθούν τόσο η επιστρέψασα από αποχή ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(5) που ήταν ενθαρρυντική στις προπονήσεις, η προειδοποιητική στην τελευταία της συμμετοχή, ΑΡΥΕ(3), αλλά και η επανακάμψασα ΜΕΪΛΗΝ(1) που στις τελευταίες προπονήσεις έδειξε φανερή πρόοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΔΡ ΓΚΟΥΝΤΧΕΝΤ(2) –  ΡΗΛ ΛΕΪΖΟΥΡ(10) – ΜΕΪΛΗΝ(1) –  ΑΣΤΥΔΑΜΕΙΑ(5)

165 Τέλος, στην όγδοη (κωδ.08) ιπποδρομία η ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(4) είναι σε πλήρη φόρμα, έρχεται από ωραία νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση της σημερινής και διαθέτει εκ νέου τον Δημητσάνη στη σέλα της. Η ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) αντιπροσωπεύει την ποιότητα στον όμιλο και παρά τα υψηλά της βάρη δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) αν  καταφέρει να πάει μπροστά, θα βάλει δύσκολα σε όλες τις αντίπαλές της και τέλος μην αγνοήσετε την ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(11) που είναι σε καταπληκτική φόρμα και που στην τελευταία της εμφάνιση δεν έφυγε καλά από την αφετηρία. Αν το κάνει σήμερα μην απορήσετε αν φτάσει μέχρι και τη νίκη. Δυνατά έτρεξε στο ντεμπούτο της η ΦΛΗΤΙΝΓΚ ΦΡΑΝΣΕΣΚΑ(7) και πλέον μπορεί να υπολογίζεται σοβαρά. Τέλος μην αγνοήσετε εντελώς και την ΣΠΑΡΤΗ(6) που είναι “σκληρή” φοράδα και τρέχει σε όμιλο που αρκετές αντίπαλές της δεν χαρακτηρίζονται για την σταθερότητά τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(4) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(3) – ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ(1) – ΦΑΜΠΙΟΥΛΟΥΣ ΝΤΑΡΛΙΝΓΚ(8)

ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 6-9 / 1-2-3 / 2-3 / 4-5-6-7 / 2-10 / 1-3-4-6-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα