Πανίσχυρες εκτιμήσεις και σύστημα “μπούσουλας” για το Σκορ 6 που θα μοιράσει 100.000 ευρώ

Κοινοποίηση:

Εντάξει, καλές οι σημερινές ιπποδρομίες, αμφίρροπες, αλλά άμα”πιάσουμε” και το Σκορ 6 όλα θα είναι καλύτερα. Το Σκορ 6 προέρχεται από διπλό Τζακ Ποτ και ο “κουμπαράς” θα μαζέψει ίσως και πάνω από 100.000 ευρώ. Ναι. Στις ιπποδρομίες ΑΕ μιλάνε για πάνω από 70.000, όπως βλέπετε και στο σχετικό βίντεο, όμως εμείς πιστεύουμε ότι το… κατοστάρικο είναι σίγουρο και θα δούμε το πόσο παραπάνω.
Πάμε να δούμε, να “διαβάσουμε” τις κούρσες και στο τέλος υπάρχουν συστήματα για όλα τα γούστα και για κάθε βαλάντιο.

Η πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία απευθύνεται σε φοράδες 5 ετών και άνω που δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Λογικά θα δώσουμε την πρώτη τύχη στην ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4), αφού και σε φόρμα είναι και τρέχει καλά την απόσταση και το τελευταίο διάστημα ξεκινάει καλά και από την αφετηρία. Σίγουρα η ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(6) και με τον Δημητσάνη στη σέλα έχει καλή τύχη και είναι μια φοράδα που όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν τα 1400 μέτρα θεωρούμε ότι είναι καλή απόσταση για να διακριθεί έντονα.
Η ΙΟΝΙΟΣ(1) ανέβασε την απόδοσή της στην τελευταία συμμετοχή της, πρωταγωνίστησε και θεωρούμε ότι και σήμερα έχει καλή τύχη. Από τις υπόλοιπες θεωρούμε ότι η μεγαλόσωμη ΒΕΝΕΡΑ(7) μπορεί να φτάσει μέχρι και το δίδυμο. Δεν την έχουμε για νίκη, αλλά η φόρμα της είναι σταθερή, κάτι πολύ σημαντικό για τις απαιτήσεις του ομίλου. Τέλος θα σχολιάσουμε την ΜΙΣΙΣ ΜΠΑΜΠΛΣ(2) που είναι φοράδα με νίκη στην Αγγλία, που εδώ στην Ελλάδα δείχνει μέτρια και χωρίς αντοχή. Περιμένουμε αυτή η φοράδα να βελτιωθεί και να πρωταγωνιστήσει, αλλά πρέπει να δούμε πρώτα βελτίωση και μετά να την βάλουμε στην σκέψη μας και στα στοιχήματά σας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΙΚΡΗ ΜΑΣΑ(4) – ΦΕΝ ΛΕΪΝΤΥ(6) – ΙΟΝΙΟΣ(1) – ΒΕΝΕΡΑ(7)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία ξεκινάει το Σκορ 6. Υπάρχει μια δυάδα που ξεχωρίζει και σίγουρα πρέπει να είναι σε όλα τα Σκορ. Η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) είναι σπεσιαλίστρια στην απόσταση των 1575 μέτρων. Δεν καταλαβαίνει από καιρό και ίσως λασπωμένο στίβο. Εξασφάλισε αναβάτη που την έτρεξε πολύ καλά στην τελευταία της συμμετοχή σε μικρότερη απόσταση και… τι άλλο θέλετε; Η ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(7) ήταν λίγο “πεσμένη” στην τελευταία της συμμετοχή και μετά την σαρωτική της νίκη. “Φρεσκαρίστηκε”, έχει χαμηλά βάτη και τον Δημητσάνη. Όλα υπέρ τηες δηλαδή και ισάξια αντίπαλος της προαναφερόμενης. Η απόσταση είναι στα υπέρ της ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(4) που αρκετά έχει δει τις ανατίπαλές της να παίρνουν νίκες και θεωρούμε ότι μπορεί να επανέλθει. Άρα η δυάδα “πρέπει” να γίνει τριάδα. Ίσως και τετράδα αν θεωρήσετε ότι η πρόσφατη νικήτρια σε μικρότερη απόσταση ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1) μπορεί να τα καταφέρει εκ νέου και παρά τα υψηλά της βάρη. Από τις υπόλοιπες η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(8) δεν μας έχει δείξει ότι της αρέσει η απόσταση, η ΕΛΙΑΚΑ(5) είναι εκτός φόρμας και η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(3)… πωλείται και δεν είναι στα καλύτερα της, όπως έδειξε στην τελευταία της συμμετοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(2) – ΣΟΥΪΤ ΠΡΑΛΙΝ(7) – ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(4) – ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(1)

Η τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία έχει πολλά ερωτηματικά. Ξεκινάμε με τον ΜΕΤΑΒΟ(1) που επανέρχεται από έξι μήνες αποχή, σε νέα προπόνηση και με την… γυμναστική του να μην είναι και η πιο εντατικοποιημένη. Όμως είναι ίππος με σπρίντερ ιδιότητες και αν πάει μπροστά, κάτι πολύ πιθανό, μπορεί να μην… κόβει με τίποτα. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι είναι ίππος που δεν βγαίνει από διάβασμα, αλλά δεν μπορεί να βγει και από τα Σκορ. Ο ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(3) αγοράστηκε 12.500 γκινέες, έχει νίκη στο μίλι στην Αγγλία, έχει πολλές συμμετοχές και σε διαφορετικές αποστάσεις και στην προετοιμασία του στην Ελλάδα έδειξε την καλή ποιότητα που διαθέτει. Η μικρή απόσταση, τα 1100 μέτρα, ίσως να μην τον… βολέψουν, αλλά η ποιότητά του είναι τέτοια που σίγουρα πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Παρακάτω ο ΧΛΙΜΙΝΤΡΟΥΛΗΣ(4) έχει να τρέξει από τον Αύγουστο του 2015, από τη νίκη του. Κι αυτός όπως και ο Μέταβος δεν έχει βγάλει… μάτια στις προπονήσεις, αλλά πως να τον “σβήσεις”; Μπορεί να πάει μπροστά και να μην σταματάει.
Ο ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(5) ήταν ανώτερος στη νίκη του και μάλιστα προερχόμενος από μεγάλη αποχή. Πλέον θα είναι πιο ¨λυμένος”, ο προπονητής και συνιδιοκτήτης του είχε πει ότι περιμένει πολύ περισσότερα στο μέλλον και σήμερα αν οι προαναφερόμενοι δεν πιάσουν απόδοση που να παραπέμπει σε νίκη, αυτός μπορεί να το κάνει και να τους “φάει”. Από τους υπόλοιπους ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ(8) επιστρέφει από 10 μήνες αποχή και μπορεί υπό συνθήκες μια θέση στο Τετραπλό και κάτι αντίστοιχο, αλλά με μια μεγαλύτερη δυσκολία, ισχύει και για τον ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΛ ΕΝΤ(2).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΟΥΣΤΑΚΙΛ(3) – ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΑΛΙΜΠΑΪ(5) – ΜΕΤΑΒΟΣ(1) – ΧΛΙΜΙΝΤΡΟΥΛΗΣ(4)

Ερωτηματικά και στην τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία. Υπάρχει μια τετράδα που θεωρούμε ότι απ’ αυτές θα προέλθει η νικήτρια. Η ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) ξεκίνησε με μεγάλες προδιαγραφές στην Αγγλία. Αγοράστηκε 150000 ευρώ, αλλά δεν τις δικαίωσε και με 4000 ήλθε στην Ελλάδα. Η προετοιμασία της δεν ήταν και η πιο εντατικοποιημένη, όμως θεωρούμε ότι η ποιότητά της μπορεί να την οδηγήσει σε πρωταγωνιστική εμφάνιση.
Η ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(8) έτρεξε προ ημερών στα 14000 μέτρα, πήγε μπροστά και εύκολα μάλιστα, όμως έδειξε “κλειστή”, ότι μάλλον ήθελε την κούρσα για να “λυθεί”, κάτι που φάνηκε στις μετέπειτα προπονήσεις. Είναι γρήγορη, μάλλον θα οδηγήσει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Η ΜΑΛΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(5) αγοράστηκε 3000 γκινέες, δεν ήταν άσχημη, αλλά και εντυπωσιακή στις συμμετοχές της στην Αγγλία, αλλά ούτε και σημείωσε σπουδαίες επιδόσεις στις εδώ προπονήσεις. Πάντως γυμνάστηκε μεθοδικά και συστηματικά και αυτό ίσως να μετρήσει αποφασιστικά σήμερα. Τέταρτη επιλογή η ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(3). Αυτή η φοράδα αγοράστηκε 2.500 γκινέες τον περασμένο Ιούλιο και είναι αδερφή με τον γνωστό μας Βαμβιτέλλι. Μάλιστα είναι το πρώτο θηλυκό προϊόν της Treble Seven. Είχε έναν σοβαρό τραυματισμό μόλις ήλθε στην Ελλάδα γι’αυτό και η προετοιμασία της πήγε πίσω. Γυμνάζεται περίπου για ένα δίμηνο και χωρίς να εντυπωσιάζει, έχει δείξει σοβαρή φοράδα και ικανή να τρέξει δυνατά στον σημερινό όμιλο. Από τις υπόλοιπες φοράδες η ΒΡΙΣΗΙΔΑ(1) αν ξεκινήσει καλά μπορεί να κάνει πολλά. Αλλά θα ξεκινήσει; Να ρίξουμε τα… κουκιά για να δούμε; Για μια θέση στο Τρικάστ ή το Τετραπλό την έχουμε ικανή, αλλά μέχρι εκεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΕΡΦΕΚΤΛΥ ΦΕΑΡ(7) – ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ(8) – ΜΑΤΙΛΝΤΑΣ ΛΟ(5) – ΚΟΜΠΤΟΝ ΛΕΪΝΤΥ(3)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία υπάρχει μια δυάδα που ξεχωρίζει κάπως, αλλά δεν τρέχει μόνη της. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) “φρεσκαρίστηκε” μετά την τελευταία συμμετοχή του και στις νεώτερες προπονήσεις έδειξε δυνατός και ίσως και ανεβασμένος. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάει στο κεφάλι, όπως έκανε στις πρώτες συμμετοχές του, αλλά έχει δείξει ότι με ημιαναμονή τρέχει πολύ δυνατά και θα έχει στη σέλα του τον φορμαρισμένο Λαζαρίδη.
Ο ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5) επανέρχεται απο ρινορραγία που είχε εκδηλώσει στην τελευταία συμμετοχή του. Ίσως κάτι να του λείπει σήμερα από πλευράς προετοιμασίας, όμως είναι ίππος “σκληρός”, με μεγάλη ποιότητα και που αν οδηγήσει, κάτι εξαιρετικά πιθανό, τότε μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Σημειώστε ότι δεν του είναι απαραίτητο το κεφάλι, αλλά στις μικρές απόστάσεις πάει μπροστά λόγω δύναμης και “έκρηξης”.
Από τους τρεις τρόφιμους του Χρήστου Κουβαρά καλύτερη τύχη δίνουμε στον ΒΑΡΡΑΝ(2) που θα έχει και τον Δημητσάνη στη σέλα του και μετά τον πρόσφατο νικητή στην απόσταση ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ(4). Από τους δυο ίππους του προπονητή Χάρη Χαραλάμπους, θεωρούμε ότι καλύτερη τύχη έχει ο ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(7) και τέλος ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ(8) είναι ίππος που νίκησε στην Αγγλίασ, έδειξε βελτίωση στο δεύτερο τρέξιμό του στην Ελλάδα, αλλά σήμερα για να πρωταγωνιστήσει θα πρέπει τουλάχιστον τρεις προαναφερόμενοι να μην πιάσουν την απόδοση που περιμένουμε κι αυτός να δείξει άνοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΙΝΧΕΡΕΝΤ ΒΑΪΣ(5) – ΒΑΡΡΑΝ(2) – ΡΑΣ ΑΛ ΜΑΛ(7)

Στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, στους τριετείς μέδεν, θεωρούμε ότι μπορούν να φτάσουν στη νίκη τρεις ίπποι. Πρώτη τύχη στον ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(4) που έδειξε δυνατά στοιχεία στο πρόσφατο ντεμπούτο του και σε μεγαλύτερη(1300 μ.) απόσταση. Είναι γρήγορος, σίγουρα η κούρσα που “έφαγε” θα τον έφερε απόλυτα στη θέση του και θεωρούμε ότι δεν θέλει απαραίτητα κεφάλι για να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στη νίκη. Ο ΧΕΝΤΑΑΦ(7) είναι ακριβοαγορασμένος(19000 γκινέες) σίγουρα ήταν ανέτοιμος στο ντεμπούτο του σε μεγαλύτερη απόσταση και σίγουρα θα είναι καλύτερος σήμερα. Είναι γρήγορος, πολύ γρήγορος και βέβαια αν καταφέρει να βγει σωστά από την αφετηρία και να στρώσει το μεγάλο του βήμα, γιατί πρόκειται για μεγαλόσωμο ίππο, τότε μπορεί να τα καταφέρει. Τρίτη επιλογή ο πρωτοεμφανιζόμενος ΦΑΟΥΣΤΟ(5). Αγοράστηκε 6000 γκινέες, στην Αγγλία δεν έδειξε τίποτα στις δυο συμμετοχές του, όμως στην Ελλάδα πήγε καλά και θέλει προσοχή. Από τους υπόλοιπους περιμένουμε άνοδο πρωτίστως από τον ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(3) και δευτερευόντως από τον ΓΙΩΡΓΟ Π(1).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΤΟΝΤ ΚΡΑΪ ΦΟΡ ΜΗ(4) – ΧΕΝΤΑΑΦ(7) – ΦΑΟΥΣΤΟ(5) – ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΠΛΕΪΣ(3)

Τέλος, στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία ακόμη μια τριάδα ξεχωρίζει. Ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(7) έχει τα πάντα υπέρ του. “Φρεσκαρίστηκε” ένα μήνα, είναι σε φόρμα, έρχεται από νίκη και φέρει πολύ χαμηλά βάρη. Τιο σημαίνουν όλα αυτά; Ότι μπορεί να πάει στο κεφάλι και να μην σταματήσει ποτέ. Πρώτη τύχη του δίνουμε και αξιωματικά. Ο ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(5) έρχεται από νίκη σε μεγαλύτερη απόσταση και στην σημερινή απόσταση στο παρελθόν ήταν ακαταμάχητος. Αν δεν τον έχει επηρεάσει πολύ η προηγούμενη κούρσα – νίκη, τότε θα είναι πολύ δυνατός και θα πρωταγωνιστήσει. Τρίτη επιλογή ο ΜΠΟΥΣΤΟΥΝ ΜΠΟΫ(2) που “χαρίζει” αρκετά βάρη σε δυνατούς αντιπάλους, αλλά σε μια τελευταία πρόβα του πήγε πολύ δυνατά και πρέπει να υπολογιστεί σοβαρά. Από τους υπόλοιπους ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1) αν ατυχήσουν κάποιοι προαναφερόμενοι μπορεί να εμφανιστεί στην άφιξη, αλλά δύσκολα να ατυχήσουν όλοι για να φτάσει στη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(7) – ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(5) – ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(2) – ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ(1)

ΣΚΟΡ 6: (02-03-04-05-06-07)
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2-4-7 / 1-3-4-5 / 3-5-7-8 / 1-5 / 4-5-7 / 2-5-7ΣΤΗΛΕΣ: 1152 στήλες
ΚΟΣΤΟΣ: 576 ευρώ με στοιχηματική μονάδα το 0,50 ευρώ.
* Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε προσθαφαίρεση ή αντικατάσταση θέλετε και βέβαια να αυξομειώσετε το κόσμος. Το παραπάνω σύστημα είναι “μπούσουλας” και προκύπτει από τις αναλύσεις στις επιμέρους διαδρομές.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα