Πανίσχυρη η προϊστορία στην Γαλλία, ανώτερη η Γουίντερ Ρόουζ και δυνατό σύστημα στο Σκορ 6 που “υπόσχεται” υψηλά κέρδη

Κοινοποίηση:

Η σημερινή ελληνική συγκέντρωση περιλαμβάνει μια γαλλική ιπποδρομία στην αρχή, πέντε ελληνικές, στην συνέχεια και δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, εύκολο στην πρόβλεψη. Επίσης το ΣΚΟΡ 6 μπορεί κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστεί… ΣΚΟΡ 5 με την παρουσία της ανώτερης ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ στην τρίτη ιπποδρομία, όμως ακόμη κι έτσι είναι δύσκολο στην πρόβλεψη. Το γιατί θα το διαπιστώσετε παρακάτω στις αναλύσεις και εκτιμήσεις που ακολουθούν και βέβαια στο τέλος έχουμε όπως πάντα ΣΥΣΤΗΜΑ που σήμερα είναι λίγο ακριβό, αλλά και με προσδοκίες να πληρώσει καλά.

Η πρώτη(01) ιπποδρομία είναι από την Γαλλία, το… ναό των εμποδίων της Auteil και… επίτηδες να το έκαναν τόσο δύσκολη κούρσα δεν μπορούσαν να βάλουν. Γιατί; Γιατί σχεδόν όλες οι φοράδες τρέχουν για πρώτη φορά, γιατί είναι εμπόδια, με ότι αυτό συνεπάγεται και γιατί για να αισθανθείτε καλυμμένοι θα πρέπει να βάλετε αρκετές φοράδες. αλλιώς ρισκάρετε και εδώ δεν μετράνε ποιότητα, προπονητές και αναβάτες. Η πρώτη φορά, είναι πρώτη φορά και όλα είναι μέσα. Από την επιτυχία των φαβορί μέχρι αυτή των αουτσάιντερ. Με τι θα πάμε εμείς; Με την προϊστορία αδέρφια πρώτα και μετά με τα υπόλοιπα.
Λοιπόν τα τελευταία εννέα χρόνια αυτό το έπαθλο, το Prix Wild Monarch, το έχει κατακτήσει ο προπονητής J.-P. Gallorini ΕΠΤΑ φορές. Ναι, όπως το διαβάζετε και μάλιστα από το 2010 έως το 2015 συνεχόμενα. Και επιπρόσθετα κάποιες χρονιές δεν έκανε μόνο το φορκάστ ή το Τρικάστ ή το Τετραπλό, αλλά και το… Πενταρέ. Μόνο πέρσι και το 2009 του… ξέφυγε αυτό έπαθλο. Φέτος έχει τρεις ίππους και όσοι πιστεύετε στην στατιστική πρέπει να τους βάλετε και τους τρεις και είναι οι ELLEN DES MOTTES(3), ELLE ENCORE(6) και FALCOLINA MAMA(8). Σαφώς δεν παραγνωρίζεται η WHETSTONE(1) που είναι μια… Macaire και διαθέτει ποιότητα πρωταθλητών και επίσης αξίζει τόσο η LA RIA(5), όσο και η SOLARINA(9). Διαλέγετε και παίρνετε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ELLE DES MOTTES(4) – WHETSTONE(1) – ELLE ENCORE(6) – FALCOLINA MAMA(8)

Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία άντε να βρεις βάση. Δεν υπάρχει. Μια καλή δοκιμή σημείωσε η ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(6) που έχει και αρχική ταχύτητα και μπορεί ακόμη και να οδηγήσει. Σαφώς πιο έτοιμη θα είναι η ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) που στο ντεμπούτο της πριν από 40 μέρα και ευρισκόμενη τότε ένα και κάτι μήνα στην Ελλάδα μας έδειξε καλά στοιχεία, αλλά και το ότι ήταν σαφώς ανέτοιμη. Σήμερα θα είναι σίγουρα πιο έτοιμη. Η ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(2) έκανε την έκπληξη πριν από ένα μήνα και σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. αν και σήμερα  φύγει καλά και πάει με τις πρώτες, μπορεί να διακριθεί. Δύσκολα όμως για τη νίκη. Η ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(3) τρέχει πρώτη φορά στην Ελλάδα. Με 55 rate ήρθε από την Αγγλία. Αγοράστηκε… μπροστά μας 1700 γκινέες και έχει να επιδείξει μια δεύτερη θέση στα 1400 μέτρα στο Wolverhampton τον Ιανουάριο του 2016. Δείχνει γρήγορη, ίσως καλύτερη από την ομοπροπόνητη Έλενα Καρ, όμως η απειρία μετράει. Αν δεν μετρήσει μπορεί να διακριθεί. Η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) με τον Δημητσάνη δεν μπορεί να “σβήσει” παρά το γεγονός ότι η απόσταση δεν είναι και καλύτερη. Η πρωτοεμφανιζόμενη ΑΣΑΑΪΛ(5) δεν έχει δείξει τίποτα το ιδιαίτερο στις προπονήσεις. Ούτε και πέρσι είχε δείξει κάτι το εξαιρετικό προετοιμαζόμενη να τρέξει. Βρίσκεται στην Ελλάδα από τον Ιούλιο του 2016 αγοράστηκε 2000 γκινέες και πραγματοποιεί ντεμπούτο. Τέλος η ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ(7) θα τρέξει για δεύτερη φορά. Στο ντεμπούτο της και σε μεγαλύτερη(1400 μέτρα) απόσταση ούτε καλά ξεκίνησε, ούτε έδειξε τίποτα στην συνέχεια. Είναι γεγονός ότι και στις προπονήσεις, αυτές που είδαμε βέβαια, δεν διαπιστώσαμε κάτι το σημαντικό, γι΄αυτό θα της δώσουμε την τελευταία τύχη. Βέβαια σε αυτόν τον όμιλο τίποτα δεν αποκλείεται, οπότε για το Τετραπλό όλες… παίζουν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΑΪΛΝΤ ΜΠΛΟΥΜ(6) – ΝΤΑΝΣΙΝΓΚ ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ(4) – ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(3) – ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ(2)

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία έχουμε το ακλόνητο στάνταρ και όλα δείχνουν ότι πολύ δύσκολα θα “σπάσει”. Είναι η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ(1). Στο ντεμπούτο της πάλεψε τον πιο έμπειρο και σαφώς πολύ δυνατό Νταϊβερτίντο και παρά την απειρία της έμεινε λίγο πίσω του και στα 1200 μέτρα. Σήμερα τρέχει σε λίγο μεγαλύτερη απόσταση αλλά αυτό δεν νομίζουμε ότι αποτελέσει εμπόδιο στο να φτάσει στη νίκη. Στην προπόνηση που μεσολάβησε από το ντεμπούτο της έδειξε άνοδο και λογικό ήταν αφού “έφαγε” την κούρσα και “λύθηκε” περισσότερο. Η ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(5) προέρχεται από τρεις σερί νίκες που ήταν και… ξεκούραστες. Πρώτη φορά κι αυτά στα 1300 μέτρα, σε μεγάλη φόρμα, αλλά υπολείπεται σαφώς της προαναφερόμενης πρωτίστως σε ποιότητα και όπως αναμένουμε και σε επιδόσεις. Πάντως αυτό το Φορκάστ μοιάζει… μπετόν. Η ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(4) έρχεται από νίκη και μπορεί να “παλέψει” τη Μαίρη Ριντ για την δεύτερη θέση και πιο πίσω η ανεβασμένη τγο τελευταίο διάστημα ΔΕ ΤΣΑΖ(3). Μια θέση στο Τετραπλό ή και πιο δύσκολα στο Τρικάστ μπορεί να καταλάβει και υπό προϋποθέσεις η ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ(2), όπως και η ΣΕΤΑΪ(6). Τελευταία τύχη η ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ(7).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ(1) – ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ(5) – ΣΑΝΣΕΤ ΝΤΑΖΛ(4) – ΔΕ ΤΣΑΖ(3)

Σπριντ και η τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία και εδώ τα ερωτηματικά πολλά. Ο όμιλος πολύ μέτριος και όλα πιθανά. Η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(1) έχει δείξει καλά στοιχεία έως τώρα, αλλά δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη είτε από ατυχίες και παρενοχλήσεις, είτε από δικά της προβλήματα. Όπως την έχουμε δει έως τώρα “κόβει” στο τέλος. Από κάτι ενοχλείται σίγουρα, αλλά αυτό σήμερα και στα 1100 μέτρα και με τον Δημητσάνη μπορεί να μην εμφανιστεί. Οπότε την πρώτη τύχη. Η ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(7) δεν είναι σπουδαία φοράδα. Αυτό έχει δείξει έως τώρα. Αλλά είναι έμπειρη και αυτό μπορεί να της βγει σήμερα. Η ΖΑΜΣΙΝΑ(8) τρέχει για πρώτη φορά. Αγοράστηκε 1429 γκινέες, πέρσι τον Ιούλιο και στις τρεις συμμετοχές της στην Αγγλία έχει να επιδείξει μια τέταρτη θέση. Έχει τρέξει από 1600 έως 2000 μέτρα. Όταν ήρθε στην Ελλάδα αντιμετώπισε προβλήματα και γι’ αυτό άργησε να τρέξει. Δεν είναι πολύς ο χρόνος που εντατικοποίησε την προετοιμασία της και έδειξε αρχική ταχύτητα. Ο όμιλος είναι μέτριος και ελπίζει. Όπως ελπίζει και η πρωτοεμφανιζόμενη ΜΑΡΚΤΑΪΜ(3) που βρίσκεται πάρα πολύ καιρό στην Ελλάδα, αγοράστηκε 800 γκινέες τον Οκτώβριο του 20015 και δεν έχει τρέξει ποτέ στην ζωή της. Αντιμετώπιζε και προβλήματα που την καθυστέρησαν κι άλλο, αλλά το τελευταίο διάστημα πήγε καλά με τον Χαλιάσο που την ιππεύει σήμερα. Το “καλά” είναι για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου. Στην γρηγοράδα της στηρίζεται η ΜΙΣ ΒΙΒΗ(4), αλλά και στην μικρή απόσταση για διάκριση. Κάτι αντίστοιχο και η ΚΡΑΣ ΜΠΑΝΓΚ ΓΟΥΟΛΟΠ(2). Προσοχή θέλει στα πολύπλοκα παιχνίδια η ΡΕΤΡΟ ΛΕΪΝΤΥ(6). Μπορεί να μην την ευνοεί η μικρή απόσταση, όμως η φοράδα είναι σε φόρμα. Τέλος η ΠΑΤΝΑΡΟΥ(5) και πολύ μεγάλο ρεπό έχει και δεν έδειξε και τίποτα στις προπονήσεις και τρέχει και για πρώτη φορά σε νέα προπόνηση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ(1) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ(7) – ΖΑΜΣΙΝΑ(8) – ΜΙΣ ΒΙΒΗ(4)

Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία τα πολλά ερωτηματικά συνεχίζονται και οι επιλογές απαιτείται να είναι αρκετά και θα το δείτε παρακάτω. Πρώτη επιλογή ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(8). Από τους τρεις ομόσταυλους της Ειρήνης Κεράτσα αυτός μας άρεσε περισσότερο στα γκάλοπ. Θυμίζουμε ότι στην τελευταία συμμετοχή του είχε πάει επίσης καλά στις προπονήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα έναντι του ανώτερου, όπως έδειξε τότε και επιβεβαίωσε και στην συνέχεια Φλάουτο. Δεύτερη τύχη θα δώσουμε στον ομόσταυλο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(5) που με το εσωτερικό σταρτ(3) μπορεί και να οδηγήσει. Τρίτη επιλογή ο ΤΑΟΥΑΛΗΦ(10) που δεν ήταν άσχημος στο ντεμπούτο του. Κάθε άλλο. Τερμάτισε τέταρτος και θεωρούμε ότι δεν ήταν έτοιμος. Σήμερα τον έχουμε για ψηλά. Τέταρτη επιλογή ο έμπειρος ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1) που έως τώρα έχει αντιμετωπίσει καλύτερους ομίλους του σημερινού και έχει διακριθεί. Λόγω της μικρής απόστασης και μόνο δεν τον ανεβάσαμε στις προτιμήσεις μας. Πιο πίσω ο πρωτοεμφανιζόμενος ΡΟΚ ΕΝ ΤΟΝΙΚ(9) δεν έχει τρέξει στο εξωτερικό, έχει εντατικοποιήσει την προπόνησή του, αλλά δεν τον βλέπουμε ικανό σήμερα να πρωταγωνιστήσει. Βένβαια μια θέση στο Τετραπλό μπορεί να την καταλάβει. Από τους υπόλοιπους κάποια πρόοδο έδειξε ο ΖΕΜΠΥ ΣΙΖ(3) που έχει “πέσει” πάνω του ο προπονητής του για να τον φέρει σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Δύσκολο για δίδυμο, αλλά για το Τρικάστ και κυρίως για το Τετραπλό, μπορεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(8) – ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ(5) – ΤΑΟΥΑΛΗΦ(10) – ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(1)

Τέλος στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία υπάρχει μια δυάδα που πρέπει να γίνουν πολλά για να “σπάσει”  κι αν γίνει αυτό υπάρχει ένας που μπορεί να το κάνει. Ο ΧΙΛΑΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) είναι στην καλύτερη φόρμα της ζωής του. Προέρχεται από τέσσερις νίκες σερί και μάλιστα η τελευταία επετεύχθη με επιβλητικό τρόπο στο κλασικό κύπελλο Ταχύτητος. Σίγουρα τα βάρη του, λόγω των επιτυχιών του, έχουν ανέβει όμως. Τρέχει σε ευνοϊκή απόσταση, αναμένεται να οδηγήσει, ίσως και σε τέμπο της αρεσκείας του, έχει τον Δημητσάνη στην σέλα του και έξω σταρτ εκκίνησης έτσι ώστε να μην στενοχωρηθεί καθόλου. Ολιγομελής ο όμιλος μεν, αλλά το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης του ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5) μπορεί να παίξει ρόλο. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο κύπελλο Ταχύτητος που τον απορύθμισε και μπορεί να γίνει και πάλι αν οι Μπουστάουν Μπόυ κυρίως, αλλά και η γρήγορη Καστόντιαλ “πεταχτούν” μπροστά  του. Αν όμως ρεπριζάρει και ακολουθήσει δεύτερος ή αν βγει και στο κεφάλι με τα χαμηλά του βάρη, τότε μπορεί να πάρει την ρεβάνς. Μόνο αν ατυχήσει κάποιος από τους παραπάνω θα ελπίζει ο ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(1) σε κάτι παραπάνω από την τρίτη θέση που βλέπουμε να καταλαμβάνει και δεν βλέπουμε άλλον να τον απειλεί. Η ΚΕΕΛΑ(6) διεγράφη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(2) –  ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5) – ΜΠΟΥΣΤΑΟΥΝ ΜΠΟΫ(1)

ΣΚΟΡ 6: 01-02-03-04-05-06
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5-6-8-9 / 3-4-6 / 1 / 1-4-7-8 / 1-5-8-10 / 2-5
ΣΤΗΛΕΣ:  576
ΚΟΣΤΟΣ: 288 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα