Περίπατο ο Μέσμερισμ, απότομη ισχυροποίηση ο Κέιπ Ραθ και σε όλα… Κάλλιστος

Κοινοποίηση:

Η ελληνική συγκέντρωση άνοιξε με μια… γαλλική ιπποδρομία όπου επικράτησε η δεύτερη επιλογή μας και μάλιστα στις υποδείξεις μας βρήκαμε το Φορκάστ με 65 ευρώ απόδοση και το Τριο με 56 ευρώ απόδοση. Καθόλου άσχημα για αρχή.
Στην συνέχεια και στην πρώτη ελληνική ιπποδρομία είδαμε την… βόλτα του ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ(5). Αμέσως με την εκκίνηση, αν και τράβηξε λίγο για την εξωτερική βγήκε μπροστά και σε δικό του ρυθμό απλοποίησε την κούρσα Ίσως μια από τις πιο… ξεκούραστες νίκες του αναβάτη Κώστα Μαστοράκη. Σε απόσταση ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(2) που επίσης δεν μπορεί να κριθεί σε μια κούρσα που μετά το νικητή ήταν ξεκάθαρα ο καλύτερος. Τρίτος σε απόσταση ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ(3) και σε ακόμη μεγαλύτερη απόσταση, τέταρτος ο ΝΤΕΖΙΓΚΝΕΪΤ(1). Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ(4) λίγο μετά την εκκίνηση πάτησε στα πόδια μπροστινού του ίππου και ανετράπη και ο ΒΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΝΥΟΝ(6) ΔΙΕΓΡΑΦΗ. Χρόνος για τον νικητή, 1:24,42 στα 1400 μέτρα. ΑΦΙΞΗ: 5-2-3-1

Στην δεύτερη ελληνική ιπποδρομία ο ΚΕΪΠ ΡΑΘ(5) που σας είχαμε επισημάνει στις αναλύσεις μας για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση διαβάστε εδώ ότι στην προηγούμενη συμμετοχή του ατύχησε, αλλά και ότι πρέπει να προσέξετε και την λεπτομέρεια ότι τον ιππεύει η Δημητσάνης, μας δικαίωσε. Ακολούθησε τους σπρίντερ, επιτέθηκε στην ευθεία, πάλεψε μέχρι τέλους με τον ΣΑΡΠ ΛΟΥΚΑΟΥΤ(3) και για ένα λαιμό τον άφησε δεύτερο. Ο Σαπ Λουκάουτ έδειξε μεγάλη φόρμα και απαλλαγμένος από την πάθησή του. Τρίτος ο ΚΗ ΣΟΣΑΪΕΤΥ(2) που παρουσιάζει αξιοζήλευτη σταθερότητα και λίγο πιο πίσω ο ΛΟΡΝΤ ΚΛΑΪΝΤ(1) που μάλλον του αρέσει να τρέχει στο κάγκελο. Πέμπτος σε απόσταση ο ΑΛΕΚΟΥΚΟΣ(4) που παραμένει σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και πιο πίσω ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΓΟΥΪΝΓΚ(7) που για ακόμη μια φορά ήταν αρνητικός. Η ΡΟΝΤΑ(6) ΔΙΕΓΡΑΦΗ. Χρόνος για τον νικητή, 1:25.96 στα 1400 μέτρα.
ΑΦΙΞΗ: 5-3-2-1-4-7

Στην τρίτη ελληνική ιπποδρομία η φόρμα επικράτησες της ποιότητας και της αποχής. Η ΆΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(5) ιππεύτηκε άψογα από τον Κώστα Μαστοράκη που σημείωσε την δεύτερη νίκη του, συγκάλπασε για αρκετό διάστημα με την Φούλνεϋ και στην ευθεία άντεξε στην επίθεση της ΣΑΝΤΕΪ ΜΠΕΛ(3) αφήνοντάς την δεύτερη. Τρίτη με φίνις η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1) και ακολούθησε τέταρτη η ΣΙΛΚΕΛΥ(6) που δεν έφυγε καλά από την αφετηρία, αλλά στην ευθεία βελτιώθηκε πολύ δείχνοντας την φόρμα της. Ακολούθησε η ΦΟΥΛΝΕΫ(4) που σίγουρα επηρεάστηκε πολύ από την σημαντική αποχή της και υποχώρησε στην ευθεία και πιο πίσω η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(7) που έδειξε αρχική ταχύτητα και πήγε με τις πρώτες για κάποια μέτρα, αλλά υποχώρησε γρήγορα. Τέλος η ΜΠΙΟΥΤΙΦΟΥΛ ΚΑΠΛΑΝΙ(2) είναι εκτός φόρμας εδώ και καιρό.
ΑΦΙΞΗ: 5-3-1-6-4-7-2

Στην τέταρτη ελληνική ιπποδρομία ο ΟΜΠΛΙΤΕΡΕΪΤ(4) πήγε κατευθείαν στο κεφάλι, ευνοήθηκε και από την διαγραφή του Λοστρόμου και κατάφερε να φτάσει στη διαφεύγουσα εδώ και καιρό νίκη. Ιππεύτηκε σωστά από τον Εντιόν και στο τέλος δεν θεωρούμε ότι απειλήθηκε ουσιαστικά από τον ΓΟΥΙΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ(6) που είχε μια παρενόχληση στην αρχή, βελτιώθηκε στην συνέχεια, ήταν δυνατός στην ευθεία και για μια κεφαλή δεν πρόλαβε να πάρει τη νίκη Την διεκδίκησε με ένσταση, η οποία απορρίφθηκε.
Τρίτος τερμάτισε ο ΑΛΝΑΑΧΗ(1) που δεν έτρεξε άσχημα από αποχή και ακολούθησε ο ΦΛΑΪ ΟΝ ΜΠΑΪ(7) που είναι σε φόρμα, αλλά σήμερα δεν του… βγήκε και η κούρσα που εξελίχθηκε με ρυθμό που ήταν “μαλακός”. Ακολούθησε ο ΠΕΡΣΕΑΣ(3) που έμεινε πίσω στην αρχή, επηρεασμένος και από την αποχή του, αλλά στην ευθεία έδειξε μια μικρή βελτίωση και τελευταίος ο ΜΠΛΟΥ ΛΟΤΟΥΣ(2) που δεν μπορεί να κριθεί αφού διαγνώστηκε χωλότητα μετά την κούρσα. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ(5) ΔΙΕΓΡΑΦΗ.
ΑΦΙΞΗ: 4-6-1-7-3-2

Τέλος στην πέμπτη ελληνική ιπποδρομία και καλύτερη του προγράμματος ο ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ(1) ξεκίνησε ιδανικά από την αφετηρία, ιππεύτηκε αριστουργηματικά από τον Μιχάλη Ξυνό, ακολούθησε σε επίκαιρη θέση τους σπρίντερ και στο τέλος με εντυπωσιακό φίνις κατάφερε να πάρει τη νίκη αποκρούοντας την επίθεση του επίσης εντυπωσιακού και φορμαρισμένου ΓΚΑΤΣΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝ(5) που έμεινε δεύτερος στην λεπτομέρεια. Τρίτος ο φορμαρισμένος ΝΑΣΜΙ(9) που δεν απείλησε καμία στιγμή για τη νίκη, αλλά έδειξε και σε μεγάλη φόρμα, τέταρτος ο ΜΑΡΒΕΛΙΝΟ(8) που οδήγησε με υπεροχή, αλλά “έκατσε” αρκετά στο τέλος και πέμπτος, αλλά τελικά τέταρτος ο ΡΟΥΣΛΑΝΤ(4)  με σωστή αυτεπάγγελτη παρέμβαση από τους ελλανοδίκες για παρέκκλιση του Μαρβελίνο σε βάρος του. Ακολούθησε ο ΑΤΤΙΛΑΣ(7) που ακολούθησε στην πρωτοπορία τον Μαρβελίνο, αλλά κι αυτός “έκατσε” στο τέλος, έβδομος ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(6) που δεν φάνηκε στην κούρσα και στις δυο τελευταίες θέσεις ο ΣΟΜΟΥΝΤ(2) και ο αρνητικός εδώ και καιρό ΚΛΑΜ ΤΣΑΟΥΝΤΕΡ(3). ΑΦΙΞΗ: 1-5-9 – (4-8 μετά από εξέταση των ελλανοδικών), 7-6-2-1

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα