Προς την έξοδο οι κυπριακές ιπποδρομίες από το ελληνικό στοίχημα

Κοινοποίηση:

Τέλος οι κυπριακές ιπποδρομίες από τα ελληνικά κουπόνια; Πολύ πιθανό. Ξεκίνησαν με πολύ καλούς οιωνούς και αρκετά ικανοποιητικούς τζίρους όμως σχετικά γρήγορα «ξεφούσκωσαν».
Τυχαίο; Καθόλου. Αναμενόμενο με τα μειονεκτήματα που παρουσίαζαν. Δυο ήταν τα μεγαλύτερα. Η πολύ «φτωχή» έως σχεδόν ανύπαρκτη τηλεοπτική κάλυψη και κυρίως η υψηλή στοιχηματική μονάδα που στα περισσότερα παιχνίδια ήταν τα 2 ευρώ. Τέσσερις φορές επάνω απ’ ότι στοιχηματίζει ο κόσμος στις άλλες προσφερόμενες ιπποδρομίες από Νότιο Αφρική, Γαλλία, Αγγλία, αλλά και στις εγχώριες.
Όπως μας μετέφεραν και οι πράκτορες πώλησης ιπποδρομιακού στοιχήματος, το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον για τις Κυπριακές ιπποδρομίες έχει πέσει κατακόρυφα, είναι πολύ μικρό και σε κάποιες περιπτώσεις ανύπαρκτο και η κυριότερη αιτία είναι η υψηλή στοιχηματική μονάδα.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς δημοσιογραφικές πληροφορίες «κρούσεις» έγιναν και από… πολλές μεριές στην κυπριακή πλευρά και στο ότι πρέπει να «διορθωθεί»  η στοιχηματική μονάδα και να προσαρμοστεί το προϊόν στα δεδομένα της ελληνικής στοιχηματικής αγοράς, αλλά και εκ του αποτελέσματος δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Μπορεί και να μην θέλουν να το πράξουν. Μπορεί και να μην μπορούν. Χίλια δυο μπορεί. Το δεδομένο είναι ότι δεν έγινε τίποτα.
Μάλλον έγινε, αλλά προς στο χειρότερο πήγε η κατάσταση αφού την περασμένη εβδομάδα είδαμε μόλις μια κυπριακή ιπποδρομία απ’ αυτές που ήταν στα κουπόνι. Στις υπόλοιπες «χάθηκε» η εικόνα και όχι μόνο δεν διορθώθηκε το πρόβλημα από την πλευρά των Κυπρίων την περασμένη Κυριακή, αλλά δεν υπήρξε και καμία βελτίωση την περασμένη Τετάρτη όπου στις κυπριακές ιπποδρομίες έπεσε… μαύρο στην εικόνα. Το «ψάξαμε» και δεν ακούσαμε καμία πειστική αιτιολογία από την Κύπρο για το τι συνέβη. Σήμερα όπως είδαμε και είδατε, στο κουπόνι δεν υπάρχουν προς στοίχημα οι κυπριακές ιπποδρομίες, αν και υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση. Σωστά κατά την γνώμη μας και έχουμε και την αίσθηση ότι με τον τρόπο που κινούνται περισσότερο προς την… έξοδο από τα ελληνικά κουπόνια οδηγούνται , παρά στην παραμονή τους. Εκ του αποτελέσματος ο τρόπος που προσφέρονται δείχνει να μην «συγκινεί» πλέον τους Έλληνες στοιχηματίες και από την άλλη οι Κύπριοι δεν δείχνουν να… συγκινούνται στο να διορθώσουν πράγματα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα