ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ “ΣΙΓΟΥΡΟ” ΤΑΜΕΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κοινοποίηση:

Οι σημερινές ελληνικές ιπποδρομίες υπόσχονται καλές αποδόσεις και οι λόγοι πολλοί. Κυριότεροι οι πρωτοεμφανιζόμενοι ίπποι σε κάποιες διαδρομές, αλλά και οι νεαρής ηλικίας ίπποι που το δείγμα γραφής τους είναι ακόμη μικρό για να καθορίσουμε τα όρια τους, καθώς επίσης και η καθημερινή τους εξέλιξη. Παρακάτω θα βρείτε προτάσεις με τεκμηρίωση για το που θα πάει το παιχνίδι. Βέβαια στις προτάσεις μας πρέπει απαραίτητα να βάλετε και την προσωπικά σας γνώμη. Παίκτης χωρίς προσωπική γνώμη και κυρίως στον ιππόδρομο δεν… λέει. Καλή επιτυχία.

Ξεκινάμε με την πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία η ΑΖΕΡΕΛ(1) που έχει τρέξει αρκετές φορές στην Αγγλία, δεν έχει νίκη βέβαια, μόνο διακρίσεις σε μικρές αποστάσεις και κυρίως στον συνθετικό στίβο. Είναι φοράδα που πήγε καλά στις προπονήσεις και μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον όχι και σπουδαίο σημερινό όμιλο. Η ΣΑΤΟΥΡΕΓΙΑ(5) που έτρεξε διακριτικά(2η) στο ντεμπούτο της αναμένεται καλύτερη σήμερα. Η ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΜΙΣΤ(2) είναι φοράδα σταθερή, αλλά όχι σπουδαίων δυνατοτήτων και τέλος η ΣΥΝΝΕΦΙΑ(3) έδειξε σημαντική αρχική ταχύτητα και έλλειψη αντοχής στο ντεμπούτο της, αλλά σήμερα μπορεί να παρουσιαστεί βελτιωμένη και να βρεθεί με αξιώσεις σε κάποια από τις πρώτες θέσεις.

Ερωτηματικά πολλά στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε και να βάλουμε τις σκέψεις μας σε τάξη.
Ο ΧΑΒ Ε ΘΙΝΚ(7) στο ντεμπούτο του μπορεί να τερμάτισε τρίτος, πίσω από τον Λιτό Βίο(3) που και σήμερα συναγωνίζεται, όμως έχουμε την εντύπωση ότι τότε κάτι του έλλειπε από πλευράς προετοιμασίας και σήμερα θα παρουσιαστεί πανέτοιμος για τη νίκη.
Ο ΜΕΝΤΩΡ(4) «φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει με καλές δοκιμές στο ενεργητικό του. Είναι ίππος με δυνατότητες για τέτοιους ομίλους και είναι σε… πρόγραμμα προετοιμασίας για τις μεγάλες κούρσες της ηλικίας του.
Ο  ΡΙΦΑΑΛ(6) «έτρωγε» άμμο στο ντεμπούτο του και δεν… πήγαινε, αλλά σήμερα αναμένεται πολύ βελτιωμένος και τέλος ο  ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ(1) είναι σίγουρο πως έστω λίγο να ανοίξει ο ρυθμός της κούρσας μπορεί να τους «καθαρίσει» όλους. Αυτός ο ίππος δεν μας έχει δείξει ακόμη όλη την αξία του.

Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και με τις γνωστές φοράδες στην απόσταση του… περίπου μιλίου η ΠΕΝΝΥΓΟΥΕΪΤ(5) με την σταθερή της φόρμα θα είναι για ακόμη μια φορά φαβορί. Η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(1) αν δεν βιαστεί ο αναβάτης της στα πρώτα μέτρα και αν τρέχει ξεμπλοκάριστη μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Η ΣΟΣΥ ΚΑΤ(2) είναι φοράδα σταθερή και πρέπει πάντα να υπολογίζεται, κυρίως για τα πολύπλοκα παιχνίδια και τέλος η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ(6) έκανε την έκπληξη στην τελευταία συμμετοχή της, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όμως είναι φοράδα που στις εκλάμψεις της μπορεί και στην σημερινή απόσταση να πρωταγωνιστήσει.

Έξι και μόνο οι συμμετοχές στην  τέταρτη(κωδ.04) ιπποδρομία, αλλά η πρόβλεψη είναι δύσκολη. Η ΚΑΛΑΜΙΤΥ ΤΖΕΪΝ(1) με τον Δημητσάνη στη σέλα θα ευνοηθεί από επικεφαλής διαδρομή και αναμένουμε να πρωταγωνιστήσει.Το έχει κάνει στις τελευταίες συμμετοχές της, αλλά έπεσε στην… περίπτωση που όλο δεύτερη τερματίζει. Να δούμε αν θα σπάσει την γκίνια της σήμερα, Το μπορεί βέβαια και η φόρμα της είναι σταθερά υψηλή.
Η  ΡΟΝΤΑ(6) έδειξε σε φόρμα στην τελευταία της συμμετοχή που τερμάτισε ελάχιστα πίσω από την προαναφερόμενη και σε δυσμενέστερη της σημερινής απόστασης, για τις ιδιότητές της βέβαια. Τέλος η ΚΛΑΡΙΣ(2) είναι η πιο αξιόπιστη φοράδα και στις δοκιμές της ήταν ενθαρρυντική.

Στο κύπελλο ΗΝΙΟΧΟΥ και στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδορμία δύο ίπποι ξεχωρίζουν. Ο ΖΑΡΚΟ(2) που προετοιμάζεται για τις μεγάλες κούρσες της ηλικίας του και σε κάθε συμμετοχή του είναι και καλύτερος και ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ(3) που νίκησε με ωραίο τρόπο στην  τελευταία του συμμετοχή, ξεκουράστηκε και επανέρχεται με πολύ καλές δοκιμές στο ενεργητικό του. Αυτό το δίδυμο δύσκολα θα «σπάσει».

Δέκα οι συμμετοχές στην έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία με πολλούς υποψήφιους για τη νίκη. Ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ(8) νίκησε σαρωτικά προ ημερών και αν και τον θεωρούμε «ντελικάτο»ίππο που δεν θέλει συνεχόμενες συμμετοχές, εντούτοις θα του δώσουμε την πρώτη τύχη γιατί και ο ρυθμός που αναμένεται γρήγορος, θα τον ευνοήσει και διαθέτει τον Δημητσάνη που τον ξέρει άριστα. Ο  ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(10) τρέχει συνέχεια το τελευταίο διάστημα και σε απαιτητικούς ομίλους και η σημερινή απόσταση δείχνει να του ταιριάζει. Ο  ΝΤΟΠΛΕΡ ΕΦΕΚΤ(9) μετά από δυο τερματισμούς στην δεύτερη θέση, νίκησε στην τελευταία συμμετοχή του, «φρεσκαρίστηκε» και επιστρέφει δυνατός και υπολογίσιμος και ο  ΑΤΤΙΛΑΣ(7) μετά την τελευταία αποτυχημένη συμμετοχή του σε πολύ απαιτητικό όμιλο, ξεκουράστηκε και επιστρέφει και μπορέι να κάνει την έκπληξη με τα χαμηλά του βάρη, κυρίως αν βρει κούρσα με τους πρώτους. Εδώ και για τα πολύπλοκα παιχνίδια δεν αγνοείται σχεδόν κανένας.

Τέλος στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) ήταν πολύ βελτιωμένος στην δεύτερη συμμετοχή του και σήμερα επανέρχεται ο Δημητσάνης στην σέλα του. Ο ΝΑΣΜΙ(3) αν βρει κούρσα στο κεφάλι, πόσο μάλλον αν την βρει ἁναπαυτική», τότε θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστής. Ο ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ(6) είναι στο ζενίθ της φόρμας του και ο ΑΛΜΑΡΕΝΤ(7) μπορεί να τρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και να μην έχει δείξει τίποτα στις κούρσες του στην Αγγλία, όμως διαθέτει ποιότητα και στις προπονήσεις «κουνήθηκε».

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα