Πρώτες εκτιμήσεις για τις ιπποδρομίες της Πέμπτης 23 Μαρτίου.

Κοινοποίηση:

Πέντε ελληνικές ιπποδρομίες την ερχόμενη Πέμπτη 23, και θα προστεθεί ακόμη μια για να “παίξει” το Σκορ 6. Διαβάστε τις πρώτες σκέψεις μας για το που… πάνε οι κούρσες. Βρήκαμε φαβορί. Βρήκαμε βάσεις και σας τις παρουσιάζουμε πιο κάτω.

Στην πρώτη ιπποδρομία, όπως τις βλέπετε στο χάντικαπ η ΑΝΝΥ ΓΚΟΓΚ και ο ΠΕΡΣΕΑΣ γράφτηκαν για να γίνει η κούρσα. Ο ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ επίστρέφει από ρινορραγία και έχει να τρέξει από… πέρσι. Ο “συγγενικός” ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, περιμένουμε βελτιωμένο τον ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ και ξεκουράστηκε λίγο μετά τις επιτυχίες του και επιστρέφει ανανεωμένος ο ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ που τρέχει σε απόσταση της απολύτου αρεσκείας του. Έπεται ο ΚΡΙΕΤΙΒ ΤΖΙΝΙΟΥΣ που είναι σε φόρμα, αλλά η απόσταση ίσως να μην είναι το φόρτε του.

Πολλές οι συμμετοχές στην δεύτερη ιπποδρομία και τον πρώτο λόγο έχει ο “φρεσκαρισμένος” ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ που έχει δείξει υπεροχή έναντι των περισσότερων, ίσως και όλων των αντιπάλων του στις προηγούμενες συμμετοχές του. Σε άνοδο είναι ο πρόσφατος νικητής σε λίγο μικρότερη απόσταση, ΠΛΑΝΤΕΪΣΟΝ. Σε καλή κατάσταση διατηρείται ο ομόσταυλος του τελευταίου ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ, γρήγορος και πάντα υπολογίσιμος ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ και δεν αγνοούνται τόσο ο ΦΑΣΤΝΕΤ ΜΟΝΣΟΥΝ που “φρεσκαρίστηκε”, όπως και ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟΣ που τρέχει σταθερά στις δυο τελευταίες συμμετοχές του. Πιο πίσω ο ΒΕΣΤΑΒΙΑΝ και σημειώστε ο ο ΜΑΣΤΕΡ ΜΙΡΑΣΟΛ θα τρέξει πρώτη φορά με παρωπίδες.

Στην τρίτη ιπποδρομία και λόγω της μετριότητας που έχουν δείξει έως τώρα οι “έμπειροι” στον ελληνικό ιππόδρομο, τη νίκη μάλλον θα πρέπει να την “ψάξουμε” στους τρεις πρωτοεμφανιζόμενους. Δηλαδή στους ΦΛΑΟΥΤΟ , ΤΖΕΣΤΕΡ ΣΠΙΡΙΤ και ΧΙ ΧΑΖ ΑΡΑΪΒΝΤ. Κυρίως ο πρώτος που αγοράστηκε και ακριβά και υπάρχουν προσδοκίες από τον “κύκλο” του.

Στην τέταρτη ιπποδρομία η  ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ έχει προβάδισμα κι αν πάει στο δρόμο της  θα νικήσει με μεγάλη διαφορά. Αν όμως δεν πάει στο δρόμο της τότε η πρόσφατη νικήτρια ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ, η ΑΒΑΝΖΑΡΕ που τερμάτισε λίγο πίσω της και η ΚΟΚΝΕΫ ΑΪΛΑΝΤ έχουν προτεραιότητα.

Τέλος, στην πέμπτη ιπποδρομία τον πρώτο λόγο ο ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ, υπολογίσιμος ο ΔΕ ΦΟΥΛΓΟΥΕΝΤ ΕΝΤ και πιο πίσω ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ και υπό προϋποθέσεις ο ΜΙΣΤΕΡ ΠΑΡΗΣ. Πάντως αν ο πρώτος δείξει την φόρμα των τελευταίων συμμετοχών του, θα κάνει περίπου… βόλτα.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα