Πρώτη, σύντομη ανάλυση για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

Κοινοποίηση:

Από σήμερα θα κάνουμε από νωρίς μια πρώτη εκτίμηση στις ελληνικές ιπποδρομίες που… έρχονται. Η πρώτη σκέψη λένε ότι έχει πολλές πιθανότητες να είναι η σωστή. Πάμε λοιπόν σε μια σύντομη ανάλυση στις ιπποδρομίες όπως υπάρχουν παρακάτω στο χάντικαπ.

Στην πρώτη ιπποδρομία το μεγάλο όνομα είναι ο ΜΠΑΜΠΟΥΡ, λόγω των επιτυχιών του έως τώρα, η απόσταση ευνοεί τον ΤΖΟΥΝΙΠΕΡ και ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ επιστρέφει σε καλή κατάσταση, όπως δείχνει στις προπονήσεις. Αυτή η τριπλέτα είναι σχεδόν… μπετόν και μόνο αν ατυχήσει κάποιος θα μπει ανάμεσά τους πρωτίστως ο ΜΠΙΓΚ ΧΑΡΤ και δευτερευόντος ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΑΡΤ

Στην δεύτερη ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα περιμένουμε να δούμε την τρίτη συμμετοχή του ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ. Μέτριος στο ντεμπούτο του, εντυπωσιακός στην δεύτερη συμμετοχή στου, στη νίκη του στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ (δείτε τη νίκη του ΣΙΛΑΣ ΤΡΙΤ). Ο ΖΑΡΚΟ στην ίδια κούρσα είχε “διαλυθεί” και περιμένουμε να δούμε πως θα επανέλθει σήμερα μετά από ενάμισι μήνα αποχή. Ψηλά τα βάτη του ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ και σε νέα προπόνηση και επανέρχεται και ο ΜΟΥΡΙΝΓΚ ΜΑΣΤ από αποχή και “φρεσκαρισμένος”.

Στην τρίτη ιπποδρομία αναμένουμε βελτιωμένη την τριετή ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ που στην τελευταία της συμμετοχή, πριν από αρκετό καιρό προσπάθησε να πάει στο κεφάλι κόντρα σε πολύ δνατό σπρίντερ, τον ΧΕΝΤΑΑΦ και δεν τα κατάφερε. Περιμένουμε να δούμε και την συμπεριφορά της ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ που έχει δυο νίκες στην Αγγλία, αλλά κι άλλες διακρίσεις σε μικρές απόστάσεις. Είναι φοράδα με αρχική ταχύτητα και με καλή συμπεριφορά στις προπονήσεις. Επίσης αναμένουμε να δούμε την πρόσφατη νικήτρια ΜΕΡΙΛΥΝ ΜΑΡΚΕΣΣΑ και στο αν η νίκη της ήταν “φωτοβολίδα¨ ή βρίσκεται σε περίοδο ανάκαμψης.

Στην τέταρτη ιπποδρομία ο ΕΝΥ ΓΚΕΣΤ ήταν εντυπωσιακός στην πρώτη του νίκη, στην σημερινή απόσταση μάλιστα. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ πρωταγωνιστής και… δεύτερος στις δυο πρόσφατες συμμετοχές του. Σε μεγάλη εξέλιξη και δεν θεωρούμε ότι θα πτοηθεί από την απόσταση. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και για τον ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ που στην τελευταία του συμμετοχή είχε ατυχίες. Αναμένουμε να δούμε πως θα τρέξει ο ΜΠΡΟΤΟΝΣ ΒΙΖΙΟΝ που στο ντεμπούτο του έδειξε μεγάλη αρχική ταχύτητα, μαχητικότητα αλλά και χωρίς να είναι απόλυτα έτοιμος. Επίσης υπάρχει και ο πρωτοεμφανιζόμενος ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που έχει νικήσει στην Αγγλία, αλλά αμέσως “πέφτει” στα δύσκολα.

Στην πέμπτη ιπποδρομία η ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ ήταν να τρέξει προ ημέρων, διεγράφη, θα το κάνει σήμερα. Είναι φοράδα με ποιότητα για τον σημερινό όμιλο. Η ΣΙΝΤΕΡΣ είναι σε φόρμα και μετράει τρεις δεύτερες θέσεις σε αντίστοιχες συμμετοχές στην Ελλάδα. Αυτές οι δυο θα είναι τα μεγάλα φαβορί. Οι υπόλοιπες θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν τυχόν ατυχίες τους για την υψηλή διάκριση.

Στην έκτη ιπποδρομία περιμένουμε να δούμε πως θα επανέλθει ο ΛΙΟΥΑΜΥ που “διαλύθηκε” στο τελευταίο τρέξιμό του. Ο ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην τελευταία του συμμετοχή και πλέον απαιτεί προσοχή και βέβαια δεν μπορεί να αγνοηθεί ο ΦΙΛΙΠ, αλλά και ο ικανός στη μέρα του και με χαμηλά βάρη ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΓΚΟΛΝΤ ΓΟΥΕΪ.
Document-24

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα