575.000 guineas έδωσε ο John Ferguson για πουλάρι από τον Intelo και ρεκόρ πωλήσεων στην πρώτη μέρα του Craven Breeze Up Sale των Tattersalls στο Newmarket

Κοινοποίηση:

Με τεράστιο ενδιαφέρον και πολύ ακριβές αγιορές διεξήχθη η εναρκτήρια συνεδρίαση της Tattersalls Craven Breeze, χτες στο Newmarket. Την υψηλότερη τιμή την ‘επιασε” ένα πουλάρι από τον επιβήτορα  INTELLO που πωλήθηκε 575.000 guineas σε μια βραδιά που είχε ακόμη 31 ίππους να πωλούνται για 100.000 guineas ή και περισσότερο, μόνο τρεις λιγότεροι από ό, τι το σύνολο της πώλησης του περασμένου έτους. Ένα σύνολο 49 πωλήσεων που πουλήθηκαν για συνολικά 6.955.000 guineas κατι το οποίο αποτελεί ρεκόρ για αυτή την συγκεκριμένη δημοπρασία και για την πρώτη μέρα. Κάτι αντίστοιχο βέβαια αναμένεται να γίνει και σήμερα, τρίτη ουσιαστικά μέρα, αφού στην πρώτη διεξήχθησαν τα γκάλοπ και χτες και σήμερα η διαδικασία της δημοπρασίας.
Η κορυφαία πώληση και αντίστοιχη αγορά ήταν όπως προαναφέραμε ο ένα πουλάρι από τον  INTELLO και την MARIKA, μια τοκάδα νικήτρια ιπποδρομιών Listed που κατακυρώθηκε έναντι  575,000 guineas στον John Ferguson ο οποίος σχολιάζοντας την αγορά του ανέφερε ότι πρόκειται για ένα όμορφο πουλάρι που τρέχει πολύ ωραία. Προέρχεται από κορυφαίο ιπποπαραγωγό (Brendan Holland’s Grove Stud) που κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτή η αγορά μπορεί στο μέλλον να παράξει εξαιρετικής ποιότητος ίππους.
Επιπρόσθετα το εξαιρετικό προαναφερόμενο πουλάρι είναι και κατά το ήμισυ αδερφός με τους νικητές ιπποδρομιών Listed, SABRATAH και RAW IMPULSE.
Η δεύτερη πιο ακριβή αγορά ήταν ένα πουλάρι από τον επιβήτορα POINT OF ENTRY που πωλήθηκε στον Angus Gold που εκπροσώπησε την f Sheikh Hamdam’s Shadwell Estate Company, για 390,000 guineas. Το συγκεκριμένο πουλάρι προσφέρθηκε από τον  Malcolm Bastard και είναι  κατά το ήμισυ αδερφός με τον TAAREEF νικητή της Group 2 ιπποδρομίας , το περίφημο Prix Daniel Wildenstein, αλλά και της Group 3 ιππόδρομίας, Prix Daphnis, αμφότερες ιπποδρομίες στην Γαλλία , αλλά και την SACRED FEATHER που προέρχεται από την πολύ δυνατή  MARIANNA’S GIRL που έχει δώσει πολύ δυνατά προϊόντα στο παρελθόν.
Τρίτη ακριβότερη αγορά ήταν ένα προϊόν από τον EXCEED AND EXCEL που πωλήθηκε στους Blandford Bloodstock για. 370,000 guineas.
Τέλος, τέταρτη υψηλότερη αγορά για την φοράδα από SHAMARDAL και την  LAVENDER AND LACE που αγοράστημε από τους  Alliance Bloodstock/John Egan για 320,000 guineas.
Δείτε παρακάτω το εκπληκτικό γκάλοπ του πιο ακριβοαγορασμένου ίππου, αλλά και ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον βίντεο για την πρώτη ημέρα της δημοπρασίας.

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα