Σε εξέλιξη η Εγρα, δυνατός ο Φυτάκης Σταρ, σταθερός ο Αρμαγεδών και καλή βάση στο τέλος ο Τιάγκο

Κοινοποίηση:

Όσοι έχετε ακολουθήσει έως τώρα τις προτάσεις μας για τις κυπριακές ιπποδρομίες ξέρετε τα αποτελέσματα στην… τσέπη σας. Όσοι δεν το έχετε κάνει, αρχίστε από σήμερα.

11     021   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ  15:00         1000 μ.      ΙΠΠΟΙ         3

Στη ενδέκατη(κωδ.021) ιπποδρομία όπου η ΕΓΡΑ(6) έχει τρέξει δυο φορές, αλλά και στις δυο έχει σημειώσει ανταγωνιστικές επιδόσεις για τις απαιτήσεις του σημερινού ομίλου. Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ(2) και σε φόρμα είναι και «πάει» και στο χέρι του Πέτρου Λάου και τις περισσότερες φορές που διακρίνεται πληρώνει καλά. Η ΟΡΕΣΤΙΑ(10) που τρέχει καλά στα 1200 μέτρα και στην σημερινή μικρότερη απόσταση μπορεί να καταστεί ανταγωνιστική. Ο ΜΑΛΤΙΜΙΛΙΟΝΕΡ(4) αποτελεί καλή περίπτωση κι αν φύγει δυνατά από την αφετηρία, μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΓΡΑ(6) – ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ(2) – ΟΡΕΣΤΙΑ(10) – ΜΑΛΤΙΜΙΛΙΟΝΕΡ(4)

12     022   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 15:30           1000 μ.      ΙΠΠΟΙ         3

Στην δωδέκατη(κωδ.022) ιπποδρομία η ΛΕΪΤΥ ΕΥΑ(7) αμέσως με το ντεμπούτο της πρωταγωνίστησε στις αρχές του χρόνου και σήμερα την αναμένουμε ακόμη καλύτερη. Ο φορμαρισμένος, αλλά και «γκινιόζος» ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(2)  που «έψαξε» τη νίκη τους τελευταίους μήνες, αλλά τερμάτισε τρεις φορές δεύτερος. Ξεκουράστηκε ένα μήνα και κάτι και σήμερα μπορεί να εντυπωσιάσεΙ. Ο ΤΣΕΡΚΩΤΗΣ ΑΡΜΥΡΟΣ(5) έτρεξε μαζί με την προαναφερόμενη στις 3 Ιανουαρίου και τερμάτισε λίγο πίσω της και στην ίδια απόσταση και όντας πολύ μεγάλο αουτσάιντερ. Πολλά χρήματα παίχτηκε στην ίδια κούρσα ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΛΣΚΛΙΓΚ(6) που δεν τα επιβεβαίωσε, αλλά μπορεί να το πράξει σήμερα. ι. 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΛΕΪΤΥ ΕΥΑ(7) – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ(2) – ΤΣΕΡΚΩΤΗΣ ΑΡΜΥΡΟΣ(5) – ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΛΣΚΛΙΓΚ(6) 

13     023   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 16:00           1000 μ.      ΙΠΠΟΙ         7

Στην δέκατη τρίτη(κωδ.023) ιπποδρομία, ο ΕΡΜΟΚΡΑΤΗΣ(1) είναι ο ίππος που έτρεξε μέτρια, πρόσφατα, στα 1500 μέτρα και σήμερα επιστρέφει σε μικρότερη απόσταση που μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΝΙΚΟΛΕΤΣΙΟΣ(6) μετά από δυο σερί νίκες ξεκουράστηκε δυόμισι μήνες και επιστρέφει σε καλή κατάσταση κι αν θέλετε να «ψαχτείτε» με ένα καλό αουτσάιντερ, αυτός θεωρούμε ότι είναι ο ΤΑΝΟ(7) που παίζεται όταν τρέχει σε μικρές αποστάσεις, όπως σήμερα.Τέλος σημειώστε ότι η ΜΑΤΜΟΥΑΖΕΛ ΚΟΚΟ(2) ξεκουράστηκε περίπου τρεις εβδομάδες μετά την μέτρια συμμετοχή της στα 1200 μέτρα και σήμερα στην μικρότερη απόσταση μπορεί να τρέξει πολύ δυνατά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΡΜΟΚΡΑΤΗΣ(1) – ΝΙΚΟΛΕΤΣΙΟΣ(6) – ΤΑΝΟ(7) – ΜΑΤΜΟΥΑΖΕΛ ΚΟΚΟ(2)

15     025   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 16:30           1200 μ.      ΙΠΠΟΙ         8+

Στην δέκατη πέμπτη(κωδ.025) ιπποδρομία θεωρούμε ότι οι ίπποι με τα χαμηλά βάρη θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι ΑΡΓΟΛΙΔΑ(10) και ΧΕΛΕΝ ΣΤΑΡ(9) μπορούν να επωφεληθούν έναντι των άλλων από την σημαντική διαφορά βαρών που έχουν υπέρ τους και να πρωταγωνιστήσουν. Ο ΜΑΤΑΝΤΟΡ(1) είναι βαρύς, αλλά αντιπροσωπεύει την κλάση στον όμιλο και η ΚΟΥΗΝ ΚΟΥΛΛΑ(3) είναι ένα καλό αουτσάιντερ που θέλει προσοχή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΕΛΕΝ ΣΤΑΡ(9) – ΑΡΓΟΛΙΔΑ(10) – ΜΑΤΑΝΤΟΡ(1) – ΚΟΥΗΝ ΚΟΥΛΛΑ(3)

17     027   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 17:00           1500 μ.      ΙΠΠΟΙ         4+

Στην δέκατη έβδομη()κωδ.027) ιπποδρομία ο ΦΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΡ(6) έρχεται από νίκη και μάλιστα με εξαιρετική επίδοση, προ δυο εβδομάδων και σήμερα αν την επαναλάβει, πόσο μάλλον αν την βελτιώσει, θα ελπίζει βάσιμα σε ρεπετισιόν. Η ΛΑΜΑΡΑ(8) στα μέσα Δεκεμβρίου επανήλθε από πεντάμηνο ρεπό, απέτυχε, μπήκε πάλι σε μικρό ρεπό και δείχνει αυτή τη φορά  σε καλύτερη κατάσταση. Είναι φοράδα που έχει χρόνους στα 1500 μέτρα έτσι ώστε να πρωταγωνιστήσει. Πιο πίσω ο ΝΤΑΗΑΜΟΝΤΡΑΜΙΝΟ(4) , αλλά και κυρίως η ΤΑΝΚΕΡΤΟΝ(2) που έρχεται από νίκη και με δυνατή επίδοση στα 1200 μέτρα. Προσοχή βέβαια θέλει και ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ(3) που μπορεί να μην έχει πάει καλά στις τελευταίες συμμετοχές του, αλλά μπορεί να ανέβει πολύ σήμερα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΦΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΡ(6) – ΤΑΝΚΕΡΤΟΝ(2) – ΛΑΜΑΡΑ(8) – ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ(3)

19     029   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 17:30           1200 μ.      ΙΠΠΟΙ         4

Στην δέκατη ένατη(κωδ.029) ιπποδρομία ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ(1) είναι ο σταθερός και φορμαρισμένος της κούρσας και θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι εκ των πρωταγωνιστών. Μετά απ’ αυτόν που κάπως ξεχωρίζει, οι υπόλοιποι είναι στα ίδια επίπεδα. Προσοχή λοιπόν στον ΑΡΤΕΞ(7) που έτρεξε καλά στην απόσταση, πριν ένα μήνα. Η ΝΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(9) όσο πιο ψηλά, τόσο πιο πολλά θα πληρώσει και θέλουν προσοχή τόσο ο ΜΥΣΤΗΡΙΟ(6) που αν και στοιχηματίζετε στις τελευταίες συμμετοχές του, αλλά ίσως να το κάνει σήμερα, όσο και ΧΑΒΑΗ ΝΤΗΑΡΕΣΤ(3)

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ(1) – ΑΡΤΕΞ(7) – ΜΥΣΤΗΡΙΟ(6) – ΝΙΝΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ(9)

21     031   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 18:00           1500 μ.      ΙΠΠΟΙ         6+

Πιο κάτω, στην εικοστή πρώτη(κωδ.031) ιπποδρομία, ο ΘΑΟΥΡΑ(6) μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον σημερινό όμιλο και στην φόρμα που βρίσκεται. Με καλή εκκίνηση τον θεωρούμε καλή βάση για τα στοιχήματά σας. Ο ΖΕΥΞΙΠΠΟΣ(8) με τα χαμηλά του βάρη και τον Καποδίστρια στη σέλα μπορεί να κάνει την διαφοράσ Σε κάτι ανάλογο ελπίζει και ο ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ(3) που όπως έχει δείξει από το παρελθόν του αρέσει η απόσταση και μεγάλη προσοχή στον ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ(5) που έρχεται από νίκη σε λίγο μεγαλύτερη(1600 μ.) απόσταση και είναι σε φουλ φόρμα εδώ και καιρό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΘΑΟΥΡΑ(6) – ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ(5) – ΖΕΥΞΙΠΠΟΣ(8) – ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΣ(3)

23     033   ΛΕΥΚΩΣΙΑ          ΕΠΙΠΕΔΗ  ΩΡΑ 18:30           1600 μ.      ΙΠΠΟΙ         5+

Τέλος στην εικοστή τρίτη(κωδ.033) ιπποδρομία ο ΤΙΑΓΚΟ(4) τρέχει καλά σε μεγάλες αποστάσεις και σήμερα θεωρούμε ότι θα πράξει το ίδιο. Ακόμη ένας ίππος που αξίζει τα λεφτά του και την προσοχή σας. Οι ΑΝΑΜΠΕΛΑ(10) και ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΗΤΕΡ(11) με τα χαμηλά τους βάρη μπορούν να κάνουν πολλά και σε μια κούρσα που “υπόσχεται” μεγάλες αποδόσεις και πιο πίσω “γράψτε” ΝΤΑΗΝΑΜΑΗΤ ΦΙΛΙΠΠΑ(3) , αλλά και ΣΑΒΑΝ ΧΑΡΗΣ(9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΙΑΓΚΟ(4) – ΑΝΑΜΠΕΛΑ(10) – ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΗΤΕΡ(11) – ΣΑΒΑΝ ΧΑΡΗΣ(9)

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα