Με δυο σπρίντερ στο Redcar θα πληρωθείτε αδέρφια

Κοινοποίηση:

Σήμερα με εμπνέει η Αγγλία και θα ασχοληθώ. Το έχω ξαναγράψει. Το στοίχημα δεν είναι για χόρταση. Βλέπεις κάτι το παίζεις. Δεν βλέπεις, πας για… μπάνιο, για ύπνο, οπουδήποτε εκτός από το να… αγωνιστείς. Δόξα τω Θεώ κούρσες έχει κάθε μέρα. Non stop είναι οι ιπποδρομίες.
Λοιπόν τέρμα το μπλα, μπλα και πάμε στο δια ταύτα. Χάντικαπ για τριετείς η ενδέκατη (κωδ.021) ιπποδρομία στα 1000 μέτρα με ώρα εκκίνησης 17:35. Θα πάω… σφαίρα με RIO DEVA(5). Πια είναι αυτή; Μια φοράδα από τον Captain Rio με δυο σερί νίκες το τελευταίο διάστημα. Αν έχετε καλύτερη επιλογή,,, ο Θεός μαζί σας. Αν όχι καθίστε πάνω της και θα με θυμηθείτε. Με τι να την παίξετε; Α, θέλετε και τα πίσω εσείς. Ξέχασα, Δεν φτάνει μόνο το Γκιανιάν. Λοιπόν για πίσω βάλτε 3-2-4-8-1. Φτιάξε και ένα Τρικάστ με την φοράδα και δεύτερη. Δεν είναι κακό. Δεν θα δώστε και πολλά χρήματα. Ρισκάρετε και λίγο παραπάνω . Τεφαρίκι επιλογή σας δίνω εδώ. Εντάξει, θα είναι στα φαβορί, αλλά τι να κάνω; Να παίξω τα άλλα για να χάσω. Την… διαβασμένη επιλογή την… σπρώχνουμε αδέρφια…

Είπα να δώσω μόνο μια επιλογή, αλλά ποιος σας ακούει.Οπότε πάρτε και με δεύτερη. Στο αγαπημένο Redcar και η δεύτερη εκτίμησή μου. Νομίζω λοιπόν ότι σε μια κούρσα δύσκολη, όπως είναι η δέκατη πέμπτη(κωδ.025) που θα διεξαχθεί στα 1200 μέτρα και θα εκκινήσει στις 18:45  ο FREE ZONE(1) είναι… ταμάμ για να πληρωθούμε. Τι… ψάρια πιάνει αυτός; Μια χαρά αλογάκι του Θεού είναι. Είναι ένας… Kyllacky, είναι σπρίντερ δηλαδή, είναι απόλυτα φορμαρισμένος, με δυο νίκες μέσα σε μια εβδομάδα και μέσα στον Ιούλιο και το κυριότερο είναι ότι αντιμετωπίζει όμιλο που άντε να βρεις κανένα στα… μετάλλια και αυτό βαριά, βαριά, Αντίπαλοι δηλαδή που υπολείπονται επιτυχιών. Βάλτε τον μπροστά λοιπόν και πίσω 5-12-14-7-13 και επειδή πάντα μπορεί να βρεθεί κάποιος… πυραυλοκίνητος, γυρίστε το Τρικάστ με αυτόν στην δεύτερη θέση. Το πιο σοφό βέβαια παιχνίδι είναι το Φορκάστ, για κάλυψη το Σουϊνγκερ και μετά το Τρικάστ. Αλλά στην τσέπη σας εγώ δεν κάνω κουμάντο. Διαλέγετε και παίρνετε.
Εγώ τελείωσα. Τις υπόλοιπες υποδείξεις για τις αγγλικές ιπποδρομίες, όπως και αυτά που δίνουν οι Άγγλοι, Γάλλοι και νοτιοαφρικάνοι , στην ειδική σελίδα γι’ αυτή την δουλειά.

Χαίρετε, γεια σας και αντίο

Αύριο πάλι…

 

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα