Σκέψεις-προτάσεις για Clairefontaine

Κοινοποίηση:

CLAIREFONTAINE-02 (ΚΩΔ.014): ο 4-V E Day, νικητής του Travers Stakes στην Αμερική πριν 2 χρόνια, έχει μετακομίσει στη Γαλλία και όλοι θα τον έχουν φαβορί αύριο. Κάτι δε μου αρέσει απάνω του. Προτιμώ να δω να εξαπολύει το θυελλώδες φίνις του ο 1-PΕΑRL DRAGON. Όταν ‘πιάνει’ το φίνις αυτού του ζωντανού, σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

CLAIREFONTAINE-03 (ΚΩΔ.016): Μάχη 9-12 για τη νίκη, καθώς δείχνουν συνέπεια-κι αμφότερα έρχονται από δευτεριές. Δεν τρελλαίνομαι όμως. Δεν τα ξέρω καλά, είναι νεαρά και ακόμη θέλει χρόνο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Ελοχεύει μπαμ.

CLAIREFONTAINE-04 (ΚΩΔ.018): Το 13-EΑGLE EYES μου άρεσε τελευταία φορά. Βλέπω Γκιγιόν απάνω, καλό. Βάση στα εξωτικά παιχνίδια. Αλλά πάλι όπως και η πιο πάνω, είναι κούρσα-τρέλλα. Θα δώ Πίνακα Υποδείξεων το πρωΐ (με καφέ και τσιγάρο και μετά δε σου λέω που πάω).

CLAIREFONTAINE-05 (ΚΩΔ.020): Τελείωσε η 3-Sainte Amarante για μένα. Κάτσε παίχτην εσύ. Της έδωσα 3 ευκαιρίες. Κάηκε το παστίτσιο πια. Δεν ξέρω τι να ακολουθήσω, δεν με ενθουσιάζει καμια. Η 1-Τaniya δεν βλεπόταν τον Απρίλη. Η 5-Joharra έρχεται 2η όταν τελειώνει η κούρσα. Οι άλλες είναι κατώτερη κλάση. Αλλάζω γνώμη: θα ακολουθήσω το 1-Taniya τελικά λόγω κλάσης και θα σταυρώσω το δελτίο 3 φορές πριν την εκκίνηση. Ελπίζοντας ο Ντυπρέ να την έχει βάλει σε σωστό δρόμο. Παρατήρησες οτι δεν έχω βάλει κεφαλαία στον άσσο? Πολύ πιεσμένη και “αναγκαστική” επιλογή.

CLAIREFONTAINE-06 (ΚΩΔ.022): Ο Συλβαίν Ρουίς κατήντησε να τρέχει σε κούρσες για αναβάτες με κάτω απο 69 γκανιαν στη ζωή τους. Πως έφτασε σε αυτό τον κατήφορο, δεν ξέρω. Του δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξει τη ζωή του, να σώσει την παραπαίουσα καριέρα του, με άλογο που έρχεται από δυο δευτεριές, το 2-WITCHCRAFT. Αν καταφέρει να χάσει, τι να πω, θα πω “χάσαμε”. Το χω πει πολλές φορές αυτό το ρήμα, έχω βγάλει φρονιμίτες όμως και δεν πονάει πια.

CLAIREFONTAINE-07 (ΚΩΔ.024): 16-CATUSHABA και τα μυαλά στο κάγκελο της κερκίδας. Βάση παντού. Αυτήν αγαπήσαμε, αυτήν εμπιστευόμαστε. Είμαι κατουσαμπάς ρε φίλε, τι να κάνουμε?

CLAIREFONTAINE-08 (ΚΩΔ.026): Άλλο ένα ιπτάμενο άλογο για τον Ρουίς, όλοι οι φίλοι προπονητές τον βοηθούν να πάρει τα πάνω του, ανεπιφύλακτα το 13-BRIDJNAIA η βάσηΤι στον κόρακα κάνει ο Γκιγιόν κάτω στο 16-Dame d’Alep?

 

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα